WC - rozmowy o wszystkim

agakaz2

#7290522 Napisano: 25.08.2025 06:52:19
donia7 napisał(a):

Leciał ktoś z Was na wakacje z Itaką? Wszystko okej?

dwa razy juz i w porzadku
0 0

pikawka

#7290527 Napisano: 25.08.2025 08:13:59
misiamarysia napisał(a):

donia7 napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

donia7 napisał(a):

Tak, u mnie bez zarzutu, wróciłam tydzień temu.

Bardzo jestem ciekawa opinii. Bo mam voucher na 8 tys i dla naszej piątki będziemy musieli sporo dopłacić.

Napisałam na priv

Oj musisz się liczyć ze sporą dopłata. My lecimy jutro w piątkę, jest to nasz 4ty lot z rzędu i co roku wycieczka droższa. W tym 22 tys… oczywiście zależy też gdzie chcesz lecieć, bo Turcja, czy Tunezja to jest sporo taniej.
0 1 niunio

donia7

#7290549 Napisano: 25.08.2025 09:42:47
pikawka napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

donia7 napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

donia7 napisał(a):

Bardzo jestem ciekawa opinii. Bo mam voucher na 8 tys i dla naszej piątki będziemy musieli sporo dopłacić.

Napisałam na priv

Oj musisz się liczyć ze sporą dopłata. My lecimy jutro w piątkę, jest to nasz 4ty lot z rzędu i co roku wycieczka droższa. W tym 22 tys… oczywiście zależy też gdzie chcesz lecieć, bo Turcja, czy Tunezja to jest sporo taniej.

Wiem, dopiero wróciliśmy z wakacji z Rainbow emotka  tylko interesują mnie opinie o biurze Itaka...
0 0

Nati_Natasha

#7290557 Napisano: 25.08.2025 09:55:17
Idą do mnie dwie przesyłki, które mają być wydane w ciągu miesiąca. Planuje urlop 2-tygodniowy w międzyczasie. Czy wysyłacie info do organizatorów czy jak to organizujecie, żeby paczka nie przepadła?
0 0

picola1

#7290559 Napisano: 25.08.2025 10:05:32
donia7 napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

donia7 napisał(a):

Latam z Itaką od kilkunastu lat, dwa - trzy wyjazdy rocznie, również na bardzo egzotyczne kierunki. Nie mam większych uwag, czytaj uważnie opis ofert i opinie dot. np. hoteli. Dla mnie to bezpieczne biuro, podobnie jak TUI czy Rainbow.
2 donia7, kalka 0

zielonaszpilka

#7290560 Napisano: 25.08.2025 10:05:57
Nati_Natasha napisał(a):

Idą do mnie dwie przesyłki, które mają być wydane w ciągu miesiąca. Planuje urlop 2-tygodniowy w międzyczasie. Czy wysyłacie info do organizatorów czy jak to organizujecie, żeby paczka nie przepadła?

Mam dobre relacje z sąsiadami. Ktoś zawsze chętnie odbierze emotka
0 0

pikawka

#7290567 Napisano: 25.08.2025 10:18:15
donia7 napisał(a):

Wiem, dopiero wróciliśmy z wakacji z Rainbow emotka  tylko interesują mnie opinie o biurze Itaka...

byliśmy rok temu i żadnych problemów
1 donia7 0

Nati_Natasha

#7290677 Napisano: 25.08.2025 13:36:42
zielonaszpilka napisał(a):

Nati_Natasha napisał(a):

Mam dobre relacje z sąsiadami. Ktoś zawsze chętnie odbierze emotka

ja wynajmuje mieszkanie i jedyna jestem na piętrze, więc niestety nie ma takiej opcji emotka  zastanawiam się czy po prostu do organizatorów nie napisać, żeby uwzględnili tę informację przy wysyłce
0 0

makra

#7290736 Napisano: 25.08.2025 15:34:22
Czy chciałbyś się ktoś podzielić jakie miejsca na przedłużone wakacje były wybierane? Konkurs się już zakończył a ja się zastanawiam jakie miejsce mogło zaintrygować agencje
0 0

elemelex

#7290740 Napisano: 25.08.2025 15:44:41
To chyba chodzi o to jak to jest opisane. Przyznam, że to bardzo frustrujące, ze tak trudno tam wygrać  bon. A może powinnam się uznać za szczęsliwca bo mam ręcznik...
W każdym razie nie wiem czym tam można się kierować. Chyba tylko tym, że czytający też tam by chciał być na wakacjach. Ja mam bardzo proste marzenia i nadal konkursy wakacyjne są dla mnie zagadką, tam są jakieś patenty mi nieznane.
Jeszcze niby wyniki za sobotę i niedzielę ale i tak nie wierzę, że coś będzie, bo wtedy jest najwięcej zgłoszeń.
1 makra 0

sasaaabp

#7290747 Napisano: 25.08.2025 16:03:46
elemelex napisał(a):

