SZUKAM....

jokan

#7102141 Napisano: 20.06.2023 16:15:29
czy ktoś korzysta z jakiegoś programu Cashback za zakupy online? Co tam się opłaca (są różne) ? Czytałam różne komentarze, a będę mieć sporo zakupów i może by się jakiś % zwrotu przydał....emotka
0 0

samuraj

#7102192 Napisano: 20.06.2023 17:23:38
Ja korzystam z letyshops,co prawda od nie dawna ale już kilka dyszek wypłaciłem emotka
0 0

joan

#7102198 Napisano: 20.06.2023 17:31:24
jokan napisał(a):

czy ktoś korzysta z jakiegoś programu Cashback za zakupy online? Co tam się opłaca (są różne) ? Czytałam różne komentarze, a będę mieć sporo zakupów i może by się jakiś % zwrotu przydał....emotka

Zapraszam do mojej stopki emotka  Sklepów sporo, dostałam zwrot min. za zakup materaca do łóżka i kilka wyjazdów z Bookingu  emotka
1 jokan 0

jokan

#7102201 Napisano: 20.06.2023 17:34:41
joan napisał(a):

jokan napisał(a):

Zapraszam do mojej stopki emotka  Sklepów sporo, dostałam zwrot min. za zakup materaca do łóżka i kilka wyjazdów z Bookingu  emotka

aj szkoda, że wcześniej nie napisałaś....zapisałam się do jednego, ale usunełam i wlaśnie do Tipli się wpisałamemotka
1 joan 0

jomajd86

#7102215 Napisano: 20.06.2023 18:05:47
Korzystam z tipli już dłuższy czas. Nie są to duże zwroty, ale grosz do grosza emotka
2 joan, jokan 0

kupila88

#7102288 Napisano: 20.06.2023 23:46:48
Szukam  pomocy, czy jest jakaś możliwość oczywiście odpłatnie w pomocy sprawdzenia stanu cywilnego danej osoby? Czy musi to być dany UC bo miejscowość to Lubin. Jestem już długo oszukiwana i chyba wolę mieć pewnoś
0 0

zielonaszpilka

#7102290 Napisano: 21.06.2023 00:12:28
kupila88 napisał(a):

Szukam  pomocy, czy jest jakaś możliwość oczywiście odpłatnie w pomocy sprawdzenia stanu cywilnego danej osoby? Czy musi to być dany UC bo miejscowość to Lubin. Jestem już długo oszukiwana i chyba wolę mieć pewnoś

Nie ma takiej możliwości, abyś uzyskała takie dane. Musiałabyś wykazać interes prawny, aby otrzymać takie informacje.

kupila88

#7102294 Napisano: 21.06.2023 01:01:42
No może tak ale może jakaś osoba która tam pracuje zrobiłam przysługę i udzieliła tej inf
0 0

Finezyjna

#7102313 Napisano: 21.06.2023 08:47:50
Hej, czy ktoś z Was ma na sprzedaż bilety do Mandorii ?
0 0

zielonaszpilka

#7102325 Napisano: 21.06.2023 10:01:20
kupila88 napisał(a):

No może tak ale może jakaś osoba która tam pracuje zrobiłam przysługę i udzieliła tej inf

Bazy w US są monitorowane, być może bazy w usc też. Naprawdę myślisz, że ktoś się będzie narażał, żeby udostępnić komuś dane, do których nie powinien mieć dostępu? Taka "przysługa" może kogoś sporo kosztować. Zakładam, że chodzi o sytuację, gdy autorka posta jest oszukiwana przez partnera i chce mieć pewność czy gość jest rozwiedziony czy nie. No sorry, ale jeśli gość sam z siebie ma problem z pokazaniem wyroku rozwodowego albo aktu małżeństwa to ja nie wiem na co tu czekać. Do widzenia i tyle, a nie zabawa w jakiegoś detektywa.

Edit. Ok, widzę że odpowiadam autorce posta emotka  przez formę odpowiedzi (brak cytowania i gramatykę) myślałam, że ktoś się wtrącił do rozmowy;) Więc @kupila88 nie tędy droga

@gnieszk@

#7102331 Napisano: 21.06.2023 10:10:19
zielonaszpilka napisał(a):

kupila88 napisał(a):

Bazy w US są monitorowane, być może bazy w usc też. Naprawdę myślisz, że ktoś się będzie narażał, żeby udostępnić komuś dane, do których nie powinien mieć dostępu? Taka "przysługa" może kogoś sporo kosztować. Zakładam, że chodzi o sytuację, gdy autorka posta jest oszukiwana przez partnera i chce mieć pewność czy gość jest rozwiedziony czy nie. No sorry, ale jeśli gość sam z siebie ma problem z pokazaniem wyroku rozwodowego albo aktu małżeństwa to ja nie wiem na co tu czekać. Do widzenia i tyle, a nie zabawa w jakiegoś detektywa.

