Reklama na e-Konkursy.info

Wkurza mnie...

lasiglasty

#7237671 Napisano: 28.01.2025 16:00:31
Dostałam info, że moja piniata do odbioru w paczkomacie, akurat miałam chwilę to pojechałam odebrać, ale paczkomat cały czas mi błąd pokazywał... wracam do domu a tu informacja, że kurier był z piniatą, ale nie zastał nikogo w domu emotka okazało się, że rzekomo paczka się nie zmieściła... no to jakim cudem mi wysłali powiadomienie, że gotowa do odbioru emotka także uważajcie na te przekierowania, bo nie każdy paczkomat je przyjmuje...
0 0

snowflake

#7237745 Napisano: 28.01.2025 22:45:29
jokan napisał(a):

oooo łączę się w bólu...zero talentu plastycznego i artystycznego, a tak chciałam coś robić handmade...a tu nic się nie da....może mi nauka koreańskiego pójdzie w takim razie emotka

Koreański? emotka  chyba muszę znaleźć inną drogę...

W temacie wkurza mnie bardzo brak nagród i reklama Rossmana "dziękuję Ci ciałko" emotka  :zbanowany:
0 0

notta

#7237827 Napisano: 29.01.2025 13:19:38
wkurza mnie FB i to jaki z tego ostatnio się rynsztok zrobił. Pojechali ze zmianami algorytm i po takiej całości że ręcę opadają. Na wallu mam zamiast treści które mnie faktycznie inetersują jakieś randomowe profile Cynical Romanticism  · Obserwuj, MultiTematycznie  · Obserwuj, Dailey Panorama  · Obserwuj. Intensywnie klikam przestań wyświetlać przez 30 dni, a im więcej się nad tym pastwię tym więcej mi tego ścieku wyskakuje. Trafił ktoś jakieś aktualne opracowania o nowym algorytmie, żeby ten ściek oczyścić bez wyrywania sobie rękawów? Kiedyś wystarczyło przy postach poklikać "interesuje mnie ten post" np. przy takim z konkursami i już wyskakiwały częściej posty z konkursami, a nie ckliwymi historyjkami, które mają mnie poruszyć..  dokąd to wszystko zmierza
2 vazzz, cb656 0

Nuna1210

#7237831 Napisano: 29.01.2025 13:28:47
notta napisał(a):

wkurza mnie FB i to jaki z tego ostatnio się rynsztok zrobił. Pojechali ze zmianami algorytm i po takiej całości że ręcę opadają. Na wallu mam zamiast treści które mnie faktycznie inetersują jakieś randomowe profile Cynical Romanticism  · Obserwuj, MultiTematycznie  · Obserwuj, Dailey Panorama  · Obserwuj. Intensywnie klikam przestań wyświetlać przez 30 dni, a im więcej się nad tym pastwię tym więcej mi tego ścieku wyskakuje. Trafił ktoś jakieś aktualne opracowania o nowym algorytmie, żeby ten ściek oczyścić bez wyrywania sobie rękawów? Kiedyś wystarczyło przy postach poklikać "interesuje mnie ten post" np. przy takim z konkursami i już wyskakiwały częściej posty z konkursami, a nie ckliwymi historyjkami, które mają mnie poruszyć..  dokąd to wszystko zmierza

Też mnie to strasznie wkurza. Moja tablica to głównie jakieś grupy "Poznajmy się 60+" i inne tego typu. Mam 30 lat i męża, więc nie wiem, co Fejsbuk mi sugeruje 😂  Do tego sklepy typu "sprzedajemy na transmisji" i dziwne historie pod tytułem "Zła teściowa". Z jednej strony może to dobrze, bo przestałam scrollować 😅

cb656

#7238066 Napisano: 30.01.2025 17:44:30
notta napisał(a):

emotka Z (między innymi) tego powodu rozważam całkiem poważnie ostateczną likwidację konta na twarzoksiążce. Konkursy tam są słabiutkie, mało wygrywam, coraz większe wymagania, coraz większa ingerencja w profil, ech... To chyba nie jest dla mnie, ceniącego sobie prywatność. emotka emotka emotka

zezowaty_kot

#7238084 Napisano: 30.01.2025 19:00:05
Nuna1210 napisał(a):

