Wkurza mnie...

mczarna

#6333113 Napisano: 14.03.2017 22:35:43
Wkurza mnie ( a bardziej wprowadza w rozpacz)to, ze musimy podjąć decyzję o eutanazji naszej 17 letniej kotki...Nie mam ikonki "łzy" emotka ((((((((
0 0

joan

#6333117 Napisano: 14.03.2017 22:44:08
mczarna napisał(a):

Wkurza mnie ( a bardziej wprowadza w rozpacz)to, ze musimy podjąć decyzję o eutanazji naszej 17 letniej kotki...Nie mam ikonki "łzy" emotka ((((((((

emotka

elizam

#6333187 Napisano: 15.03.2017 09:48:56
Wkurzyła mnie (bardzo delikatnie powiedziane) jedna osoba z forum. przyblokowała sprzedaż vouchera do spa, bo rzekomo czekała na wypłatę, 10.03 miała dokonać wpłaty... od tamtego dnia nie reaguje na wiadomości, choć bywa na forum... a wystarczyło napisac, że się rozmyslila czy coś.. 
0 0

pioge7

#6333188 Napisano: 15.03.2017 09:50:29
elizam napisał(a):

Wkurzyła mnie (bardzo delikatnie powiedziane) jedna osoba z forum. przyblokowała sprzedaż vouchera do spa, bo rzekomo czekała na wypłatę, 10.03 miała dokonać wpłaty... od tamtego dnia nie reaguje na wiadomości, choć bywa na forum... a wystarczyło napisac, że się rozmyslila czy coś.. 

polecam wpisać do NIE POLECAM WYMIANY Z .. żeby się inni nie musieli naciąć na nią na przyszłość emotka
1 nelunia 0

nelunia

#6333191 Napisano: 15.03.2017 09:54:53
mczarna napisał(a):

Ojć, bardzo mi przykro, decyzja rozrywająca serducho, ale czasem podyktowana miłością do zwierzątkaemotka

grocz

#6333239 Napisano: 15.03.2017 11:06:52
Wkurza mnie niepewność z oczekiwaniem na wyniki. Są regulaminy ale daty dotyczą tylko uczestników, nie organizatorów emotka . Cały dzień siedzisz jak na szpilkach i nie wiesz czy się pojawią czy będzie obsówa.

lola.lola

#6333257 Napisano: 15.03.2017 11:37:28
cudaczek121 napisał(a):

Może nie tyle wkurzyło, co raczej bardzo mocno zdziwiło: byłam wczoraj u kosmetyczki, która świadczy także usługi fryzjerskie. Nagle wchodzi młoda dziewczyna i zupełnie beznamiętnym głosem, jakby przyszła dajmy na to  do sklepu po bułki, oświadcza,że ona 1 kwietnia 2017 roku bierze ślub cywilny i czy mogłaby się tam uczesać. Na to pani fryzjerka odpowiada jej, że owszem, przyjęłaby ją, ale niestety wtedy nie będzie jej we Wrocławiu, bo wyjeżdża,ale ja wskazałam dziołsze kilka zakładów fryzjerskich w okolicy, gdzie mogłaby się udać.W swojej naiwności po prostu myślałam,że kiedy kobieta wychodzi za mąż to takie rzeczy fryzura próbna planuje się z kilkumiesięcznym wyprzedzeniem no i podchodzi się do sprawy bardziej entuzjastycznie emotka Chociaż z drugiej strony słyszałam o przypadku, kiedy dziewczyna w noc poprzedzającą ślub kościelny przypomniała sobie,że nie ma ładnych, odpowiednich do sukni majtek i kazała się zawieźć  do całodobowego Tesco emotka

A może do ślubu 1 kwietnia podchodzi z przymrużeniem oka bo spodziewa się, że jej przyszły mąż wywinie jej żart na Prima Aprilis i się nie pojawi emotka
1 brucee 0

Gość: dorotawysocka

#6333294 Napisano: 15.03.2017 12:13:27
kolejny dzień bez działających Notatek!
0 0

ewikewikk

#6333301 Napisano: 15.03.2017 12:20:10
bruce jak fryzjerka nie ma czasu na przyjęcie klientki poza grafikiem to powinna sprzedawać gustowne czapki, zawsze to jakieś rozwiązanie emotka
A w temacie lubię psy - zwierzaki, ten drugi rodzaj, których słyszę 24 godziny na dobę pod oknami - nie!!! I powiedzieć, że mnie wkurzają klaksony, wrzaski czy muza w autach w nocy i nad ranem to mało powiedzieć... bo kto im co zrobi?
1 brucee 0

cudaczek121

#6333431 Napisano: 15.03.2017 15:30:00
Wkurza mnie,że dziś jechałam tramwajem i śmierdziało w nim normalnie jakby ktoś się tam zsikałemotka
0 0

jokan

#6333448 Napisano: 15.03.2017 15:44:02
Wkurza mnie, ze nie mam sily ani ochoty (o braku czasu nie wspomne) na nic...czy to przesilenie wiosenne czy coemotka
0 0

dwaburekoty

#6333469 Napisano: 15.03.2017 15:57:11
Wkurza mnie urodaizdrowie.pl z ich konkursem, gdzie do wygrania było 5 gier planszowych PTTK. Najpierw zrobili konkurs do 16.02, ale mieli mało zgłoszeń (11), więc przedłużyli do 28.02. Do tego czasu liczba zgłoszeń się nie zmieniła. Trudno im nagrodzić 45% uczestników.... Już nawet niech losowanie zrobią... Rozumiem, że gra planszowa to nie jest jakaś wielka nagroda (chociaż ja chcę gry planszowe wręczyć moim siostrzenicom, jako podziękowanie, bo będą niosły nam obrączki w kościele, a tym bardziej nie mieszkają w Polsce, więc taki gadżet im się przyda. W ten sposób każda planszówka na wagę złota), ale mogliby już się określić...
0 0

asiatko

#6333474 Napisano: 15.03.2017 16:04:35
wszystko mnie dziś wkurza emotka
0 0

ziolko

#6333547 Napisano: 15.03.2017 18:49:17
dwaburekoty napisał(a):

