Wkurza mnie...

81czarnaowca

#7279547 Napisano: 16.07.2025 23:04:25
Wkurza mnie, że przez własną nieuwagę uziemiłam się na kilka miesięcy. Powoli zaczynam chodzić, a mój mąż powoli zaczyna ogarniać paragony konkursowe, więc wracam ślimaczym tempem do gry. Brakowało mi tego.
1 ptaszyna 0

FBsebastian3

#7279556 Napisano: 17.07.2025 00:08:11
Komuś z forum ufało się z magnum? Przyznajcie się
0 0

LejziDejzi

#7279558 Napisano: 17.07.2025 00:22:33
FBsebastian3 napisał(a):

Tak emotka
1 cb656 0

niewyspanamama

#7279559 Napisano: 17.07.2025 00:23:34
LejziDejzi napisał(a):

FBsebastian3 napisał(a):

Tak emotka

4x się udało,jutro poluje na ostatni zwrocik emotka

nanajka81

#7279578 Napisano: 17.07.2025 07:12:48
81czarnaowca napisał(a):

Wkurza mnie, że przez własną nieuwagę uziemiłam się na kilka miesięcy. Powoli zaczynam chodzić, a mój mąż powoli zaczyna ogarniać paragony konkursowe, więc wracam ślimaczym tempem do gry. Brakowało mi tego.

powodzenia zatem i dużo wygranych😊
0 0

kalka

#7279647 Napisano: 17.07.2025 10:55:00
pikawka napisał(a):

[quote=

kalka napisał(a):

atyde25 napisał(a):

atyde25]Kurier z GLS patrzy na mnie jak na nawiedzoną bo nie wiem co poczta odwala ale wszystko z Chin mi idzie GLS-em. Lubię go ale nie chcę go oglądać po 3-4 razy w tygodniu emotka  Oby nie myślał, że go podrywam czy coś bo to ostatnie co bym zrobiła.

Wtrącę się niepytana emotka  
2 tyg temu kupiłam też Sup-a od atyde, dotarł  tydzień temu, żadnych problemów nie miałam. Wszystko poszło elegancko emotka  

jestem pewna, że u Ciebie sprawa się też pozytywnie rozwiąże emotka

Hm... oby nie okazało się, że atyde25 sprzedała nam jedną i tę samą deskę   emotka
Nadal atyde25 nie odzywa się, brak odpowiedzi na pv, cisza na forum, deski brak, zwrotu kasy też nie ma, więc co można myśleć ...
0 0

pikawka

#7279648 Napisano: 17.07.2025 10:59:05
kalka napisał(a):

pikawka napisał(a):

[quote=

kalka napisał(a):

atyde25 napisał(a):

atyde25]Kurier z GLS patrzy na mnie jak na nawiedzoną bo nie wiem co poczta odwala ale wszystko z Chin mi idzie GLS-em. Lubię go ale nie chcę go oglądać po 3-4 razy w tygodniu emotka  Oby nie myślał, że go podrywam czy coś bo to ostatnie co bym zrobiła.

2 tyg temu kupiłam też Sup-a od atyde, dotarł  tydzień temu, żadnych problemów nie miałam. Wszystko poszło elegancko emotka  

Hm... oby nie okazało się, że atyde25 nie sprzedała nam jednej i tej samej deski  emotka
Nadal atyde25 nie odzywa się, brak odpowiedzi na pv, cisza na forum, deski brak, zwrotu kasy też nie ma, więc co można myśleć ...

