Wkurza mnie...

edzia21

#6332037 Napisano: 12.03.2017 21:32:47
cb656 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

asantesana napisał(a):

Niech mi ktoś powie, że śnię czytając, że mamy uchwalę dotyczącą roku trzeźwości narodu emotka  

trochę sobie strzelają w kolano  emotka

...bo na trzeźwo nie da się tego ogarnąć? emotka

nie...podpadają swojej najliczniejszej grupie wyborców. 
1 ewikewikk 0

asantesana

#6332043 Napisano: 12.03.2017 21:50:16
zaczytana-pola napisał(a):

estrelitta napisał(a):

Ja już mam dosyć tych ich dennych teorii, zmian, wszelkich głupot i kompromitacji Polski na tle Europy i świata. A jak się patrzę na tę  marionetkę Beatkę to mnie krew zalewa ...  Któż ich wybrał  emotka

Też się nad tym zastanawiam. Niewielu się przyznaje, a jednak wygrali emotka

Nie tylko wygrali, ale nadal mają największe poparcie emotka  
Rozmawiałam ostatnio z siostrą, która uczy w gimnazjum. Pytam ją czy zna kogokolwiek w naszym dużym mieście, kto na nich glosował, bo ja nikogo i nie rozumiem tego fenomenu. Powiedziała, że u nich w szkole przed wyborami zorganizowali takie prawybory wśród uczniów i zdecydowanie wygrał pis (celowo z małych liter). Przecież gimnazjaliści mają to w nosie, za to ich poglądy są odzwierciedleniem poglądów rodziców, czyż nie?  emotka  Widać mało z nich się przyznaje, moje pytanie tylko: dlaczego?
1 marla 0

mama2006

#6332046 Napisano: 12.03.2017 21:52:08

estrelitta napisał(a):

mia napisał(a):

mama2006 napisał(a):

asantesana napisał(a):

Niech mi ktoś powie, że śnię czytając, że mamy uchwalę dotyczącą roku trzeźwości narodu emotka  

niestety nie śnisz,mamy PRL bis  emotka

Nawet nie wiem, o czym mówicie. emotka
Mnie za to dziś po oczach walnęły newsy, że a) z wiosną zaczynamy kolejne ekshumacje smoleńskie, b) szanowny Antoni M. ogłosił wszem i wobec, że Lech Kaczyński był największym (sic!) prezydentem Rzeczypospolitej. Więcej mi do szczęścia nie potrzeba. emotka

Ja już mam dosyć tych ich dennych teorii, zmian, wszelkich głupot i kompromitacji Polski na tle Europy i świata. A jak się patrzę na tę  marionetkę Beatkę to mnie krew zalewa ...  Któż ich wybrał  emotka

Naobiecywali to wygrali, a KK w tym im wybitnie pomógł.Ja znam baaaardzo wielu ludzi,którzy na nich głosowali i są zachwyceni emotka
0 0

zaczytana-pola

#6332048 Napisano: 12.03.2017 21:53:54
mama2006 napisał(a):

Naobiecywali to wygrali, a KK w tym im wybitnie pomógł.Ja znam baaaardzo wielu ludzi,którzy na nich głosowali i są zachwyceni  emotka

Ja znam aż 2 osoby, które otwarcie o tym mówią. Jedna, bo ksiądz tak kazał, a druga, bo przecież ma kilkoro dzieci i skoro dają 500+ to trzeba zagłosować.

joan

#6332050 Napisano: 12.03.2017 21:54:19

Po prostu wielu ludzi w ogóle nie idzie na wybory emotka I potem cokolwiek się dzieje, przechwalają się wszem i wobec "Ja na nich nie głosowałem..." Najgorsza grupa Polaków! emotka
1 mama2006 0

mama2006

#6332053 Napisano: 12.03.2017 21:56:56
joan napisał(a):

Po prostu wielu ludzi w ogóle nie idzie na wybory emotka I potem cokolwiek się dzieje, przechwalają się wszem i wobec "Ja na nich nie głosowałem..." Najgorsza grupa Polaków! emotka

ludzie olali wybory.Znam jednego wyborcę PISu,który na wybory przyjechał do Polski specjalnie z Niemiec,mimo że tam pracuje. A innym nie chciało się d..y ruszyć z fotela albo zmarnowali głos oddając go na partię, która teraz udaje opozycję do PISu.
0 0

mama2006

#6332055 Napisano: 12.03.2017 21:58:36

mama2006 napisał(a):

Naobiecywali to wygrali, a KK w tym im wybitnie pomógł.Ja znam baaaardzo wielu ludzi,którzy na nich głosowali i są zachwyceni  emotka

