Wkurza mnie...

koper

#6134043 Napisano: 18.12.2015 12:12:42
joan napisał(a):

Mój piekarnik jest zepsuty. Trwa konkurs, gdzie nagrodą jest piekarnik. Żeby wziąć udział, trzeba upiec ciasto w piekarniku. Szach mat! emotka

Do konkursu trzeba zgłosić po prostu ciasto, czy koniecznie pieczone ciasto?
Bo jest dużo ciast bez pieczenia, np, spód z pokruszonych ciasteczek i mus owocowy, czekoladowy z jakimś "zagęstnikiem", żeby ciasto dało się kroić po schłodzeniu.
Sernik na zimno.
Rolada lodowa.

0 0

zaczytana-pola

#6134061 Napisano: 18.12.2015 12:25:13
niunia-k napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

Poczta Polska. W kulki sobie lecą emotka

Co się stało ?

Od czwartku polecony priorytet prawdopodobnie nie dotarł jeszcze do adresata. Wysłany w poniedziałek list nie dotarł, wysłana paczka też nie dotarła emotka .
0 0

Gość: czarnygreg

#6134331 Napisano: 18.12.2015 17:28:14
Home&You wyprzedaż 50 procent, taaaaaa, tylko gdzie niby te produktyemotka  max 30 procent
0 0

niunia-k

#6134422 Napisano: 18.12.2015 20:54:40

niunia-k napisał(a):

Co się stało ?

Od czwartku polecony priorytet prawdopodobnie nie dotarł jeszcze do adresata. Wysłany w poniedziałek list nie dotarł, wysłana paczka też nie dotarła emotka .

Masz numery nadawcze ??? Mi szedł polecony ekonomik ponad tydzień ... ale priorytety dochodzą szybko .
0 0

Gość: giuliettaX

#6134427 Napisano: 18.12.2015 21:08:44
niunia-k napisał(a):

niunia-k napisał(a):

Co się stało ?

Masz numery nadawcze ??? Mi szedł polecony ekonomik ponad tydzień ... ale priorytety dochodzą szybko .

u mnie polecony ekonomik tak samo, paczka24 200 km odległości do stolicy ponad 35 godzin, ale i kurier dpd wczoraj do 21 jeździl emotka  gorący okres, więc lepiej inwestować w priorytety emotka
0 0

joan

#6134434 Napisano: 18.12.2015 21:34:28
koniczynka123 - mieszkanie wynajmuję, więc nie chcę kupować komuś w prezencie. Wygrać, to już co innego, mogłabym przeboleć.

koper - piernik, niestety. Eh, czasami dziwne te konkursy, w stylu "przyślij nam zdjęcie naczyń w Twojej zmywarce po zmywaniu, a masz szansę wygrać zmywarkę" emotka Albo trzeba nakupić Somat / Finish itp. do zmywarek, żeby zmywarkę wygrać - ale to akurat i tak planuję zrobić, może jeśli będę miała całą komodę produktów do zmywarki, wreszcie jakąś ustrzelę emotka
0 0

Domino123

#6134584 Napisano: 19.12.2015 11:00:13
Kurierzy, rozumiem wygranych mogą nie uprzedzać że przyjadą. Jednak jak coś kupuję w sklepie I na maila wysyłają mi że w najbliższych dniach będzie dzwonił kurier to czekam na telefon. Szczęście że złapałam go jak już wpakował paczki na pakę. Pytanie po ilu dniach bym dostała gdybym go nie złapała z przypadku.. 
0 0

erychta00

#6134588 Napisano: 19.12.2015 11:14:36
Nie informowanie o przesyłce to jedno, a ja się wczoraj dowiedziałam, że DHL zostawił u mnie awizo. Wysłałam męża aby odebrał a w punkcie nie mogli znaleźć paczki bo nie było na niej nawet numeru nadania emotka  
0 0

Domino123

#6134592 Napisano: 19.12.2015 11:44:17
erychta00 napisał(a):

Nie informowanie o przesyłce to jedno, a ja się wczoraj dowiedziałam, że DHL zostawił u mnie awizo. Wysłałam męża aby odebrał a w punkcie nie mogli znaleźć paczki bo nie było na niej nawet numeru nadania emotka  

o.O rozumiem szał przedświąteczny, ale bez przesady. Mój mąż ostatnio znalazł paczkę DHL na środku ulicy. Kobieta która na nią czekała szczęśliwa dała mu piwko, a na DHL zadzwoniła i ich opieprzyła. 
0 0

erychta00

#6134598 Napisano: 19.12.2015 11:56:34
Domino123 napisał(a):

erychta00 napisał(a):

o.O rozumiem szał przedświąteczny, ale bez przesady. Mój mąż ostatnio znalazł paczkę DHL na środku ulicy. Kobieta która na nią czekała szczęśliwa dała mu piwko, a na DHL zadzwoniła i ich opieprzyła. 

