Wkurza mnie...

kalka

#6235474 Napisano: 31.07.2016 14:49:41
Tylko nie wiadomo, jak długo będziesz miał okazję "nie unikania" ich konkursów  emotka  
(A co do Mysiorków, to dajmy już im spokój, chyba się "nawrócili" ) 
0 0

darog

#6235475 Napisano: 31.07.2016 14:50:12
edzia21 napisał(a):

darog napisał(a):

joan napisał(a):

darog napisał(a):

Jakoś chyba tylko raz coś tam wpadło z Streamline. Nigdy nic ani ja ani moi znajomi nie wygrali nic watościowego w Streamline,
Oni to coś podobnego do Mysiorków?

Rozczaruję Cię -> akurat ja w Streamline wygrywam. Może nie samochody czy skutery, ale główne na pewno. Oprócz poprzedniego konka z samochodami, gdzie nie wygrałam zupełnie nic, statystyki mam świetne przy mikroskopijnej ilości zgłoszeń. Może nie nazywaj ich więc mysiorkami, bo to wielce obraźliwe w środowisku konkursowym emotka

joan halo halo! Nie nazwałem tylko zapytałem! O Mysiarkach troche poczytałem, tu ktos cos rozrysowal to sie zainteresowalem , kilka razy bralem udzial w ich konkursach.. skurecznosc mniej niz mierna.. nic nie wiem o nich, zapytanie czy to na podobieństwo Mysiorow a nie porównanie! od tego jestem daleki na szczescie. Co mnie cieszy>? że ludzie jak czytam to raczek bronia ich- co i mnie uspokaja,,  pozdraiwam Cie serdecznie. Dzieki takiemu wpisowi nie bede unikał ich konkursów tak jak Mysiorków!

Powiedz mi co takiego ten ktoś rozrysował? Co z tego wielkiego "rozrysowania" wynika? Chyba brak logicznego myślenia u wielu osób które się tym "podniecają", a później lament że nic w konkursach nie wygrywają, że ustawka - faktycznie, nie dziwie się że NIE WYGRYWAJĄ emotka

nic nie wynika, dlatego asekuracyjnie zapytałem! w Mysiorkach udziału nie biorę zupełnie-dzięki temu to tu poczytałem Nie szukam po 'internetach opinii" na Streamline..Kliknąłem zobaczyłem na rozrysowanie- nie chce mi się doszukiwac-wolę poznac zdanie forumowiczów. W sprawie Mysiorków jasne- i całe szczęscie że w Streamline jest co innego!
0 0

joan

#6235476 Napisano: 31.07.2016 14:50:18
darog napisał(a):

(...) Co mnie cieszy>? że ludzie jak czytam to raczek bronia ich- co i mnie uspokaja,,  pozdraiwam Cie serdecznie. Dzieki takiemu wpisowi nie bede unikał ich konkursów tak jak Mysiorków!

emotka

A tak w ogóle, to ja nie wygrywam u Smolara. No i teraz nie wiem, co w tej sprawie robić, czy od razu z bazuką na nich, czy jak... emotka

kalka

#6235478 Napisano: 31.07.2016 14:56:56
joan napisał(a):

darog napisał(a):

(...) Co mnie cieszy>? że ludzie jak czytam to raczek bronia ich- co i mnie uspokaja,,  pozdraiwam Cie serdecznie. Dzieki takiemu wpisowi nie bede unikał ich konkursów tak jak Mysiorków!

emotka

A tak w ogóle, to ja nie wygrywam u Smolara. No i teraz nie wiem, co w tej sprawie robić, czy od razu z bazuką na nich, czy jak... emotka

emotka
Ty jak Ty Joan, ale co ja powinnam zrobić??? Nie dosyć, że nie wygrywam, to jeszcze tam wogóle nie gram (od pewnego czasu)!- czy to nie jest jednoznaczne? emotka   Może mając tak "twarde" dowody powinnam od razu donieść na nich do prokuratury???   emotka    emotka   
0 0

darog

#6235479 Napisano: 31.07.2016 14:57:11
kalka napisał(a):

