Wkurza mnie...

zielonaszpilka

#7181900 Napisano: 10.06.2024 15:00:20
wojteke-konkursy napisał(a):

7Pepa napisał(a):

Powszechnie dostępna AI za free ma płaskie odpowiedzi, bez głębi i nie jest zabawna, nie ma jeszcze jakiegoś większego natchnienia.

Mnie wkurza znów to narzekanie na wszystko - chcesz mieć lepsze to zapłać i nie ma najmniejszego problemu. Takie rzeczy to groszowe sprawy emotka

Nie zrozumiałeś wpisu Pepy. Ona nie narzeka na to, że nie ma dostępu do płatnego ai 🙈 Pepa nie ma potrzeby korzystania z ai, bo kreatywności jej nie brakuje emotka  Dziewczyna napisała tylko, że nie ma co się martwić o konkurencję ze strony ai, bo ta powszechnie dostępna jest kiepska, ale to trzeba przeczytać cały wątek ze zrozumieniem emotka

wojteke-konkursy

#7181904 Napisano: 10.06.2024 15:07:51
Racja. Mój błąd, bo rzeczywiście nie przeczytałem całego wątku. Proszę wybaczyć.

Teraz mogę napisać, że wkurza mnie mój pośpiech 😅

Pepa

#7181920 Napisano: 10.06.2024 15:40:57
zielonaszpilka napisał(a):

wojteke-konkursy napisał(a):

7Pepa napisał(a):

Powszechnie dostępna AI za free ma płaskie odpowiedzi, bez głębi i nie jest zabawna, nie ma jeszcze jakiegoś większego natchnienia.

Mnie wkurza znów to narzekanie na wszystko - chcesz mieć lepsze to zapłać i nie ma najmniejszego problemu. Takie rzeczy to groszowe sprawy emotka

Nie zrozumiałeś wpisu Pepy. Ona nie narzeka na to, że nie ma dostępu do płatnego ai 🙈 Pepa nie ma potrzeby korzystania z ai, bo kreatywności jej nie brakuje emotka  Dziewczyna napisała tylko, że nie ma co się martwić o konkurencję ze strony ai, bo ta powszechnie dostępna jest kiepska, ale to trzeba przeczytać cały wątek ze zrozumieniem emotka

Tak potwierdzam wyjaśnienie zielonej szpilki w tej sprawie, wystąpił mały błąd w interpretacji  
Teraz powinnam napisać w wątku dziś cieszę sie... , że AI za free nie wykazuję się poziomem weny twórczej, który zadowoliłby konkursowicza 

Marta339

#7181927 Napisano: 10.06.2024 15:56:59
Brak wygranych. emotka
0 0

mampytanie

#7181986 Napisano: 10.06.2024 18:50:53
Ok, w to nie wątpię. A co do AI, to nie wiem, jak to jest z „kreatywnością”, bo nie korzystałam ani razu z tego typu narzędzi. 
Czasem są konkursy, gdzie można przeczytać nagrodzone prace (rzadko, ale coś tam 1-3 razy w roku się pojawia). O ile te za główną nagrodę są zazwyczaj świetne, o tyle wiele z owych prac jest słabych, bez polotu, pozbawione stylistyki, interpunkcji, ba, nawet z błędami, a są nagradzane. Owszem, jury wybiera, co wedle nich jest kreatywne, oryginalne itp., także nie ma co o tym dyskutować emotka
0 0

majonez1992

#7182040 Napisano: 10.06.2024 22:26:49
mampytanie napisał(a):

Ok, w to nie wątpię. A co do AI, to nie wiem, jak to jest z „kreatywnością”, bo nie korzystałam ani razu z tego typu narzędzi. 
Czasem są konkursy, gdzie można przeczytać nagrodzone prace (rzadko, ale coś tam 1-3 razy w roku się pojawia). O ile te za główną nagrodę są zazwyczaj świetne, o tyle wiele z owych prac jest słabych, bez polotu, pozbawione stylistyki, interpunkcji, ba, nawet z błędami, a są nagradzane. Owszem, jury wybiera, co wedle nich jest kreatywne, oryginalne itp., także nie ma co o tym dyskutować emotka

Wiesz ile ja razy napisalam cos wg mnie fenomenalnego? Wiele razy. Inni tez umieja pisac i nikt nie jest pepkiem swiata z nagroda nike, ze ma miec monopol na wygrywanie.
0 0

mampytanie

#7182059 Napisano: 11.06.2024 07:13:50
majonez1992 napisał(a):

mampytanie napisał(a):

Wiesz ile ja razy napisalam cos wg mnie fenomenalnego? Wiele razy. Inni tez umieja pisac i nikt nie jest pepkiem swiata z nagroda nike, ze ma miec monopol na wygrywanie.

