Smolar

luko922

#7343488 Napisano: 20.03.2026 10:53:46
Czy wyniki z Żabki Milka powinny być dziś za wczoraj? Nie grałem wcześniej, a niby na bieżąco wybierają?
0 0

Materdeoo

#7343493 Napisano: 20.03.2026 11:04:02
Tak dokładnie. A już widzę, że Smolarek zdążył nawet regulamin poprawić emotka
1 adamo86 0

karoxxa

#7343542 Napisano: 20.03.2026 13:13:45
Bon z kamis bedzie na maila czy jakas karta przyjedzie kurierem?
0 0

aleksiak

#7343544 Napisano: 20.03.2026 13:22:06
karoxxa napisał(a):

Przecież wszystko masz w regulaminie
0 0

edzia21

#7343546 Napisano: 20.03.2026 13:28:30
aleksiak napisał(a):

karoxxa napisał(a):

A po co czytać regulamin, skoro można w kilka sekund zapytać na forum. W moment znajdzie się jakiś społeczniak, który przeczytał i odpowie emotka

tosia777

#7343550 Napisano: 20.03.2026 13:44:17
Pojawiła się zakładka sprawdź wyniki -Kimoco
0 0

karoxxa

#7343562 Napisano: 20.03.2026 14:17:14
edzia21 napisał(a):

aleksiak napisał(a):

karoxxa napisał(a):

A po co czytać regulamin, skoro można w kilka sekund zapytać na forum. W moment znajdzie się jakiś społeczniak, który przeczytał i odpowie emotka

Niektorzy tu maja takiego kija, że to przesada. Jak kogos nie interesuje pytanie to niech nie odpowiada 😂 Frustracja czy co?

malmika

#7343613 Napisano: 20.03.2026 17:36:46
Czy w możliwe że na 103 nagrody w Kimoco tylko jeden wpis w MDW?  emotka
1 simsonowa 0

joan

#7343616 Napisano: 20.03.2026 17:43:55
malmika napisał(a):

Owszem, całkiem możliwe i logiczne. Nie my byłyśmy grupą docelową.

sylzab2294

#7343631 Napisano: 20.03.2026 18:30:33
joan napisał(a):

malmika napisał(a):

Owszem, całkiem możliwe i logiczne. Nie my byłyśmy grupą docelową.

Kwota startowa do konkursu wcale nie była mała...
A jednak się nie udało... Smuteczek emotka
0 0

visserarthur

#7343632 Napisano: 20.03.2026 18:34:47
karoxxa napisał(a):

edzia21 napisał(a):

aleksiak napisał(a):

karoxxa napisał(a):

Niektorzy tu maja takiego kija, że to przesada. Jak kogos nie interesuje pytanie to niech nie odpowiada 😂 Frustracja czy co?

Tępienie lenistwa. Swoją drogą może admin powinien dodać opcję „ukryj komentarz”- każdy mógłby ukryć te irytujące.
0 0

joan

#7343633 Napisano: 20.03.2026 18:35:56
sylzab2294 napisał(a):

Się nam nie udało, bo grupa kobiet, które takie kwoty na kosmetyki w Rossmannie wydają codziennie... powiedzmy, że jest ogromna. I dlatego tak ciężko było wygrać w tych apkowych konkach Rosska. I dlatego też trzeba było to całe Kimoco olać, zamiast kasę tracić. A my to potraktowałyśmy, jak każdą inną akcję promo.
PS: Dostał ktoś z Was chociaż tę zawieszkę/wisiorek, co przysługiwała przy zakupie? Mnie powiedziano, że ta biżu się skończyła. Nie, żeby mi jakoś zależało, ale to też pokazuje, ilu dokonano zakupów chociażby w tym jednym Rossku.

as32572

#7343634 Napisano: 20.03.2026 18:36:20
visserarthur napisał(a):

karoxxa napisał(a):

edzia21 napisał(a):

aleksiak napisał(a):

karoxxa napisał(a):

Tępienie lenistwa. Swoją drogą może admin powinien dodać opcję „ukryj komentarz”- każdy mógłby ukryć te irytujące.

To by było coś! Ja bym chętnie ukryła wszystkie wypowiedzi niektórych użytkowników.

sylzab2294

#7343636 Napisano: 20.03.2026 18:43:25
joan napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

Się nam nie udało, bo grupa kobiet, które takie kwoty na kosmetyki w Rossmannie wydają codziennie... powiedzmy, że jest ogromna. I dlatego tak ciężko było wygrać w tych apkowych konkach Rosska. I dlatego też trzeba było to całe Kimoco olać, zamiast kasę tracić. A my to potraktowałyśmy, jak każdą inną akcję promo.
PS: Dostał ktoś z Was chociaż tę zawieszkę/wisiorek, co przysługiwała przy zakupie? Mnie powiedziano, że ta biżu się skończyła. Nie, żeby mi jakoś zależało, ale to też pokazuje, ilu dokonano zakupów chociażby w tym jednym Rossku.