No właśnie, konkurencja wśród agencji duża, "Agencje walczą wręcz o to by "robić" konkurs" - oby tylko uczciwie ! Miejmy nadzieję, że to nie zazdrosna agencja chce przejąć dużego klienta jakim jest Colgate psując konkurencyjnej agencji wizerunek i wiarygodność. (możliwe, że się to wkrótce wyjaśni emotka )  Przecież wiadomo, że przez te oszczerstwa musiały tłumaczyć się również Biedronka i Colgate- a to też dobrze na ich wizerunek nie wpływa.     
Cyt : "Nie wierzę, że konkursy przestaną być organizowane. Moim zdaniem nagrody są coraz słabsze, trzeba kupować coraz więcej - to efekt socjologiczny."   Ależ Jogobella, kiedy się wkurzyła nie powiedziała, że znika całkowicie z konkursami, powiedziała, że tego konkursu z dużą ilością wypasionych nagród nie będzie już w Polsce (można mieć tylko nadzieję, że za jakiś czas nowy Dyrektor zmieni zdanie i wrócą ) , następnym przykładem zaniechania konkursów jest też Rossnet, ale takich przypadków jak Jogobella i Rossnet można znaleźć więcej. Może konkursy z nagrodami po 20 zł nie budzą takich chorych emocji wśród zazdrośników jak te z 20 000 zł, czy samochodami   emotka   

Racja na 100%
Co do rossnetu, to chyba zależy czy miał kto się tym zajmować oraz czy ten marketing potrafił znaleźć sponsorów.
Wprowadzili przecież specjalnie do konkursów  kody drukowane z paragonem.. Dużo było skarg na kasjerki że ich nie wydają-bo i taka była prawda, i może im się odechciało?
Myślę że konkursy powrócą, może po wakacjach?
0 0

edzia21

#6235480 Napisano: 31.07.2016 14:57:13
darog napisał(a):

edzia21 napisał(a):

darog napisał(a):

joan napisał(a):

darog napisał(a):

Jakoś chyba tylko raz coś tam wpadło z Streamline. Nigdy nic ani ja ani moi znajomi nie wygrali nic watościowego w Streamline,
Oni to coś podobnego do Mysiorków?

Rozczaruję Cię -> akurat ja w Streamline wygrywam. Może nie samochody czy skutery, ale główne na pewno. Oprócz poprzedniego konka z samochodami, gdzie nie wygrałam zupełnie nic, statystyki mam świetne przy mikroskopijnej ilości zgłoszeń. Może nie nazywaj ich więc mysiorkami, bo to wielce obraźliwe w środowisku konkursowym emotka

joan halo halo! Nie nazwałem tylko zapytałem! O Mysiarkach troche poczytałem, tu ktos cos rozrysowal to sie zainteresowalem , kilka razy bralem udzial w ich konkursach.. skurecznosc mniej niz mierna.. nic nie wiem o nich, zapytanie czy to na podobieństwo Mysiorow a nie porównanie! od tego jestem daleki na szczescie. Co mnie cieszy>? że ludzie jak czytam to raczek bronia ich- co i mnie uspokaja,,  pozdraiwam Cie serdecznie. Dzieki takiemu wpisowi nie bede unikał ich konkursów tak jak Mysiorków!

Powiedz mi co takiego ten ktoś rozrysował? Co z tego wielkiego "rozrysowania" wynika? Chyba brak logicznego myślenia u wielu osób które się tym "podniecają", a później lament że nic w konkursach nie wygrywają, że ustawka - faktycznie, nie dziwie się że NIE WYGRYWAJĄ emotka

nic nie wynika, dlatego asekuracyjnie zapytałem! w Mysiorkach udziału nie biorę zupełnie-dzięki temu to tu poczytałem Nie szukam po 'internetach opinii" na Streamline..Kliknąłem zobaczyłem na rozrysowanie- nie chce mi się doszukiwac-wolę poznac zdanie forumowiczów. W sprawie Mysiorków jasne- i całe szczęscie że w Streamline jest co innego!

To akurat możesz poznać opinię z "pierwszej ręki" bo ta sławna (nie wiem w czym?) Edyta P. to właśnie ja. Niestety nie posiadam jakichkolwiek znajomości u streamline, agencja jak dziesiątki innych w których wygrywam UCZCIWIE i duże i te mniejsze nagrody. A to, że mój facet ma małą agencję we wrocławiu, a ja pracuję na uczelni to serio - nic do sprawy nie wnosi. Pomijam już fakt JOANNY J. - naszej forumowiczki, z którą bardzo się zaprzyjaźniłyśmy na rozdaniu aut i utrzymujemy od tej pory STAŁY KONTAKT. Więc nic kurka dziwnego, że mam ją na FB! To żadna zbrodnia. Żałuję jedynie, że Aśka mieszka na drugim krańcu polski i jest mało okazji do zobaczenia się face-to-face. emotka  Z tego wszystkiego szkoda mi najbardziej agencji...są uczciwi, nie podniecają się "laurkami" i innymi świecidełkami", można u nich wygrać fajne nagrody PRZEMYŚLANYMI TEKSTAMI, a mało takich agencji obecnie na rynku. Amen.

A to, że nie wygrywasz u Streamline, to chyba nie jest winą agencji i nie świadczy o ich "oszustwach"? Jeśli jesteś takim kozakiem konkursowym co "wszędzie wygrywa tylko nie u Streamline", to pochwal się swoimi statystykami dużych nagród np. u Columbita? 