Najbardziej mnie denerwuje to, że nawet nie wiem co to może być emotka  Ktoś dostał coś niedawno DHL ? 
0 0

szala

#6134602 Napisano: 19.12.2015 12:27:19
A mi kurier DPD zostawił na klatce przesyłkę. Mieszkam w bloku. Nawet nie zadzwonił, nie zapytał, czy może tak zrobić emotka
0 0

vazzz

#6134670 Napisano: 19.12.2015 18:49:46
Media Exspert... dwa dni temu byłam tam w poszukiwaniu myszy na prezent. Znalazłam jedną, która była przeceniona ze 179 na 79zł. Super oferta. Zapytałam Pana z obsługi do kiedy trwa promocja-powiedział, że na pewno do świąt a najpewniej no końca roku. Chciałam w domu na spokojnie poczytać opinie, okazała się być dobra, dziś więc wróciłam do sklepu aby ją kupić. Cena... 179zł ;/ Po promocji, która miała długo trwać ani śladu. Grunt to dobra informacja ;/
0 0

wanderlust

#6134678 Napisano: 19.12.2015 19:34:29
Cały jestem naładowany złościami, zazdrościami i nerwami- najchętniej chciałbym w coś przyku..ć  tak abym wyładował to wszystko emotka emotka
0 0

mczarna

#6134692 Napisano: 19.12.2015 20:49:49
tomniewkurza napisał(a):

erychta00 napisał(a):

erychta00 napisał(a):

erychta00 napisał(a):

Nie informowanie o przesyłce to jedno, a ja się wczoraj dowiedziałam, że DHL zostawił u mnie awizo. Wysłałam męża aby odebrał a w punkcie nie mogli znaleźć paczki bo nie było na niej nawet numeru nadania emotka  Najbardziej mnie denerwuje to, że nawet nie wiem co to może być emotka  Ktoś dostał coś niedawno DHL ?

Tak, odebrałem wczoraj paczkę od DHL. To był kubek w kształcie obiektywu od aparatu, szyfrowy zamek w korku do butelki wina i kilka zabawnych gadżetów dla informatyka. emotka

Ubaw po pachy...
0 0

mczarna

#6134700 Napisano: 19.12.2015 21:11:14
Dlaczeg jedni dostają blokadę konta, a inni tylko 5 punktów za spam? To co się ostatnio dzieje to jakaś masakra, każda osoba z tych nowych spamowych powinna być blokowana...
0 0

dolly

#6134704 Napisano: 19.12.2015 21:20:52
stamp2 napisał(a):

mczarna napisał(a):

Dlaczeg jedni dostają blokadę konta, a inni tylko 5 punktów za spam? To co się ostatnio dzieje to jakaś masakra, każda osoba z tych nowych spamowych powinna być blokowana...

a czy blokada konta i 5 punktów to nie jest to samo?emotka emotka

Nie, nie to samo. Blokada uniemożliwia logowanie się i pisanie na forum, a 5 punktow czsami nie jest rownoznaczne z blokada. Ot caly myk emotka
0 0

pioge7

#6134848 Napisano: 20.12.2015 16:47:21
emotka  Że ktoś dodaje konkursy już zakończone...ostatnio lewiatan ktoś dodał z zeszłego roku a niedawno też actimel z c4... A ja głupi dałem się złapać i dwa paragony poszły.... Że takie coś w bazie przechodzi.... Po co wysyłać konkurs do zatwierdzenia skoro i tak zatwierdzają i źle... Oczywiście już usunięte są z bazy 
0 0

kalka

#6134853 Napisano: 20.12.2015 16:52:42
pioge7 napisał(a):

emotka  Że ktoś dodaje konkursy już zakończone...ostatnio lewiatan ktoś dodał z zeszłego roku a niedawno też actimel z c4... A ja głupi dałem się złapać i dwa paragony poszły.... Że takie coś w bazie przechodzi.... Po co wysyłać konkurs do zatwierdzenia skoro i tak zatwierdzają i źle... Oczywiście już usunięte są z bazy 

Oj, strasznie to wkurzające! Kiedyś ktoś wpisał złe daty w konkursie w DC i też zmarnowałam dwa paragony, a co gorsza prace moich dzieci nie wzięły udziału w konkursie  emotka  
0 0

pioge7

#6134854 Napisano: 20.12.2015 17:00:28
kalka napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Oj, strasznie to wkurzające! Kiedyś ktoś wpisał złe daty w konkursie w DC i też zmarnowałam dwa paragony, a co gorsza prace moich dzieci nie wzięły udziału w konkursie  emotka  

Trzeba już wszystkiego pilnować... 
0 0

xena

#6134905 Napisano: 20.12.2015 20:42:56
dwa dni temu wielce zadowolona, że wygrzebałam kod jak to się robi -przedłużyłam ważność konta na rok w jednym z konkursowych tel -play. Dzisiaj próbuję wysłać smsa, cos nie chce wysłać, bo co??? bo zniknęło 45 zł z konta!! No kurza twarz -to rozbój w biały dzień! przecież czytałam warunki i pisało wyraźnie że środki na koncie zgromadzone poprzez doładowania zostają!!  Ale mi prezent na Święta zrobili emotka
0 0