Ja znam aż 2 osoby, które otwarcie o tym mówią. Jedna, bo ksiądz tak kazał, a druga, bo przecież ma kilkoro dzieci i skoro dają 500+ to trzeba zagłosować.

a swoją drogą to KK nam się przysłużył
0 0

andziulka21

#6332057 Napisano: 12.03.2017 22:07:14
Wkurzają mnie notoryczne braki wody w domu! dziś od 9 rano z kranu leci gorzej niż z kubka niekapka albo i wogole... zglaszam i robią ze mnie głupią babe, bo żaden sąsiad nie dzwonił... 
Ciągle się im zgłasza, naprawią a za chwile znowu to samo emotka
0 0

ziolko

#6332062 Napisano: 12.03.2017 22:17:35

mama2006 napisał(a):

mój wujek (mamy szwagier) jest za pisem... emotka  jak podczas spotkania rodzinnego zaczął bredzić o nich, to mama powiedziała, że widać wujek bardzo cieszy się z naszego przyjazdu, skoro takie głupoty gada i zagroziła, że jak nie przestanie, to wyjdzie.
Poskutkowało na krótko...
Inny przykład - moja kuzynka zna jedną babkę (nie wiem, czy to znajoma, czy dalsza rodzina) i ta babka jest za pisem. Kuzynka i reszta rodziny z tego domu - nie.
Otóż... kuzynka kiedyś powiedziała babce, co sądzi o pisie i od tej pory babka nie przyjeżdża do nich emotka   emotka  dodam, że wcześniej często bywała, a na uroczystościach rodzinnych obowiązkowo. 
Nawet dziwiłam się, że jej nie widać od jakiegoś czasu, ale jak usłyszałam wyjaśnienie, to od razu było wszystko wiadomo emotka

ewikewikk

#6332071 Napisano: 12.03.2017 22:51:17
angie222 napisał(a):

mia napisał(a):

mama2006 napisał(a):

asantesana napisał(a):

Mnie za to dziś po oczach walnęły newsy, że a) z wiosną zaczynamy kolejne ekshumacje smoleńskie, b) szanowny Antoni M. ogłosił wszem i wobec, że Lech Kaczyński był największym (sic!) prezydentem Rzeczypospolitej. Więcej mi do szczęścia nie potrzeba. emotka

Wbrew pozorom, fanatyków PiSu można znaleźć wszędzie - ostatnio, w pracy, ojciec ośmiorga dzieci zaczął mi wygłaszać teorię kalendarzyka małżeńskiego, bo stwierdziłam, że niektóre postulaty strajku kobiet można uznać za słuszne... Dowiedziałam się, że teoria kalendarzyka została znacząco udoskonalona od lat 30. XX wieku. Jeżeli człowiek na stanowisku głosi takie pierdoły i próbuje przekonywać nawet osoby z zaburzoną równowagą hormonalną, to nie mam pytań o to, czy PiS prezentuje przekonania narodu.

Tak udoskonalono kalendarzyk, że zamiast "co rok prorok" to ma TYLKO  ośmioro dzieciaków...

mama2006

#6332073 Napisano: 12.03.2017 23:00:23
ewikewikk napisał(a):

angie222 napisał(a):

mia napisał(a):

mama2006 napisał(a):

asantesana napisał(a):

Wbrew pozorom, fanatyków PiSu można znaleźć wszędzie - ostatnio, w pracy, ojciec ośmiorga dzieci zaczął mi wygłaszać teorię kalendarzyka małżeńskiego, bo stwierdziłam, że niektóre postulaty strajku kobiet można uznać za słuszne... Dowiedziałam się, że teoria kalendarzyka została znacząco udoskonalona od lat 30. XX wieku. Jeżeli człowiek na stanowisku głosi takie pierdoły i próbuje przekonywać nawet osoby z zaburzoną równowagą hormonalną, to nie mam pytań o to, czy PiS prezentuje przekonania narodu.

Tak udoskonalono kalendarzyk, że zamiast "co rok prorok" to ma TYLKO  ośmioro dzieciaków...

ale ile kasy co miesiąc
1 ewikewikk 0

tereniagno

#6332093 Napisano: 13.03.2017 02:13:26
Wkurza mnie wyszukiwanie konkursów,pochłania mi to dużo czasu wrrr
0 0

Gość: dorotawysocka

#6332216 Napisano: 13.03.2017 11:56:13
wkurza mnie, że wciąż nie działa zakładka notatki. kiedy to się zmieni?
0 0

Bimbusia

#6332607 Napisano: 14.03.2017 07:25:48
Wkurza mnie współpracownik, który siedzi za ścianą i myśli, że pozjadał już wszystkie rozumy tego świata.