Gość: barcza

#6235499 Napisano: 31.07.2016 17:13:19
Edzia a tutaj następne oszczerstwa na twój temat
Adam~

• Goście

Napisano dziś, 11:36:13

Ponoć ta Edyta P to co rusz wygrywa główne nagrody w tej Agencji.Tylko raz na siebie,raz na chłopaka,raz na mamę,tatę.Dziwne,bo
to chyba nie jest celem promocji by nagradzać ciągle te same osoby?
0 0

edzia21

#6235500 Napisano: 31.07.2016 17:20:33
barcza napisał(a):

Adam~

• Goście

Napisano dziś, 11:36:13

Ponoć ta Edyta P to co rusz wygrywa główne nagrody w tej Agencji.Tylko raz na siebie,raz na chłopaka,raz na mamę,tatę.Dziwne,bo

Mnie już nic nie zdziwi emotka  Przedwczoraj dowiedziałam się z "gazety" ze jestem pracowniczka Streamline emotka  więc ten news z nagrodami, jest mega słaby emotka
...chłopaka, mame, tate...zapomnieli jeszcze o babci, dziadku, sąsiadach, współpracownikach, żulach spod monopolowego i zlotych rybkach emotka
1 nkba 0

kalka

#6235502 Napisano: 31.07.2016 17:21:39
barcza napisał(a):

Adam~

Ponoć???? emotka  Żeby oskarżać kogoś publicznie o oszustwo trzeba nieć twarde dowody emotka  Edzia w tym momencie nie jest anonimową już osobą  emotka  
Kolesiem z wykopu już zajmuje się prokuratura, a z tego co wiem, to pozwy cywilne też się posypią, więc jeśli Adaś też dysponuje nadmiarem wolnego czasu i pieniędzy, to niech dalej wypisuje takie bzdury ( kolesiowi w Wykopu będzie raźniej emotka )      
2 edzia21, nkba 0

Gość: barcza

#6235503 Napisano: 31.07.2016 17:31:12
kalka napisał(a):

barcza napisał(a):

Adam~

Ponoć???? emotka  Żeby oskarżać kogoś publicznie o oszustwo trzeba nieć twarde dowody emotka  Edzia w tym momencie nie jest anonimową już osobą  emotka  
Kolesiem z wykopu już zajmuje się prokuratura, a z tego co wiem, to pozwy cywilne też się posypią, więc jeśli Adaś też dysponuje nadmiarem wolnego czasu i pieniędzy, to niech dalej wypisuje takie bzdury ( kolesiowi w Wykopu będzie raźniej emotka )      

Właśnie Adasia tez powinna pozwać , żeby nie szargał jej opini
1 edzia21 0

edzia21

#6235504 Napisano: 31.07.2016 17:32:10
A tak na serio emotka

Edyta P. wygrywa sama na siebie, jej chłopak wygrywa sam na siebie...a mama i tata nie mieli JESZCZE okazji nic wygrać u streamline, być może kiedyś sobie coś wygrają...who knows?  emotka  Konkursy są dla wszystkich. 
0 0

joan

#6235508 Napisano: 31.07.2016 18:09:43
edzia21 napisał(a):

(...) Z tego wszystkiego szkoda mi najbardziej agencji...są uczciwi, nie podniecają się "laurkami" i innymi świecidełkami", można u nich wygrać fajne nagrody PRZEMYŚLANYMI TEKSTAMI, a mało takich agencji obecnie na rynku. Amen. (...)

Mnie też ich żal - wyobrażam sobie siebie, jak wracam zmęczona z pracy, weekend dopiero na horyzoncie, a urlopu brak. Tymczasem przed snem jeszcze jakaś g*wnoburza i fałszywe oskarżenia, muszę się tłumaczyć, oświadczenia pisać, sponsora ugłaskać, szefowi zdać relację, protokoły/pisma/dane wyciągać i zaprezentować, eh.

darog - kiedy Rossnet organizował konkursy, często robiłam tam przeróżne zakupy. Teraz tylko i wyłącznie: cenzurataśma, ręczniki kuchenne i chusteczki higieniczne. Absolutnie nic więcej.

mysia

#6235509 Napisano: 31.07.2016 18:11:33
Nadal wkurza mnie, że ten temat się ciągnie i ciągnie, zazdrośników przybywa, naiwnych też.. kolejny dowód, że ludzie mają problemy z czytaniem ze zrozumieniem, albo są tacy leniwi że dwa pierwsze zdania wystarczą.. i ja z takimi przegrywam w konkursach? emotka Streamline mnie nie polubił jeszcze, ale będę nadal walczyć o ich sympatię emotka (skoro joan nie da się upić emotka ) ale na pewno moich porażek konkursowych nie będę tłumaczyć takimi "newsami" z cenzura..

