Wkurza mnie...

Gość: cleopatra

#6332666 Napisano: 14.03.2017 10:48:05
cb656 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

słyszałam o przypadku, kiedy dziewczyna w noc poprzedzającą ślub kościelny przypomniała sobie, że nie ma ładnych, odpowiednich do sukni majtek i kazała się zawieźć  do całodobowego Tesco 

emotka
Wkurza mnie, że Tesco prowadzi sprzedaż ślubnych majtek. I to jeszcze w nocy. emotka W nocy to poważni ludzie śpią, a nie jeżdżą na zakupy! A ślub to poważna sprawa przecież. emotka

przebiję Was...mój kolega był w ochronie w Tesco i kiedyś facet kupił o 2 w nocy sraczyk.... emotka  w sensie muszlę klozetową...

Gość: rafi323raf

#6332672 Napisano: 14.03.2017 10:53:28
Sam kiedyś 2h przed ślubem pojechałem do Tesco po koszulę emotka Ale to nie mój ślub był, to się nie liczy emotka

Gość: cleopatra

#6332675 Napisano: 14.03.2017 11:06:50
cb656 napisał(a):

cleopatra napisał(a):

kiedyś facet kupił o 2 w nocy sraczyk.... emotka  w sensie muszlę klozetową...

emotka Sio z tym do topu "popraw sobie humor" emotka
...ja tu przychodzę powkurzać się, by wyrównać sobie ciśnienie, a nie - żeby (nomen-omen) po..ać się ze śmiechu emotka
Doskonale rozumiem tego faceta, zdarzają się w życiu takie przygody w środku nocy, że tylko nagła wymiana tronu jest w stanie uzdrowić sytuację. emotka A może nie wiesz wszystkiego? Może facet kochał się z żoną na postumencie, bo spadli z pracującej pralki, gdzie zaczynali, a siedzisko nie wytrzymało podwójnego obciążenia?
Moja wyobraźnia w opisanych wyżej sytuacjach zrywa się ze smyczy... emotka emotka

obstawiam ostrego kebaba i pierda, który rozwalił kibelek....
1 ziolko 0

cudaczek121

#6332745 Napisano: 14.03.2017 12:32:16
zezowaty_kot napisał(a):

Edytka, fryzjerka będzie we Wrocławiu, ustalaj szybko ślub i wesele emotka  tylko pamiętaj skacz ze szczęścia jak do niej wejdziesz, bo bez niej by tego ślubu nie było emotka

Bez względu na to jak często i gęsto będziesz się nabijać ze mnie,choćbyś nadal kpiła, drwiła z moich postów, opluwała mnie i mieszała z błotem i dawała osławione "łapki w dół", i tak będę pisała publicznie, co mi się żywnie podoba.Zdaję sobie sprawę z tego,że mam niepopularne poglądy i być może dla większości ludzi wydumane "problemy", a swoimi wypowiedziami narażam się niekiedy (prawie zawsze?!) na śmieszność albo wieczne potępienie, no,ale nie bez kozery mam w końcu nick na forum taki, a nie innyemotka

zezowaty_kot

#6332764 Napisano: 14.03.2017 13:03:13
Cudak, ależ pisz. Ty możesz publicznie pisać, ja mogę publicznie się z tego śmiać emotka
0 0

jokan

#6332775 Napisano: 14.03.2017 13:29:50
Mysia napisał(a):

wkurza mnie loteria http://swiatvelvet.pl/ chciałam przesłać zgłoszenie przez stronę i się powstrzymałam..
"Wyrażam również zgodę na to, aby Velvet CARE sprzedał lub udostępnił moje dane osobowelub powierzył ich przetwarzanie osobom trzecim, w szczególności organizatorowi Loterii"
nie dziękuję.. emotka

ooo mnie to tez wkurza, bo jeszcze dodatkowo chca zarobic na sprzedazy danych...a bedzie tego sporo! A potem sie zaczna telefon, smsy z ofertami....
0 0

natamore

#6332809 Napisano: 14.03.2017 14:45:45
wkurza mnie to, że moje zamówienie z allegro zostało wysłane kurierem InPost mimo, że wybrałam Paczkę 24 Priorytetową droższą o całe 4 zł tylko po to bo nie lubię tej "Firmy", bo ZAWSZE są z nią problemy.. Dzisiaj również. Pani raczyła przyjechać do domu po mojej prośbie, bo mnie nie było a mama była i zawsze odbiera moje paczki i żaden kurier nie robi z tego problemu, że musi podejść dwa kroki do domu. Ta Pani jednakże zawsze ma z tym problem, ale dziś o dziwo przyszła, mimo, że z wielką łaską, ale jednak..Tyle, że nie miała wydać 10 zł i paczkę zabrała z powrotem.  Pani jest KURIEREM i nie rozumiem jak może nie mieć przy sobie 10-ciu złotych, no nie ośmieszajmy się.. W dodatku powiedziała mamie, że jeszcze jutro JEŚLI BĘDZIE W POBLIŻU podjedzie a jak nie to paczka do odebrania w paczkomacie Inposta, oddalonego o 20 km, bo w tym miescie jest najblizszy.. No k.. mać 
0 0

