Reklama na e-Konkursy.info

Wkurza mnie...

zezowaty_kot

#7236873 Napisano: 23.01.2025 16:34:20
Nuna1210 napisał(a):

Przyłączam się! Tak bardzo się nudzę, że piszę zgłoszenia na konkursy, z których nie mam jeszcze paragonu... Zaraz zacznę sama sobie wymyślać pytania konkursowe 😂

Pani Nuna, czy to pytanie konkursowe jest teraz z nami w pokoju? 😁

atyde25

#7236875 Napisano: 23.01.2025 16:41:15
I następny fant do ecozwrotów w paczkomacie.
Szanowna Pani,
Niestety zgodnie z regulaminem loterii nie gwarantujemy dostępności preferowanych rozmiarów bluzy zgłoszonych przez uczestników.Z poważaniem,Zespół Loterii
1 kumulacja 0

donia7

#7236876 Napisano: 23.01.2025 16:42:15
zezowaty_kot napisał(a):

Nuna1210 napisał(a):

Przyłączam się! Tak bardzo się nudzę, że piszę zgłoszenia na konkursy, z których nie mam jeszcze paragonu... Zaraz zacznę sama sobie wymyślać pytania konkursowe 😂

Ja wczoraj robiłam to samo emotka

atyde25

#7236878 Napisano: 23.01.2025 16:44:19
Poczułam lekkie bulgotanie w brzuchu i nie jest to owulacja bo mam menopauzę emotka  
Czyli damy wam bluzy o zawyżonej wartości w rozmiarze od czapy bo tak jest w regulaminie.
A ja piłam tego Despe z musu no jestem wkurzona nie ukrywam.
0 0

Nuna1210

#7236883 Napisano: 23.01.2025 16:51:36
zezowaty_kot napisał(a):

Nuna1210 napisał(a):

Tak, wszystkie z nich 😃 Poproszę o diagnozę i jakieś srogie piguły 😅

isiulka

#7236887 Napisano: 23.01.2025 16:54:38
mietowa napisał(a):

gosia46 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

snowflake napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Prince Polo chyba zapoczątkowało bluzy ale ten obrazek łosia na 3/4 przodu, no dla mnie okropny. Jak już napisałam większość bluz które były do wygrania jakościowo są super - niestety często przez kolor, napis, obrazek lub/i wieeeelkie logo organizatora obciach je nosić gdzieś dalej niż poza domem emotka

Mnie się akurat łoś podobał 😁 ale co do logo firmy pełna zgoda - też mnie zniechęca do chodzenia. Z drugiej strony dokładnie o to chodzi firmom, które chcą sobie w ten sposób zapewnić "darmową" reklamę. Nie dogodzi konkursowiczom 😂

A to co mnie jeszcze dobija w tych wszystkich bluzach to rozmiarówki, które niekiedy też nie dają cieszyć się wygraną. Z LECHa przynajmniej przysyłali to co się kliknęło. L to L, M to M, a nie albo ślą L które jest jak XL, albo jak w przypadku świątecznej bluzy z Coca Coli - kliknęłam że chce L, przyszło XL i co ja mam z takim czymś zrobić? Nikt u mnie w rodzinie nie nosi XL. Bluza jakościowo fajna, nawet ten napis Coca Cola mi nie przeszkadza ale rozmiar nie dla mnie...

U mnie karierę zrobiły bluzy z Somersby kilka lat temu, takie kolorowe, z kapturem i bez były. Jak podobały się córce, to musiały być naprawdę fajne. Do tego chyba loga nie miały, a być może takie do wyprucia. Potem oddałam za darmo w moim mieście , zgłosiła się przez internet młoda dziewczyna i też była zachwycona tymi kolorowymi bluzami.

Ja dla odmiany jestem zakochana w dresach Tiger. Z zasady nie gram o takie rzeczy, ale tu polowałam na co innego. Tymczasem dresy są mega - miękkie, trwałe, idealnie układają się na ciele emotka

Dla mnie i tak hitem wszech czasów były koszulki z pierdziulnym napisem „Nie biegam” , które swojego czasu wygrywali wszyscy z forum, a po długim czasie się dowiedziałam, że to były koszulki z tabletek na powstrzymanie sraczki. 😂
1 kumulacja 0

dwaburekoty

#7236889 Napisano: 23.01.2025 16:57:12
A mnie wczoraj wkurzyła (choć to mało powiedziane), gra zręcznościowa, którą trzeba przejść, żeby zagrać w Lubelli. Ile ja się namęczyłam, żeby zagrać te 60 sekund.... Palce już chyba nie te ;/.
0 0

snowflake

#7236892 Napisano: 23.01.2025 17:00:22
nanajka81 napisał(a):

snowflake napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Prince Polo chyba zapoczątkowało bluzy ale ten obrazek łosia na 3/4 przodu, no dla mnie okropny. Jak już napisałam większość bluz które były do wygrania jakościowo są super - niestety często przez kolor, napis, obrazek lub/i wieeeelkie logo organizatora obciach je nosić gdzieś dalej niż poza domem emotka

Mnie się akurat łoś podobał 😁 ale co do logo firmy pełna zgoda - też mnie zniechęca do chodzenia. Z drugiej strony dokładnie o to chodzi firmom, które chcą sobie w ten sposób zapewnić "darmową" reklamę. Nie dogodzi konkursowiczom 😂

A to co mnie jeszcze dobija w tych wszystkich bluzach to rozmiarówki, które niekiedy też nie dają cieszyć się wygraną. Z LECHa przynajmniej przysyłali to co się kliknęło. L to L, M to M, a nie albo ślą L które jest jak XL, albo jak w przypadku świątecznej bluzy z Coca Coli - kliknęłam że chce L, przyszło XL i co ja mam z takim czymś zrobić? Nikt u mnie w rodzinie nie nosi XL. Bluza jakościowo fajna, nawet ten napis Coca Cola mi nie przeszkadza ale rozmiar nie dla mnie...

