Wkurza mnie...

barszcz

#6234925 Napisano: 29.07.2016 13:52:00
cudaczek121 napisał(a):

Edzia, najgorsze, co moglabys zrobic, to odpuscic. Niech gosciu ma nauczke na przyszlosc i sto razy mozgownica ruszy, zanim paluchami klilnie w klawiature.Tak dla zasady.

Zgadzam się z Kasią!Poza tym,przecież biorąc udział w konkursach,których nagrody wymagają kontaktu z pracownikami agencji(wyjazdy,eventy,spotkania z gwiazdami)często jesteśmy w bardzo bliskim kontakcie z nimi,dostajemy numery telefonów,które mają ułatwić nam korzystanie z nagrody.Czyli co?! Wychodzi na to,że jak raz wygram główną w danej agencji,to mam więcej nie grać ,bo poznałam,polubiłam jej pracowników?!Chory świat...nie daję przyzwolenia,żeby rządzili nim zawistni ludzie bez moralności!!
1 kalka 0

calliope

#6234926 Napisano: 29.07.2016 13:52:36
kemli napisał(a):

Wkurza mnie ze spuchlam i wygladam jak chomik. Wyrywalam osemke. Nie tak to mialo wygladac emotka

kemli rób sobie często okłady
0 0

assal

#6234930 Napisano: 29.07.2016 13:56:56
Nikt się nie interesuje konkursem Colgate emotka
http://www.pomors...isko-firmy,10459040/
1 lager 0

kemli

#6234941 Napisano: 29.07.2016 14:12:31
calliope napisał(a):

kemli napisał(a):

Wkurza mnie ze spuchlam i wygladam jak chomik. Wyrywalam osemke. Nie tak to mialo wygladac emotka

Od wczoraj siedze caly czas z lodem przy policzku. I pewnie dlatego w miare funkcjonuje.
0 0

joan

#6234949 Napisano: 29.07.2016 14:18:06
assal napisał(a):

No właśnie emotka

PS: Aha, w kontekście ostatniego pisania bzdur na temat "dlaczego nikt sie nie pochwalił nagrodą" -> pamiętajcie, żeby wszystkie wygrane koniecznie ze szczegółami opisywać w MDW i ogłaszać całemu światu, bo inaczej zwyczajnie jesteście wredni w czasach, gdy inni ludzie są cudowni (co widać na przykładzie historii ze Streamline) emotka
1 radosna 0

paula9891

#6234956 Napisano: 29.07.2016 14:22:28
joan napisał(a):

assal napisał(a):

No właśnie emotka

PS: Aha, w kontekście ostatniego pisania bzdur na temat "dlaczego nikt sie nie pochwalił nagrodą" -> pamiętajcie, żeby wszystkie wygrane koniecznie ze szczegółami opisywać w MDW i ogłaszać całemu światu, bo inaczej zwyczajnie jesteście wredni w czasach, gdy inni ludzie są cudowni (co widać na przykładzie historii ze Streamline) emotka

Dokładnie.
Ostatnio nawet ciastka z Wedla komuś wypominali emotka
Jestem tutaj od niedawna i historia moich wygranych nie jest zabójcza, ale poważnie zastanawiam się nad wpisywaniem czegokolwiek w MDW.
Dodatkowo uważam, że wszystkie posty powinny być niedostępne dla osób niezalogowanych.

calliope

#6234986 Napisano: 29.07.2016 15:11:10
kemli napisał(a):

calliope napisał(a):

kemli napisał(a):

Od wczoraj siedze caly czas z lodem przy policzku. I pewnie dlatego w miare funkcjonuje.

tak to dużo daje, trzymaj się niedługo opuchlizna zejdzie emotka
1 kemli 0

79magda

#6234992 Napisano: 29.07.2016 15:18:06
paula9891 napisał(a):

Dodatkowo uważam, że wszystkie posty powinny być niedostępne dla osób niezalogowanych.

emotka

kalka

#6235061 Napisano: 29.07.2016 17:16:22
assal napisał(a):

+ to  http://innpoland....ywczej-byl-ustawiony
i jeszcze parę innych artykułów opartych na oszczerstwach zadowolonego z siebie kolesia, który dokonał niebywałego odkrycia  emotka   i nie dziwmy się, że  firmy wycofują się z organizowanie konkursów merytorycznych.  (Rossnet też miał najwyraźniej dosyć)  

