Wkurza mnie...

cudaczek121

#6235346 Napisano: 30.07.2016 22:40:23
Wkurza mnie, ze ostatnio nic nie wygrywam, a rodzina i znajomi wciaz wypytuja o moje nowe zdobycze. Wiem, zr to glupie, co napisze, ale szkoda, ze nie wygrywam jakichs wartosciowych nagrod, aby inni mi zazdroscili i w zwiazku z moimi nagrodami snuli jakies wydumane teorie spiskowe emotka
0 0

ziolko

#6235347 Napisano: 30.07.2016 22:47:26
cudaczek121 napisał(a):

Wkurza mnie, ze ostatnio nic nie wygrywam, a rodzina i znajomi wciaz wypytuja o moje nowe zdobycze. Wiem, zr to glupie, co napisze, ale szkoda, ze nie wygrywam jakichs wartosciowych nagrod, aby inni mi zazdroscili i w zwiazku z moimi nagrodami snuli jakies wydumane teorie spiskowe emotka

jakbyś takie wartościowe nagrody wygrywała i byłyby teorie spiskowe, to byś marudziła, że szkoda, że nie wygrywasz drobnych rzeczy, to byś miała spokój emotka emotka
0 0

darog

#6235349 Napisano: 30.07.2016 22:52:24
nie czytałem regulaminu, więc zaufałem..
https://www.e-kon...ni.html#.V50SCDVPI6U
kupiłem towar..a tu trwał do 31 maja...no..2 mies po terminie..
ale w bazie aktualny do września...
0 0

ziolko

#6235351 Napisano: 30.07.2016 23:07:20
darog napisał(a):

nie czytałem regulaminu, więc zaufałem..
http://www.e-konk...ni.html#.V50SCDVPI6U
kupiłem towar..a tu trwał do 31 maja...no..2 mies po terminie..
ale w bazie aktualny do września...

cóż... tak to jest, jak ktoś nie sprawdza dokładnie dat w regulaminie, tylko wstawia pierwszą, jaka mu wpadnie w oko.
Poza tym regulamin jest trochę myląco napisany.
Ogólnie konkurs zgłosiłam jako zakończony
0 0

Gość: haz0r

#6235387 Napisano: 31.07.2016 07:02:47
Nie wiem czy już było na forum, ale kolejna afera z ustawionymi wynikami tym razem Biedronka ;-(

http://www.wykop....omych-organizatorow/
0 0

PatrycjaRT

#6235401 Napisano: 31.07.2016 09:13:03
haz0r napisał(a):

Nie wiem czy już było na forum, ale kolejna afera z ustawionymi wynikami tym razem Biedronka ;-(

Poczytaj kilka stron wstecz  emotka
0 0

banka-manka

#6235405 Napisano: 31.07.2016 09:49:20
ziolko napisał(a):

@banka-manka napisał(a):

Komary!!! 
Jak nie bzyczą i nie dają spać, to pogryzą i tak swędzi, że też nie idzie spać bo człowiek się drapie! !!

weź posmaruj amolem, albo spirytusem salicylowym emotka  
Na ugryzienia meszek polecam okłady z wody i octu

W ciągu dnia to ja się mogę smarować emotka
Nie po nocy, gdy człowiek półprzytomny i jedyne co chce to spać.
0 0

kalka

#6235406 Napisano: 31.07.2016 09:49:41
PatrycjaRT napisał(a):

haz0r napisał(a):

Kolejny odkrywca  emotka

Tylko, że nagrodzeni w Biedronce, to nasi starzy forumowicze, a do tego oskarżona o oszustwo "pracownica" Streamline, to właśnie forumowiczka, więc błagam, przynajmniej na forum zaprzestańmy chorych insynuacji - delikatnie ujmując sprawę emotka  
2 joan, kemli 0

darog

#6235407 Napisano: 31.07.2016 10:10:41
kalka napisał(a):

PatrycjaRT napisał(a):

haz0r napisał(a):

Kolejny odkrywca  emotka

Tylko, że nagrodzeni w Biedronce, to nasi starzy forumowicze, a do tego oskarżona o oszustwo "pracownica" Streamline, to właśnie forumowiczka, więc błagam, przynajmniej na forum zaprzestańmy chorych insynuacji - delikatnie ujmując sprawę emotka  

