Wkurza mnie...

atyde25

#7280218 Napisano: 18.07.2025 16:37:24
Informuję zanim do mnie napiszesz paszkwil na pw 2 razy pomyśl. Nie odpowiadam od razu idzie blok.
0 0

radziosny

#7280279 Napisano: 18.07.2025 21:02:58
Ostatnio mniej gram, a tym bardziej w piwnych, bo wiem, że hurtowo niektórzy zgłaszają, ale pomyślałem, a co tam.. No i kupiłem piwo, zgłaszam kod: "zgłoszony kod nieprawidłowy". I tak się głowię, później patrzę na butelkę i piwo przeterminowane, a kod najprawdopodobniej z poprzedniej loterii emotka
Także to znak, żeby jeszcze odpocząć..

kalka

#7280286 Napisano: 18.07.2025 22:30:32
atyde25 napisał(a):

A ja kupuję rzeczy z Chin i niektóre są lepszej jakości niż te ".markowe".
Mam masę biżuterii która mi starczy do śmierci czyli zakładam ,że może nawet jeszcze 40 lat emotka
I tu główna różnica ja wybieram co mi jest potrzebne a nie reklamowy szajs po nic i na nic.
I to powinno być karane bardzo surowo produkowanie gadżetów reklamowych co są jakości kiepskiej lun=b mają tak wielkie napisy marki, że nie da się tego nosić poza domostwem.

Helo atyde25! emotka Cieszę się, że nawiązujesz do karania nieetycznych zachowań, to budujące w mojej sytuacji  (czy oszustwa, kradzieże, wyłudzenia również do nich zaliczasz? )
Proszę atyde25 o zwrot pieniędzy, aby zamknąć tę sprawę.
Po zgarnięciu kasy totalnie urwałaś korespondencję, więc tu zapytam: co z zakupionym od Ciebie Sup-em? Na co liczysz? Olewasz wiadomości na pv, więc piszę na forum, choć widzę, że tu też pomijasz korespondencję ode mnie emotka
Poniżej raz jeszcze cytuję wcześniejszy post i wzywam Cię do oddania pieniędzy.

atyde25 napisał(a):Kurier z GLS patrzy na mnie jak na nawiedzoną bo nie wiem co poczta odwala ale wszystko z Chin mi idzie GLS-em. Lubię go ale nie chcę go oglądać po 3-4 razy w tygodniu   Oby nie myślał, że go podrywam czy coś bo to ostatnie co bym zrobiła.

Ja nie wiem atyde25 co Ci nawala, ale wiem, że kupiony od Ciebie sup, który ponoć wysłałaś kurierem w dniu 11.07 nie dotarł, ( co więcej: żaden z moich kurierów nic nie słyszał o takiej przesyłce   ) Napisać, że jestem wk....ona, to tak jak nie napisać nic   
Z racji tego, że unikasz kontaktu na priva i  pytań o przesyłkę, potwierdzenie nadania, czy zwrot kasy piszę tutaj, jest to bardzo odpowiedni wątek na wyjaśnień początek! 
Zapraszam oczywiście Cię atyde25 na pv, tam czeka kilka wiadomości, na które wypadałoby odpowiedzieć  

onmyown

#7280298 Napisano: 18.07.2025 23:01:15
atyde25 napisał(a):

Informuję zanim do mnie napiszesz paszkwil na pw 2 razy pomyśl. Nie odpowiadam od razu idzie blok.

Kobieto, jesteś bezczelna. Dziewczyna od ponad tygodnia czeka na SUP-a albo zwrot swoich pieniędzy, a ty zamiast się do tego ustosunkować dalej piszesz na forum jakieś durnoposty? Ja się wcale nie dziwię, że ludzie ci wysyłają paszkwile na PW, no bo jak tak można?emotka To nie jest kwestia biletu do kina za 10zł! Dziewczyna pewnie żyje w stresie i spać po nocach nie może, a ty udajesz, że nic się nie stało? Jesteś oszustką i tyle, mam nadzieję że już nikt nigdy nic od ciebie nie kupi, bo szkoda zdrowia i pieniędzyemotka  Nie mnie dotyczy sprawa, no ale aż nóż się w kieszeni otwiera...