Też mnie to strasznie wkurza. Moja tablica to głównie jakieś grupy "Poznajmy się 60+" i inne tego typu. Mam 30 lat i męża, więc nie wiem, co Fejsbuk mi sugeruje 😂  

A masz starszego kochanka z majątkiem do przejęcia? 😉
0 0

Nuna1210

#7238086 Napisano: 30.01.2025 19:06:56
zezowaty_kot napisał(a):

Nuna1210 napisał(a):

Też mnie to strasznie wkurza. Moja tablica to głównie jakieś grupy "Poznajmy się 60+" i inne tego typu. Mam 30 lat i męża, więc nie wiem, co Fejsbuk mi sugeruje 😂  

A masz starszego kochanka z majątkiem do przejęcia? 😉

W sumie to JESZCZE nie, ale Facebook chyba próbuje pomóc mi to zmienić. On mi tu sprzedaje pomysł na życie, a ja się głupia z niego śmieję 🤦‍♀️

wiolka252

#7238184 Napisano: 31.01.2025 14:25:03
cb656 napisał(a):

notta napisał(a):

emotka Z (między innymi) tego powodu rozważam całkiem poważnie ostateczną likwidację konta na twarzoksiążce. Konkursy tam są słabiutkie, mało wygrywam, coraz większe wymagania, coraz większa ingerencja w profil, ech... To chyba nie jest dla mnie, ceniącego sobie prywatność. emotka emotka emotka

Ja już drugi rok FB niemam o uwierzcie mi że to jest najlepsze co zrobiłam 😅

jagodzianka

#7238270 Napisano: 01.02.2025 10:33:58
wiolka252 napisał(a):

cb656 napisał(a):

notta napisał(a):

Też polecam, uważam że usunięcie fb to najlepszy pomysł , ale końcu czuję ten spokój, bez tych zbędnych bodźców i oglądania ludzi jak zbierają kasztany z dziećmi czy jedzą w restauracji, po co mi to, nie chcę tego ani widzieć ani wiedzieć , i te komentarze : super, pięknie wyglądasz …🤦‍♀️

ktosiek1

#7238278 Napisano: 01.02.2025 11:34:17
jagodzianka napisał(a):

wiolka252 napisał(a):

cb656 napisał(a):

notta napisał(a):

Też polecam, uważam że usunięcie fb to najlepszy pomysł , ale końcu czuję ten spokój, bez tych zbędnych bodźców i oglądania ludzi jak zbierają kasztany z dziećmi czy jedzą w restauracji, po co mi to, nie chcę tego ani widzieć ani wiedzieć , i te komentarze : super, pięknie wyglądasz …🤦‍♀️

Mnie wkurzają te wszystkie dziwne strony i informacje, które wyskakują. Z drugiej strony jednak na FB należę do kilku grup (np. osób chorych na moją przewlekła chorobę), które są dla mnie nieocenionym źródłem wiedzy, bo teraz wszystko do FB się przeniosło.....
1 cb656 0

lasiglasty

#7238305 Napisano: 01.02.2025 14:48:19
Nagrody w konkursie Raffaello... kto to wymyśla... voucher za prawie 3 tysiące, który obejmuje jedynie przyjazd fotografa i obróbkę zdjęć, a całą resztę trzeba samemu pokryć. A mogli dać 168 kart przedpłaconych po 500 zł za wartość tych 30 "sesji" emotka