Jakoś chyba tylko raz coś tam wpadło z Streamline. Nigdy nic ani ja ani moi znajomi nie wygrali nic watościowego w Streamline,
Oni to coś podobnego do Mysiorków?
0 0

assal

#6235413 Napisano: 31.07.2016 10:28:22
Darekgryko: Coś podobnego.
I u nich, i u Mysiorków, raz byle co nagradzają, innym razem główne dostają świetne teksty.
Mało kto, jak ja, do takich głównych nagród się przyzna, ale auta, skutery i wycieczki w Streamline są w 90% forumowe emotka
1 joan 0

100krotka

#6235421 Napisano: 31.07.2016 10:36:27
cudaczek121 napisał(a):

Cudaczku podpisuję się pod Twoim postem obiema rękami i nogami  emotka  U mnie też ostatnio taka posucha, że aż boli a to ten i owen ciągle pytają: :"Co tym razem  wygrałaś? Ty to masz szczęście..." Przydałby się samochód, to może pękliby z zazdrości  emotka
0 0

PatrycjaRT

#6235425 Napisano: 31.07.2016 10:39:56
darog napisał(a):

kalka napisał(a):

PatrycjaRT napisał(a):

haz0r napisał(a):

Kolejny odkrywca  emotka

Jakoś chyba tylko raz coś tam wpadło z Streamline. Nigdy nic ani ja ani moi znajomi nie wygrali nic watościowego w Streamline,

U mnie też raz, nagroda dodatkowa. A dla porównania mój przyszły szwagier pierwszy raz zagrał w konkursie na hasło i wygrał u nich główną w ITM - mojego wymarzonego Thermomixa:D 
0 0

kalka

#6235454 Napisano: 31.07.2016 13:26:56
PatrycjaRT napisał(a):

darog napisał(a):

kalka napisał(a):

PatrycjaRT napisał(a):

haz0r napisał(a):

Kolejny odkrywca  emotka

U mnie też raz, nagroda dodatkowa. A dla porównania mój przyszły szwagier pierwszy raz zagrał w konkursie na hasło i wygrał u nich główną w ITM - mojego wymarzonego Thermomixa:D 

Akurat to, że ktoś tam nie wygrywa, to jeszcze za mało, by publicznie oskarżać kogokolwiek o oszustwo. Czy w końcu to mało, że oskarżeni o "układ" to zwykli konkursowicze z naszego forum   emotka   Jak się czyta te artykuły, to  ciśnie się na usta : "zawiść jest ślepa"    emotka    
W konkursach biorę udział ok 10 lat, w Streamline też kiedyś wygrywałam rzadko, ostatnio nawet pasty nie mogłam tam wygrać, podczas, gdy w innych agencjach miałam dużo większe osiągnięcia, ale do głowy mi nie przyszło, aby tylko na tej podstawie oskarżać agencję o oszustwo!!! W przypadku Mysiorków to zupełnie inna sytuacja, razem w grupą forumowych znajomych wyczailiśmy aferę, znaleźliśmy twarde dowody,ale nawet wtedy dążyliśmy do rozstrzygnięcia sprawy w sposób cywilizowany, koleżanka skierowała sprawę do adwokata z Łodzi i dopiero na podstawie sprawdzonych dowodów telewizja Łódź zdecydowała się zająć sprawą. 
Przez chorych  z zazdrości ludzi firmy przestają organizować konkursy, konkursowiczów coraz więcej, konkursów mniej, więc trudno się dziwić, że się mniej wygrywa. Pamiętacie konkursy Jogobelli, w których co roku były wypasione nagrody? Właśnie przez zawistnych, bezpodstawnie oskarżających ich ludzi (którzy "nic tam wygrywali",  albo wygrywali "za mało"  emotka  ) Jogobella powiedziała, że w Polsce kończą z wielkimi nagrodami, powiedzieli, że w innych krajach  "TAKICH"  chorych problemów nie mają - tam te konkursy będą robili nadal. Wstyd i obciach !  emotka

joan

#6235459 Napisano: 31.07.2016 14:12:04
darog napisał(a):

