Wkurza mnie...

monisss

#6870994 Napisano: 19.07.2022 11:51:06
dwaburekoty napisał(a):

A mnie wkurza, że się niepotrzebnie nakręcam. Złożyłam wypowiedzenie, przechodzę do innej firmy z bardzo podobnej branży. Niby jestem ekspertem w dziedzinie, doskonale znam produkty, które będę sprzedawać, ale jestem tak zestresowana, że rano budzę się z potwornym bólem głowy, strasznie bolą mnie zęby (z doświadczenia wiem, że na tle nerwowym), wkurza mnie wszystko - WSZYSTKO! Nie wiem, jak wytrzymam te trzy miesiące, bo z przyczyn osobistych chce przepracować cały okres wypowiedzenia.

Ściskam mocno, wiem co to znaczy taki silny stres... na pewno dasz radę! Może znajdź ujście tych nerwów - masaż albo coś co Cię odstresuje. 
w temacie wkurza mnie,że szefowe nie kupują narzędzia do pracy,które jest mi potrzebne.. po raz kolejny mam problem z narzędziem na jakim musze pracować emotka  

adamo86

#6871002 Napisano: 19.07.2022 12:09:09
monisss napisał(a):

dwaburekoty napisał(a):

A mnie wkurza, że się niepotrzebnie nakręcam. Złożyłam wypowiedzenie, przechodzę do innej firmy z bardzo podobnej branży. Niby jestem ekspertem w dziedzinie, doskonale znam produkty, które będę sprzedawać, ale jestem tak zestresowana, że rano budzę się z potwornym bólem głowy, strasznie bolą mnie zęby (z doświadczenia wiem, że na tle nerwowym), wkurza mnie wszystko - WSZYSTKO! Nie wiem, jak wytrzymam te trzy miesiące, bo z przyczyn osobistych chce przepracować cały okres wypowiedzenia.

Ściskam mocno, wiem co to znaczy taki silny stres... na pewno dasz radę! Może znajdź ujście tych nerwów - masaż albo coś co Cię odstresuje. 
w temacie wkurza mnie,że szefowe nie kupują narzędzia do pracy,które jest mi potrzebne.. po raz kolejny mam problem z narzędziem na jakim musze pracować emotka  

dwaburekoty już nie pamiętam jak to jest przy zmianie pracy, ale jeśli czujesz się ekspertem i znasz branżę to będzie dobrze!
Ze swojej strony polecam rower albo inne aktywności fizyczne w miarę możliwości - po kilku dniach powinno się poprawić.

PS. monisss widziałem Twój wpis przed edycją - jeśli masz problem z E... to zapraszam na priv emotka
1 monisss 0

azaflora

#6871003 Napisano: 19.07.2022 12:13:48
Czytajcie napisy na butelkach oleju słonecznikowego X3 to olej słonecznikowy zamieniony na olej palmowy! itd 
https://wydarzeni...-co-chod,nId,6165948
1 maverick 0

atyde25

#6871038 Napisano: 19.07.2022 14:03:17
Jak ja lubię paczkomaty przytachałam 3 paczki no spore.I niestety muszę iść po nowy dekoder i to mnie wkurza bo nie mogłabym raz w życiu wygrać porządnego coś np telewizor:P Nie no żarcik taki coś tam wygrałam wcześniej.Ale te przygody z dekoderem mnie wykończą:(
Tak nawet sprawdziliśmy czy mimo opisu modelu tv z 2016 roku nie ma tego wbudowanego dekodera  i odbiera tylko kanały rządowe i religijne a te nas nie interesują:P
0 0

monisss

#6871041 Napisano: 19.07.2022 14:08:21
azaflora napisał(a):

Czytajcie napisy na butelkach oleju słonecznikowego X3 to olej słonecznikowy zamieniony na olej palmowy! itd 
https://wydarzeni...-co-chod,nId,6165948

żart? przecież są ludzie uczuleni na kokos lub inne produkty?! 
0 0

azaflora

#6871050 Napisano: 19.07.2022 14:24:49
atyde25 napisał(a):

Jak ja lubię paczkomaty przytachałam 3 paczki no spore.