kalka

#7280304 Napisano: 18.07.2025 23:22:44
onmyown napisał(a):

atyde25 napisał(a):

Kobieto, jesteś bezczelna. Dziewczyna od ponad tygodnia czeka na SUP-a albo zwrot swoich pieniędzy, a ty zamiast się do tego ustosunkować dalej piszesz na forum jakieś durnoposty? Ja się wcale nie dziwię, że ludzie ci wysyłają paszkwile na PW, no bo jak tak można?emotka To nie jest kwestia biletu do kina za 10zł! Dziewczyna pewnie żyje w stresie i spać po nocach nie może, a ty udajesz, że nic się nie stało? Jesteś oszustką i tyle, mam nadzieję że już nikt nigdy nic od ciebie nie kupi, bo szkoda zdrowia i pieniędzyemotka  Nie mnie dotyczy sprawa, no ale aż nóż się w kieszeni otwiera...

emotka  Dzięki onmyown
Taka sytuacja może i powinna być bulwersująca  emotka
0 0

anialistopad

#7280388 Napisano: 19.07.2025 18:41:44
Wkurzyłam się ,bo kupilismy drukarke i nie było w niej tuszy startowych,a przez to nie moge jej skonfigurowac.Ma,ktoś pomysł jak to rozwiązać ?
0 0

agicho

#7280393 Napisano: 19.07.2025 18:52:29
Wkurza mnie  strona "odkryj prawdziwe emocje"  oj..dziś okresem 🤬😤
 Każdy paragon odrzuca 🥵
0 0

cb656

#7280427 Napisano: 19.07.2025 23:47:37
anialistopad napisał(a):

Wkurzyłam się, bo kupilismy drukarke i nie było w niej tuszy startowych, a przez to nie moge jej skonfigurowac. Ma ktoś pomysł jak to rozwiązać ?

Hm, a co powiesz na to, by uzupełnić tusze startowe, hę?! emotka emotka
1 bethan 0

anialistopad

#7280432 Napisano: 20.07.2025 03:13:38
cb656 napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Wkurzyłam się, bo kupilismy drukarke i nie było w niej tuszy startowych, a przez to nie moge jej skonfigurowac. Ma ktoś pomysł jak to rozwiązać ?

A co powiesz na to,że nie było ich w zestawie he?gdyby były to bym ogarnęłam temat ,a tak lipa,a od innego modelu nie pasują. Sprawdziłam
0 0

cudaczek121

#7280433 Napisano: 20.07.2025 05:50:21
cb656 napisał(a):

Wkurzam się, że angażuję się w "dyskusje" ze sztuczną inteligencją i nawet mnie się to podobuje, ech... emotka emotka
Przecież zdrowiej byłoby wyjść po prostu do żywych ludzi z krwi i kości, choćby takich meneli-filozofów, jak na ławeczce w serialu Ranczo, no ale nie, CeBuś musi testować nowe technologie, ech! emotka

Na pewno masz jakichś przyjaciol czy znajomych. To po co gadasz ze sztuczną inteligencją? Lepszy kontakt  z żywym człowiekiem : )

cb656

#7280467 Napisano: 20.07.2025 13:11:10
anialistopad napisał(a):

cb656 napisał(a):

anialistopad napisał(a):

A co powiesz na to,że nie było ich w zestawie he?gdyby były to bym ogarnęłam temat ,a tak lipa,a od innego modelu nie pasują. Sprawdziłam

Pisząc o uzupełnieniu braków miałem na myśli zakupienie tuszy. Nie ogarniasz prostej myśli?! 🤔😱
1 bethan 0

anialistopad

#7280483 Napisano: 20.07.2025 14:29:06
8cb656 napisał(a):

anialistopad napisał(a):

cb656 napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Pisząc o uzupełnieniu braków miałem na myśli zakupienie tuszy. Nie ogarniasz prostej myśli?! 🤔😱

Kochany zrobilam to . Zakupiłam nowe oryginalne tusze i lipa on chce sety tak zwane startowe . Wzięłam z innej drukarki startiwki i nie idzie . Muszą być do konkretnego modelu

Kiciunia21

#7280502 Napisano: 20.07.2025 16:27:55
Też czekam na ciąg dalszy. Przykro czytać, ale warto wiedzieć z kim nie wchodzić w transakcje. Niestety...

kalka

#7280505 Napisano: 20.07.2025 16:52:25
kumulacja napisał(a):

kalka napisał(a):

onmyown napisał(a):

atyde25 napisał(a):

emotka  Dzięki onmyown
Taka sytuacja może i powinna być bulwersująca  emotka

Jaki jest dalszy ciąg tej sprawy? Czy dostałaś deskę albo zwrot pieniędzy?