Rozczaruję Cię -> akurat ja w Streamline wygrywam. Może nie samochody czy skutery, ale główne na pewno. Oprócz poprzedniego konka z samochodami, gdzie nie wygrałam zupełnie nic, statystyki mam świetne przy mikroskopijnej ilości zgłoszeń. Może nie nazywaj ich więc mysiorkami, bo to wielce obraźliwe w środowisku konkursowym emotka
1 kalka 0

Gość: rafi323raf

#6235463 Napisano: 31.07.2016 14:21:30
A mi dużo rzeczy tam wpadało, raz nawet na fejsbuku doszukiwano się oszustwa, bo za dobrze mi szło hehe. Jedna z moich ulubionych agencji, a znajomości to ja nigdzie nie mam emotka
1 kalka 0

darog

#6235465 Napisano: 31.07.2016 14:25:21
kalka napisał(a):

PatrycjaRT napisał(a):

darog napisał(a):

kalka napisał(a):

PatrycjaRT napisał(a):

haz0r napisał(a):

Kolejny odkrywca  emotka

Akurat to, że ktoś tam nie wygrywa, to jeszcze za mało, by publicznie oskarżać kogokolwiek o oszustwo. Czy w końcu to mało, że oskarżeni o "układ" to zwykli konkursowicze z naszego forum   emotka   Jak się czyta te artykuły, to  ciśnie się na usta : "zawiść jest ślepa"    emotka    
W konkursach biorę udział ok 10 lat, w Streamline też kiedyś wygrywałam rzadko, ostatnio nawet pasty nie mogłam tam wygrać, podczas, gdy w innych agencjach miałam dużo większe osiągnięcia, ale do głowy mi nie przyszło, aby tylko na tej podstawie oskarżać agencję o oszustwo!!! W przypadku Mysiorków to zupełnie inna sytuacja, razem w grupą forumowych znajomych wyczailiśmy aferę, znaleźliśmy twarde dowody,ale nawet wtedy dążyliśmy do rozstrzygnięcia sprawy w sposób cywilizowany, koleżanka skierowała sprawę do adwokata z Łodzi i dopiero na podstawie sprawdzonych dowodów telewizja Łódź zdecydowała się zająć sprawą. 
Przez chorych  z zazdrości ludzi firmy przestają organizować konkursy, konkursowiczów coraz więcej, konkursów mniej, więc trudno się dziwić, że się mniej wygrywa. Pamiętacie konkursy Jogobelli, w których co roku były wypasione nagrody? Właśnie przez zawistnych, bezpodstawnie oskarżających ich ludzi (którzy "nic tam wygrywali",  albo wygrywali "za mało"  emotka  ) Jogobella powiedziała, że w Polsce kończą z wielkimi nagrodami, powiedzieli, że w innych krajach  "TAKICH"  chorych problemów nie mają - tam te konkursy będą robili nadal. Wstyd i obciach !  emotka

Kalka. Zgadzam się. Częściowo. .. A że wspomniałem Streamline - to dla podania faktu-że tam nic nie wpadło wielkiego -a nie że "mnie oszukali" .
Nie wierzę, że konkursy przestaną być organizowane.
Moim zdaniem nagrody są coraz słabsze, trzeba kupować coraz więcej - to efekt socjologiczny. Widać, że ilośc konkursowiczów nie zmalała, a może wzrosła-to co mają fundowac lepsze nagrody.. Nawet Kaufland zmniejszył te swoje "budżety" z 4 nagród na sklep do 3..
Agencje walczą wręcz o to by "robić" konkurs, sami oferty do firm wysyłają.. Bo tu chodi - by mieli robotę.. Pzreciez Agencje reklamowe to własnośc a nie tzw. burżetówka.

