Reklama na e-Konkursy.info

Wkurza mnie...

magdalena-chili

#7236705 Napisano: 22.01.2025 15:42:04
anaesth napisał(a):

lasiglasty napisał(a):

Nie tyle wkurza, co smuci...
dziś dzień babci, jutro dziadka, wszędzie o tym mówią,
a to mój pierwszy rok bez obu babć i dziadków...
jakoś tak przykro nie być już wnuczką, nie mieć do kogo powiedzieć babciu, dziadku, nie usłyszeć już nigdy "wnusiu kochana"... emotka trzeba się przyzwyczajać.

U nas pierwszy dzień dziadka bez mojego Taty. Dzieci przyniosły z przedszkola i żłobka prezenciki podpisane "dla Babci i Dziadka". Serce mi pęka na samą myśl, że mam to wręczyć mojej Mamie.

Wkurza mnie ogrom pracy, który przekłada się na potworne zmęczenie.

Ojjj, u mnie to samo, tylko bez Mamy,  Chłopaków Babci. I jutro jasełka babciodziadkowe i prezenty. Łączę się w tych trudnych emocjach. emotka
0 0

cb656

#7236711 Napisano: 22.01.2025 15:50:50
atyde25 napisał(a):

(...) chciałam XL ostałam M. Przymierzyłam tak na szybko i bufet wszedł na styk (...)

TEN "bufet" przywodzi na myśl wyłącznie OCTOBERFEST, ech... emotka emotka
1 kumulacja 0

cudaczek121

#7236714 Napisano: 22.01.2025 16:00:25
ananaska napisał(a):

Czasami, jak patrzę na nagrody w wątku "Zdjęcia naszych wygranych" i widzę te tandetne bluzy/swetry, to się cieszę, że nie wygrałam w tych konkursach. Bardziej bym się ucieszyła ze 100 zł, niż z tandetnej odzieży z logo firmy za 300 zł :

Mnie osobiście podobają się wygrane bluzy z 7days i Rockstar. Ciepłe i dobrej jakości.

nanajka81

#7236745 Napisano: 22.01.2025 18:28:52
cudaczek121 napisał(a):

ananaska napisał(a):

Czasami, jak patrzę na nagrody w wątku "Zdjęcia naszych wygranych" i widzę te tandetne bluzy/swetry, to się cieszę, że nie wygrałam w tych konkursach. Bardziej bym się ucieszyła ze 100 zł, niż z tandetnej odzieży z logo firmy za 300 zł :

Mnie osobiście podobają się wygrane bluzy z 7days i Rockstar. Ciepłe i dobrej jakości.

a mnie tylko z Lecha, które są super i jakościowo i obrazkowo. Większość bluz może i jakościowo fajna ale logo i durne napisy zniechęcają do noszenia poza domem. Najbrzydsza jaką widziałam to ta z Nuddle Knorr...
0 0

snowflake

#7236751 Napisano: 22.01.2025 19:20:34
nanajka81 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

ananaska napisał(a):

a mnie tylko z Lecha, które są super i jakościowo i obrazkowo. Większość bluz może i jakościowo fajna ale logo i durne napisy zniechęcają do noszenia poza domem. Najbrzydsza jaką widziałam to ta z Nuddle Knorr...

Moim faworytem są niezmiennie kultowe bluzy z Prince Polo. Parę lat już mają a nadal mi służy 😌
0 0

bezaczek7

#7236753 Napisano: 22.01.2025 19:36:00
Wkurza mnie niemoc i oczekiwanie na odowiedź na reklamację złożoną na decyzję ubezpieczyciela. Auto zastępcze już tyle czasu u mnie, moje marznie na parkingu nieruszane, ma być wymieniona część i koniec, bo auto na gwarancji, a oni jakieś szopki odstawiają. Niby tak się podpisują, że przywrócenie pojazdu do stanu sprzed szkody, a nie chcą się zgodzić. I czekam i nie wiem kiedy będzie kolejna decyzja. Jeśli znów odmówią, to znów muszę iść do adwokata, znów czas, nerwy, pieniądze, przedsądowe wezwanie do zapłaty, a jeśli znów się nie zgodzą, no to już sąd zostaje. Kolejne wyłożenie pieniędzy, teoretycznie wygram, a w praktyce różnie może być i nie wiem czy się na to decydować. No i ta świadomość, że kopię się z koniem i nie wiadomo co z tego wyniknie ani KIEDY.
0 0

nanajka81

#7236754 Napisano: 22.01.2025 19:51:22
snowflake napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

ananaska napisał(a):