Jeju, spokojnie, nie chciałam aż takich emocji wzbudzić swoją wypowiedzią w wątku „wkurza mnie”. O żadnym monopolu na wygrywanie nie mówię, do „pępka świata” akurat mi jest bardzo, bardzo daleko. Także chill emotka   PS. Pisałam z Tobą kiedyś na priv na jakiś temat, już nie pamiętam, ale jesteś miłą i sympatyczną osobą, także uszczypliwości, szczególnie w tym wątku „wkurza mnie” można zostawić na bok. Bo mnie po prostu, tak zwyczajnie wkurza, że się nie udało wygrać czegoś fajniejszego emotka  No, ale ja nie gram na słupy z niewiadomo jaką ilością odpowiedzi, a tylko i wyłącznie na siebie, także i tak jest dobrze emotka
0 0

nanajka81

#7182062 Napisano: 11.06.2024 07:31:39
mampytanie napisał(a):

Polecam poczytanie sobie odpowiedzi w konkursach które są na FB. Większość odpowiedz to odgrzewane kotlety, które pojawiły się już xx razy na przełomie kilku lat nawet w niezmienionej formie - pasowały do pytania to proszę bardzo, oto odpowiedź. Często te same odpowiedzi/zdjęcia nagradzane były kilka razy (w różnych konkursach) Czy są kreatywne? Może były za pierwszym razem, jak czytam je po raz kolejny i kolejny i widzę że znowu nagrodzone to odechciewa się brać udział ale wiadomo że organizatorzy nie czytają odpowiedzi od konkurencji i sobie wybierają to co im się wydaje kreatywne. A ile kłamstwa i fantazji jest w tych odpowiedziach - wszystko po to aby zachwycić i przyciągnąć wzrok organizatora. Do tej pory śmieszy mnie jedna Pani, która bierze udział w imieniu swoim, swojej mamy i swojego ojca. Znaczy ona pisze ale niby oni biorą udział ze swoich profili. I już się zdarzyło że cała trójka wygrała... Albo czasami wygra jedno z nich albo drugie. Tak więc konkurencja jest olbrzymia i trafić w gusta organizatora jest naprawdę ciężko.

mampytanie

#7182069 Napisano: 11.06.2024 08:15:15
nanajka81 napisał(a):

mampytanie napisał(a):

Polecam poczytanie sobie odpowiedzi w konkursach które są na FB. Większość odpowiedz to odgrzewane kotlety, które pojawiły się już xx razy na przełomie kilku lat nawet w niezmienionej formie - pasowały do pytania to proszę bardzo, oto odpowiedź. Często te same odpowiedzi/zdjęcia nagradzane były kilka razy (w różnych konkursach) Czy są kreatywne? Może były za pierwszym razem, jak czytam je po raz kolejny i kolejny i widzę że znowu nagrodzone to odechciewa się brać udział ale wiadomo że organizatorzy nie czytają odpowiedzi od konkurencji i sobie wybierają to co im się wydaje kreatywne. A ile kłamstwa i fantazji jest w tych odpowiedziach - wszystko po to aby zachwycić i przyciągnąć wzrok organizatora. Do tej pory śmieszy mnie jedna Pani, która bierze udział w imieniu swoim, swojej mamy i swojego ojca. Znaczy ona pisze ale niby oni biorą udział ze swoich profili. I już się zdarzyło że cała trójka wygrała... Albo czasami wygra jedno z nich albo drugie. Tak więc konkurencja jest olbrzymia i trafić w gusta organizatora jest naprawdę ciężko.

Z ciekawości poczytam, bo na fb nie biorę udziału w konkursach. W swoich początkach konkursowania owszem, głównie na fb brałam udział i nawet sporo nagród wpadło, ale później przeszłam na promocyjne. Swoją drogą, to chyba zapomniałam, że konkursy na fb istnieją emotka

A w temacie: wkurza mnie pogoda, za mało ciepła dla moich pomidorów i ogórków w ogrodzie emotka

atyde25

#7182186 Napisano: 11.06.2024 13:57:19
Ja na fb nie biorę od lat udziału w konkach jak zobaczyłam co się tam dzieje.Nie chcę się w tym błocie tarzać.
Jestem wkurzona bo przytargałam do chaty 6 Coron z Biedry a sobie mówiłam nie wchodzisz w to i już.
No ale potem się jest w sklepie i na karku siedzi zły duszek i co nie kupisz,nie zagrasz...............
I wracaasz i od nowa szafki zapełniasz dobrze,że mam ten zepsuty piekarnik tam wszystko kitram,do czasu:(
0 0

