Wkurza mnie...

nanajka81

#6250869 Napisano: 07.09.2016 05:59:53
Natie77 napisał(a):

Natie77 napisał(a):

Ja tak dziś konkursowo. Wkurza mnie,że wygrałam konkurs, w którym trzeba było zrobić zdjęcia atrakcji w pewnym województwie (konkurs ogólnopolski, nie lokalny),a oni życzą sobie osobistego odbioru nagrody emotka   Najpierw Pan mówi,że wyślą pocztą,ja odeślę potwierdzenie odbioru, potem chyba przekalkulował i stwierdził,że tylko do rąk.. 300 km i 6 h drogi pociągiem przede mną...

a co wygralas ze sie tak zainteresuje? jezeli cos po co warto jechac to smigaj - piekne widoki przed towa i przygoda fajna emotka
0 0

cherry_coke

#6250878 Napisano: 07.09.2016 08:07:19
bucik-konkursy napisał(a):

angie222 napisał(a):

wbrew Waszym krytykom napisałabym pracę osobie w złym stanie psychicznym. Możecie się oburzać, ale kilkanaście lat trwania w patologii (jest nią również przemoc psychiczna) degeneruje człowieka. (...) Sobie nie pomogę, to chociaż drugiemu. Szukałam pomocy specjalisty - niestety, urody i cech nie zmienię, a życie pod górkę bywa straszne.

Taaa... Bierzesz na litość, czy chcesz w czytających wzbudzić poczucie winy za swoje postępowanie? Na mnie taka emocjonalna manipulacja nie działa. No biednaś, to fakt. Ale zło po jednej stronie nie usprawiedliwia czynienia zła po drugiej. A pisanie za kogoś jest złe i demoralizujące. Po prostu.

Nic nie jest tylko czarne lub białe. Dlaczego tak łatwo osądzamy? Czy sami nigdy nie zrobiliśmy niczego ze złych pobudek? Czy nigdy nikogo swoim działaniem nie skrzywdziliśmy? Niech rzuci kamieniem ten kto czyste jak łza ma sumienie... 
Gdybym ja była w sytuacji życiowej takiej, że np. nie mam kasy na życie, a już tym bardziej mając małe dziecko na utrzymaniu to miałabym gdzieś demoralizację społeczeństwa, bagaż zła, który by ciągnął się za mną do samego piekła. Świat jest dziś brutalny i nikt nie będzie pochylał się nad Twoimi problemami, bo nie masz co do garnka włożyć i za co zrobić opłat... Idąc w skrajności na moim osiedlu jakiś czas temu w środku dnia facet na chodniku zmarł, bo wszyscy święci chodzący po mieście mają głęboko i szeroko leżącego na ziemi człowieka, bo zło ich nie dotyczy. Na kamerach widać jak ludzie jeżdżą obok samochodami, ludzie idą na autobus, a gość umiera jakby był niewidzialny. Także niech każdy siebie rozlicza, a nie ocenia innych, bo nie wie jaka go w życiu jeszcze sytuacja spotka i jak bardzo życie przesunie jego granice wrażliwości. 

anialistopad

#6250879 Napisano: 07.09.2016 08:18:31
cherry dobrze piszesz to prawda w dzisiejszych czasach trzeba liczyć tylko na siebie i nie przejmować się opinią innych na temat czy coś jest zle czy dobre

Natie77

#6250897 Napisano: 07.09.2016 09:42:23
nanajka81 napisał(a):

zeli cos po co warto jechac to smigaj - piekne widoki przed towa i przygoda fajna

Tablet emotka  tylko w moim przypadku to jeszcze 140zł na bilety emotka
0 0

zaczytana-pola

#6250965 Napisano: 07.09.2016 11:01:39
bezaczek7 napisał(a):

Jak zwykle zostawiam paragony na później. Specjalnie kupowałam Hot Wheelsa i Pepsi za dychę, no szlag! emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka :zbanowany:emotka

no dobra, kerfurowy jeszcze trwa, w złości czytałam zakończone, a tam było o tym nieszczęsnym Hot Wheels, całe szczęście z Netto.
Czemu zakończone konkursy są wszystkie na kupie, tylko smsowe pięknie wyróżnione na samej górze strony? To mnie też wkurza, całą listę muszę przejrzeć dokładnie, bo znika podział na promocyjne itd. Jak wszystkie, to wszystkie zlać do kupy   emotka  emotka  

Trwa, ale nie ten z Pepsi za dychę.
0 0

anialistopad

#6250979 Napisano: 07.09.2016 11:22:30
I will not do anything to cheat anybody and i am very honest with you concerning this transaction,i want you to know that i am a man of God .i can't cheat you and i am honest with you.so i made the payment and the money was deducted from my bank account,so all you have to do is just take the item to the post office and get back to the bank with the shipment scan receipt so that they can fully release the money into your bank account as soon as possible...The transfer has been approved and is ready to be transferred into your account, but before the money can be credited into your account, you would have to go ahead with the shipment of the item and then send the Shipment Tracking Number/Shipment Receipt for the Shipment Verification. Once the shipment verification is complete, your account would be credited.