Moja szła wówczas prosto od organizatora z tego co mi pisała ;( 
no dziwna sytuacja bo przecież to nie jest jakiś nowy konkursowicz tylko raczej kojarzona na grupie ;(

kalka

#7279685 Napisano: 17.07.2025 12:04:36
pikawka napisał(a):

kalka napisał(a):

pikawka napisał(a):

[quote=

kalka napisał(a):

atyde25 napisał(a):

Hm... oby nie okazało się, że atyde25 nie sprzedała nam jednej i tej samej deski  emotka

no dziwna sytuacja bo przecież to nie jest jakiś nowy konkursowicz tylko raczej kojarzona na grupie ;(

Moja tez miała iść od organizatora, ale atyde25 napisała, że poda jednak swoje dane i prześle mi ją od siebie. Po otrzymaniu ode mnie kasy 11.07 ponoć wysłała mi deskę  emotka  Od tej pory cisza.... i brak jakiegokolwiek kontaktu z atyde emotka
0 0

pikawka

#7279693 Napisano: 17.07.2025 12:17:03
kalka napisał(a):

pikawka napisał(a):

kalka napisał(a):

pikawka napisał(a):

[quote=

kalka napisał(a):

atyde25 napisał(a):

Moja tez miała iść od organizatora, ale atyde25 napisała, że poda jednak swoje dane i prześle mi ją od siebie. Po otrzymaniu ode mnie kasy 11.07 ponoć wysłała mi deskę  emotka  Od tej pory cisza.... i brak jakiegokolwiek kontaktu z atyde emotka

Mega dziwna sytuacja emotka
1 kumulacja 0

cb656

#7279727 Napisano: 17.07.2025 13:25:35
Wkurzam się, że angażuję się w "dyskusje" ze sztuczną inteligencją i nawet mnie się to podobuje, ech... emotka emotka
Przecież zdrowiej byłoby wyjść po prostu do żywych ludzi z krwi i kości, choćby takich meneli-filozofów, jak na ławeczce w serialu Ranczo, no ale nie, CeBuś musi testować nowe technologie, ech! emotka
0 0

nata1898

#7279728 Napisano: 17.07.2025 13:28:20
wkurza mnie, że nie potrafię trafić w gust Capri Sun emotka  już tyle zgłoszeń poszło i ani jednej nagrody

cb656

#7279730 Napisano: 17.07.2025 13:33:00
atyde25 napisał(a):

Kurier z GLS patrzy na mnie jak na nawiedzoną, bo nie wiem co poczta odwala, ale wszystko z Chin mi idzie GLS-em. Lubię go, ale nie chcę go oglądać po 3-4 razy w tygodniu   emotka  Oby nie myślał, że go podrywam czy coś, bo to ostatnie co bym zrobiła.

Taki brzydki/nieatrakcyjny? Chodzi w przepoconej koszulce? emotka
Jeśli nie, to daj chłopakowi szansę, ujrzyj w nim człowieka! emotka
Zagadnij o życie prywatne, na przykład czy lubi róż... "To rusz d..ę po piwo!" i takie tam, no wiesz... emotka

Wkurza mnie, gdy ludzie nie widzą w innych ludziach człowieka. emotka

elemelex

#7279782 Napisano: 17.07.2025 15:30:38
Wkurza mnie kompletny rozjazd z avanti. Jeszcze niedawno, nawet jak pytanie średnio mi się podobało to coś potrafiłam wykrzesać na luzie, jakoś podejść do tego inaczej, ale ostatnio już nie umiem ignorować tego jak głupie to są pytania.
Mam wrażenie, że mam wcisnąć ich produkty w każdy aspekt życia, na wigilię je jeść. Kusiło mnie by w zimę im napisać, że należą do moich potraw wigilijnych (oczywiście sarkazm emotka )
Jednak w konkursach jest coś ze "sprzedawania się".

cb656

#7279795 Napisano: 17.07.2025 15:56:19
PPPet-er napisał(a):

Może o "nawiedzona" chodzi w kategoriach - ilość, jakość chińskich zakupów...

Serio tak uważasz? emotka
Dotąd sądziłem, że domy nawiedzają jedynie Jehowi i księża po kolędzie. emotka
0 0

cb656

#7279812 Napisano: 17.07.2025 16:33:17
PPPet-er napisał(a):

Uważasz, ze te chińskie zakupy to niezbędne życiu produkty, które nie trafia przed końcem roku do śmietnika lub dno szafy?