Edit. Ok, widzę że odpowiadam autorce posta emotka  przez formę odpowiedzi (brak cytowania i gramatykę) myślałam, że ktoś się wtrącił do rozmowy;) Więc kupila88 nie tędy droga

W USC również są monitorowane. Mam koleżankę, która pracuje w Wydziale Spraw Obywatelskich czy jak go tam zwał (ewidencja ludności, dowody oi itd ). Mówiła, że każdy wgląd do bazy, choćby sprawdzenie numeru PESEL jest odnotowywany i zostaje po takiej czynności ślad. Tzn. kto i kiedy sprawdzał. Oczywiście musi to mieć uzasadnienie.

magdalena-chili

#7102337 Napisano: 21.06.2023 10:25:44
@gnieszk@ napisał(a):

k

W USC również są monitorowane. Mam koleżankę, która pracuje w Wydziale Spraw Obywatelskich czy jak go tam zwał (ewidencja ludności, dowody oi itd ). Mówiła, że każdy wgląd do bazy, choćby sprawdzenie numeru PESEL jest odnotowywany i zostaje po takiej czynności ślad. Tzn. kto i kiedy sprawdzał. Oczywiście musi to mieć uzasadnienie.

tak samo jak w firmach finansowych, monitoring systemów
a jeśli gość będący obiektem zainteresowania rozdmucha sprawę, napisze reklamację, albo jeszcze uderzy gdzieś wyżej, to osoba, która sprawdzała może mieć spore nieprzyjemności, aż po wypowiedzenie od pracodawcy
0 0

visserarthur

#7102367 Napisano: 21.06.2023 12:37:50
@gnieszk@ napisał(a):

kupila88 napisał(a):

Edit. Ok, widzę że odpowiadam autorce posta emotka  przez formę odpowiedzi (brak cytowania i gramatykę) myślałam, że ktoś się wtrącił do rozmowy;) Więc kupila88 nie tędy droga

Tak, mają swoje karty, na których zapisują się ich poczynania i w zasadzie mogą sprawdzić prawie wszystko, co w bazach urzędowych tego urzędu, ale jeśli ktoś się doczepi i zgłosi, że pani Halinka ujawniła komuś coś, to mogą zweryfikować, kto takich danych szukał...
0 0

pikawka

#7102773 Napisano: 22.06.2023 15:45:24
Jutro planuję pić wódeczkę emotka  czy jest jakiś konkurs na czystą???? emotka

Emememe

#7102790 Napisano: 22.06.2023 16:20:51
pikawka napisał(a):

Jest tylko taki emotka  
https://www.e-konkursy.info/konkurs/konkurs-powiedz-tak-stumbras-na-wesele-18
1 pikawka 0

pikawka

#7102791 Napisano: 22.06.2023 16:23:48
Emememe napisał(a):

pikawka napisał(a):

Jest tylko taki emotka  
https://www.e-konkursy.info/konkurs/konkurs-powiedz-tak-stumbras-na-wesele-18

O kurczaki planowałam kupić tylko jedną flaszkę emotka

atyde25

#7102798 Napisano: 22.06.2023 16:30:36
Ja kiedyś wiele lat temu chciałam odnaleźć koleżankę i żona kogoś z rodziny pracowała w urzędzie ewidencji.
I nawet koneksje rodzinne nie pomogły nikt swojej posady nie narazi bo to chyba podchodzi pod mocne wykroczenie i od razu zwolnienie z paragrafu z pracy.
Potem się koleżanka sama cudownie odnalazła ale interesowało ją tylko pożyczenie kasy.
A ja już w tym czasie miałam mocną asertywność i brak zaufania do ludzi.
Tak kochana nie wydziałam Cię ok 25 lat i pożycz mi kasę a potem szukaj wiatrów w polu.
0 0

pikawka

#7102952 Napisano: 23.06.2023 11:31:10
Szukam noclegu nad morzem w jakiejś sensownej cenie. Najlepiej Trójmiasto bądź Stegna ( żeby z Bydgoszczy nie było daleko) 
 Blisko morza emotka  macie coś godnego polecenia? Dla 2+3 emotka
1 psotka 0

psotka

#7103255 Napisano: 24.06.2023 11:45:27
Szukam osoby, z którą można dzielić konto na Netflixie. Odpłatnie oczywiście.

Interesują mnie jedynie zdecydowane i uczciwe osoby ze stażem na e-konkach. 

Cheers!
0 0

psotka

#7103256 Napisano: 24.06.2023 11:46:46
pikawka napisał(a):

Szukam noclegu nad morzem w jakiejś sensownej cenie. Najlepiej Trójmiasto bądź Stegna ( żeby z Bydgoszczy nie było daleko) 
 Blisko morza emotka  macie coś godnego polecenia? Dla 2+3 emotka

Spróbuj Rzemieślnik w Gdańsku Jelitkowie. Nad samym morzem - jedynie przejść przez chodnik. Duży ogród, plac zabaw, jedzenie.
1 pikawka 0