Wkurza mnie...

kachakacha

#7239400 Napisano: 07.02.2025 12:59:38
Wkurzam się na siebie, bo zapomniałam o konkursie Syoss, a paragon czekał...
1 ptaszyna 0

wuzetka92

#7239469 Napisano: 07.02.2025 14:55:12
lasiglasty napisał(a):

Nagrody w konkursie Raffaello... kto to wymyśla... voucher za prawie 3 tysiące, który obejmuje jedynie przyjazd fotografa i obróbkę zdjęć, a całą resztę trzeba samemu pokryć. A mogli dać 168 kart przedpłaconych po 500 zł za wartość tych 30 "sesji" emotka

Dojazd Laureata i osób towarzyszących (w liczbie zgodnej w ust. 7 poniżej) na sesję zdjęciową oraz wszystkie ewentualne koszty związane z noclegiem, wynajęciem studia fotograficznego, uzyskaniem odpowiednich zgód i/ lub pozwoleń niezbędnych do realizacji sesji zdjęciowej w miejscu wybranym przez Laureata oraz kosztów związanych ze stylizacją, charakteryzacją i przygotowaniem wizerunku Laureata, jak również pozostałe kwestie związane z aranżacją sesji – scenografią i dekoracją (z zastrzeżeniem ust. 9 poniżej) ponosi Laureat.

Prawda, nagroda porażka. Wymyślają głupoty i tak naprawdę to tylko przewalanie budżetu, który można byłoby przeznaczyć na sensowne nagrody emotka  Ciekawe ile osób, które wygrają coś takiego, faktycznie z tej sesji skorzysta...
0 0

nanajka81

#7239472 Napisano: 07.02.2025 15:02:06
wuzetka92 napisał(a):

lasiglasty napisał(a):

Nagrody w konkursie Raffaello... kto to wymyśla... voucher za prawie 3 tysiące, który obejmuje jedynie przyjazd fotografa i obróbkę zdjęć, a całą resztę trzeba samemu pokryć. A mogli dać 168 kart przedpłaconych po 500 zł za wartość tych 30 "sesji" emotka

Dojazd Laureata i osób towarzyszących (w liczbie zgodnej w ust. 7 poniżej) na sesję zdjęciową oraz wszystkie ewentualne koszty związane z noclegiem, wynajęciem studia fotograficznego, uzyskaniem odpowiednich zgód i/ lub pozwoleń niezbędnych do realizacji sesji zdjęciowej w miejscu wybranym przez Laureata oraz kosztów związanych ze stylizacją, charakteryzacją i przygotowaniem wizerunku Laureata, jak również pozostałe kwestie związane z aranżacją sesji – scenografią i dekoracją (z zastrzeżeniem ust. 9 poniżej) ponosi Laureat.

Prawda, nagroda porażka. Wymyślają głupoty i tak naprawdę to tylko przewalanie budżetu, który można byłoby przeznaczyć na sensowne nagrody emotka  Ciekawe ile osób, które wygrają coś takiego, faktycznie z tej sesji skorzysta...

ale główna kusi i dlatego zagram... Ale znając siebie to trafi mi się albo nic albo te wlasnie zdjęcia... emotka
0 0

atyde25

#7239478 Napisano: 07.02.2025 15:37:33
Ale jazda mam słaby horoskop .Zastanów się dwa razy zanim powiesz tak lub nie emotka
Ale ja tyle dobrego zrobiłam,  nie mogę jeszcze kopa dostań na koniec emotka
Ale dostanę jak zawsze ,jeden plus jestem przygotowana na najgorsze emotka
Nie kupię Axe spokojnie te skarpety by mnie zabiły.

rainbowdash

#7239511 Napisano: 07.02.2025 18:39:02
Dziura w pamięci 👀 tak schowałam kartę prezentową (naładowaną) że nijak nie mogę znaleźć.. dom przekopany i nic.. obawiam się że znajdę jak termin ważności straci 🤯🤯😤 czy ma ktoś pomysł jak sobie przypomnieć?? 😩😩
0 0

ziolko

#7239512 Napisano: 07.02.2025 18:40:18
kachakacha napisał(a):

Wkurzam się na siebie, bo zapomniałam o konkursie Syoss, a paragon czekał...

Ja też... emotka  Olśniło mnie w momencie, kiedy wpadły mi w oko informacje o wygranych.
Dobrze, że tak czy siak od lat używam tej pianki, bo byłoby mi szkoda kasy
0 0

ziolko

#7239513 Napisano: 07.02.2025 18:40:59
rainbowdash napisał(a):

Dziura w pamięci 👀 tak schowałam kartę prezentową (naładowaną) że nijak nie mogę znaleźć.. dom przekopany i nic.. obawiam się że znajdę jak termin ważności straci 🤯🤯😤 czy ma ktoś pomysł jak sobie przypomnieć?? 😩😩

Poszukaj w zakamarkach portfela czy różnych toreb, w kalendarzu, książkach itp
0 0

pimparimpa

#7239547 Napisano: 07.02.2025 21:30:34
rainbowdash napisał(a):

mam podobnie z tą dziurą w pamięci... jakiś czas temu kupilam trzy czekoladowe serca na walentynki dla dzieci i męża. Dziś mi się o nich przypomniało, jak je w zobaczylam znów w sklepie. No nie pamiętam gdzie to upchnelam, cały czas mi dzieci kryjówki na konkursowe słodycze i laysy odnajdują, że upycham je w nowych miejscach, o ktorych zapominam... wkurza mnie to. Ciekawe czy do tegorocznych walentynek znajdę te serca.
0 0

krakowskispleen

#7239556 Napisano: 07.02.2025 22:18:25
rainbowdash napisał(a):