Dojazd Laureata i osób towarzyszących (w liczbie zgodnej w ust. 7 poniżej) na sesję zdjęciową oraz wszystkie ewentualne koszty związane z noclegiem, wynajęciem studia fotograficznego, uzyskaniem odpowiednich zgód i/ lub pozwoleń niezbędnych do realizacji sesji zdjęciowej w miejscu wybranym przez Laureata oraz kosztów związanych ze stylizacją, charakteryzacją i przygotowaniem wizerunku Laureata, jak również pozostałe kwestie związane z aranżacją sesji – scenografią i dekoracją (z zastrzeżeniem ust. 9 poniżej) ponosi Laureat.

zezowaty_kot

#7238354 Napisano: 01.02.2025 21:51:38
Formularz Łiskasa i próba wysłania zgłoszenia. Nic mi tam nie działa emotka
0 0

cb656

#7238532 Napisano: 03.02.2025 12:52:59
Wkurza mnie światowa niedoskonałość, ech... emotka
Taaa, w trzy minuty, akurat! emotka

1 kumulacja 0

atyde25

#7238573 Napisano: 03.02.2025 14:49:05
Nie umiem się dogadać z płcią męską z jednym dziwnym egzemplarzem.
Potrzebowałam materac 200 na 90.
A ten zamówił 200 na 80.
I dziś musiałam dobry zamówić za 650 zł.
A co z tym mniejszym nie wiem bo zwrot nie wchodzi w rachubę.
I jeszcze gadka dałaś mi potwierdzenie, że może być 80 na 200.
Kiedy jak z pół tony gratów wywalałam.
Nic zbędnego więcej nie kupię mama ciuchów do końca swoich dni, kosmetyków. No wszystkiego full.
Kubków tyle ,że też sporo wywaliłam a nadal mam kubki.
Dobra znowu przecinki ale jestem padnięta po pewnie 2 tygodniach już roboty a jeszcze masa została do zrobienia.

cb656

#7238580 Napisano: 03.02.2025 15:03:12
atyde25 napisał(a):

Potrzebowałam materac 200 na 90.
A co z tym mniejszym nie wiem bo zwrot nie wchodzi w rachubę.

Konsumentowi w rozumieniu przepisów przysługuje prawo do rezygnacji z zakupu składanego drogą zdalną nawet bez podania przyczyn!

Prawo odstąpienia od umowy zawartej na odległość lub poza lokalem przedsiębiorstwa Art.  27. 
1. Konsument, który zawarł umowę na odległość lub poza lokalem przedsiębiorstwa, może w terminie 14 dni odstąpić od niej bez podawania przyczyny i bez ponoszenia kosztów, z wyjątkiem kosztów określonych w art. 33, art. 34 ust. 2 i art. 35.
2.  Jeżeli konsument zawarł umowę poza lokalem przedsiębiorstwa podczas nieumówionej wizyty przedsiębiorcy w miejscu zamieszkania lub zwykłego pobytu konsumenta albo wycieczki, termin do odstąpienia od umowy wynosi 30 dni.

Czytaj więcej w Systemie Informacji Prawnej LEX:
https://sip.lex.p...menta-18105223/roz-4

0 0

rare85

#7239221 Napisano: dzisiaj o 13:47:50
W sumie nie wiem jaki byłby efekt, ale jak widzę kolejne wpisy o stówkach do Biedronki od Avanti, to zaczynam żałować, że nie zagrałam więcej razy emotka
0 0

nanajka81

#7239230 Napisano: dzisiaj o 15:00:49
rare85 napisał(a):

W sumie nie wiem jaki byłby efekt, ale jak widzę kolejne wpisy o stówkach do Biedronki od Avanti, to zaczynam żałować, że nie zagrałam więcej razy emotka

Ja tam nie żałuję, zagrałam raz na znaleziony w koszyku paragon a że bardzo męczyłam się przy zgłoszeniu to już więcej razy mi się nie chciało. Cieszę się że ten raz mi docenili.
0 0

koniczynka123

#7239239 Napisano: dzisiaj o 16:12:52
Wkurzam się na siebie, rozbiłam porcelanowe słoniątko które miałam od 20 lat emotka
1 kumulacja 0