Wkurza mnie...

zof83

#7241037 Napisano: 17.02.2025 13:01:57
niunio napisał(a):

mietowa napisał(a):

niunio napisał(a):

martaxxx73 napisał(a):

Wkurza mnie punk karny za to, że prawidłowo wysłałam zgłoszenie na Ptasie mleczko. 13 lutego wysłałam wieczorem, bo dowiedziałam się o tym konkursie w tym samym dniu z ekonkursów. 14 lutego dostałam informację, że wygrałam Pochwaliłam się na forum( chyba już się nie będę chwalić-nauczka na przyszłość). Nawet nie miałam pojęcia kiedy będą informować. Z regulaminu dxisiaj  przeczytałam, że na koniec tygodnia - to jakie ja przestępstwo popełniłam, że dostałam punk karny!!!
,, Na koniec każdego tygodnia trwania konkursu komisja konkursowa wybierze 20
uczestników uprawnionych do odebrania nagrody głównej oraz 40 uczestników""- czytajcie regulaminy że zrozumieniem

Konkurs rozpoczął się 3 lutego, w poniedziałek i kończy się 9 marca, w niedzielę. Jaki podział na etapy tygodniowe proponujesz w swojej wersji zdarzeń?

Ja nie grałam w tym konkursie, moja koleżanka tak. I tu była identyczna sytuacja - wysłane 13-go, wygrana 14-go.

Nie ma to najmniejszego sensu. Jeśli tak faktycznie było, to zwracam honor i przepraszam pokrzywdzonych. emotka

Zapewne nie było tylu grających, ile nagród w pierwszym tygodniu konkursu i wybrali z kolejnego... Inaczej nie da się tego wytłumaczyc
1 izak1000 0

stokrotka238

#7241049 Napisano: 17.02.2025 13:54:56
Wkurza mnie to, że nie ma teraz żadnych fajnych konkursów, tylko same loterie emotka  Tak liczyłam na 30lecie Biedry, a póki co nic nie słychać o jakimś mega konkursie...
1 niunio 0

nanajka81

#7241054 Napisano: 17.02.2025 13:57:47
stokrotka238 napisał(a):

Wkurza mnie to, że nie ma teraz żadnych fajnych konkursów, tylko same loterie emotka  Tak liczyłam na 30lecie Biedry, a póki co nic nie słychać o jakimś mega konkursie...

Teraz pojawiają się głównie bramki. Inwestuj dużo w słodkie badziewie a może ci się uda coś trafić (choć większa szansa że nie). Biedra to może jeszcze się rozkręci, początek roku dopiero.

atyde25

#7241058 Napisano: 17.02.2025 14:07:13
Ale mi ciśnienie podskoczyło dobrze, że smartwacha nie mam założonego.
123 zł brutto ten zestaw Nivea.
Co jeszcze mamy za nich zrobić sami sobie te g.. kupić jako nagrodę wrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
0 0

nanajka81

#7241059 Napisano: 17.02.2025 14:09:28
atyde25 napisał(a):

Ale mi ciśnienie podskoczyło dobrze, że smartwacha nie mam założonego.
123 zł brutto ten zestaw Nivea.
Co jeszcze mamy za nich zrobić sami sobie te g.. kupić jako nagrodę wrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Co ci nie pasuje w tym zestawie? To serum mega drogie ale w sumie teraz wszystko drogie... Ciesz się że nie trzeba paragonu pocztą polską odsyłać emotka
0 0

atyde25

#7241260 Napisano: 18.02.2025 10:37:12
Alert o smogu unikaj wietrzenia i wychodzenia z domu.
A ja mam światło w lodówce i zapędy na zakupy promo.
Jak to pogodzić hahhahah
Do tego przyjdzie dziś moja deska do sedesu ( 3 próba rozmiaru).Nie pytajcie bo to saga się zrobiła z jej zakupu emotka  Do paczkomatu więc wymaga wyjścia na to "czyste powietrze ".
1 kumulacja 0

MDL

#7241270 Napisano: 18.02.2025 10:57:33
Wkurza mnie Whiskas i ich loteria, przeżywam, bo regularnie zgłaszam paragony, są informacje, że poinformowali, a czuję, że to kłamstwo, zastanawiam się, czy jest sens wysyłać kolejne paragony. To 1 i ostatnia loteria Whiskas, w której biorę udział. Nie bez powodu zablokowali możliwość komentowania postu na fb....
0 0

delfinka101

#7241294 Napisano: 18.02.2025 12:22:05
Wkurzam się, że nic nie wygrywam ale...wchodzę w opis konkursu i myślę; nie chce mi się grać o słodycze, nie chce mi się grać o kubek. Na główne jestem ostatnio zbyt mało kreatywna a byle czego nie chce mi się papierów wypełniać. Znak, że konkursowa emerytura się zbliża, a nadal nie wygrałam auta i 100 000

radziosny

#7241508 Napisano: 19.02.2025 08:26:02
Zjadłem dziś rano całą tabliczkę czekolady jadąc do pracy. Nie wiem dlaczego, nie wiem po co.. 1/3 mojego dziennego zapotrzebowania energetycznego.

atyde25

#7241525 Napisano: 19.02.2025 09:41:48
Nie ,że kogoś chcę zniechęcić do grania czy co ale po ponad 25 latach grania ile ja zgromadziłam wszystkiego. Serio tyle oddane ,tyle wywalone a dalej masa wszystkiego emotka  Tak czasami patrzę na to wszystko  i zastanawiam się czy to ktoś podrzucił jak nie pilnowałam. Nie to wszystko ty sama ty sama emotka

radosna

#7241530 Napisano: 19.02.2025 10:09:20
atyde25 napisał(a):

