WC - rozmowy o wszystkim

Kammilos

#7354552 Napisano: 11.05.2026 21:32:42
Cześć.Wie ktoś może czy w  konkursie Żywiec -Dino jest jakiś limit wygranych na osobę/gospodarstwo? Bo nie widzę żadnego zapisu informującego o tym w regulaminie.
0 0

atyde25

#7354718 Napisano: 12.05.2026 13:56:11
Gdybym ja w życiu tak umiała walczyć o swoje i sprzątać i nie gromadzić gadżetów reklamowych i innych pierdół.
Zbliża się znowu czas ,że trzeba będzie zobaczyć czy jeszcze inpost ma te eco zwroty. Bo wiecie 2 są akcje testerskie i ja musiałam reklamować to o musie czy tam sorbecie z Garniera .I dziś mi maska z drugiej akcji testerskiej doszła ta Glass Skin a musu nie ma .I no i napisałam musu mi za 25 zeta do testu nie dostarczą po takich mękach by mieć czekajcie sprawdzę 1163 obserwatorów na dziś emotka  Kobieto zajmij się czym pożytecznym a nie o kremy się prosisz emotka
0 0

as32572

#7354720 Napisano: 12.05.2026 14:02:18
kufel98 napisał(a):

Co do AI, to uważam, że jego jedynym sensownym użyciem jest generowanie pomysłów na odpowiedź i jej typ gdy ma się pustkę w głowie, albo pytanie konkursowe jest dziwne. Na podstawie ciekawych pomysłów sam tworzę odpowiedzi konkursowe. Świetną okazją do testowania tego, co działa na konkretne pytanie konkursowe i agencję (w tym przypadku Avanti) był darmowy konkurs  słodko-słony z lays. Długo biłem głową w mur, aż do momentu, gdy udało się wygrać pierwszą nagrodę w tym konkursie. Potem poszło z górki i pisząc w tym samym stylu przez ostatnie 5 dni udało mi się wygrać jeszcze 4 razy. Dlatego warto pisać samemu i wzorować się na tych tekstach, które zostały w przeszłości nagrodzone. Taka grupa też by mogła być kopalnią wiedzy i wskazówek, gdzie szukać najtańszych produktów promocyjnych itp.

Fajnie by było jakby czat miał jeszcze jakies oryginalne pomysły, mój to jest jeszcze mniej kreatywny niż ja emotka
1 anaesth 0

Deana714

#7354723 Napisano: 12.05.2026 14:10:30
Urbanucci napisał(a):

kufel98

Pomysł dobry, bo agencje dziś używają detektorów AI. Trzeba się mocno wysilić przy zgłoszeniach. Poniżej kilka detektorów:

• GPTZero (wersja Enterprise): Obecnie uznawany za jeden z najdokładniejszych. W 2026 roku radzi sobie z tekstami pochodzącymi z GPT-5 oraz Claude 4. Agencje cenią go za funkcję Writing Replay, która potrafi analizować, czy tekst był pisany „na żywo”, czy wklejony jednym blokiem.

Serio? A jak zawsze pisze na brudno w Wordzie i dopiero potem wklejam całość do okna konkursowego? emotka  może dlatego tak pusto emotka
1 anaesth 0

kufel98

#7354802 Napisano: 12.05.2026 18:27:32
Deana714 napisał(a):

Urbanucci napisał(a):

kufel98

Pomysł dobry, bo agencje dziś używają detektorów AI. Trzeba się mocno wysilić przy zgłoszeniach. Poniżej kilka detektorów:

• GPTZero (wersja Enterprise): Obecnie uznawany za jeden z najdokładniejszych. W 2026 roku radzi sobie z tekstami pochodzącymi z GPT-5 oraz Claude 4. Agencje cenią go za funkcję Writing Replay, która potrafi analizować, czy tekst był pisany „na żywo”, czy wklejony jednym blokiem.

Serio? A jak zawsze pisze na brudno w Wordzie i dopiero potem wklejam całość do okna konkursowego? emotka  może dlatego tak pusto emotka

Ja też tak robię i wygrywam nagrody
0 0

kufel98

#7354804 Napisano: 12.05.2026 18:30:36
as32572 napisał(a):

kufel98 napisał(a):

Co do AI, to uważam, że jego jedynym sensownym użyciem jest generowanie pomysłów na odpowiedź i jej typ gdy ma się pustkę w głowie, albo pytanie konkursowe jest dziwne. Na podstawie ciekawych pomysłów sam tworzę odpowiedzi konkursowe. Świetną okazją do testowania tego, co działa na konkretne pytanie konkursowe i agencję (w tym przypadku Avanti) był darmowy konkurs  słodko-słony z lays. Długo biłem głową w mur, aż do momentu, gdy udało się wygrać pierwszą nagrodę w tym konkursie. Potem poszło z górki i pisząc w tym samym stylu przez ostatnie 5 dni udało mi się wygrać jeszcze 4 razy. Dlatego warto pisać samemu i wzorować się na tych tekstach, które zostały w przeszłości nagrodzone. Taka grupa też by mogła być kopalnią wiedzy i wskazówek, gdzie szukać najtańszych produktów promocyjnych itp.

