Wkurza mnie...

Gość: tusienka

#6323854 Napisano: 20.02.2017 19:28:43
andziulka21 napisał(a):

tusienka napisał(a):

GFK dwie durne cholernie długie ankiety- 40 minut z życia wyjęte po to by dostać za każdą 10 pkt bo niby była na komputerze robiona. To chyba jakieś żarty. Po raz kolejny  emotka emotka emotka emotka

U mnie dokładnie to samo  emotka

Napisałam im co o nich myślę emotka  

luckymen

#6323857 Napisano: 20.02.2017 19:33:01
cb656 napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

cb656 napisał(a):

Właściwie to nie wiem, czy bardziej mnie wkurza, zdumiewa, zawstydza czy przeraża emotka emotka emotka emotka emotka
...ogłoszenia w rodzaju

SPRZEDAM UŻYWANE MAJTKI

wtf??!! emotka

Nie pytam czego szukałeś że to znalazłeś  emotka

Ależ proszę bardzo, możesz pytać. Cokolwiek bym podał za powód i tak masz już swoje domysły emotka
emotka

oo ciekawy pomysł na biznes emotka
0 0

mczarna

#6323858 Napisano: 20.02.2017 19:38:31
luckymen napisał(a):

cb656 napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

cb656 napisał(a):

Właściwie to nie wiem, czy bardziej mnie wkurza, zdumiewa, zawstydza czy przeraża emotka emotka emotka emotka emotka
...ogłoszenia w rodzaju

SPRZEDAM UŻYWANE MAJTKI

wtf??!! emotka

Ależ proszę bardzo, możesz pytać. Cokolwiek bym podał za powód i tak masz już swoje domysły emotka
emotka

To już do Polski weszło? Widziałam kiedyś reportaż o różnych fetyszach ale to w Azji było.No cóż,może faktycznie trzeba pomyśleć o nowym biznesie:P
0 0

Gość: 83huda

#6323861 Napisano: 20.02.2017 19:42:22
mczarna napisał(a):

luckymen napisał(a):

cb656 napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

cb656 napisał(a):

...ogłoszenia w rodzaju

SPRZEDAM UŻYWANE MAJTKI

wtf??!! emotka

emotka

To już do Polski weszło? Widziałam kiedyś reportaż o różnych fetyszach ale to w Azji było.No cóż,może faktycznie trzeba pomyśleć o nowym biznesie:P

W tym gustują głównie Japończycy. Podobno takie majty potrafią osiągać całkiem niezłe ceny. Moja koleżanka, która jest na kontrakcie w Japonii mówiła, że już podczas wymiany studenckiej była nagabywana. Nawet się zastanawiała, czy nie ulec i zarobić tym na mieszkanie w PL (serio, serio:))
0 0

Gość: kasiaj110

#6323862 Napisano: 20.02.2017 19:43:13
Będę prekursorką emotka  bokserki, gatki mechanika emotka  już widzę te spragnione kobitki które się ustawią w kolejce emotka  
agicho napisał(a):

kasiaj110 napisał(a):

Z tymi majtasami to dziwny pomysł ale warto zapamiętać emotka  jak mnie finansowo przyciśnie to męża będę wyprzedawała emotka  

a to męskie też w popycie?? emotka

1 agicho 0

Gość: 83huda

#6323863 Napisano: 20.02.2017 19:46:35
a w temacie: wkurza mnie, że się naprodukowałam w ankiecie trnd, czas logowania minął i szag trafił moje wypociny. a tak strasznie chciałabym lumeę do testowania...
0 0

mczarna

#6323864 Napisano: 20.02.2017 19:49:22
83huda napisał(a):

mczarna napisał(a):

luckymen napisał(a):

cb656 napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

cb656 napisał(a):

...ogłoszenia w rodzaju

SPRZEDAM UŻYWANE MAJTKI

wtf??!! emotka

emotka

W tym gustują głównie Japończycy. Podobno takie majty potrafią osiągać całkiem niezłe ceny. Moja koleżanka, która jest na kontrakcie w Japonii mówiła, że już podczas wymiany studenckiej była nagabywana. Nawet się zastanawiała, czy nie ulec i zarobić tym na mieszkanie w PL (serio, serio:))