Nie ,że kogoś chcę zniechęcić do grania czy co ale po ponad 25 latach grania ile ja zgromadziłam wszystkiego. Serio tyle oddane ,tyle wywalone a dalej masa wszystkiego emotka  Tak czasami patrzę na to wszystko  i zastanawiam się czy to ktoś podrzucił jak nie pilnowałam. Nie to wszystko ty sama ty sama emotka

A mnie ciekawi jedno, choć pewnie to trudne do obliczenia. Czy zyskałaś finansowo przez te 25 lat grania? Bo emocjonalnie to na pewno tak! Nigdy nie podliczałam, ile wydałam na konkursy, ile zyskałam. Może ktoś prowadzi takie obliczenia, mnie szkoda byłoby na to czasu. Najważniejsze, aby konkursy nas wzbogacały - rzeczowo, słownie i finansowo. Słownie, bo ja biorę udział tylko w konkursach twórczych. I widzę sporą różnicę w swoim pisaniu na początku, a obecnie.
0 0

byekitty

#7241555 Napisano: 19.02.2025 11:02:43
awangarda napisał(a):

Wkurza mnie, że to forumowicze nie chwalą się wygranymi. Wczoraj na 100 nagród z Soplicy po 100 zł, nie pochwalił się nikt. Jeszcze trochę i to forum stanie się martwe, bo każdy sobie rzepkę skrobie.

Rzepka rzepką, ale przyczyn jest więcej.
Ludzie nie chcą się dzielić wiedzą i informacją, bo forum jest kompletnie otwarte na podglądaczy nic nie wnoszących do społeczności.
1 mietowa 0

anialistopad

#7241557 Napisano: 19.02.2025 11:04:05
awangarda napisał(a):

Wkurza mnie, że to forumowicze nie chwalą się wygranymi. Wczoraj na 100 nagród z Soplicy po 100 zł, nie pochwalił się nikt. Jeszcze trochę i to forum stanie się martwe, bo każdy sobie rzepkę skrobie.

A dziwisz się, bo ja wcale . Ludzie (Nie wszyscy) są podli i zawistni. Rozliczają Cie z każdej złotówki, próbują dysponować Twoimi wygranymi. Obrażają i wyzywaja od pazernych .mnie nie dziwi to,że nke chcą się chwalić wygranymi . W wiadomościach prywatnych też się nie chamuja i potrafią Ci nieźle dopiec . Nie dziwię się,że nie chcą się chwalić w mdw po takich akcjach

escada

#7241720 Napisano: 19.02.2025 16:21:18
radziosny napisał(a):

Zjadłem dziś rano całą tabliczkę czekolady jadąc do pracy. Nie wiem dlaczego, nie wiem po co.. 1/3 mojego dziennego zapotrzebowania energetycznego.

niech Ci te kalorie pójdą na zdrowie i juz o nich nie myśl:)) odrobisz na bardzo długim spacerze;)
a w temacie  - juz juz prawie zwycięzyłam pokusę kupowania słodyczy na konkursy, a tu Jeżyki się szczerzą. Chyba się nie oprę.

krakowskispleen

#7241984 Napisano: 20.02.2025 14:59:22
Wkurza mnie, że znowu zapomniałam, że paragony z Auchana są do niczego i mam paragon, na którym parówki Berlinki są jako parówki CL 😑
0 0

anialistopad

#7241985 Napisano: 20.02.2025 15:03:10
krakowskispleen napisał(a):

Wkurza mnie, że znowu zapomniałam, że paragony z Auchana są do niczego i mam paragon, na którym parówki Berlinki są jako parówki CL 😑

Spokojnie to smolar . Nawet jak będziesz miał berlinki opisane jako kielbasa oni sobie sprawdza co kupiłeś.  Akurat ta agencja jest spoko i wie,że opisy są jakie są i to nie wina kupujących

adamo86

#7241986 Napisano: 20.02.2025 15:04:23
anialistopad napisał(a):

Spokojnie to smolar . Nawet jak będziesz miał berlinki opisane jako kielbasa oni sobie sprawdza co kupiłeś.  Akurat ta agencja jest spoko i wie,że opisy są jakie są i to nie wina kupujących

Mnie kiedyś z piwkiem (chyba Carlsberg to był) i wygraną piłką przegonili po pieczątkę do Auchan emotka
0 0

anialistopad

#7241989 Napisano: 20.02.2025 15:09:23
adamo86 napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Mnie kiedyś z piwkiem (chyba Carlsberg to był) i wygraną piłką przegonili po pieczątkę do Auchan emotka

Na tyle lat co gram to nigdy ,ale to nigdy smolar nie wymagał odemnie pieczątki.  Zawsze sami weryfikowali
0 0

montezuma

#7241999 Napisano: 20.02.2025 15:40:58

wg mnie akurat w Auchan i C4 są bardzo dobre paragony - mają chyba przy każdym produkcie cyfrowy kod, który po wpisaniu na stronie ich sklepu w zasadzie od razu daje odpowiedź na pytanie, czy zakupiony produkt spełnia kryteria konkursu/loterii.
Miałem przed rokiem taką sytuację - bodajże Albedo poprosiło mnie o pieczątkę... wysłałem link do sklepu internetowego Auchan, gdzie po wpisaniu tych cyferek wszystko się wyjaśniło...
Po pieczątkę nie musiałem nigdzie jeździć emotka

EDIT: w C4 warto robić zakupy z ich aplikacją - wówczas na e-paragonie pojawia się dodatkowo zdjęcie produktu - wówczas już absolutnie nie ma podstaw, by cokolwiek było kwestionowane...

anialistopad

#7242014 Napisano: 20.02.2025 16:29:14
A jak się zgłasza te eparagony? Pytam z ciekawości,bo nie miałam z nimi jeszcze do czynienia,a w biedronce jest opcja e paragonu
0 0