Fajnie by było jakby czat miał jeszcze jakies oryginalne pomysły, mój to jest jeszcze mniej kreatywny niż ja emotka

Kwestia stworzenia precyzyjnego promptu, który wylistuje pomysły. Wiadomo, 90% nadaje się do kosza, ale zawsze znajdzie się coś ciekawego
0 0

misiamarysia

#7354812 Napisano: 12.05.2026 18:56:13
Deana714 napisał(a):

Urbanucci napisał(a):

kufel98

Ja zawsze tak robię, wyłącznie.
0 0

psotka

#7355093 Napisano: 13.05.2026 16:45:15
Moze ktos studiujący z Warszawy?

❗️Uwaga❗️Zmieniły się terminy nagrań programu „Postaw na Milion” ❗️ANULUJEMY POPRZEDNIE ZAPISY I RUSZAMY Z ŻE ZGŁOSZENIAMI OD NOWA  Podajemy nowe terminy: ➡️ 22 maja (11:00–20:30) — 130 zł ➡️ 23 maja (10:00–21:45) — 160 zł ➡️ 24 maja (10:00–21:45) — 160 zł➡️ 25 maja (10:00-18:00) - 110 zł -  najprawdopodobniej zamkniemy się w tych godzinach, ale jest możliwość nieznacznego opóźnienia (wtedy będzie dopłata) Tego dnia wymogiem zapisu jest o dyspozycyjność na wszelki wypadek maksymalnie do godz. 20:00Podane stawki są brutto, ale dla osób przed ukończonym 26 r.z. brutto = netto📍 Studio TVP, ul. Woronicza, Warszawa💵 Wynagrodzenie wypłacane gotówką od razu po nagraniu✅ Możesz wybrać dowolny dzień/dni (w dowolnej konfiguracji, np. wszystkie dni lub tylko wybrane dni)✅ Możesz zabrać ze sobą znajomych (maks. 5 osób)✅ Każda osoba otrzymuje wynagrodzenie📩 Zgłoszenia SMS na nr 511-181-389- imię i nazwisko- rok urodzenia każdej osoby- wybrane dni- dopisek: „WIDZ PNM”📣 Przekaż dalej znajomym!‼️Prosimy aby narazie nie zgłaszały się osoby, które ukończyły już 26 r.z.‼️
0 0

atyde25

#7355228 Napisano: 14.05.2026 10:20:01
Masakra obejrzałam wczoraj nowe odcinki LIB Polska. I jestem w szoku o ile kobiety super to faceci na każdym kroku rozczarowanie .A jeden przebił sufit swoim zachowaniem tak ,że do dziś nie wierzę, że on wierzył ,że się nie wyda co zrobił. Ja serio myślałam ,że mój muzealny okaz ma dziwne żarty i docinki .A jednak ma zwykłe i w miarę normalne. Słysząc co tam niektórzy panowie gadają to opadanie rąk to pikuś. Jedyny wniosek doceniaj do masz bo serio zawsze może być dużo gorzej.
0 0

kufel98

#7355263 Napisano: 14.05.2026 11:38:42
atyde25 napisał(a):

Masakra obejrzałam wczoraj nowe odcinki LIB Polska. I jestem w szoku o ile kobiety super to faceci na każdym kroku rozczarowanie .A jeden przebił sufit swoim zachowaniem tak ,że do dziś nie wierzę, że on wierzył ,że się nie wyda co zrobił. Ja serio myślałam ,że mój muzealny okaz ma dziwne żarty i docinki .A jednak ma zwykłe i w miarę normalne. Słysząc co tam niektórzy panowie gadają to opadanie rąk to pikuś. Jedyny wniosek doceniaj do masz bo serio zawsze może być dużo gorzej.

Nie szkoda wam czasu na oglądanie cudzego, nudnego i niedowartościowanego życia z problemami pierwszego świata?emotka

netka2000

aanneettaa

#7356025 Napisano: 17.05.2026 17:33:58
Drodzy konkursowicze zalajkujcie proszę moją kucharkę 🙃 nr 8 Klara T . Dziękuję ❤️https://www.faceb.../share/p/1J87kgGHhz/

atyde25

#7356147 Napisano: dzisiaj o 10:33:54
A taka byłam wściekła ,że przegapiłam 1 zgłoszenie z laysów w Biedrze .Co prawda ten plecak z logiem lekko kontrowersyjny z wyglądu. Jeden paragon znalazłam i na niego puściłam a potem swój jeden przegapiony  po terminie się obudziłam. Ile ja ostatnio konków przepuściłam bo nie zagrałam to mnie już od tego łeb boli na samą myśl.
0 0

makbabasiala

#7356151 Napisano: dzisiaj o 10:58:58
Czy moge kupic kilka produktow promocyjnych na jednym paragonie- co w chwili, gdy wygram 2 na raz i kazdy z organizatorow zarzada wyslania paragonu?
0 0

pikawka

#7356159 Napisano: dzisiaj o 11:23:03
makbabasiala napisał(a):

Czy moge kupic kilka produktow promocyjnych na jednym paragonie- co w chwili, gdy wygram 2 na raz i kazdy z organizatorow zarzada wyslania paragonu?

No to wtedy masz problem…. Ja kupuje zawsze osobno emotka
0 0

MDL

#7356200 Napisano: dzisiaj o 12:27:11
makbabasiala napisał(a):

Ja nie daję rady kupić każdego produktu osobno, jeszcze mi się nie zdarzyło, abym musiała wysyłać ten sam paragon. Chyba, że jest to Karlsbad, gdzie wymaga przesłania wszystkich paragonów w przypadku wygranej, wtedy kupuję zawsze osobno 🙂
0 0