Ale widzę ,że nie tylko majtki mają zbyt,skarpety,pończochy też...No nic może pozbieram trochę.Ciekawe jak popyt latem na takie rajstopy po całym dniu  emotka
0 0

1mariusz

#6323866 Napisano: 20.02.2017 19:54:29
cb656 napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

cb656 napisał(a):

...ogłoszenia w rodzaju

SPRZEDAM UŻYWANE MAJTKI

wtf??!! emotka

emotka

Ej ,no nie bądź taki i daj namiary gdzie i po ile chodzą?!?!(wiesz miesiąc dłuuugi!!) Ostatnio się dowiedziałam,że gdzieś można sprzedać za ciężkie pieniądze śmierdzące ,znoszone ,PRZEPOCONE męskie buty.Im bardziej śmierdzące i większe tym cenniejsze! Wiesz ,moi panowie noszą 46 a o zapachy też emotka mogą się postarać!! Może to  na tej samej stronie??emotka
0 0

joan

#6323867 Napisano: 20.02.2017 19:57:35
Japończycy... hmm... mnie się kojarzą z egocentrykami, którym zwisa gatunek ludzki, a tzw. bliźni nie jest do niczego potrzebny. Zatem w pełni logiczne wydaje mi się, że zamiast stworzyć realny związek z kobietą, wolą programik w telefonie plus wdychanie aromatów z cudzych majtek emotka
1 79magda 0

1mariusz

#6323881 Napisano: 20.02.2017 20:46:54
cb656 napisał(a):

1mariusz napisał(a):

SPRZEDAM UŻYWANE MAJTKI

Ej ,no nie bądź taki i daj namiary gdzie i po ile chodzą?!?!

Ej, no nie bądź taki, nie pytaj, tylko weź sprawy w swoje ręce. Na początek OTWÓRZ OCZY, może zobaczysz, że to link do strony, gdzie i po ile...

no pięknie,oplułam sobie klawiaturę...emotka
0 0

anialistopad

#6323999 Napisano: 21.02.2017 07:52:39
Wkurza mnie poczta znowu zgubili list. I co kolejna reklamacja na która nie dostanę odpowiedzi? Na poprzednią odpowiedź czekam od grudnia kur......Mac z nimi
0 0

mdepfs

#6324030 Napisano: 21.02.2017 09:28:44
a ja znowu nie potrafię się zmobilizować do konkursów.. masakra jaki tumiwisizm mnie dopadł emotka
0 0

notta

#6324033 Napisano: 21.02.2017 09:40:56
wkurza mnie, że jakiś troll/ być może agencja sprzedała znowu numery telefonów i jakieś magiczne instytucje finansowe wydzwaniają do mnie z super ofertami.. poprosiłam ładnie ich o wykasowanie numery ( co ciekawe imię i nazwisko pomylone) i Pan zaznaczył "my Panią usuniemy ale Pani numer jest ogólnodostępny cokolwiek to znaczy emotka "...
0 0

joan

#6324253 Napisano: 21.02.2017 14:39:33
ivanotta napisał(a):

wkurza mnie, że jakiś troll/ być może agencja sprzedała znowu numery telefonów i jakieś magiczne instytucje finansowe wydzwaniają do mnie z super ofertami.. poprosiłam ładnie ich o wykasowanie numery ( co ciekawe imię i nazwisko pomylone) i Pan zaznaczył "my Panią usuniemy ale Pani numer jest ogólnodostępny cokolwiek to znaczy emotka "...

To chyba znaczy, że ktoś oferuje bazę z numerami, a firma tego pana taką bazę nabyła. I mogą Cię wykasować z listy, ale dalej gdzieś w sieci jest oferowana baza z Twoim numerem telefonu.