nkba

#6332819 Napisano: 14.03.2017 14:55:32
natamore napisał(a):

wkurza mnie to, że moje zamówienie z allegro zostało wysłane kurierem InPost mimo, że wybrałam Paczkę 24 Priorytetową droższą o całe 4 zł tylko po to bo nie lubię tej "Firmy", bo ZAWSZE są z nią problemy.. Dzisiaj również. Pani raczyła przyjechać do domu po mojej prośbie, bo mnie nie było a mama była i zawsze odbiera moje paczki i żaden kurier nie robi z tego problemu, że musi podejść dwa kroki do domu. Ta Pani jednakże zawsze ma z tym problem, ale dziś o dziwo przyszła, mimo, że z wielką łaską, ale jednak..Tyle, że nie miała wydać 10 zł i paczkę zabrała z powrotem.  Pani jest KURIEREM i nie rozumiem jak może nie mieć przy sobie 10-ciu złotych, no nie ośmieszajmy się.. W dodatku powiedziała mamie, że jeszcze jutro JEŚLI BĘDZIE W POBLIŻU podjedzie a jak nie to paczka do odebrania w paczkomacie Inposta, oddalonego o 20 km, bo w tym miescie jest najblizszy.. No k.. mać 

Podzielam Twoje uczucia do Inpostu emotka Dziadostwo to mało powiedziane emotka Oczywiście w moim przypadku...

natamore

#6332822 Napisano: 14.03.2017 15:02:54
nkba napisał(a):

natamore napisał(a):

Podzielam Twoje uczucia do Inpostu emotka Dziadostwo to mało powiedziane emotka Oczywiście w moim przypadku...

no i to nie jest pierwszy raz.. Kiedyś szwagierka była sama w domu z pięciomiesięcznym dzieckiem, a była zima, więc jak mogłaby wyjść przed dom, na drogę.. No i jej powiedziała, że gdyby mogła to żeby przyszła do domu a ona, że spoko. No i szwagierka w oknie stała godzinę i nie przyszła..A potem awizo, że musi odebrać w paczkomacie bo kurier nikogo nie zastał w domu.. Co za baba
1 nkba 0

nkba

#6332842 Napisano: 14.03.2017 15:32:37
natamore napisał(a):

nkba napisał(a):

natamore napisał(a):

no i to nie jest pierwszy raz.. Kiedyś szwagierka była sama w domu z pięciomiesięcznym dzieckiem, a była zima, więc jak mogłaby wyjść przed dom, na drogę.. No i jej powiedziała, że gdyby mogła to żeby przyszła do domu a ona, że spoko. No i szwagierka w oknie stała godzinę i nie przyszła..A potem awizo, że musi odebrać w paczkomacie bo kurier nikogo nie zastał w domu.. Co za baba

U mnie z kolei zostawia paczki gdzie popadnie i sam podpisuje!!! emotka
0 0

ondine

#6332846 Napisano: 14.03.2017 15:39:20
natamore napisał(a):

Nie wiem jak w InPost, ale w przypadku innych firm kurierskich w regulaminie jest chyba zapis, że kurier nie musi wydać reszty i proszą o przygotowywanie wyliczonej sumy. Temu się w sumie nie dziwię, bo łatwiej nam skombinować drobne, szczególnie, że wiemy jaka jest kwota pobrania emotka
Ale co do tego czym wysłali, a za co zapłaciłaś to bym się upomniała o zwrot różnicy... Miałaś prawo wyboru, więc go dokonałaś, słabo, że to olali.
Ja mam na szczęście fajną babkę z InPost i żadnych problemów z nią nie miałam emotka
2 nkba, natamore 0

xooxoo

#6332852 Napisano: 14.03.2017 15:43:57
natamore napisał(a):

Rozumiem, że pani mogła nie mieć jak wydać. Warto też sprawdzić regulamin, bo tak jak ondine pisze, może być o tym zapis tak samo jak w firmach kurierskich. Ja mam takie sytuacje jak przychodzi do mnie ktoś z OLX. Przeważnie nie mam w domu drobnych, nie jestem sklepem, żeby mieć pudełko pieniędzy do wydawania. Niestety często się tak zdarza, że mam np całe 20/50 zł i nie mam po prostu jak wydać. Warto spojrzeć z drugiej strony (chociaż pani dziwnie się zachowuje, więc może niekoniecznie w odniesieniu do niej emotka  ). Jeżeli rzeczywiście nie przywiezie paczki to napisz, zgłoś na nią skargę, bo tak nie powinna się zachowywać. To jej obowiązek, żeby dostarczyła paczkę pod podany adres. Taka jej praca. 
Koniecznie też napisz do sprzedawcy, że wysłał nie tym co powinien.
1 natamore 0