Nic nie dostałam... emotka
Ale następnym razem już będziemy mądrzejsze emotka
0 0

joan

#7343638 Napisano: 20.03.2026 18:45:30
sylzab2294 napisał(a):

Dokładnie! emotka

Ostin789

#7343640 Napisano: 20.03.2026 18:55:15
Plus był to konkurs we wspólpracy ze znaną influencerką. Też się zawiodłam 😓

miketyson

#7343641 Napisano: 20.03.2026 18:55:44
edzia21 napisał(a):

aleksiak napisał(a):

karoxxa napisał(a):

'SPOŁECZNIAK' to określenie pozytywne czy negatywne? Jest to forum KONKURSOWE więc pytania, odpowiedzi i dyskusje w tej tematyce są wskazane.
Przy okazji dziękuję wszystkim 'SPOŁECZNIAKOM' za ich odpowiedzi 'w moment'! Jesteście wspaniali emotka

ktosiek1

#7343649 Napisano: 20.03.2026 19:58:36
sylzab2294 napisał(a):

joan napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

Ja dostałam i to bez upominania się. Za pierwszym zakupem ekspedientka sama zauważyła, że powinnam dostać zawieszkę, ale jej komunikat nie wyskakiwał na kasie. Poszła więc sama z siebie sprawdzić regulamin i okazało się, że miałam zakupy za wymagana kwotę, ale nie wszystkie z serii glass, a tylko ta uprawniała do zawieszki. Zaproponowała dobranie czegoś lub wymianę na dobry produkt, ale mi się nie chciało nawet - bo bardziej mi zależało na tym losie loteryjnym. Na drugi dzień zrobiłam zakupy tylko z tej linii glass i zawieszkę dostałam bez problemu i też bez upominania się. Zakupy w centrum Warszawy. Ale myślałam, że więcej osób z forum wygra emotka

zezowaty_kot

#7343657 Napisano: 20.03.2026 20:55:39
miketyson napisał(a):

edzia21 napisał(a):

aleksiak napisał(a):

karoxxa napisał(a):

'SPOŁECZNIAK' to określenie pozytywne czy negatywne? Jest to forum KONKURSOWE więc pytania, odpowiedzi i dyskusje w tej tematyce są wskazane.
Przy okazji dziękuję wszystkim 'SPOŁECZNIAKOM' za ich odpowiedzi 'w moment'! Jesteście wspaniali emotka

Czasem regulamin nie chce się otworzyć, czasem jestem poza domem i internet nie działa odpowiednio żeby pobrać dane, czasem mi się nie chce, czasem już nie pamiętam... też jestem wdzięczna kiedy ktoś poratuje. Sama ratuję kiedy znam odpowiedź na pytanie, bo to kosztuje mniej niż złośliwość emotka

Co do Smolara, to zauważyłam jak wielu "influ" oznacza ich po konkursie przy rozpakowaniu nagród. Ci sami wcześniej promują konkurs u siebie. Trochę sobie myślę, że liczba obserwujących to aktualny klucz na Smolara 😆

anaesth

#7343659 Napisano: 20.03.2026 21:06:47
ktosiek1 napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

joan napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

Ja dostałam i to bez upominania się. Za pierwszym zakupem ekspedientka sama zauważyła, że powinnam dostać zawieszkę, ale jej komunikat nie wyskakiwał na kasie. Poszła więc sama z siebie sprawdzić regulamin i okazało się, że miałam zakupy za wymagana kwotę, ale nie wszystkie z serii glass, a tylko ta uprawniała do zawieszki. Zaproponowała dobranie czegoś lub wymianę na dobry produkt, ale mi się nie chciało nawet - bo bardziej mi zależało na tym losie loteryjnym. Na drugi dzień zrobiłam zakupy tylko z tej linii glass i zawieszkę dostałam bez problemu i też bez upominania się. Zakupy w centrum Warszawy. Ale myślałam, że więcej osób z forum wygra emotka

Po tym, jak załapałam się na ostatnią zawieszkę w tym konkretnie sklepie, to już wiedziałam, że na tym kończy się moje szczęście w tej akcji emotka  Ale muszę powiedzieć, że przypadła mi do gustu, choć zawsze wolałam srebro. Z bonu na wakacje co prawda bardziej bym się cieszyła, no ale... człek tyle w tym bagnie siedzi, a dalej się łudzi, że wygra cokolwiek w loterii Smolara emotka