Wkurza mnie...

cb656

#7240473 Napisano: 13.02.2025 16:28:23
Wkurza mnie, że nie mogę ponownie odnaleźć zdjęcia na dysku, choć przed godziną gdzieś je widziałem, a teraz by się przydało, ech! emotka emotka
1 kumulacja 0

stokrotka238

#7240474 Napisano: 13.02.2025 16:29:07
Chyba zawaliłam rozmowę kwalifikacyjną dziś 😪, ale chociaż jestem już stara to moja pierwsza w życiu.... Wątpię by zadzwonili bo duża konkurencja...
0 0

atyde25

#7240537 Napisano: 14.02.2025 09:47:06
Tez trzymam kciuki za rozmowę o pracę.
Najgorsze, że nie wiem jak teraz z podejściem.
Ale gadają tak super ,zadzwonimy, odezwiemy się i niestety nawet słowem. Przykre takie lekceważenie emotka

No ale nie o tym.
Nic mi się nie udaje ,nic .
Co zamówię to niewypał, co wypełnię to źle.
To jak z powiedzenia pechowemu nawet cegła na łeb spadnie w drewnianym kościele.

MDL

#7240538 Napisano: 14.02.2025 09:52:02
stokrotka238 napisał(a):

Chyba zawaliłam rozmowę kwalifikacyjną dziś 😪, ale chociaż jestem już stara to moja pierwsza w życiu.... Wątpię by zadzwonili bo duża konkurencja...

Może zrobi Ci się raźniej...jestem w podobnej sytuacji 🖐👊 Ale...podchodzę do tego tak, że wszystko jest po coś, tak miało być, widocznie ta praca nie była pisana i będzie kolejna, choć im dłużej to trwa to pojawią się stres 🥺 Chociaż może jeszcze się odezwą, trzymam kciuki ✊️👍
0 0

stokrotka238

#7240546 Napisano: 14.02.2025 10:16:23
MDL napisał(a):

stokrotka238 napisał(a):

Może zrobi Ci się raźniej...jestem w podobnej sytuacji 🖐👊 Ale...podchodzę do tego tak, że wszystko jest po coś, tak miało być, widocznie ta praca nie była pisana i będzie kolejna, choć im dłużej to trwa to pojawią się stres 🥺 Chociaż może jeszcze się odezwą, trzymam kciuki ✊️👍

Niby mają czas do pt za tydzień, ale wątpię...
0 0

ziolko

#7240586 Napisano: 14.02.2025 12:53:32
Wkurzają mnie święte i niemyślące osoby w sklepach i pod sklepami.
W sklepach, bo stawiają wózki czy koszyki na kółkach na środku alejki i coś sobie wybierają. Mają w nosie to, że zastawiają alejkę i nie można ich swobodnie ominąć.
A pod sklepami dlatego, że parkują przy wejściu. Jakby mogli to by wjechali do środka

atyde25

#7240776 Napisano: 15.02.2025 17:58:37
Ludzie w sklepach tracą niestety rozum.
W Biedrze są 2 rodzaje wózków trochę mniejsze i wielkie takie.
No i ktoś tak wstawił duże ,że zaklinował 1 mały i nie mogłam dopiąć swojego małego który po zakupach chciałam oddać.
A mam zaniki pamięci i zapomniałam, że mam 2 żetony zamienne za 1 zeta.
Nie dość, że zamieniałam 2 razy 50 groszy by ten wózek zamienić w kasie zwykłej ludzie chcieli mnie zabić ,że kasjerce głowę zawracam.
No i stoję i myślę co mam zrobić akurat pani stała i znowu na złotówkę zamieniłam od niej by ten duży odblokować i mały wózek podpiąć. Upociłam się ,cała w nerwach. Niby mogłam olać tę złotówkę.
A pani ta co mi zamieniła na całą 1 zł o upadły pani żetony. I nie musiałam walczyć o wymianę na te złotówki. Ale wkurzona byłam.
No zapomniałam nigdy nie  korzystam w Biedrze z wózków a tych zwykłych czerwonych koszyków z kółkami.
0 0

atyde25

#7240777 Napisano: 15.02.2025 18:00:44
Ale nie o tym w żabie byłam i pani teraz princepolo upycha a ja grześki na promo.
Może pani wymieni na princepolo. Mówię nie potrzebuję na promocję.
Nie wiem czy princepolo teraz ma promo bo mnie zrazili do siebie i nie biorę udziału w tej marce.
Całe życie na przypale bo ludzie nie wiedzą nić o konkach promo , no kto normalny się w to bawi bez urazy.

dany-duszek

#7240840 Napisano: 16.02.2025 11:19:44
atyde25 napisał(a):

Ale nie o tym w żabie byłam i pani teraz princepolo upycha a ja grześki na promo.
Może pani wymieni na princepolo. Mówię nie potrzebuję na promocję.
Nie wiem czy princepolo teraz ma promo bo mnie zrazili do siebie i nie biorę udziału w tej marce.
Całe życie na przypale bo ludzie nie wiedzą nić o konkach promo , no kto normalny się w to bawi bez urazy.