FBsebastian3

#7182259 Napisano: 11.06.2024 17:55:27
Nie pamiętam na jaką szkołe teraz gramy w winiary? I to mnie wkurza,ze mam pamięć złotej rybki. Jedno życzenie spełnie,a dalej nie pamiętam
0 0

zielonaszpilka

#7182260 Napisano: 11.06.2024 17:57:00
FBsebastian3 napisał(a):

Nie pamiętam na jaką szkołe teraz gramy w winiary? I to mnie wkurza,ze mam pamięć złotej rybki. Jedno życzenie spełnie,a dalej nie pamiętam

Górzno emotka

FBsebastian3

#7182263 Napisano: 11.06.2024 18:00:53
No żeby szkoła w Górznie z polecenia z forum miała tak mało punktów? Toż to klapa i wstyd. Jednoczmy się!!!!!!!!

atyde25

#7182704 Napisano: 13.06.2024 09:21:38
Tego nie rozumiem ktoś się chciał wbić na moje konto na wizażu.
5 nieudanych prób logowania ale w jakim celu?
Wkurza mnie ,że coś ostatnio dużo takich krzywych akcji w różnych miejscach.
Ale serio na wizażu jaka z tego korzyść niby.
0 0

as32572

#7183239 Napisano: 14.06.2024 15:43:05
Wkurza mnie, że tata właśnie wrócił ze szpitala po operacji urologicznej i problem nadal nie został rozwiązany.
Męczy się już 10 lat i nikt nie potrafi pomóc, teraz miało być w końcu dobrze a wyszło jak zwykle, nawet nie wiadomo gdzie się udać bo każdy rozkłada ręce.
Także najlepszą nagrodą o jakiej marzę jest zdrowie dla całej rodziny!

as32572

#7183241 Napisano: 14.06.2024 15:48:07
Wkurza mnie jeszcze,że wypaliłam się zarówno konkursowo jak i w pracy w zawodzie emotka
Normalnie kryzys wieku średniego z okazji nadchodzącej 40-stki, ech

malgosia74

#7183243 Napisano: 14.06.2024 15:55:59
as32572 napisał(a):

Wkurza mnie jeszcze,że wypaliłam się zarówno konkursowo jak i w pracy w zawodzie emotka
Normalnie kryzys wieku średniego z okazji nadchodzącej 40-stki, ech

Ja mam tak samo tylko z okazji nadchodzącej 5tki z przodu emotka
1 andii 0

bezaczek7

#7183582 Napisano: 16.06.2024 13:52:40
FBsebastian3 napisał(a):

No żeby szkoła w Górznie z polecenia z forum miała tak mało punktów? Toż to klapa i wstyd. Jednoczmy się!!!!!!!!

Poszło 69. Kto da więcej?
Wkurza mnie, że po niedawnej ulewie reszta czereśni na drzewie się zepsuła i połamał się krzaczek z naszym ulubionym, czerwonym agrestem.
0 0

ReneK

#7183586 Napisano: 16.06.2024 14:01:10
bezaczek7 napisał(a):

FBsebastian3 napisał(a):

Poszło 69. Kto da więcej?
Wkurza mnie, że po niedawnej ulewie reszta czereśni na drzewie się zepsuła i połamał się krzaczek z naszym ulubionym, czerwonym agrestem.

A ja Się. WKURZAMemotka   emotka
ze SZKOŁA SPECJALNA NR 6 Z KRAKOWA NIE DAJE RADY Z PUNKTAMI emotka
Z mojej strony SERDECZNIE POLECAM! wsparcie TEJ szkoły!## ktora walczy o medalowe 5 miejsceemotka
Jesli ktoś miałby chęć wsparcia to z całego serca z góry DZIĘKUJĘ emotka

atyde25

#7183817 Napisano: 17.06.2024 13:19:20
Mam zawsze takie przygody,że dobrze,że nie jestem saperem ani kaskaderem:(
Dostałam w Biedrze żel z Shakomatu oczywiście tych żeli masa wzięłam zły.
Potem jak się pakowałam na samoobsłudze Frugo mi upadło za kasy akurat 2 takich sprytnych chłopców ok 10-11 lat z ojcem zakupy robili i jeden mi sięgnął bo ja bym pod te kasy nie weszła i za wysoka i za wielka:P
Dałam im obu po Dare no niech wiedzą za dobre uczynki jest malutka nagroda albo i nie............
A teraz idę 2 raz szukać tego żelu dobrego bo przecież mam w chacie tylko oj 20 ,30 żeli pod prysznic i od jednego zbiednieję:P
Jutro 2 wody Adidas w cenie 1.
A kto już dziś kupił 2 sztuki hahahhh ja.
0 0