Mnie kiedyś babon z Woolstara powiedziała, że jeśli nie chcę być w ich cudownej bazie potencjalnych klientów (?), mam przysłać list z prośbą o usunięcie. List. Fest śmieszne emotka

defed - A na pewno nagroda przepadła? Nie da się nic zrobić? emotka
0 0

koper

#6324265 Napisano: 21.02.2017 14:44:22
defed napisał(a):

"Uprzejmie informuję, że w przypadku zmiany cennika Operatora Pocztowego w zakresie usług powszechnych przy posiadaniu neoznaczków należy zakupić tradycyjne znaczki w okienku pocztowym stanowiące równicę pomiędzy wartością nominalną znaczka a obecną ceną danej usługi." - czyli nie da się zaoszczędzić na poleconych. No trudno.
ALE dlaczego pracownik poczty przyjął list, nie wziął ode mnie dopłaty i mój list nie został dostarczony do agencji, przez co nagroda przepadła.
  emotka  Reklamacja będzie soczysta  emotka

emotka  Jak oni doszli do tego, że znaczki zostały zakupione przed podwyżką, a nie po podwyżce? 
0 0

koper

#6324290 Napisano: 21.02.2017 15:08:24
defed napisał(a):

koper - neoznaczki mają kod kreskowy, pewnie w systemie im wyskakuje cena, gdy skanują przesyłki.
(...)

Myślałam, że chodzi o zwykłe znaczki bezniminałowe, ale wygooglowałam i patrz:

Neoznaczek jest znakiem opłaty pocztowej. Można go kupić przez internet, wydrukować w domu lub w biurze i użyć do opłacenia przesyłek Poczty Polskiej. Jest ważny przez rok od momentu zakupu.
(...)
Wszystkie Neoznaczki kupione przez Envelo są beznominałowe. Oznacza to, że ma na nich wydrukowanej ceny.
Można ich użyć do wysłania określonego typu przesyłki przez cały okres ważności, bez konieczności doklejania znaczków z dopłatą w przypadku zmiany cen usług.
(ze strony https://www.envel...dnik/neoznaczek.html )
Życzę powodzenia z reklamacją! Mam nadzieję, że odszkodowanie będzie wyższe niż utracona nagroda emotka
0 0

dwaburekoty

#6324551 Napisano: 22.02.2017 10:09:52
1mariusz napisał(a):

Ej ,no nie bądź taki i daj namiary gdzie i po ile chodzą?!?!(wiesz miesiąc dłuuugi!!) Ostatnio się dowiedziałam,że gdzieś można sprzedać za ciężkie pieniądze śmierdzące ,znoszone ,PRZEPOCONE męskie buty.Im bardziej śmierdzące i większe tym cenniejsze! Wiesz ,moi panowie noszą 46 a o zapachy też mogą się postarać!! Może to  na tej samej stronie?

Ja kiedyś sprzedawałam na olx swoje buty - nie były zniszczone, ale szafka obuwnicza już mi się nie domykała. Najwięcej telefonów otrzymywałam od facetów, którzy wcale się nie kryli ze swoimi zamiarami i od razu mówili, że im bardziej znoszone, przepocone tym dla nich lepiej. Jeden chciał dopłacać do znoszonych rajstop o.O. Transakcja nie doszła do skutku....

A w temacie, wkurza mnie ekshibicjonizm (?) w konkursach. Przykład z konkursu, w którym biorę udział:
"Ze względu na to, że mój narzeczony puścił ją podczas stosunku, zapętlił odtwarzanie. Po skończonym współżyciu znałam ją już prawie na pamięć. A niedawno ujrzałam dwie kreski. Jestem w ciąży. To będzie moje pierwsze dziecko"

A myślałam, że najgorsze co może być, to granie na Matkę Polkę umęczoną....

scrabble

#6324556 Napisano: 22.02.2017 10:19:27
Dziś rano skończyła mi się kawa i nie ma żadnego konkursu na espresso.  Prawdopodobnie to mój ostatni wpis na forum, do wieczora nie dotrwam emotka
0 0

zaczytana-pola

#6324559 Napisano: 22.02.2017 10:22:07
scrabble napisał(a):

Dziś rano skończyła mi się kawa i nie ma żadnego konkursu na espresso.  Prawdopodobnie to mój ostatni wpis na forum, do wieczora nie dotrwam  emotka

https://www.e-kon...istrzowska-kawa.html