Ten od konsoli mi napisał haha już lecę i mu wysyłam ,kurde dobry agent 

r_olo

#6250982 Napisano: 07.09.2016 11:27:21
anialistopad napisał(a):

I will not do anything to cheat anybody and i am very honest with you concerning this transaction,i want you to know that i am a man of God .i can't cheat you and i am honest with you.so i made the payment and the money was deducted from my bank account,so all you have to do is just take the item to the post office and get back to the bank with the shipment scan receipt so that they can fully release the money into your bank account as soon as possible...The transfer has been approved and is ready to be transferred into your account, but before the money can be credited into your account, you would have to go ahead with the shipment of the item and then send the Shipment Tracking Number/Shipment Receipt for the Shipment Verification. Once the shipment verification is complete, your account would be credited.

Ten od konsoli mi napisał haha już lecę i mu wysyłam ,kurde dobry agent 

Wygląda na uczciwego gościa, w końcu jest "man of God"... Chyba bym zaryzykował... emotka
0 0

anialistopad

#6250989 Napisano: 07.09.2016 11:35:06
Wiesz chyba sie skusze na jego oferte no wiesz Boży człowiek emotka
1 belca 0

Niebieska_Laguna

#6251019 Napisano: 07.09.2016 12:19:51
Poczta o2 emotka Od rana nie można wysyłać i dobierać wiadomości emotka
0 0

pakowa

#6251066 Napisano: 07.09.2016 13:44:11
3 razy wysyłałam maila na zgloszenie w c4 wielkie testowanie...za każym razem cos było źle a to rozmiar załączników....wiec wyslalam 2 raz...  po 30 min zorientowalam sie ze nie wpisalam miejscowosci i kolejny mail...ciekawe jak mnie potraktująą...
0 0

bezaczek7

#6251124 Napisano: 07.09.2016 15:03:05
zaczytana-pola napisał(a):

bezaczek7 napisał(a):

Jak zwykle zostawiam paragony na później. Specjalnie kupowałam Hot Wheelsa i Pepsi za dychę, no szlag! emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka :zbanowany:emotka

no dobra, kerfurowy jeszcze trwa, w złości czytałam zakończone, a tam było o tym nieszczęsnym Hot Wheels, całe szczęście z Netto.
Czemu zakończone konkursy są wszystkie na kupie, tylko smsowe pięknie wyróżnione na samej górze strony? To mnie też wkurza, całą listę muszę przejrzeć dokładnie, bo znika podział na promocyjne itd. Jak wszystkie, to wszystkie zlać do kupy   emotka  emotka  

Trwa, ale nie ten z Pepsi za dychę.

Mialam na mysli Hot Wheels kerfurowy emotka  pepsi wiem, ze juz po ptokach. Dalej jestem zla emotka
0 0

Gość: rubik

#6251198 Napisano: 07.09.2016 18:12:23
Wkurza mnie wysyłam na konkurs http://www.calgon...kurs/zasady-promocji
smsa na numer 70068 i zero odzewu ze strony organizatora czy tez tak macie.Jak wysłac tego smsa na ten konkurs i zeby był zaliczony.Telefon milczy nie ma potwierdzenia
0 0

kalka

#6251423 Napisano: 08.09.2016 10:52:42
Nie otwiera mi się poczta na Onecie emotka  Też tak macie?
0 0

kachakacha

#6251426 Napisano: 08.09.2016 10:54:47
kalka napisał(a):

Też mi się nie otwiera
0 0

marionzzz

#6251436 Napisano: 08.09.2016 11:03:21
kachakacha napisał(a):

kalka napisał(a):

