Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: ossuarium
Ponieważ nie pijam kawy z mlekiem, nie mają dla mnie znaczenia te z opcją cappuccino.
Rozważ za to takie, w których możesz użyć ziaren, albo już zmielonej wcześniej - wszak nigdy nie wiesz, co akurat będzie pod ręką dostępne. Mała rzecz, a ucieszy tak uniwersalność.
ziolko
Postów 10403
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
patyk
Postów 401
Data rejestracji 25.07.2017
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pikawka
Postów 5174
Data rejestracji 11.01.2019
Punkty karne 0
Konkursy dodane
"Z uśmiechem na twarzy człowiek podwaja swoje możliwości"
pikawka
Postów 5174
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Usłyszałam całkiem niedawno, że powaga przychodzi z wiekiem... Nie, nie przychodzi
Claudia77
Postów 2193
Data rejestracji 19.05.2014
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pikawka
Postów 5174
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mój syn mając w lata miał. Pojechałam do przychodni, to nawet skierowania mi nie dała żebym mogła w późniejszym czasie badanie na bolerioze zrobić. Sama robiłam prywatnie po kilku tygodniach. Żadnego antybiotyku nie dostał. Bo cyt. Nie miał odczynu czerwonego....
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
Claudia77
Postów 2193
Data rejestracji 19.05.2014
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pikawka
Postów 5174
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pikawka
Postów 5174
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Fakt... ale może chodziło o wieko trumny?
mia
Postów 17549
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
Gość: rafi323raf
Dwa lata w konkursy nie grałem! Ale wirus przyszedł, świat do góry nogami przewrócił, czasu dużo, może wrócić do gry?
Akurat w lipcu stuknęłaby mi połowa życia na forum/ w konkursach
zielonaszpilka
Postów 3285
Data rejestracji 23.06.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
pikawka
Postów 5174
Punkty karne 0
Konkursy dodane
edzia21
Postów 9842
Data rejestracji 27.03.2011
Punkty karne 1
Konkursy dodane
\"Kopciuszek jest dowodem na to, że nowa para butów może odmienić życie...\"
taalvikki
Postów 1167
Data rejestracji 31.08.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
niekoniecznie sam wirus. raczej nadmierna panika z nim związana. no ale, rzeczywiście, i na konkursy to wpłynęło. bo tymi na fb. typu "jak spędzasz czas w domu" już rzygam.
we must suffer to free our pain