Moim faworytem są niezmiennie kultowe bluzy z Prince Polo. Parę lat już mają a nadal mi służy 😌

Czy piszesz o tych z łosiem? Jak tak to też miałam ale nadruk mi zszedł w praniu i w ogóle głowa łosia mi się nie podobała. Jakościowo były ok.
0 0

snowflake

#7236761 Napisano: 22.01.2025 20:26:13
nanajka81 napisał(a):

snowflake napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

ananaska napisał(a):

Czy piszesz o tych z łosiem? Jak tak to też miałam ale nadruk mi zszedł w praniu i w ogóle głowa łosia mi się nie podobała. Jakościowo były ok.

Tak, te miałam na myśli 😁 chociaż faktycznie jakość napisu pozostawiała wiele do życzenia...
0 0

nanajka81

#7236777 Napisano: 23.01.2025 07:18:47
snowflake napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

snowflake napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

ananaska napisał(a):

Tak, te miałam na myśli 😁 chociaż faktycznie jakość napisu pozostawiała wiele do życzenia...

Prince Polo chyba zapoczątkowało bluzy ale ten obrazek łosia na 3/4 przodu, no dla mnie okropny. Jak już napisałam większość bluz które były do wygrania jakościowo są super - niestety często przez kolor, napis, obrazek lub/i wieeeelkie logo organizatora obciach je nosić gdzieś dalej niż poza domem emotka
0 0

snowflake

#7236779 Napisano: 23.01.2025 07:43:46
nanajka81 napisał(a):

Prince Polo chyba zapoczątkowało bluzy ale ten obrazek łosia na 3/4 przodu, no dla mnie okropny. Jak już napisałam większość bluz które były do wygrania jakościowo są super - niestety często przez kolor, napis, obrazek lub/i wieeeelkie logo organizatora obciach je nosić gdzieś dalej niż poza domem emotka

Mnie się akurat łoś podobał 😁 ale co do logo firmy pełna zgoda - też mnie zniechęca do chodzenia. Z drugiej strony dokładnie o to chodzi firmom, które chcą sobie w ten sposób zapewnić "darmową" reklamę. Nie dogodzi konkursowiczom 😂🙈
0 0

nanajka81

#7236787 Napisano: 23.01.2025 09:39:23
snowflake napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Mnie się akurat łoś podobał 😁 ale co do logo firmy pełna zgoda - też mnie zniechęca do chodzenia. Z drugiej strony dokładnie o to chodzi firmom, które chcą sobie w ten sposób zapewnić "darmową" reklamę. Nie dogodzi konkursowiczom 😂

A to co mnie jeszcze dobija w tych wszystkich bluzach to rozmiarówki, które niekiedy też nie dają cieszyć się wygraną. Z LECHa przynajmniej przysyłali to co się kliknęło. L to L, M to M, a nie albo ślą L które jest jak XL, albo jak w przypadku świątecznej bluzy z Coca Coli - kliknęłam że chce L, przyszło XL i co ja mam z takim czymś zrobić? Nikt u mnie w rodzinie nie nosi XL. Bluza jakościowo fajna, nawet ten napis Coca Cola mi nie przeszkadza ale rozmiar nie dla mnie...
0 0

gosia46

#7236810 Napisano: 23.01.2025 11:29:13
nanajka81 napisał(a):

snowflake napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Mnie się akurat łoś podobał 😁 ale co do logo firmy pełna zgoda - też mnie zniechęca do chodzenia. Z drugiej strony dokładnie o to chodzi firmom, które chcą sobie w ten sposób zapewnić "darmową" reklamę. Nie dogodzi konkursowiczom 😂

A to co mnie jeszcze dobija w tych wszystkich bluzach to rozmiarówki, które niekiedy też nie dają cieszyć się wygraną. Z LECHa przynajmniej przysyłali to co się kliknęło. L to L, M to M, a nie albo ślą L które jest jak XL, albo jak w przypadku świątecznej bluzy z Coca Coli - kliknęłam że chce L, przyszło XL i co ja mam z takim czymś zrobić? Nikt u mnie w rodzinie nie nosi XL. Bluza jakościowo fajna, nawet ten napis Coca Cola mi nie przeszkadza ale rozmiar nie dla mnie...