Na razie cisza, ani deski, ani zwrotu pieniędzy, brak też kontaktu na pv, no i na forum też brak odpowiedzi emotka
1 kumulacja 0

nikos

#7280507 Napisano: 20.07.2025 17:01:48
anialistopad napisał(a):

8cb656 napisał(a):

anialistopad napisał(a):

cb656 napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Kochany zrobilam to . Zakupiłam nowe oryginalne tusze i lipa on chce sety tak zwane startowe . Wzięłam z innej drukarki startiwki i nie idzie . Muszą być do konkretnego modelu

Co to za model?
Jeśli kadridże startowe są niekompatybilne z tym modelem, to nie ma szans ruszyć. To samo, z wymiennymi oryginalnymi. Bedzie chciała startówki i koniec. Kupując tą drukarkę wiedziałaś, że nie ma startówek w zestawie?  Czasem cena jest niższa właśnie przez taki zabieg, a czasem jest nawet podobna i nie budzi to żadnych zastrzeżeń, nie włącza się przysłowiowa lampka ostrzegawcza.
0 0

anialistopad

#7280511 Napisano: 20.07.2025 17:11:05
Nie było informacji o braku tonerów.  Cena normalna. To zwykła Drukarka dla dzieciaków do pokoju hp 2700 e . W sklepie nic nie mówili o braku startowych tuszy . A jak rozpakowałam w domu okazało sie,ze nie ma w zestawie i nie da sie dokupić
0 0

nikos

#7280513 Napisano: 20.07.2025 17:22:36
anialistopad napisał(a):

Nie było informacji o braku tonerów.  Cena normalna. To zwykła Drukarka dla dzieciaków do pokoju hp 2700 e . W sklepie nic nie mówili o braku startowych tuszy . A jak rozpakowałam w domu okazało sie,ze nie ma w zestawie i nie da sie dokupić

Reklamuj. Najszybciej i najprościej. Ona w standardzie powinna mieć startówki, więc nie daj się zbyć.
0 0

anialistopad

#7280515 Napisano: 20.07.2025 17:36:19
nikos napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Reklamuj. Najszybciej i najprościej. Ona w standardzie powinna mieć startówki, więc nie daj się zbyć.

Jutro pójdę.  Tylko zastanawiam sie z czego skorzystać,reklamacja,gwarancja czy rękojmi?
0 0

nanajka81

#7280518 Napisano: 20.07.2025 17:54:30
anialistopad napisał(a):

nikos napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Jutro pójdę.  Tylko zastanawiam sie z czego skorzystać,reklamacja,gwarancja czy rękojmi?

rekojmia, i lepiej zainwestuj w drukarkę na toner niż takie badziewie. Wiesz że istnieje coś takiego jak abonament na tusze?
1 kumulacja 0

anialistopad

#7280520 Napisano: 20.07.2025 18:10:09
nanajka81 napisał(a):

anialistopad napisał(a):

nikos napisał(a):

anialistopad napisał(a):

rekojmia, i lepiej zainwestuj w drukarkę na toner niż takie badziewie. Wiesz że istnieje coś takiego jak abonament na tusze?

To dla dzieci do pokoju to dla ni h spoko. My mamy Brothera jakieś 3 lata i jest super . Tani w eksploatacji ,ładnie drukuje,wi fi bez problemu łączy. Z telefonu drukuje . Jestem zadowolona. A ta wzięliśmy dzieciakom do wydruku kolorowanek,aby sobie sami drukowali a nie zawracali gitarę jak ja coś innego drukuję
0 0