Ciesz się, że dałaś radę sama je wyjąc. Koleżanka +- 160cm wzrostu, nie mogła sięgnąć, paczka mała lecz ciężka, wsunięta głęboko w najwyższą skrytkę. Trzymała te drzwiczki, rozglądała się za kimś wysokim i wreszcie wysoki chłopak jej pomógł emotka

incendio12

#6871077 Napisano: 19.07.2022 15:38:41
azaflora napisał(a):

atyde25 napisał(a):

Ciesz się, że dałaś radę sama je wyjąc. Koleżanka +- 160cm wzrostu, nie mogła sięgnąć, paczka mała lecz ciężka, wsunięta głęboko w najwyższą skrytkę. Trzymała te drzwiczki, rozglądała się za kimś wysokim i wreszcie wysoki chłopak jej pomógł emotka

W aplikacji InPost jest do zaznaczenia opcja, żeby paczka była w niższych skrytkach (ułatwiony dostęp). Ja z moim wzrostem staram się do każdej przesyłki zaznaczać tą opcję bo nie ma szans, że coś wyciągnę z tej najwyższej skrytki. Raz się wdrapywałam na paczkomat, bo nikogo nie było w pobliżu żeby mi pomógł emotka  emotka

dany-duszek

#6871112 Napisano: 19.07.2022 17:15:41
azaflora napisał(a):

atyde25 napisał(a):

a najlepsze są te przesyłki które są np. gabaryt B, a wkładają do skrytki A i  nie ma jak wyciągnąć tej paczki bo z żadnej strony nie ma jak złapać tej paczki, bo jest wciskana na siłę.
1 ziolko 0

ziolko

#6871115 Napisano: 19.07.2022 17:28:15
atyde25 napisał(a):

I niestety muszę iść po nowy dekoder i to mnie wkurza bo nie mogłabym raz w życiu wygrać porządnego coś np telewizor:P Nie no żarcik taki coś tam wygrałam wcześniej.Ale te przygody z dekoderem mnie wykończą:(
Tak nawet sprawdziliśmy czy mimo opisu modelu tv z 2016 roku nie ma tego wbudowanego dekodera  i odbiera tylko kanały rządowe i religijne a te nas nie interesują:P

Podobno ten dekoder jest dobry - https://allegro.p...vc-h-265-11783639346
Ktoś na forum go polecał
0 0

siewcazamieszania

#6871137 Napisano: 19.07.2022 18:48:31
Wkurza mnie kolejna spekulacja cenowa, która sprawia, że znowu nigdzie czegoś nie ma. Tym razem na wagę złota jest CUKIER.

psotka

#6871148 Napisano: 19.07.2022 19:59:59
Wkurza mnie FB. Brałam udział w konkursie i czekam na wyniki. Z telefonu ten post konkursowy ma 0 komentarzy. Jak wchodzę z laptopa, jest post o regulaminie i do  tego kilkanaście odpowiedzi, które nie chcą mi się rozwinąć, bo FB jest mądrzejszy, że pofiltrowano najtrafniejsze. emotka
0 0

domika

#6871150 Napisano: 19.07.2022 20:06:39
Zapowiadana w moim mieście podwyżka za ciepło o 48 %.
Zapowiada się nieciekawie.
0 0

koniczynka123

#6871151 Napisano: 19.07.2022 20:08:58
kumulacja napisał(a):

ziolko napisał(a):

atyde25 napisał(a):

I niestety muszę iść po nowy dekoder i to mnie wkurza bo nie mogłabym raz w życiu wygrać porządnego coś np telewizor:P Nie no żarcik taki coś tam wygrałam wcześniej.Ale te przygody z dekoderem mnie wykończą:(

Podobno ten dekoder jest dobry - https://allegro.p...vc-h-265-11783639346
Ktoś na forum go polecał

Poszłam do sklepu właśnie po ten dekoder. Sprzedawca spojrzał na mnie jak na kobietę na niczym nie znającą się emotka
i powiedział, że jest wiele skarg na ten dekoder. Nie polecał mi go. Polecił mi za to dekoder ALMA 2820. Działa emotka
W planach mam wygranie nowego telewizora - podobnie jak atyde25 emotka

