Wkurza mnie...

ola120

#7245003 Napisano: 07.03.2025 09:35:25
Wkurza mnie, że od początku roku jeszcze nic nie wygrałam i nawet wątek Dziś nic nie wygrałam, nie pomaga. emotka
0 0

masza

#7245092 Napisano: 07.03.2025 13:54:07
ola120 napisał(a):

Wkurza mnie, że od początku roku jeszcze nic nie wygrałam i nawet wątek Dziś nic nie wygrałam, nie pomaga. emotka

ja też:( tylko jakaś drobnica...
0 0

lilichilimili

#7245103 Napisano: 07.03.2025 14:23:56
Wkurza mnie a raczej załamuje konkurs Muttti - marzę o tym piecu do pizzy, a 4 raz wygrywam zestaw produktów ;( kompletnie nie mogę trafić w gusta organizatora... Wiem, ze powinnam się cieszyć, że w ogóle coś wygrałam, ale mam już pełną spiżarnie tych produktów, a wymarzonego pieca brak ;( rzadko mi tak zależy na czymś żeby wygrać, a tu już się chyba wspięłam na wyżyny moich pomysłów i dalej pudło ;(  emotka
0 0

monikar

#7245116 Napisano: 07.03.2025 15:16:10
Wkurza mnie, że w obecnych konkursach nagrody są strasznie marne. Większość po 100zł a jak już ktoś wygra tysiąc to jest pełnia szczęścia. Gdzie te konkursy w których do wygrania było 50 tv, 50 lodówek, laptopy, smartfony??

samuraj

#7245121 Napisano: 07.03.2025 15:33:53
monikar napisał(a):

Wkurza mnie, że w obecnych konkursach nagrody są strasznie marne. Większość po 100zł a jak już ktoś wygra tysiąc to jest pełnia szczęścia. Gdzie te konkursy w których do wygrania było 50 tv, 50 lodówek, laptopy, smartfony??

Takie czasy nie wrócą niestety i co lepsze sami my konkursowicze do tego doprowadziliśmy,jeśli ktoś gra o czekoladowego zajączka,taki przykład to jak może być dobrze w świecie konkursów/loterii.Jeszcze wygrać jakiś "szajs" ale grając o wyższy stopień to rozumiem,ale jeśli jest tylko zajączek do wygrania a zgłoszeń masaemotka

Majkii

#7245125 Napisano: 07.03.2025 16:04:27
Wkurza mnie... że od nowego roku na kontakt Żabki odpisuje bot czy inny badziewny AI, który nic nie rozumie.
0 0

zezowaty_kot

#7245134 Napisano: 07.03.2025 16:31:14
lilichilimili napisał(a):

Wkurza mnie a raczej załamuje konkurs Muttti - marzę o tym piecu do pizzy, a 4 raz wygrywam zestaw produktów ;( kompletnie nie mogę trafić w gusta organizatora... Wiem, ze powinnam się cieszyć, że w ogóle coś wygrałam, ale mam już pełną spiżarnie tych produktów, a wymarzonego pieca brak ;( rzadko mi tak zależy na czymś żeby wygrać, a tu już się chyba wspięłam na wyżyny moich pomysłów i dalej pudło ;(  emotka

W tamtym roku wygrało zdjęcie nie tyle dania, co typowo konkursowe, przestrzenne. Może oni liczą na takie zgłoszenia, spróbuj taktyki-makiety emotka

Też mnie wkurza jakość nagród. Skarpetki, długopis do keczupu, bon 50 zł, ubrania za 10 tys od projektanów, bilety/wejściówki, sesje zdjęciowe od podrzędnych fotografów, wyjazdy ze slowhop, które jest według mnie sztucznie nadmuchaną platformą (ceny z kosmosu za szałas w środku lasu). Czasem mam wrażenie, że konkursy promują nie tyle markę co wykonawcę nagrody. 
Wisienką na torcie jest Brandkom i nagrody-widmo.
Albo podawanie WSZYSTKICH danych teleadresowych już na etapie zgłoszenia. Wcześniej sprzedawało się godność za nagrodę, teraz trzeba za sam start w tym wyścigu.

rudzixon

#7245195 Napisano: 08.03.2025 10:22:50

Niesamowite emotka
Co raz większe wymagania, a nagroda... w tym przypadku nawet się nie zwroci.

sylzab2294

#7245196 Napisano: 08.03.2025 10:29:47
lilichilimili napisał(a):

Trzeba się cieszyć tym co się ma emotka
Piec wpadnie jak odpuścisz mentalnie emotka
Ja pomimo starań, niestety nie wygrałam nawet produktów emotka  Co wkurza mnie niesamowicie emotka
1 cb656 0

cb656

#7245203 Napisano: 08.03.2025 11:24:33
Majkii napisał(a):

Wkurza mnie... że od nowego roku na kontakt Żabki odpisuje bot czy inny badziewny AI, który nic nie rozumie.