U mnie karierę zrobiły bluzy z Somersby kilka lat temu, takie kolorowe, z kapturem i bez były. Jak podobały się córce, to musiały być naprawdę fajne. Do tego chyba loga nie miały, a być może takie do wyprucia. Potem oddałam za darmo w moim mieście , zgłosiła się przez internet młoda dziewczyna i też była zachwycona tymi kolorowymi bluzami.
1 cb656 0

inska

#7236862 Napisano: 23.01.2025 15:35:37
gosia46 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

snowflake napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

jedna z najlepszych bluz jakie miałam (kupionych i wygranych) to wygrana w kolorze cappuccino z wafelków lusette 

a w temacie wkurza mnie niesamowicie brak konkursów w styczniu, Już od dawna nie miałam tak dużo wolnych wieczorów, które mogłabym spożytkować na granie ale nie mam w czym !
0 0

mietowa

#7236863 Napisano: 23.01.2025 15:37:27
gosia46 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

snowflake napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

U mnie karierę zrobiły bluzy z Somersby kilka lat temu, takie kolorowe, z kapturem i bez były. Jak podobały się córce, to musiały być naprawdę fajne. Do tego chyba loga nie miały, a być może takie do wyprucia. Potem oddałam za darmo w moim mieście , zgłosiła się przez internet młoda dziewczyna i też była zachwycona tymi kolorowymi bluzami.

Ja dla odmiany jestem zakochana w dresach Tiger. Z zasady nie gram o takie rzeczy, ale tu polowałam na co innego. Tymczasem dresy są mega - miękkie, trwałe, idealnie układają się na ciele emotka
1 cb656 0

cb656

#7236865 Napisano: 23.01.2025 15:43:19
mietowa napisał(a):

...jestem zakochana w dresach Tiger (...) dresy są mega - miękkie, trwałe, idealnie układają się na ciele emotka

Jestem głęboko przekonany, że to właśnie konkretne ciało okryte tym dresem ma decydujące znaczenie. emotka
Wkurza mnie, że moje cielsko się do nich nie dopasowało, ech... emotka
1 kumulacja 0

Nuna1210

#7236871 Napisano: 23.01.2025 16:25:54
inska napisał(a):

gosia46 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

snowflake napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

jedna z najlepszych bluz jakie miałam (kupionych i wygranych) to wygrana w kolorze cappuccino z wafelków lusette 

a w temacie wkurza mnie niesamowicie brak konkursów w styczniu, Już od dawna nie miałam tak dużo wolnych wieczorów, które mogłabym spożytkować na granie ale nie mam w czym !

Przyłączam się! Tak bardzo się nudzę, że piszę zgłoszenia na konkursy, z których nie mam jeszcze paragonu... Zaraz zacznę sama sobie wymyślać pytania konkursowe 😂

mietowa

#7236872 Napisano: 23.01.2025 16:31:26
cb656 napisał(a):

mietowa napisał(a):

...jestem zakochana w dresach Tiger (...) dresy są mega - miękkie, trwałe, idealnie układają się na ciele emotka

Jestem głęboko przekonany, że to właśnie konkretne ciało okryte tym dresem ma decydujące znaczenie. emotka
Wkurza mnie, że moje cielsko się do nich nie dopasowało, ech... emotka

Coś w tym musi być, mąż też lubi, gdy noszę te dresy  emotka . Choć trochę dietki i mi się przyda, konkursy Avanti odbijają się tu i tam emotka
1 cb656 0

zezowaty_kot

#7236873 Napisano: 23.01.2025 16:34:20
Nuna1210 napisał(a):

Przyłączam się! Tak bardzo się nudzę, że piszę zgłoszenia na konkursy, z których nie mam jeszcze paragonu... Zaraz zacznę sama sobie wymyślać pytania konkursowe 😂

Pani Nuna, czy to pytanie konkursowe jest teraz z nami w pokoju? 😁

atyde25

#7236875 Napisano: 23.01.2025 16:41:15
I następny fant do ecozwrotów w paczkomacie.
Szanowna Pani,
Niestety zgodnie z regulaminem loterii nie gwarantujemy dostępności preferowanych rozmiarów bluzy zgłoszonych przez uczestników.Z poważaniem,Zespół Loterii
1 kumulacja 0

donia7

#7236876 Napisano: 23.01.2025 16:42:15
zezowaty_kot napisał(a):

Nuna1210 napisał(a):

Pani Nuna, czy to pytanie konkursowe jest teraz z nami w pokoju? 😁

Ja wczoraj robiłam to samo emotka