0 0

mia

#6235110 Napisano: 29.07.2016 18:44:38
melissa napisał(a):

Niestety, zawiść ludzka nie zna granic, podobnie jak głupota.
Dlatego nie mam konta na fb, nie uprawiam też lansu w social media, a konkretnymi wygranymi chwalę się tylko mężowi i rodzicom. I dobrze mi z tym:)

I to jest idealne podsumowanie całej tej afery, niestety. Proponuję przeczytać nawet kilkakrotnie, aby ze zrozumieniem. emotka

mysia

#6235123 Napisano: 29.07.2016 19:02:44
melissa napisał(a):

Dlatego nie mam konta na fb, nie uprawiam też lansu w social media, a konkretnymi wygranymi chwalę się tylko mężowi i rodzicom. I dobrze mi z tym:)

W social media też się nie chwalę, wśród znajomych rodziny staram się jak najmniej.. ostatnio mój facet nie wytrzymał i się pochwalił że wygrałam dla niego konsolę i znowu masa pytań co i jak.. Ostatnio na imprezie poznałam faceta koleżanki, podeszła akurat dobra znajoma i pyta "jak tam kochana,wygrałaś coś ostatnio?" i ten już zaczął wypytywać, a ja robiłam uniki.. baaaa nawet w te parę chwil "tak mnie polubił", że już mam do nich na kawę wpaść.. A wkurza mnie, że nie mam coś humoru, brak mi motywacji do konkursów, a myślałam że po urlopie zaszaleję konkursowo.. Jeszcze te ciągle linki krążące po forum.. ludzie..  ręce opadają, a niektórzy zazdrośnicy mają satysfakcję co? emotka może wróćmy do tematu zjazdu e-konkursowiczów tam było milej.
0 0

mczarna

#6235141 Napisano: 29.07.2016 19:42:08
Mysia napisał(a):

melissa napisał(a):

W social media też się nie chwalę, wśród znajomych rodziny staram się jak najmniej.. ostatnio mój facet nie wytrzymał i się pochwalił że wygrałam dla niego konsolę i znowu masa pytań co i jak.. Ostatnio na imprezie poznałam faceta koleżanki, podeszła akurat dobra znajoma i pyta "jak tam kochana,wygrałaś coś ostatnio?" i ten już zaczął wypytywać, a ja robiłam uniki.. baaaa nawet w te parę chwil "tak mnie polubił", że już mam do nich na kawę wpaść.. A wkurza mnie, że nie mam coś humoru, brak mi motywacji do konkursów, a myślałam że po urlopie zaszaleję konkursowo.. Jeszcze te ciągle linki krążące po forum.. ludzie..  ręce opadają, a niektórzy zazdrośnicy mają satysfakcję co? emotka może wróćmy do tematu zjazdu e-konkursowiczów tam było milej.

Niestety niektórzy nie ogarniają swoich profili, mają je publicze. Każdy może wejść i wszystko zobaczyć...WSZYSTKO, co dana osoba udostępniła, co wpisała, gdzie pracuje, kogo oznacza  itd i mogą zrobić z tym co chcą...Rozumiem udostępnianie jakiś konkursów itd ...
Druga sprawa-dziwię się,że Wasi znajomi tak reagują na Wasze wygrane, u mnie wszyscy się zawsze cieszą, a połowa firmy wie,że to moje hobby:-)
P.S. Wkurza mnie,że urlop , a te długoterminowe prognozy to jakieś takie słabe są...
1 mczarna 0

mysia

#6235153 Napisano: 29.07.2016 20:23:29
mczarna napisał(a):

Niestety niektórzy nie ogarniają swoich profili, mają je publicze. Każdy może wejść i wszystko zobaczyć...WSZYSTKO, co dana osoba udostępniła, co wpisała, gdzie pracuje, kogo oznacza  itd i mogą zrobić z tym co chcą...Rozumiem udostępnianie jakiś konkursów itd ...
Druga sprawa-dziwię się,że Wasi znajomi tak reagują na Wasze wygrane, u mnie wszyscy się zawsze cieszą, a połowa firmy wie,że to moje hobby:-)
P.S. Wkurza mnie,że urlop , a te długoterminowe prognozy to jakieś takie słabe są...