Też mi się nie otwiera

napisali że już naprawiają problem 
0 0

helcia85

#6252170 Napisano: 09.09.2016 13:24:19
Nie cierpię kuriera z inpostu. Gość nastawiony na NIE, na wszystko co mu się zaproponuje. I tak pewnie dziś nie dostanę upragnionej nagrody, tylko w poniedziałek znowu przyjedzie o 12 jak nikogo nie ma w domu ...!!! Buc jeden...
0 0

jola29k

#6252261 Napisano: 09.09.2016 16:08:05
wkurza mnie ten  " sklep "  czy firma  licho wie  http://www.lookswag.pl/  zamówiłam  córce sukienkę   dwa miesiące temu i ani sukienki ani kasy  emotka   ktoś  może tam zamawiał
0 0

edith

#6252348 Napisano: 09.09.2016 18:49:31
Wkurzają mnie konfidenci którzy komentują wszystkie wyniki konkursow i podsyłają linki zdjęć do jury lub organizatora ,nawet jak niema przeniesienia praw po rozwiązanym konkursie, które wygrały wcześniej w innych konkursachemotka Pewnie nikt się nie przyzna ,że czasem wysyła dobre  zdjecie w innych konkursach,kurcze sami święciemotka Nie kupuję paragonów..nie nie to nie ja..(akurat to zostalo ukrócone i dobrze),zdjęcie ..no nie jak tak można to samo zdjęcie wysłać 2 razy a tekst ??No jak tak można!!Konfidentom mówię stanowczo NIE!!!

Gość: Dragomira30

#6252358 Napisano: 09.09.2016 19:13:59
angie222 napisał(a):

Naprawdę miałam sobie darować komentowanie, ale osobie, która rozdała mój nr, robiłam tylko korektę. Poza tym, wbrew Waszym krytykom napisałabym pracę osobie w złym stanie psychicznym. Możecie się oburzać, ale kilkanaście lat trwania w patologii (jest nią również przemoc psychiczna) degeneruje człowieka. Bodajże od października budzę się z myślą, że mogłabym zdechnąć. Jeżeli wydało mi się, że ktoś może brać za dużo na siebie i żle, jak zawsze, to oceniłam, to od razu znaczy, iż piszę prace na zamówienie? Sama potrafiłam pracować po 19 godzin, żeby taki, na przykład ojciec, mnie docenił. Jak to się skończyło? Tak, że nie jestem w stanie dokończyć ostatniego projektu na studiach. Pan rodziciel wybitnie się obraził, gdy wyszłam z rodzinnej imprezy, bo stwierdził, że się nie nadaję do chodzenia po górach (miałam drobny wypadek na 1800 m). Nigdy nie powiedział dobrego słowa, a zdarzyło się, że rzucił we mnie skrzynką za krzywe spojrzenie (mam ograniczoną mimikę, ale nie robię tego specjalnie).
Osobie w moim stanie napisałabym fragment na aktualne zaliczenie. Sobie nie pomogę, to chociaż drugiemu. Szukałam pomocy specjalisty - niestety, urody i cech nie zmienię, a życie pod górkę bywa straszne. 

Mam koleżankę, która z powodów moralnych porzuciła pisanie prac za pieniądze, odmówiła też bycia dziennikarką w lokalnej gazecie, bo nawet tam trzeba się solidnie zeszmacić. Redaguje teraz program telewizyjny za najniższą krajową i jest biedna, ale uczciwa. Ma 34 lata, wynajmuje pół pokoju, na spółkę z siostrą. Kiedy brakuje jej na rachunki, to pociesza ja pewnie w chwilach zwątpienia myśl: żyję zgodnie z prawem i nie przyczyniam się do tego, że wszędzie luzem biegają absolwenci z wątpliwej jakości dyplomami więc wszystkim żyje się lepiej.
Nie przejmuj się za bardzo. To trochę, jak w starym żarcie, który kończą zdania: Niech żyje uczciwość! z czego? - ktoś zapytał
0 0

vazzz

#6252406 Napisano: 09.09.2016 20:28:14
jola29k napisał(a):

wkurza mnie ten  " sklep "  czy firma  licho wie  http://www.lookswag.pl/  zamówiłam  córce sukienkę   dwa miesiące temu i ani sukienki ani kasy  emotka   ktoś  może tam zamawiał

Oni mają też konto na Allegro: http://allegro.pl/show_user.php?search=lookswag&search_scope=user poczytaj komentarze, ludzie mają ten sam problem co Ty. Generalnie oni zamawiają towar z zagranicy (Chiny) nie widząc go wcześniej na oczy. Także to co dostanie klient (o ile w ogóle dostanie) często jest loterią.
0 0