Wkurza mnie urodaizdrowie.pl z ich konkursem, gdzie do wygrania było 5 gier planszowych PTTK. Najpierw zrobili konkurs do 16.02, ale mieli mało zgłoszeń (11), więc przedłużyli do 28.02. Do tego czasu liczba zgłoszeń się nie zmieniła. Trudno im nagrodzić 45% uczestników.... Już nawet niech losowanie zrobią... Rozumiem, że gra planszowa to nie jest jakaś wielka nagroda (chociaż ja chcę gry planszowe wręczyć moim siostrzenicom, jako podziękowanie, bo będą niosły nam obrączki w kościele, a tym bardziej nie mieszkają w Polsce, więc taki gadżet im się przyda. W ten sposób każda planszówka na wagę złota), ale mogliby już się określić...

czy w regulaminie był zapis, że mogą przedłużyć konkurs, jeśli dostaną za mało zgłoszeń? albo że mogą w ogóle nie przyznać nagród? jeśli takich zapisów nie było, to łamią własne zasady i regulamin!!! 
Kiedyś w ten sposób postąpił jeden organizator, dostali dodatkowe zgłoszenia po przedłużeniu terminu (ale to ludzie pisali o zmianę terminu), więc napisałam reklamację i mi ją uznali emotka  emotka  
0 0

Gość: chochliczka

#6333804 Napisano: 16.03.2017 10:47:41
Wkurzamnie,ze nie mam na nic sil. Czy mam wolne czy nie,ciagle jestem zmeczona,nie mam energii, jakby ktos odcial prad.Nie wiem czy to wina zlego odzywiania czy stresow.A do tego mam dosc ciaglej alergii, oczy czerwone,ciagly kaszel,a cialo chropowate.Kazda kapiel w zbyy cieplej wodzie konczy  sie tym,ze skora mnie doslownie boli.Ratunkuu
0 0

ziolko

#6333805 Napisano: 16.03.2017 10:49:52
chochliczka napisał(a):

Wkurzamnie,ze nie mam na nic sil. Czy mam wolne czy nie,ciagle jestem zmeczona,nie mam energii, jakby ktos odcial prad.Nie wiem czy to wina zlego odzywiania czy stresow.A do tego mam dosc ciaglej alergii, oczy czerwone,ciagly kaszel,a cialo chropowate.Kazda kapiel w zbyy cieplej wodzie konczy  sie tym,ze skora mnie doslownie boli.Ratunkuu

Może przesilenie wiosenne?
Bierzesz jakieś leki na alergię?
Co stosujesz do kąpieli? płyny? olejki? czy zawierają SLS? bo niektóre olejki zawierają emotka  więc zamiast natłuszczać skórę dodatkowo pozbawiają ją warstwy ochronnej z naturalnego tłuszczu 
0 0

Gość: tusienka

#6333808 Napisano: 16.03.2017 10:54:08
ziolko napisał(a):

chochliczka napisał(a):

Może przesilenie wiosenne?
Bierzesz jakieś leki na alergię?
Co stosujesz do kąpieli? płyny? olejki? czy zawierają SLS? bo niektóre olejki zawierają emotka  więc zamiast natłuszczać skórę dodatkowo pozbawiają ją warstwy ochronnej z naturalnego tłuszczu 

Ja miałam ,, brak prądu " w ubiegłe lato . Po prostu ni z tego ni z owego nie miałam ochote tylko spać a i to nie wychodziło najlepiej. Lekarz zlecił kompleks podstawowych badań- okazało się ,że to niedoczynność tarczycy. Jednak to może być też anemia- dużo lepsza opcja bo wyleczalna
1 ziolko 0

magalan83

#6333822 Napisano: 16.03.2017 11:12:43
Wkurzają mnie konkursy w C4, w którym to często nie ma wymienionego mojego sklepu! 
I Znowu zainwestowałam 20 zł w konkurs w którym nie mogę wziąć udziału  emotka emotka
1 androm 0

ziolko

#6333825 Napisano: 16.03.2017 11:16:41
tusienka - zgadzam się... 
Co do chęci spania może być wiele powodów - anemia, niedoczynność tarczycy, cukrzyca, a może być też zwykłe przesilenie wiosenne albo zmęczenie spowodowane stresem 
0 0

niunia-k

#6333832 Napisano: 16.03.2017 11:23:56
ziolko napisał(a):

tusienka - zgadzam się... 
Co do chęci spania może być wiele powodów - anemia, niedoczynność tarczycy, cukrzyca, a może być też zwykłe przesilenie wiosenne albo zmęczenie spowodowane stresem 

A może być też bardzo poważna choroba. Trzeba wszystko sprawdzać , chociaż mnie wkurza lekceważenie objawów chorobowych przez lekarzy emotka    Nie dajcie się zbijać z tropu , to Wy najlepiej wiecie co Wam jest i jak się czujecie!