Wkurza mnie...

Gość: giuliettaX

#6133859 Napisano: 17.12.2015 20:25:25
dolly napisał(a):

kemli napisał(a):

cc_investigator napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

gosia16 napisał(a):

kunlunija napisał(a):

kalinea napisał(a):

Wkurza mnie kombinowanie w konkursach...i nagle okazuje się, że w konkursie z Seatami w Biedronce bardzo dużo osób nie dopełniło warunków aby otrzymać nagrodę II stopnia...ale to na pewno przypadek...emotka

dokładnie. 

ale chyba agencjom nie zależy na uczciwych graczach. ile jest ciągle konkursów, gdzie nie podaje się numeru paragonu, a jak, jak głupek, robię zakupy na 3 paragony i wysyłam 3 smsy, a nie 30...

są tacy, z tego co widać, których nawet numery paragonów nie ograniczająemotka

ale może po prostu w tym konkursie wzięło udział wielu zwykłych, niekonkursowych ludzi, którzy zwyczajnie wyrzucili, zgubili paragon

Przy zakupach aż za 20 zł? Wątpię.

Pani z agencji mówiła, że ok. 300 laureatów nagrody II stopnia nie dopełniło warunków regulaminu. Były to ponoć głównie osoby, które wysyłały zgłoszenia nie mając paragonu albo kupując złe produkty emotka  jakby nie patrzeć... 20 czerrrrwonych leonów na plakatach kusiło niesamowicie

300 osób, niezleemotka

emotka  jak bym grała dopiero od leonów to bym się może nabrała...  300? i tylko w kartach? a regulaminowego opublikowania haseł nie ma do dziś... oj niech opublikują, bo po plagiatach jeszcze z 300 może odpaść.... ja bym się bała wydać auto na lewe zgłoszenie... zero snu przez 6 lat emotka  a tym bardziej takie odebrać... zero snu do końca życia... da się?  emotka
0 0

kalka

#6133862 Napisano: 17.12.2015 20:29:05
marzenier napisał(a):

Rozmowa z potencjalnym kupcem wygranego PSP 
On-A dlaczego to takie tanie?
Ja - Bo nie ma gwarancji 
On - Jak takie tanie to podejrzane.Co to?Kradzione.
Ja - No żarty?Oczywiście że nie.
On - A ma pani jakieś dowody na to?
Ja- A mam.List gratulacyjny i protokół przekazania nagrody.
On-Aaa,to wygrany.Znaczy się nagroda.Aaaa
Ja - zdecyduje się pan?
On - A nie,bo to za drogo
 I ooo No nie dogodzisz 

bua ha ha ha emotka
0 0

lusienka

#6133864 Napisano: 17.12.2015 20:34:03
czarnygreg napisał(a):

300??? to ciągle mało rezerwyemotka
Wysyłały zgłoszenia bez paragonu? Ale numer trzeba było podać tam przecież, nie ogarniam emotka

Przeciętny hurtownik wysłał dajmy z 10-15 numerów zgłoszenia...wygrał ok.8-a w regulaminie jest że jedna osoba może wygrać tylko 1 nagrodę-reszta więc przechodzi do rezerwy  emotka
0 0

dolly

#6133867 Napisano: 17.12.2015 20:46:29
lusienka napisał(a):

czarnygreg napisał(a):

Wysyłały zgłoszenia bez paragonu? Ale numer trzeba było podać tam przecież, nie ogarniam emotka

Przeciętny hurtownik wysłał dajmy z 10-15 numerów zgłoszenia...wygrał ok.8-a w regulaminie jest że jedna osoba może wygrać tylko 1 nagrodę-reszta więc przechodzi do rezerwy  emotka

Raczej te same numery polecialy z kilkudziesieciu kart emotka
0 0

fineessa

#6133872 Napisano: 17.12.2015 20:49:30
kemli napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

gosia16 napisał(a):

kunlunija napisał(a):

kalinea napisał(a):

Wkurza mnie kombinowanie w konkursach...i nagle okazuje się, że w konkursie z Seatami w Biedronce bardzo dużo osób nie dopełniło warunków aby otrzymać nagrodę II stopnia...ale to na pewno przypadek...emotka

dokładnie. 

ale chyba agencjom nie zależy na uczciwych graczach. ile jest ciągle konkursów, gdzie nie podaje się numeru paragonu, a jak, jak głupek, robię zakupy na 3 paragony i wysyłam 3 smsy, a nie 30...

są tacy, z tego co widać, których nawet numery paragonów nie ograniczająemotka

ale może po prostu w tym konkursie wzięło udział wielu zwykłych, niekonkursowych ludzi, którzy zwyczajnie wyrzucili, zgubili paragon

Przy zakupach aż za 20 zł? Wątpię.

Pani z agencji mówiła, że ok. 300 laureatów nagrody II stopnia nie dopełniło warunków regulaminu. Były to ponoć głównie osoby, które wysyłały zgłoszenia nie mając paragonu albo kupując złe produkty emotka  jakby nie patrzeć... 20 czerrrrwonych leonów na plakatach kusiło niesamowicie

W konkursie w którym trzeba było podać numer paragonu brały udział osoby które nie miały owego paragonu (czyli nie miały numeru który należało podać w treści sms) i jeszcze zostały nagrodzone? Czy tylko ja tu czegoś nie rozumiem?