Moje dzieciaki pracowały w sklepach, zawsze mieli wciskać to co nie schodzi emotka Odgórnie na szkoleniach mają ustalone kryteria, muszą się wyrobić w punktach przyznaniowych, inaczej po premii. Warto kupować z polecenia, przede wszystkim czytać opnie o produkcie na forach(choć i tu są płatni komentatorzy), w necie na stronach sklepowych, allegro...
Mojej siostrze też w sklepie w tamtym roku wcisnęli dekoder, który w tym roku nie działał, bo nie miał HEWC. W sklepach warto jedynie obejrzeć z bliska i to wszystko emotka   Zwroty bezproblemowe są na towar zakupiony przez net, zwrot zakupu w sklepie już nie taki prosty emotka

brucee

#6871203 Napisano: 20.07.2022 08:02:23
koniczynka123 napisał(a):

Moje dzieciaki pracowały w sklepach, zawsze mieli wciskać to co nie schodzi emotka Odgórnie na szkoleniach mają ustalone kryteria, muszą się wyrobić w punktach przyznaniowych, inaczej po premii. Warto kupować z polecenia, przede wszystkim czytać opnie o produkcie na forach(choć i tu są płatni komentatorzy), w necie na stronach sklepowych, allegro...
Mojej siostrze też w sklepie w tamtym roku wcisnęli dekoder, który w tym roku nie działał, bo nie miał HEWC. W sklepach warto jedynie obejrzeć z bliska i to wszystko emotka   Zwroty bezproblemowe są na towar zakupiony przez net, zwrot zakupu w sklepie już nie taki prosty emotka

Niby człowiek to wie (lub podejrzewa), ale mnie na maksa wkurza takie podejście do klienta... emotka

ziolko

#6871263 Napisano: 20.07.2022 12:12:45
koniczynka123 toteż zanim coś kupię, to staram się czytać różne opinie na różnych stronach. Zaczynam od tych z najmniejszą ilością gwiazdek i z potwierdzonym zakupem. 
Nie sztuka napisać pozytywną płatną opinię emotka  

escada

#6871318 Napisano: 20.07.2022 14:56:30
w konkursie Wilkinsona w formularzu chcą pełne dane adresowe, no jak mnie to wkurza, wrrr
podajecie? to powinno się podawać dopiero po wygraniu , czy takie zbieranie danych jest w ogóle legalne? że nie wspomnę o Peselach i nr.dowodu
0 0

pawelski

#6871332 Napisano: 20.07.2022 15:47:24
Tylko że cukier jest w składzie bardzo wielu produktów. Np kolorowych soczków . Producenci będą mieli kolejny pretekst do podwyżki cen żywności no bo przecież cukier podrożał.

inska

#6871342 Napisano: 20.07.2022 16:26:19
domika napisał(a):

Zapowiadana w moim mieście podwyżka za ciepło o 48 %.
Zapowiada się nieciekawie.

u mnie 67,75% 
więc chyba będę grać w konkach o skarpety i swetry świąteczne emotka

pawelski

#6871356 Napisano: 20.07.2022 17:16:05
Taki problem że jak podrożeją te nie zdrowe to te zdrowe już i tak drogie będą jeszcze droższe. W keczupie i musztardzie też cukier a bez tego kiełbasa to już nie jest to.

kumulacja

#6871357 Napisano: 20.07.2022 17:17:32
cb656 napisał(a):

pawelski napisał(a):

Tylko że cukier jest w składzie bardzo wielu produktów. Np kolorowych soczków.
Producenci będą mieli kolejny pretekst do podwyżki cen żywności no bo przecież cukier podrożał.

No ale w czym problem? emotka Bo nie ogarniam swoim rozumkiem Kubusia Puchatka emotka
Skoro cukier szkodzi, to go nie używamy. W tym także niezdrowych kolorowych soczków.
Co tu jest niejasne? emotka

Dzidziu Piernik! A od czego jesteś taka słodka? Chyba od cukru w kawusi, nieprawdaż? emotka
0 0