tak, teraz w każdej żabce mają promować wafle princepolo, pewnie princepolo zapłaciło za promocję przez pracowników żabka.
0 0

atyde25

#7241007 Napisano: 17.02.2025 11:29:45
Czemu Nivea wymaga wydrukowania i wysłania formularza przy wygraniu zestawu paru kosmetyków.
Ten poprzedni formularz na stronie gdy Goldeny rządziły był 100 razy lepszy.
A tak wiele zachodu o nic.
I już od poniedziałku mam spaprany tydzień. Powinni odsyłkę tradycyjną pocztą jeszcze zlecić.
0 0

martaxxx73

#7241027 Napisano: 17.02.2025 12:32:23
Wkurza mnie punk karny za to, że prawidłowo wysłałam zgłoszenie na Ptasie mleczko. 13 lutego wysłałam wieczorem, bo dowiedziałam się o tym konkursie w tym samym dniu z ekonkursów. 14 lutego dostałam informację, że wygrałam Pochwaliłam się na forum( chyba już się nie będę chwalić-nauczka na przyszłość). Nawet nie miałam pojęcia kiedy będą informować. Z regulaminu dxisiaj  przeczytałam, że na koniec tygodnia - to jakie ja przestępstwo popełniłam, że dostałam punk karny!!!
,, Na koniec każdego tygodnia trwania konkursu komisja konkursowa wybierze 20
uczestników uprawnionych do odebrania nagrody głównej oraz 40 uczestników""- czytajcie regulaminy że zrozumieniem
1 panasa 0

niunio

#7241030 Napisano: 17.02.2025 12:50:26
martaxxx73 napisał(a):

Wkurza mnie punk karny za to, że prawidłowo wysłałam zgłoszenie na Ptasie mleczko. 13 lutego wysłałam wieczorem, bo dowiedziałam się o tym konkursie w tym samym dniu z ekonkursów. 14 lutego dostałam informację, że wygrałam Pochwaliłam się na forum( chyba już się nie będę chwalić-nauczka na przyszłość). Nawet nie miałam pojęcia kiedy będą informować. Z regulaminu dxisiaj  przeczytałam, że na koniec tygodnia - to jakie ja przestępstwo popełniłam, że dostałam punk karny!!!
uczestników uprawnionych do odebrania nagrody głównej oraz 40 uczestników""- czytajcie regulaminy że zrozumieniem

Konkurs rozpoczął się 3 lutego, w poniedziałek i kończy się 9 marca, w niedzielę. Jaki podział na etapy tygodniowe proponujesz w swojej wersji zdarzeń?
0 0

mietowa

#7241032 Napisano: 17.02.2025 12:53:33
niunio napisał(a):

martaxxx73 napisał(a):

Konkurs rozpoczął się 3 lutego, w poniedziałek i kończy się 9 marca, w niedzielę. Jaki podział na etapy tygodniowe proponujesz w swojej wersji zdarzeń?

Ja nie grałam w tym konkursie, moja koleżanka tak. I tu była identyczna sytuacja - wysłane 13-go, wygrana 14-go.

martaxxx73

#7241033 Napisano: 17.02.2025 12:54:12
Na moim przykładzie jeżeli wysłałam 13 lutego zgłoszenie, a informacje o wygranej dostałam w piątek to oznacza, że w piątki wybierają zwycięzców. Myślę, że co piątki będą informować. Nie wysłałam wcześniej nic, no nie wiedziałam o tym konkursie.
0 0

niunio

#7241034 Napisano: 17.02.2025 12:57:20
mietowa napisał(a):

niunio napisał(a):

martaxxx73 napisał(a):

Ja nie grałam w tym konkursie, moja koleżanka tak. I tu była identyczna sytuacja - wysłane 13-go, wygrana 14-go.

Nie ma to najmniejszego sensu. Jeśli tak faktycznie było, to zwracam honor i przepraszam pokrzywdzonych. emotka
1 mietowa 0

zof83

#7241037 Napisano: 17.02.2025 13:01:57
niunio napisał(a):

mietowa napisał(a):

niunio napisał(a):

martaxxx73 napisał(a):

Nie ma to najmniejszego sensu. Jeśli tak faktycznie było, to zwracam honor i przepraszam pokrzywdzonych. emotka

Zapewne nie było tylu grających, ile nagród w pierwszym tygodniu konkursu i wybrali z kolejnego... Inaczej nie da się tego wytłumaczyc
1 izak1000 0

stokrotka238

#7241049 Napisano: 17.02.2025 13:54:56
Wkurza mnie to, że nie ma teraz żadnych fajnych konkursów, tylko same loterie emotka  Tak liczyłam na 30lecie Biedry, a póki co nic nie słychać o jakimś mega konkursie...
1 niunio 0

nanajka81

#7241054 Napisano: 17.02.2025 13:57:47
stokrotka238 napisał(a):

Wkurza mnie to, że nie ma teraz żadnych fajnych konkursów, tylko same loterie emotka  Tak liczyłam na 30lecie Biedry, a póki co nic nie słychać o jakimś mega konkursie...

Teraz pojawiają się głównie bramki. Inwestuj dużo w słodkie badziewie a może ci się uda coś trafić (choć większa szansa że nie). Biedra to może jeszcze się rozkręci, początek roku dopiero.

atyde25

#7241058 Napisano: 17.02.2025 14:07:13
Ale mi ciśnienie podskoczyło dobrze, że smartwacha nie mam założonego.
123 zł brutto ten zestaw Nivea.
Co jeszcze mamy za nich zrobić sami sobie te g.. kupić jako nagrodę wrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
0 0

nanajka81

#7241059 Napisano: 17.02.2025 14:09:28
atyde25 napisał(a):

Ale mi ciśnienie podskoczyło dobrze, że smartwacha nie mam założonego.
123 zł brutto ten zestaw Nivea.
Co jeszcze mamy za nich zrobić sami sobie te g.. kupić jako nagrodę wrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Co ci nie pasuje w tym zestawie? To serum mega drogie ale w sumie teraz wszystko drogie... Ciesz się że nie trzeba paragonu pocztą polską odsyłać emotka
0 0