Gość: kasiaj110

#6332858 Napisano: 14.03.2017 15:46:15
I muszę znowu odwiedzić ten temat:( osóbka z którą miałam dzisiaj jechać na kno się rozmyśliła, kurcze a miałam dziwne przeczucie. Szkoda bo teraz nikogo sobie nie załatwię do pary emotka
Zobaczę jak mąż wróci z pracy czy da radę mnie podrzucić
0 0

natamore

#6332872 Napisano: 14.03.2017 15:57:29
xooxooxoo napisał(a):

natamore napisał(a):

Rozumiem, że pani mogła nie mieć jak wydać. Warto też sprawdzić regulamin, bo tak jak ondine pisze, może być o tym zapis tak samo jak w firmach kurierskich. Ja mam takie sytuacje jak przychodzi do mnie ktoś z OLX. Przeważnie nie mam w domu drobnych, nie jestem sklepem, żeby mieć pudełko pieniędzy do wydawania. Niestety często się tak zdarza, że mam np całe 20/50 zł i nie mam po prostu jak wydać. Warto spojrzeć z drugiej strony (chociaż pani dziwnie się zachowuje, więc może niekoniecznie w odniesieniu do niej emotka  ). Jeżeli rzeczywiście nie przywiezie paczki to napisz, zgłoś na nią skargę, bo tak nie powinna się zachowywać. To jej obowiązek, żeby dostarczyła paczkę pod podany adres. Taka jej praca. 
Koniecznie też napisz do sprzedawcy, że wysłał nie tym co powinien.

napisałam do Sprzedawcy, wyświetlili i nie odpisali.. 
No tak to prawda nikt nie jest skarbonką, a teraz o drobne to ciężko nawet w Delikatesach emotka  ale z drugiej strony nie chce mi się wierzyć, że 10 zł przy sobie nie miała.. Mimo wszystko dam jej jeszcze jedną szansę, jeśli jutro dowiezie tą paczkę (w co wątpię) to zapomnę o sprawie, a jeśli nie to będę musiała zgłosić skargę, bo nie jest kurierem po to żeby sobie tylko jeździć, a kasa sama poleci, taka jej praca, jej wybór...  
0 0

pioge7

#6332922 Napisano: 14.03.2017 17:04:24
Trnd... dziś miały byc wyniki monte i nie ma emotka  bedą 16 emotka  
0 0

petunija1

#6332953 Napisano: 14.03.2017 17:28:49
Jakoś straciłam chęć na konkursy emotka
i kurczę nie wiem jak ją odzyskać.emotka
1 ewikewikk 0

ilonaxx5

#6332954 Napisano: 14.03.2017 17:29:24
jogobelaemotka

Gość: dorotawysocka

#6332963 Napisano: 14.03.2017 17:44:31
wkurzają mnie Notatki, czas usunąć je z zakładki!
0 0

takasamajak

#6332987 Napisano: 14.03.2017 18:24:59
cudaczek121 napisał(a):

Może nie tyle wkurzyło, co raczej bardzo mocno zdziwiło: byłam wczoraj u kosmetyczki, która świadczy także usługi fryzjerskie. Nagle wchodzi młoda dziewczyna i zupełnie beznamiętnym głosem, jakby przyszła dajmy na to  do sklepu po bułki, oświadcza,że ona 1 kwietnia 2017 roku bierze ślub cywilny i czy mogłaby się tam uczesać. Na to pani fryzjerka odpowiada jej, że owszem, przyjęłaby ją, ale niestety wtedy nie będzie jej we Wrocławiu, bo wyjeżdża,ale ja wskazałam dziołsze kilka zakładów fryzjerskich w okolicy, gdzie mogłaby się udać.W swojej naiwności po prostu myślałam,że kiedy kobieta wychodzi za mąż to takie rzeczy fryzura próbna planuje się z kilkumiesięcznym wyprzedzeniem no i podchodzi się do sprawy bardziej entuzjastycznie emotka Chociaż z drugiej strony słyszałam o przypadku, kiedy dziewczyna w noc poprzedzającą ślub kościelny przypomniała sobie,że nie ma ładnych, odpowiednich do sukni majtek i kazała się zawieźć  do całodobowego Tesco emotka

ja swoją sukienkę ślubną wybierałam cała 10 min, zaproszenia wzięłam pierwsze lepsze (byle nie z aniołkami pierdzącymi różami), a do fryzjera zajrzałam 3 godziny przed ślubem z prośbą, żeby coś tam zrobiła mi z włosami wedle własnego uznania. Nawet jej ładnie wyszło. Nie jestem romantyczką. Może ona też nie była. W temacie, wkurza mnie wszystko po trochu

andziulka21

#6333037 Napisano: 14.03.2017 20:00:59
Wkurza mnie dziś wszystko, bo nic mi nie wyszło emotka
0 0