Gość: kasiaj110

#6332631 Napisano: 14.03.2017 09:35:55
mnie dzisiaj wkurza katar!!!! Myślałam że tylko ja to "odczuwam" ale z rana znajoma pyta się - nie wyspałaś się masz podkrążone oczy? W domu od razu awaryjne serum pod oczy a wieczorem kino na obcasach- mąż się śmieje że mnie takiej pociągającej z domu nie wypuści emotka   
0 0

cudaczek121

#6332633 Napisano: 14.03.2017 09:39:38
Może nie tyle wkurzyło, co raczej bardzo mocno zdziwiło: byłam wczoraj u kosmetyczki, która świadczy także usługi fryzjerskie. Nagle wchodzi młoda dziewczyna i zupełnie beznamiętnym głosem, jakby przyszła dajmy na to  do sklepu po bułki, oświadcza,że ona 1 kwietnia 2017 roku bierze ślub cywilny i czy mogłaby się tam uczesać. Na to pani fryzjerka odpowiada jej, że owszem, przyjęłaby ją, ale niestety wtedy nie będzie jej we Wrocławiu, bo wyjeżdża,ale ja wskazałam dziołsze kilka zakładów fryzjerskich w okolicy, gdzie mogłaby się udać.W swojej naiwności po prostu myślałam,że kiedy kobieta wychodzi za mąż to takie rzeczy fryzura próbna planuje się z kilkumiesięcznym wyprzedzeniem no i podchodzi się do sprawy bardziej entuzjastycznie emotka Chociaż z drugiej strony słyszałam o przypadku, kiedy dziewczyna w noc poprzedzającą ślub kościelny przypomniała sobie,że nie ma ładnych, odpowiednich do sukni majtek i kazała się zawieźć  do całodobowego Tescoemotka

edzia21

#6332634 Napisano: 14.03.2017 09:46:32
cudaczek121 napisał(a):

Może nie tyle wkurzyło, co raczej bardzo mocno zdziwiło: byłam wczoraj u kosmetyczki, która świadczy także usługi fryzjerskie. Nagle wchodzi młoda dziewczyna i zupełnie beznamiętnym głosem, jakby przyszła dajmy na to  do sklepu po bułki, oświadcza,że ona 1 kwietnia 2017 roku bierze ślub cywilny i czy mogłaby się tam uczesać. Na to pani fryzjerka odpowiada jej, że owszem, przyjęłaby ją, ale niestety wtedy nie będzie jej we Wrocławiu, bo wyjeżdża,ale ja wskazałam dziołsze kilka zakładów fryzjerskich w okolicy, gdzie mogłaby się udać.W swojej naiwności po prostu myślałam,że kiedy kobieta wychodzi za mąż to takie rzeczy fryzura próbna planuje się z kilkumiesięcznym wyprzedzeniem no i podchodzi się do sprawy bardziej entuzjastycznie emotka Chociaż z drugiej strony słyszałam o przypadku, kiedy dziewczyna w noc poprzedzającą ślub kościelny przypomniała sobie,że nie ma ładnych, odpowiednich do sukni majtek i kazała się zawieźć  do całodobowego Tesco emotka

Być może jest to ślub "na spontanie", pomysł narodził się w niedzielę...a 1 kwietnia jest pierwszym możliwym terminem?! A swoją drogą - słaby temat na wkurzanie się bądź dziwienie. To czyjeś życie - nie nam oceniać. emotka

zezowaty_kot

#6332650 Napisano: 14.03.2017 10:24:31
Edytka, fryzjerka będzie we Wrocławiu, ustalaj szybko ślub i wesele emotka  tylko pamiętaj skacz ze szczęścia jak do niej wejdziesz, bo bez niej by tego ślubu nie było emotka
0 0

aniago81

#6332651 Napisano: 14.03.2017 10:29:34
maz i ogolnie wszystko jakas wielka wygrana na poprawe humoru by sie przydala...ehhhh
0 0

Niebieska_Laguna

#6332660 Napisano: 14.03.2017 10:38:51
Byłam dziś zmuszona robić zakupy w sklepie, którego nie lubię, bo wciąż wieje tam straszną komuną. Ale co zrobić, kiedy nie ma innego sklepu promocyjnego w pobliżu. No i oczywiście nie obyło się bez niespodzianek. Naburmuszona kasjerko ledwo oderwała paragon od kasy i od razu go zgniotła i do kosza... Jak się upomniałam to miała  wielkie pretensje, że musi w koszu grzebać, bo to tylko kilka złotych... ehhh chyba nie wie, że to jej obowiązek wydać paragon, już chciałam ją uświadomić, ale może niech kiedyś zapłaci karę i dostanie nauczkę...

A poza tym czeka mnie dziś konfrontacja z promotorem, chociaż nie mam nic przygotowanego dla niego emotka emotka emotka
0 0