To chyba chodzi o to jak to jest opisane. Przyznam, że to bardzo frustrujące, ze tak trudno tam wygrać  bon. A może powinnam się uznać za szczęsliwca bo mam ręcznik...
W każdym razie nie wiem czym tam można się kierować. Chyba tylko tym, że czytający też tam by chciał być na wakacjach. Ja mam bardzo proste marzenia i nadal konkursy wakacyjne są dla mnie zagadką, tam są jakieś patenty mi nieznane.
Jeszcze niby wyniki za sobotę i niedzielę ale i tak nie wierzę, że coś będzie, bo wtedy jest najwięcej zgłoszeń.

mnie ciekawi czy jak ktoś napisał o jeziorku to ma szansę na 40k, czy tylko ten co wymarzył sobie bardzo odległe kierunki emotka
0 0

elemelex

#7290752 Napisano: 25.08.2025 16:08:45
Tam wchodzić musi  jakiś wyższy level telepatii czyli wyczuwanie tego, czego oni chcą.
0 0

monnikk

#7290768 Napisano: 25.08.2025 16:35:03
donia7 napisał(a):

Ogólnie powiedziałabym, że ok, jak to w większych biurach. Byłam kilka razy na wczasach. Raz odstawiono grupę do hotelu, rezydent miał pomóc w meldowaniu, powiedział że zaraz wraca i tyle go widzieliśmy. Było kilka par starszych nieznających angielskiego i był problem. Trafił się nam wtedy cyklon i informacje dotyczące postępowania też wieszał tylko hotel i też tylko po angielsku. Rezydent nieosiągalny. Jak ktoś zna języki i jest komunikatywny, to sobie wszystkiego przypilnuje, dopyta, ale wtedy Ci państwo bardzo się stresowali. Czekali na nas w hollu, żebyśmy pomogli m się czegoś dowiedzieć, a nie na tym polega chyba urlop. Innym razem zapomniano poinformować, że wylot jest opóźniony 2 h i bez sensu siedzieliśmy  pod hotelem. Ale takie sytuacje zdarzają się chyba w każdym biurze. Rodzice byli na objazdówce dwa razy. Raz wszystko było super, raz przewodniczka niezbyt kompetentna i  nie zamówiła biletów na jedną z głównych atrakcji, więc jej nie zwiedzili. Co do hoteli to jak wszędzie, trzeba uważnie czytać opisy i opinie.
1 donia7 0

pioge7

#7290852 Napisano: 25.08.2025 20:48:32
Wymieniał ktoś stacjonarnie w Mediaexpert cylinder sodastream?
Stacjonarnie kosztuje tak samo jak online 29.99? Czy jest drożej niż na necie ?
0 0

makra

#7290858 Napisano: 25.08.2025 21:17:37
elemelex napisał(a):

Tam wchodzić musi  jakiś wyższy level telepatii czyli wyczuwanie tego, czego oni chcą.

Szkoda że nie pokazują odpowiedzi
0 0

anaesth

#7290864 Napisano: 25.08.2025 21:30:52
elemelex napisał(a):

Biorąc pod uwagę fakt, że wchodząc do Biedry napotkałam wielką informację o konkursie na drzwiach, oraz to, że koszt paragonu to 2-3zł, zaryzykuję stwierdzeniem, że wygranie ręcznika to sukces emotka  Na szczęście na wyniki z weekendu nie będziemy długo czekać, skoro 28.08 już chcą wybierać laureata nagrody głównej. Jak z odrywaniem plastra - im szybciej, tym mniej boli emotka
1 makra 0

MDL

#7290866 Napisano: 25.08.2025 21:35:23
makra napisał(a):

Czy chciałbyś się ktoś podzielić jakie miejsca na przedłużone wakacje były wybierane? Konkurs się już zakończył a ja się zastanawiam jakie miejsce mogło zaintrygować agencje

Ja napisałam, że w domu emotka  Wygrałam ręcznik i też uważam, że to mój duży sukces emotka
0 0

emi

#7290868 Napisano: 25.08.2025 21:40:02
makra napisał(a):

elemelex napisał(a):

Szkoda że nie pokazują odpowiedzi

I nie pokażą, żaden wyższy level telepatii, to szczęście w losowaniu !
0 0

aminka

#7290876 Napisano: 25.08.2025 22:00:22
Cześć, jestem w ciąży i poszukuje konkursów związanych z dzieciaczkami? Czy ktoś z Was może polecić mi jakieś trwające i nadchodzące konkursy loterie? Raczej nie interesują mnie te konkursy z fb, ig, typu udostępnij... chyba, że ktoś poleci coś sprawdzonego? (wiem, że dada ma teraz z pampersami - tam trzeba być zalogowanym i podać datę urodzenia. Nie czytałam regulaminu jescze więc nie wiem czy nienarodzone można już rejestrowac).
0 0

makra

#7290882 Napisano: 25.08.2025 22:50:24
MDL napisał(a):

makra napisał(a):

Ja napisałam, że w domu emotka  Wygrałam ręcznik i też uważam, że to mój duży sukces emotka

Też dałam propozycje że w domu emotka  pewnie chodzi o w jakim stylu się napisało o jak zinterpretowano. Bardziej byłam ciekawa czy szukali jakiś fajnych/śmiesznych miejsc czy fajnego opisu
1 titinunu 0