Penie robię błedy, soryy, mam tyle piwa lech w którym nic oczywiście nie wygrałem, że własnie się detektulę. musze wpasc w końcu na to i spzredxwwać paragony.. niedlugo spokojniie na maklature  bede mogl w pudla pakowac. No i jestem na to wkuriny
1 kumulacja 0

darog

#6235468 Napisano: 31.07.2016 14:31:56
joan napisał(a):

darog napisał(a):

Rozczaruję Cię -> akurat ja w Streamline wygrywam. Może nie samochody czy skutery, ale główne na pewno. Oprócz poprzedniego konka z samochodami, gdzie nie wygrałam zupełnie nic, statystyki mam świetne przy mikroskopijnej ilości zgłoszeń. Może nie nazywaj ich więc mysiorkami, bo to wielce obraźliwe w środowisku konkursowym emotka

joan halo halo! Nie nazwałem tylko zapytałem! O Mysiarkach troche poczytałem, tu ktos cos rozrysowal to sie zainteresowalem , kilka razy bralem udzial w ich konkursach.. skurecznosc mniej niz mierna.. nic nie wiem o nich, zapytanie czy to na podobieństwo Mysiorow a nie porównanie! od tego jestem daleki na szczescie. Co mnie cieszy>? że ludzie jak czytam to raczek bronia ich- co i mnie uspokaja,,  pozdraiwam Cie serdecznie. Dzieki takiemu wpisowi nie bede unikał ich konkursów tak jak Mysiorków!
0 0

edzia21

#6235470 Napisano: 31.07.2016 14:37:26
darog napisał(a):

joan napisał(a):

darog napisał(a):

joan halo halo! Nie nazwałem tylko zapytałem! O Mysiarkach troche poczytałem, tu ktos cos rozrysowal to sie zainteresowalem , kilka razy bralem udzial w ich konkursach.. skurecznosc mniej niz mierna.. nic nie wiem o nich, zapytanie czy to na podobieństwo Mysiorow a nie porównanie! od tego jestem daleki na szczescie. Co mnie cieszy>? że ludzie jak czytam to raczek bronia ich- co i mnie uspokaja,,  pozdraiwam Cie serdecznie. Dzieki takiemu wpisowi nie bede unikał ich konkursów tak jak Mysiorków!

Powiedz mi co takiego ten ktoś rozrysował? Co z tego wielkiego "rozrysowania" wynika? Chyba brak logicznego myślenia u wielu osób które się tym "podniecają", a później lament że nic w konkursach nie wygrywają, że ustawka - faktycznie, nie dziwie się że NIE WYGRYWAJĄ emotka

kalka

#6235472 Napisano: 31.07.2016 14:43:25
No właśnie, konkurencja wśród agencji duża, "Agencje walczą wręcz o to by "robić" konkurs" - oby tylko uczciwie ! Miejmy nadzieję, że to nie zazdrosna agencja chce przejąć dużego klienta jakim jest Colgate psując konkurencyjnej agencji wizerunek i wiarygodność. (możliwe, że się to wkrótce wyjaśni emotka )  Przecież wiadomo, że przez te oszczerstwa musiały tłumaczyć się również Biedronka i Colgate- a to też dobrze na ich wizerunek nie wpływa.     
Cyt : "Nie wierzę, że konkursy przestaną być organizowane. Moim zdaniem nagrody są coraz słabsze, trzeba kupować coraz więcej - to efekt socjologiczny."   Ależ Jogobella, kiedy się wkurzyła nie powiedziała, że znika całkowicie z konkursami, powiedziała, że tego konkursu z dużą ilością wypasionych nagród nie będzie już w Polsce (można mieć tylko nadzieję, że za jakiś czas nowy Dyrektor zmieni zdanie i wrócą ) , następnym przykładem zaniechania konkursów jest też Rossnet, ale takich przypadków jak Jogobella i Rossnet można znaleźć więcej. Może konkursy z nagrodami po 20 zł nie budzą takich chorych emocji wśród zazdrośników jak te z 20 000 zł, czy samochodami   emotka   
1 darog 0

darog

#6235473 Napisano: 31.07.2016 14:45:06
darog napisał(a):

joan napisał(a):

darog napisał(a):

joan , assal halo halo! Nie nazwałem tylko zapytałem! O Mysiarkach troche poczytałem, tu ktos cos rozrysowal to sie zainteresowalem , kilka razy bralem udzial w ich konkursach.. skurecznosc mniej niz mierna.. nic nie wiem o nich, zapytanie czy to na podobieństwo Mysiorow a nie porównanie! od tego jestem daleki na szczescie. Co mnie cieszy>? że ludzie jak czytam to raczek bronia ich- co i mnie uspokaja,,  pozdraiwam Cie serdecznie. Dzieki takiemu wpisowi nie bede unikał ich konkursów tak jak Mysiorków!

0 0