Nasi znajomi, zawsze fajnie reagowali, ale jednak często zostawaliśmy zasypywani pytaniami a zdarzały się sytuacje typu "wygraj mi,daj znać jak jest konkurs"itd. od tego czasu raczej unikamy "chwalenia się" emotka mam tylko jedną koleżankę, która szczerze raduje się i skacze ze mną z radości i NIGDY nie pyta o szczegóły emotka no i rodzinka emotka co do ustawień publicznych to się dziwię, ja nawet z początku miałam zaznaczone żeby nikt nie mógł mnie wyszukać na fb, niestety usunęli później tą opcję emotka
1 mczarna 0

Gość: giuliettaX

#6235173 Napisano: 29.07.2016 21:31:43
joan napisał(a):

assal napisał(a):

No właśnie emotka

to nie tak emotka  przecież to nie nasze spontaniczne wpisy są winne tylko "ciąg dalszy delikatnie mówiąc zawistników"... przecież tu są też fajni, NORMALNI ludzie, którzy z Twojej wygranej cieszą się razem z Tobą i motywują się nią do dalszej gry emotka  emotka  na zawistników są paragrafy i trzeba z nich korzystać emotka  wyobrażasz sobie wpisy w MDW tylko o samych kubkach M&M's? Albo wcale bez wątku MDW, a potem wpisach na koniec roku "wygrałam 3 samochody, 5 voucherów, 6 rowerów, kasy i bonów, że ho ho, kosmetyków to dla całego miasta (ponad 300 tys. mieszkańców) itp. itd.... nie na tym to forum polega i nie polega też na akceptacji czynów zawistników emotka

pisałam nie raz, że wszelkie bezpodstawne wymysły, co do sytuacji czy osób podlegają leczeniu emotka  (+ paragrafy, ale to oczywiste)

najgorsze w tym to, że ktoś nie będący w temacie, co widać po komentarzach na tym wykopie poczyta takie bzdury, uwierzy i puści dalej... a inni też łykną... już nawet na premię kibica zeszło...... jakaś nowa gra czy co? Zamiast tropić słynnych Pokemonów to tropi Konkursomaniaków?    emotka  

1 jagatu 0

ace

#6235328 Napisano: 30.07.2016 21:20:27
ja sama mnie wkurzam... Kupiłąm produkty na konk Kamis w Biedrze tyle, że nie doczytałam, że ma być przynajmniej jeden grillowy produkt... grrr Tak to jest przed wyjazdem na wakacje... myśli się o zbyt wielu rzeczach naraz...
0 0

banka-manka

#6235329 Napisano: 30.07.2016 21:36:59
Komary!!! 
Jak nie bzyczą i nie dają spać, to pogryzą i tak swędzi, że też nie idzie spać bo człowiek się drapie! !!
0 0

asiakali

#6235337 Napisano: 30.07.2016 22:06:27
Wreszcie znalazłam Vegetę do mięs...w Tesco, a na paragonie " 75g................"    dosłownie taki opis emotka
0 0

sabinka71

#6235339 Napisano: 30.07.2016 22:08:05
asiakali napisał(a):

Wreszcie znalazłam Vegetę do mięs...w Tesco, a na paragonie " 75g................"    dosłownie taki opis emotka

Ja też kupowałam w Tesco i też taki opis na paragonie.
0 0

ziolko

#6235342 Napisano: 30.07.2016 22:20:03
@banka-manka napisał(a):

Komary!!! 
Jak nie bzyczą i nie dają spać, to pogryzą i tak swędzi, że też nie idzie spać bo człowiek się drapie! !!

weź posmaruj amolem, albo spirytusem salicylowym emotka  
Na ugryzienia meszek polecam okłady z wody i octu

mczarna

#6235345 Napisano: 30.07.2016 22:27:04
ziolko napisał(a):

@banka-manka napisał(a):

Komary!!! 

weź posmaruj amolem, albo spirytusem salicylowym emotka  
Na ugryzienia meszek polecam okłady z wody i octu

My dziś pierwszy dzień nad morzem i dziecko podczas zaśnięcia 4 "ałki",mimo środków anty...

0 0