To nie było nigdzie podanej rozmiarówki, żeby wybrać coś pod siebie? 😮 
Mnie rozbawiły bluzy z Knorra, które tu widziałam 🙈 brzydkie to to...a wielkie jak nie wiem 🙈
0 0

atyde25

#7236894 Napisano: 23.01.2025 17:01:57
Odpisałam już nie tak miło w tej agencji już nie gram.  Mam nadzieje, że istnieje piekło bo tam jest wasze miejsce.
I zanieczyszczacie planetę. Ale serio pisać mi od szanownej pani to już przesada gdy nie mogą wysłać nagrody w dobrym rozmiarze bo coś tam. Mogą sztucznie napędzić cenę ale już z rozmiarami nie mogą dopilnować. Co za.
1 kumulacja 0

snowflake

#7236895 Napisano: 23.01.2025 17:03:49
cb656 napisał(a):

mietowa napisał(a):

...jestem zakochana w dresach Tiger (...) dresy są mega - miękkie, trwałe, idealnie układają się na ciele emotka

Jestem głęboko przekonany, że to właśnie konkretne ciało okryte tym dresem ma decydujące znaczenie. emotka
Wkurza mnie, że moje cielsko się do nich nie dopasowało, ech... emotka

Może jakbyś się ogolił...🙄

monikar

#7237049 Napisano: 24.01.2025 15:09:05
Tak mało jest teraz ciekawych konkursów, nie ma w co grać emotka

nanajka81

#7237052 Napisano: 24.01.2025 15:26:35
monikar napisał(a):

Tak mało jest teraz ciekawych konkursów, nie ma w co grać emotka

podsumujmy: wers Oreo - gdzie grają tysiące bo nie trzeba paragonu
                    Lubelli fun - gdzie jest tylko jedna nagroda dziennie i trudno się wbić
                    Żołądkowa Gorzka - gdzie również nie trzeba paragonu
                    Soplica - dla mnie za trudne pytanie

i.... coś jeszcze z tych ciekawszych?

bo o loteriach nie piszę - tam to w ogóle ciężko wygrać...:(

atyde25

#7237175 Napisano: 25.01.2025 17:30:48
Jestem załamana bo szykuję nowe paki do ecozwrotów. Cudowny polarek za 320 zł 100 % poliester. Prać w max 20 stopniach taaaa
Sweterek z Nutelii 85% acryl i aż 15 bawełna no szok. Prać w 30 stopniach. Tak napisałam do tych browarów w Poznaniu co myślę o ich nagrodzie polarku. Nie będę już oceniać gadżetów z Knorra bo też skład sądząc po skarpetkach nie porywa.
Ale wkurza mnie ,że coś mnie uczuliło i szyja mnie swędzi. Nie , nie zakładam na siebie niczego z cudów z poliestru i acrylu.

donia7

#7237184 Napisano: 25.01.2025 20:19:37
atyde25 napisał(a):

Jestem załamana bo szykuję nowe paki do ecozwrotów. Cudowny polarek za 320 zł 100 % poliester. Prać w max 20 stopniach taaaa
Sweterek z Nutelii 85% acryl i aż 15 bawełna no szok. Prać w 30 stopniach. Tak napisałam do tych browarów w Poznaniu co myślę o ich nagrodzie polarku. Nie będę już oceniać gadżetów z Knorra bo też skład sądząc po skarpetkach nie porywa.
Ale wkurza mnie ,że coś mnie uczuliło i szyja mnie swędzi. Nie , nie zakładam na siebie niczego z cudów z poliestru i acrylu.

Ten polarek z Hardmade porażka. Tak chcialam go wygrać, ale teraz wolę te marne 50 zł.
0 0

adamo86

#7237186 Napisano: 25.01.2025 20:25:50
donia7 napisał(a):

atyde25 napisał(a):

Ten polarek z Hardmade porażka. Tak chcialam go wygrać, ale teraz wolę te marne 50 zł.

Skoro tak, to chętnie odkupię za 50zł emotka
0 0

donia7

#7237187 Napisano: 25.01.2025 20:35:07
adamo86 napisał(a):

donia7 napisał(a):

atyde25 napisał(a):

Ja zamiast polarka wygrałam wówczas 50 zł  emotka
0 0

ktosiek1

#7237190 Napisano: 25.01.2025 20:56:23
donia7 napisał(a):

adamo86 napisał(a):

donia7 napisał(a):

atyde25 napisał(a):

Ja zamiast polarka wygrałam wówczas 50 zł  emotka

Dla mnie byłby nawet ok, gdyby nie skopana rozmiarówka
0 0

snowflake

#7237220 Napisano: 26.01.2025 13:16:32
wkurza mnie całkowity brak talentu plastycznego i to, że siostrze i mojemu dużo lepiej wchodzi rysowanie na kamyczkach emotka emotka
0 0

as32572

#7237404 Napisano: 27.01.2025 13:54:25
Wkurza mnie, że zdecydowałam się na zakup paczki z przesyłką kurierem Pocztex (tylko taka była za darmo) - nadana w środę wieczorem, do tej pory jest w transporcie emotka
0 0

jokan

#7237409 Napisano: 27.01.2025 14:03:28
snowflake napisał(a):

wkurza mnie całkowity brak talentu plastycznego i to, że siostrze i mojemu dużo lepiej wchodzi rysowanie na kamyczkach emotka emotka

oooo łączę się w bólu...zero talentu plastycznego i artystycznego, a tak chciałam coś robić handmade...a tu nic się nie da....może mi nauka koreańskiego pójdzie w takim razie emotka
0 0