delvitto

#6235514 Napisano: 31.07.2016 18:26:40
mms mnie wkurza...;( głupiego kubka trafić nie można  emotka
0 0

kalka

#6235517 Napisano: 31.07.2016 18:39:00
joan napisał(a):

edzia21 napisał(a):

(...) Z tego wszystkiego szkoda mi najbardziej agencji...są uczciwi, nie podniecają się "laurkami" i innymi świecidełkami", można u nich wygrać fajne nagrody PRZEMYŚLANYMI TEKSTAMI, a mało takich agencji obecnie na rynku. Amen. (...)

Mnie też ich żal - wyobrażam sobie siebie, jak wracam zmęczona z pracy, weekend dopiero na horyzoncie, a urlopu brak. Tymczasem przed snem jeszcze jakaś g*wnoburza i fałszywe oskarżenia, muszę się tłumaczyć, oświadczenia pisać, sponsora ugłaskać, szefowi zdać relację, protokoły/pisma/dane wyciągać i zaprezentować, eh.

Dlatego następnym razem spodziewajmy się od Colgate 100 bonów po 50 zł i 500 zestawów: szczotka+ pasta emotka  (taki może być wynik działań psów ogrodnika) ale przynajmniej będzie mniej chorych emocji. emotka  
1 edzia21 0

kalka

#6235520 Napisano: 31.07.2016 18:47:05
Mysia napisał(a):

Nadal wkurza mnie, że ten temat się ciągnie i ciągnie, zazdrośników przybywa, naiwnych też.. kolejny dowód, że ludzie mają problemy z czytaniem ze zrozumieniem, albo są tacy leniwi że dwa pierwsze zdania wystarczą.. i ja z takimi przegrywam w konkursach? emotka Streamline mnie nie polubił jeszcze, ale będę nadal walczyć o ich sympatię emotka (skoro joan nie da się upić emotka ) ale na pewno moich porażek konkursowych nie będę tłumaczyć takimi "newsami" z cenzura..

emotka
Walcz Mysia, warto! emotka  Obyśmy tylko miały jeszcze okazję walczyć o autka w konkursach Colgate. 
(Mam nadzieję, że nie zostaną nam jedynie loterie Coca-Coli w Smolarze emotka )
1 mysia 0

joan

#6235521 Napisano: 31.07.2016 18:50:35
kalka napisał(a):

Dlatego następnym razem spodziewajmy się od Colgate 100 bonów po 50 zł i 500 zestawów: szczotka+ pasta emotka  (taki może być wynik działań psów ogrodnika) ale przynajmniej będzie mniej chorych emocji. emotka  

To i tak nie miałoby sensu - są ludzie, których NIGDY nie zadowolisz.

BTW, nie tak dawno temu czegoś szukałam i trafiłam na forum chyba o dzieciach, gdzie rodzice darli japę, jak to gazeta XXX oszukuje! Bo oni tydzień (tak, tak!) wcześniej wygrali nagrodę w jakimś konkursie i jeszcze nie dotarła! No skandal! I posypały się gromy, jak to redakcja oszukuje, że pracownicy te nagrody ukradli dla siebie, że należałoby to zgłosić na policję, ogólnie: pogróżek moc i organizowanie się głupich i głupszych. Ręce mi opadły dosłownie do samej ziemi.

kalka

#6235526 Napisano: 31.07.2016 19:23:35
Joan, mój mąż pracował kiedyś w firmie, która organizowała często konkursy z nagrodami samochodowymi, pewnego razu w jednym z konkursów jego koleżanka siedząca przy biurku obok wybrała jej zadaniem najlepsze hasełko i nagrodziła autkiem. Chyba potem mocno żałowała, że wybrała to a nie inne emotka  , bo przez następne tygodnie miała dość konkursu i baby, która wygrała auto-awantura za awanturą, pretensje, że nie ten kolor, że nie takie dywaniki, nie takie radio...itd Powiem więcej firma (pomimo, że wcale nie musiała) spełniała coraz to nowe zachcianki przyszłej właścicielki autka, dostała dużo więcej, niż się babie należało, a mimo wszystko na koniec wpadła do Asi wygarnęła "co o niej myśli "
0 0

joan

#6235529 Napisano: 31.07.2016 19:33:25
kalka - czyli miałam rację: są ludzie, których NIGDY nie zadowolisz emotka
0 0

Gość: poprostuanette

#6235531 Napisano: 31.07.2016 19:38:03
Zalalam sibie laptop piwem.. klawiatura do wymiany jest
0 0