Zacznij szukać czegoś innego, to się znajdzie emotka  Myśmy z partnerem szukali jednego dokumentu, przetrząsnęliśmy pół mieszkania i znalazł się dopiero gdy odpuściliśmy. A w trakcie poszukiwań znaleźliśmy inne skarby, które się nam zgubiły.
0 0

zezowaty_kot

#7239562 Napisano: 08.02.2025 01:01:50
pimparimpa napisał(a):

rainbowdash napisał(a):

mam podobnie z tą dziurą w pamięci... jakiś czas temu kupilam trzy czekoladowe serca na walentynki dla dzieci i męża. Dziś mi się o nich przypomniało, jak je w zobaczylam znów w sklepie. No nie pamiętam gdzie to upchnelam, cały czas mi dzieci kryjówki na konkursowe słodycze i laysy odnajdują, że upycham je w nowych miejscach, o ktorych zapominam... wkurza mnie to. Ciekawe czy do tegorocznych walentynek znajdę te serca.

Też jestem mistrzem kryjówek. Od tygodnia szukamy patelni, największej jaką miałam. Jestem w stanie zgubić wszystko, siebie notorycznie też gubię, choćby w supermarkecie.

Andrzej007

#7239633 Napisano: 08.02.2025 18:51:09
rainbowdash napisał(a):

W teorii karty prezentowe, vouhery itp. nie powinny mieć daty ważności, a tym bardziej pieniądze nie mogą sobie od tak przepaść. Są co najmniej dwa wyroki sądowe w takich sprawach emotka
0 0

mima

#7239656 Napisano: 08.02.2025 21:57:18
Andrzej007 napisał(a):

rainbowdash napisał(a):

W teorii karty prezentowe, vouhery itp. nie powinny mieć daty ważności, a tym bardziej pieniądze nie mogą sobie od tak przepaść. Są co najmniej dwa wyroki sądowe w takich sprawach emotka

0 0

radosna

#7239692 Napisano: 09.02.2025 10:51:58
rainbowdash napisał(a):

Do dzisiaj nie znalazłam swojej karty, której pilnowałam jak oka w głowie, ponieważ było na niej kilka tysięcy.
Zaginęła w 2013 roku. Na szczęście organizator konkursu mi pomógł. Mieli numer mojej karty i sprawdzili, że
pieniądze są. Wpłacono je na moje konto bankowe. Trwało to trzy miesiące, ale ważne, że dobrze się skończyło.

mietowa

#7239693 Napisano: 09.02.2025 11:00:37
zezowaty_kot napisał(a):

pimparimpa napisał(a):

rainbowdash napisał(a):

Też jestem mistrzem kryjówek. Od tygodnia szukamy patelni, największej jaką miałam. Jestem w stanie zgubić wszystko, siebie notorycznie też gubię, choćby w supermarkecie.

Też tak kiedyś szukałam - intensywnie szukałam jakiegoś garnka czy czegoś. Jaka byłam zła na siebie, że zgubiłam! Potem okazało się, że kupiłam tylko w mojej głowie - po prostu przeglądałam masę ofert, na końcu niczego nie wybrałam, ale zakodowałam, że kupione emotka

agicho

#7239774 Napisano: 09.02.2025 22:35:36
Rzadko się wpisuje ale może wątek odczaruję 😵‍💫
Pepsi - masa paragonów i pysznie nie jest 
Nivea - nie po drodze mi wygrane!
0 0

isiulka

#7239794 Napisano: 10.02.2025 08:35:48
agicho napisał(a):

Rzadko się wpisuje ale może wątek odczaruję 😵‍💫
Pepsi - masa paragonów i pysznie nie jest 
Nivea - nie po drodze mi wygrane!

Mam to samo i odpuściłam, Coca-Cola dawała kody pyszne niemalże za darmo a tutaj trzeba wydać więcej niż się wygrywa emotka  Reklamy w tv i w mediach robią swoje ale na szczęście są lepsze konkursy emotka
0 0

atyde25

#7239861 Napisano: 10.02.2025 13:16:30
Im bardziej durny, prosty tekst tym lepiej emotka 3 zdania ,0 przecinków emotka
Ale mam refleksję jak beznadziejna jestem to wkurza ale i cieszy jednocześnie.
0 0

ktosiek1

#7239894 Napisano: 10.02.2025 14:43:58
atyde25 napisał(a):

Im bardziej durny, prosty tekst tym lepiej emotka 3 zdania ,0 przecinków emotka
Ale mam refleksję jak beznadziejna jestem to wkurza ale i cieszy jednocześnie.

A to w jakim konkursie tak poszłaś po bandzie?  emotka
0 0

gosia46

#7240159 Napisano: 11.02.2025 20:06:47
Dzisiaj po 15 telefon z radia, że będą koło 18 dzwonić w sprawie konkursu. 20.00 i cisza 🤬 Mogę traktować to chyba jako połowę wygranej, bo niby odpowiedź była najlepsza  😈
0 0

brasia

#7240230 Napisano: 12.02.2025 10:43:56
Wkurza mnie Olx,w zeszłym roku sprzedałam kilka nagród i masę podręczników ze szkoły.
Przekroczyłam limit 30 transakcja i teraz mam podać dane do DAC7.
Czy ktoś miał z tym do czynienia?
0 0