Jak dla mnie agencja zwyczajnie dała ciała emotka
0 0

cc_investigator

#6133874 Napisano: 17.12.2015 20:49:58
dolly napisał(a):

lusienka napisał(a):

czarnygreg napisał(a):

Zgadzam sie z dolly, jak wygrał w 8 - to 7 poszło na rodzinę i znajomych. Bo nie sądzę, żeby  pchał się z 8 zgłoszeniami z tego samego numeru telefonu, przy ograniczeniu 1 nagroda/osobę.
Też podejrzewam, że agencja mogła dać plamę z powtarzającymi się numerami.
0 0

#6133884 Napisano: 17.12.2015 21:15:35

dolly napisał(a):

lusienka napisał(a):

czarnygreg napisał(a):

Zgadzam sie z dolly, jak wygrał w 8 - to 7 poszło na rodzinę i znajomych. Bo nie sądzę, żeby  pchał się z 8 zgłoszeniami z tego samego numeru telefonu, przy ograniczeniu 1 nagroda/osobę.
Też podejrzewam, że agencja mogła dać plamę z powtarzającymi się numerami.

żaden problem sprawdzić w systemie kas emotka   "36. Przesłany dowód zakupu musi być czytelny, nie może nosić znamion przeróbek lub innychingerencji w jego treść i musi dokumentować zakup Produktu Promocyjnego w sklepie Biedronkaw terminie określonym w pkt. 5 Regulaminu." jak gram 7 lat nigdy nie słyszałam o takiej rezerwie... emotka  w mugoli nie wierzę, tam nikt nie grał o karty tylko o autka, więc numer paragonu nawet mugol sprawdził sto razy  bez regulaminowego opublikowania haseł jak dla mnie wyniki konkursu są jednoznaczne...
0 0

asiunia260

#6133897 Napisano: 17.12.2015 21:45:16
wkurza i marnuje mi zdrowie biochemia...szatańska nauka! emotka
0 0

kadett33

#6133907 Napisano: 17.12.2015 22:30:07
Brak pełnych nazw produktów na paragonach, czy w biurze obsługi można dostać wydruk z kodami kreskowymi produktów z paragonu?
0 0

joan

#6133931 Napisano: 17.12.2015 23:20:33
giulietta napisał(a):

(...) jak gram 7 lat nigdy nie słyszałam o takiej rezerwie... emotka   (...)

Ano właśnie emotka

Ale się nie dziwcie, że ktoś wklepuje numer nie zrobiwszy zakupów - niektórzy odsyłają potem byle jaki paragon z nadzieją, że organizator łyknie wszystko emotka
0 0

asiam

#6133933 Napisano: 17.12.2015 23:24:19

Brak pełnych nazw produktów na paragonach, czy w biurze obsługi można dostać wydruk z kodami kreskowymi produktów z paragonu?

Można poprosić o wydruk rozszerzonego paragonu ( chyba tak się to nazywa) .Ale zapewne nie we wszystkich sklepach.
Ale o wydruku kodów kreskowych nie słyszałam.
0 0

#6133935 Napisano: 17.12.2015 23:32:38
joan napisał(a):

giulietta napisał(a):

Ano właśnie emotka

Ale się nie dziwcie, że ktoś wklepuje numer nie zrobiwszy zakupów - niektórzy odsyłają potem byle jaki paragon z nadzieją, że organizator łyknie wszystko emotka

nie no, aż tylu by nie mogło rżnąc głupa nawet przy seatach emotka  to po 150 osób z tysiąca....
0 0

maryam

#6133936 Napisano: 17.12.2015 23:39:33
giulietta napisał(a):

joan napisał(a):

giulietta napisał(a):

Ano właśnie emotka

nie no, aż tylu by nie mogło rżnąc głupa nawet przy seatach emotka  to po 150 osób z tysiąca....

Proszę wtajemniczcie i mnie to znaczy że.....
0 0

monikar

#6133938 Napisano: 17.12.2015 23:46:29
joan napisał(a):

giulietta napisał(a):

Ano właśnie emotka

I tak ryzykować grając o auto? Jakoś nie chce mi się wierzyć. Przecież to później z żalu można się zapłakać na śmierć za autkiem odjeżdżającym przed nosem  emotka
0 0

joan

#6134002 Napisano: 18.12.2015 10:57:04
Mój piekarnik jest zepsuty. Trwa konkurs, gdzie nagrodą jest piekarnik. Żeby wziąć udział, trzeba upiec ciasto w piekarniku. Szach mat! emotka
0 0

Gość: awi

#6134006 Napisano: 18.12.2015 11:01:46
kadett33 napisał(a):

Można
0 0

ziolko

#6134008 Napisano: 18.12.2015 11:13:00
joan napisał(a):

Mój piekarnik jest zepsuty. Trwa konkurs, gdzie nagrodą jest piekarnik. Żeby wziąć udział, trzeba upiec ciasto w piekarniku. Szach mat! emotka

jeśli masz prodiż to spróbuj w prodiżu upiec emotka  
0 0

zaczytana-pola

#6134009 Napisano: 18.12.2015 11:14:39
Poczta Polska. W kulki sobie lecą emotka
0 0

niunia-k

#6134020 Napisano: 18.12.2015 11:34:58
zaczytana-pola napisał(a):

Co się stało ?
0 0

tyros27

#6134027 Napisano: 18.12.2015 11:55:22
niunia-k napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

Co się stało ?

Mnie też wczoraj wkurzyli,dotarła paczka otwarta a wewnątrz tylko gratulacje i kartonik po nagrodzie a sama nagroda gdzieś wyparowała.
0 0