Nie mnie wyrokować. Każdy żyje na swój własny użytek. To, co dla jednego jest śmieciem, dla innego skarbem. Każdy złomarz to potwierdzi. emotka
1 bethan 0

cb656

#7279819 Napisano: 17.07.2025 16:45:46
PPPet-er napisał(a):

cb656 napisał(a):

To, co dla jednego jest śmieciem, dla innego skarbem. Każdy złomarz to potwierdzi. emotka

Tylko koszta za wywózkę śmieci Idą po równo dla każdego, a nie tylko "złomiarz" płaci

Wkurza mnie, że zupełnie nie rozumiem, o czym piszesz, ech... emotka
0 0

sloma_i_buty

#7279827 Napisano: 17.07.2025 17:13:44
PPPet-er napisał(a):

cb656 napisał(a):

PPPet-er napisał(a):

Uważasz, ze te chińskie zakupy to niezbędne życiu produkty, które nie trafia przed końcem roku do śmietnika lub dno szafy?

Nie mnie wyrokować. Każdy żyje na swój własny użytek. To, co dla jednego jest śmieciem, dla innego skarbem. Każdy złomarz to potwierdzi. emotka

Tylko koszta za wywozke smieci Ida po równo dla kazdego a nie tylko "złomiarz" płaci

PPPet-er, dopóki nie ograniczy się reklam taniej chińszczyzny, dziwny towar będzie napływał. Rozumiem Twój gniew, bo sama irytuję się na podobne marnowanie, ale w kwestii jedzenia. Moja rodzina cały czas kupuje ciasta w takiej ilości, że mogłabym mieć nieproszonych gości właściwie zawsze jak u nich jestem. W każdym tygodniu wyrzucają duże ilości ciasta, a w drodze do pracy mogliby włożyć to do lodówki społecznej. Aspekt finansowy ich nie przekonuje, bo to już uzależnienie. Wszyscy schorowani emotka , a ja ich nie przekonuję swoimi wyborami żywieniowymi. Na warsztatach z improwizacji ruchu obce osoby mówiły mi, że dla nich to, że w ogóle próbuję skłonić rodzinę do zmian jest super. Tylko jak tu uniknąć nadmiernego zaangażowania, skoro to nie ja kupuję i nie ja spożywam?
0 0

atyde25

#7280211 Napisano: 18.07.2025 16:28:59
A ja kupuję rzeczy z Chin i niektóre są lepszej jakości niż te ".markowe".
Mam masę biżuterii która mi starczy do śmierci czyli zakładam ,że może nawet jeszcze 40 lat emotka
I tu główna różnica ja wybieram co mi jest potrzebne a nie reklamowy szajs po nic i na nic.
I to powinno być karane bardzo surowo produkowanie gadżetów reklamowych co są jakości kiepskiej lun=b mają tak wielkie napisy marki, że nie da się tego nosić poza domostwem.
0 0

atyde25

#7280213 Napisano: 18.07.2025 16:32:35
Wkurza mnie pouczanie innych co mają polubić a czego nie.
Co kupować czego nie ,co myśleć a o czym nie myśleć.
I te wieczne porady zrób to  czy zrób tamto.
Ja nikogo nie pouczam, mogę skomentować ale nie wyznaczam nikomu drogi jaką ma iść.
Chcesz grać o badziew reklamowy masz domek z garażem, piwnicą czy tym przy dachu takim ze skosem a  super. Coś na s nie pamiętam.
Ja mam malutki bunkierek betonowy nic już nie wcisnę więcej.

atyde25

#7280214 Napisano: 18.07.2025 16:33:30
Strych przypomniałam sobie domek ze strychem to możesz wszystko tam gromadzić i chwała składuj sobie tam co chcesz.
0 0