Hm, to dziwne. Moje skargi zawsze były realizowane w tempie ekspresowym, ze zrozumieniem istoty problemu. A też pisałem przez czata z apki. Raz to nawet zaproponowali korzystną rekompensatę za błąd kasjera. Innym razem usłyszałem kąśliwą uwagę od ekspedientki, że to nieładnie skarżyć emotka czyli że istnieje też działający kanał zwrotny wprost do sklepu. Tak, że ten... Działa! emotka
0 0

Majkii

#7245216 Napisano: 08.03.2025 12:14:50
cb656 napisał(a):

Majkii napisał(a):

Hm, to dziwne. Moje skargi zawsze były realizowane w tempie ekspresowym, ze zrozumieniem istoty problemu. A też pisałem przez czata z apki. Raz to nawet zaproponowali korzystną rekompensatę za błąd kasjera. Innym razem usłyszałem kąśliwą uwagę od ekspedientki, że to nieładnie skarżyć emotka czyli że istnieje też działający kanał zwrotny wprost do sklepu. Tak, że ten... Działa! emotka

O to ciekawe bo Żabka zapewniała mnie że kto pisze cos na sklep to nie wiedzą...
Na pewno sklep widzi ankiety te za 100 żappsów, ale nie widzi kto.
Co do odpisywania to często u mnie kupony nie prawidłowo działają i tez dają rekompensatę, ale zazwyczaj po paru minutach odpisuje mi na pewno AI które odbiega zupełnie od tematu, dopiero jak napiszę że proszę o odpowiedz człowieka to wtedy już sprawa załatwiona.
0 0

cb656

#7245217 Napisano: 08.03.2025 12:19:40
Majkii napisał(a):

cb656 napisał(a):

Majkii napisał(a):

O to ciekawe bo Żabka zapewniała mnie że kto pisze cos na sklep to nie wiedzą...

To była specyficzna sytuacja. Gdy zauważyłem nieprawidłowość, "awanturowałem się" z ekspedientką, więc gdy "góra" udzieliła reprymendy sklepowi po mojej skardze, kasjerka to skojarzyła po prostu i tyle. Jestem tam stałym klientem, ech... Blaski i cienie bycia sławnym emotka

Majkii

#7245222 Napisano: 08.03.2025 12:53:03
cb656 napisał(a):

Majkii napisał(a):

cb656 napisał(a):

Majkii napisał(a):

To była specyficzna sytuacja. Gdy zauważyłem nieprawidłowość, "awanturowałem się" z ekspedientką, więc gdy "góra" udzieliła reprymendy sklepowi po mojej skardze, kasjerka to skojarzyła po prostu i tyle. Jestem tam stałym klientem, ech... Blaski i cienie bycia sławnym emotka

Ano to wtedy można się zorientować kto  emotka
1 cb656 0

zezowaty_kot

#7245364 Napisano: 09.03.2025 16:01:38
AAAAAAAAAA cały dzień prób i na żadnym zdjęciu moje koty nie chcą zamknąć oczu. Mam kilka fajnych kadrów, ale mój Azirafal uparcie rzuca uroki swoimi lazurowaymi ślepiami. Nie dziś Aziu, nie dziś! emotka

nataszka

#7245369 Napisano: 09.03.2025 17:20:40
Wkurza mnie wypłata blikGrześki, nie chcieli wypłacić 50 zł tylko kazali wybrać inną sumę dali 20, a co z pozostałą kwotą, nie chciało wypłacić ponownie???
0 0

nanajka81

#7245377 Napisano: 09.03.2025 18:29:19
nataszka napisał(a):

Wkurza mnie wypłata blikGrześki, nie chcieli wypłacić 50 zł tylko kazali wybrać inną sumę dali 20, a co z pozostałą kwotą, nie chciało wypłacić ponownie???

mi od razu napisało że mam się wypchać bo mają tylko 20 zł i 100 zł. Poszłam do innego bankomatu gdzie wpłaciłam bez problemu całe 50 zł...
0 0

adamo86

#7245401 Napisano: 09.03.2025 20:45:20
nataszka napisał(a):

Bliki z bankomatów chyba są jednorazowe i reszta przepada emotka
0 0

kiwiwi

#7245404 Napisano: 09.03.2025 20:50:20
adamo86 napisał(a):

nataszka napisał(a):

Z regulaminu: Z czeku możesz korzystać wielokrotnie, aż do wyczerpania salda – każdorazowo jednak wiąże się to z wystawieniem nowego czeku, o wartości niewykorzystanego salda minus prowizja za wystawienie nowego czeku (10 zł). Zalecamy zatem wykorzystywać czek jednorazowo – wtedy korzystanie z niego jest całkowicie bezprowizyjne.
0 0

krakowskispleen

#7245415 Napisano: 09.03.2025 22:52:21
samuraj napisał(a):

monikar napisał(a):

Takie czasy nie wrócą niestety i co lepsze sami my konkursowicze do tego doprowadziliśmy,jeśli ktoś gra o czekoladowego zajączka,taki przykład to jak może być dobrze w świecie konkursów/loterii.Jeszcze wygrać jakiś "szajs" ale grając o wyższy stopień to rozumiem,ale jeśli jest tylko zajączek do wygrania a zgłoszeń masaemotka

Zadziwia mnie jak czasem trafiam na FB na konkurs, gdzie są do wygrania jakieś reklamowe notesy czy długopisy i widzę kilkaset zgłoszeń. Mnie by się nie chciało, że nie wspomnę o tym, że jakby komuś brakowało długopisów czy notesików, to można iść na dowolne targi tego i owego i wyjść z całą torbą pisaków, notesów, kalendarzy i magnesów 😅
1 nanajka81 0

nataszka

#7245447 Napisano: 10.03.2025 09:54:45
adamo86 napisał(a):

nataszka napisał(a):

Zadzwoniłam na infolinię Nav i miła Pani przekazała informację ,że faktycznie jednorazowa wypłata może być ,ale teraz mam nic nie robić ,tylko za jakiś czas do nich przyjdą niewykorzystane bliki do końca jak w moim wypadku i przyjdą mi nowe kody na 20 zł ,a 10 zł przepadnie na wygenerowanie nowego kodu emotka
1 cb656 0