Żabka

Luiza37

#7323538 Napisano: dzisiaj o 14:43:35
cleo25 napisał(a):

Luiza37 napisał(a):

Diana02 napisał(a):

odpuszczam, 32 losy 0 wygranych, popłakałam się

Poczekajcie do losowania 08.01. Przy 88 nagrodach dziennie, powinno być dużo rezerwy 😉

Ale skąd miałaby być rezerwa skoro każdy kupuje ze swoją aplikacją, paragonu nie potrzeba. Chyba że by widział, ze wygrał, a nie odesłał danych.

Poczytajcie wcześniejsze posty, było to już wielokrotnie wyjaśnione... 
Rezerwa będzie z losów, które nie zostały odkryte od ludzi, którzy nie zarejestrowali się w loterii. Kupili piwo w Żabce, zeskanowali apke, ale nie mieli pojęcia o loterii, nie zarejestrowali się i nie odkryli losów. Rok temu w tej samej loterii było dużo wpisów z rezerwy, gdzie było dużo mniej dziennych. We wrześniu tak samo były wpisy z rezerwy (sama też wygrałam jeszcze z losowania dodatkowego). Ostatnio było 25 nagród dziennie, teraz 88...

Diana02

#7323539 Napisano: dzisiaj o 14:46:09
Luiza37 napisał(a):

cleo25 napisał(a):

Luiza37 napisał(a):

Diana02 napisał(a):

odpuszczam, 32 losy 0 wygranych, popłakałam się

Poczekajcie do losowania 08.01. Przy 88 nagrodach dziennie, powinno być dużo rezerwy 😉

Ale skąd miałaby być rezerwa skoro każdy kupuje ze swoją aplikacją, paragonu nie potrzeba. Chyba że by widział, ze wygrał, a nie odesłał danych.

Rezerwa będzie z losów, które nie zostały odkryte od ludzi, którzy nie zarejestrowali się w loterii. Kupili piwo w Żabce, zeskanowali apke, ale nie mieli pojęcia o loterii, nie zarejestrowali się i nie odkryli losów. Rok temu w tej samej loterii było dużo wpisów z rezerwy, gdzie było dużo mniej dziennych. We wrześniu to samo były wpisy z rezerwy (sama też wygrałam jeszcze z rezerwy). Ostatnio było 25 nagród dziennie, teraz 88...

głupia jestem, już nic nie wiem 😂😂
0 0

cleo25

#7323542 Napisano: dzisiaj o 16:02:33
Luiza37 napisał(a):

Rezerwa będzie z losów, które nie zostały odkryte od ludzi, którzy nie zarejestrowali się w loterii. Kupili piwo w Żabce, zeskanowali apke, ale nie mieli pojęcia o loterii, nie zarejestrowali się i nie odkryli losów. Rok temu w tej samej loterii było dużo wpisów z rezerwy, gdzie było dużo mniej dziennych. We wrześniu tak samo były wpisy z rezerwy (sama też wygrałam jeszcze z losowania dodatkowego). Ostatnio było 25 nagród dziennie, teraz 88...

Dzięki za jasne wyjaśnienie.
0 0

cudaczek121

#7323544 Napisano: dzisiaj o 16:17:01
Ja to zdupilam sprawę. W wigilię poszłam do żabki wykorzystać bony na 60 złotych do żabki z poprzedniej loterii, że skupiłam się tylko na tym, aby pokazać te bony i zapomniałam poprosić pana o zeskanowane aplikacji, eh. Natomiast po zakupach wracałam do domu i spotkałam po drodze jakiegoś przydrożnego menela.wreczsm mu 4 pak Harnasia, a pan tak osłupiały ze zdziwienia, mówi: Ale jak to prezent ma pani dla mnie? Dużo zdrówka pani życzę w takim razie, ha ha ha!

aanneettaa

#7323545 Napisano: dzisiaj o 16:26:03
cudaczek121 napisał(a):

Ja to zdupilam sprawę. W wigilię poszłam do żabki wykorzystać bony na 60 złotych do żabki z poprzedniej loterii, że skupiłam się tylko na tym, aby pokazać te bony i zapomniałam poprosić pana o zeskanowane aplikacji, eh. Natomiast po zakupach wracałam do domu i spotkałam po drodze jakiegoś przydrożnego menela.wreczsm mu 4 pak Harnasia, a pan tak osłupiały ze zdziwienia, mówi: Ale jak to prezent ma pani dla mnie? Dużo zdrówka pani życzę w takim razie, ha ha ha!

emotka
0 0