Wkurza mnie...

as32572

#6713914 Napisano: 03.07.2020 19:05:48
Dziękuję Wam bardzo emotka
0 0

delfinka101

#6714509 Napisano: 08.07.2020 00:12:25
Wkurzyłam się właśnie na siebie, bo na ostatnią chwilę odkładałam napisanie na T-mobile i zapomniałam. Puściłam tylko na 1 numer a doładowałam 2
0 0

delfinka101

#6714545 Napisano: 08.07.2020 10:08:44
superloser napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

Wkurzyłam się właśnie na siebie, bo na ostatnią chwilę odkładałam napisanie na T-mobile i zapomniałam. Puściłam tylko na 1 numer a doładowałam 2

Tylko 2 miechy byly emotka
ale dzieki, bo Elseve trzeba wyslac emotka  

no dokładnie,tak mało czasu..kufa a tyle razy sama sobie mówię; pisz od razu,wyślij od razu.
0 0

sylwika76

#6714547 Napisano: 08.07.2020 10:32:34
delfinka101 napisał(a):

superloser napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

Tylko 2 miechy byly emotka
ale dzieki, bo Elseve trzeba wyslac emotka  

no dokładnie,tak mało czasu..kufa a tyle razy sama sobie mówię; pisz od razu,wyślij od razu.

Nie przejmuj się ja mam to samo i albo nie zdążę wysłać z własnej winy albo formularz przestaje działaćemotka emotka
0 0

pioge7

#6714599 Napisano: 08.07.2020 13:25:50
emotka Kiedy idziesz na zakupy i ukradną ci portfel... już kij tą kasę, raptem 50 zł tam było, karta i dowód i prawko trzymane w saszetce, ale cholera... tam było chyba z 6 czy 7 paragonów na konkursy.... emotka  
1 brucee 0

pioge7

#6714620 Napisano: 08.07.2020 14:43:54
koniczynka123 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

emotka Kiedy idziesz na zakupy i ukradną ci portfel... już kij tą kasę, raptem 50 zł tam było, karta i dowód i prawko trzymane w saszetce, ale cholera... tam było chyba z 6 czy 7 paragonów na konkursy.... emotka  

emotka rozumiem Cię, bo też mnie tak kilka lat temu okradziono emotka
A mnie wkurzył dziś list z prokuratury, złodzieje mają się dobrze emotka Sprawa w sądzie wygrana a oszust na wolności roztrwania moje pieniądze emotka

Czyli chyba w naszym kraju lepiej był złodziejem niż uczciwym obywatelem emotka  
tyle z tego wszystkiego dobrze, że wszystkie dokumenty noszę gdzie indziej emotka więc dużej straty nie było... a zakupy konkursowe albo powtórzyć albo dopuścić sobie, emotka

magdalena-chili

#6714627 Napisano: 08.07.2020 15:16:37
pioge7 napisał(a):

koniczynka123 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

emotka rozumiem Cię, bo też mnie tak kilka lat temu okradziono emotka
A mnie wkurzył dziś list z prokuratury, złodzieje mają się dobrze emotka Sprawa w sądzie wygrana a oszust na wolności roztrwania moje pieniądze emotka

Czyli chyba w naszym kraju lepiej był złodziejem niż uczciwym obywatelem emotka  
tyle z tego wszystkiego dobrze, że wszystkie dokumenty noszę gdzie indziej emotka więc dużej straty nie było... a zakupy konkursowe albo powtórzyć albo dopuścić sobie, emotka

niestety, tak to wygląda, w korporacjach wcale nie lepiej.... cwaniaczki sobie wykorzystują sytuacje, wykorzystują koneksje, odbywa się to samo co Ci się Pioge7 dziś przydarzyło, tylko w białych rękawiczkach. Uczciwi/jelenie (w sumie to wychodzi na to samo?) robią swoje w pośpiechu i pod naciskiem, siedzą w weekendy i urlopy, a jedna osóbka co roku zbiera i tak nędzny budżet podwyżkowy. To tak przy okazji w temacie tego wątku. Myślicie, że karma powraca? 
1 pioge7 0

cudaczek121

#6714648 Napisano: 08.07.2020 16:09:49
bruce napisał(a):

pioge7 napisał(a):

emotka  Współczuję.  emotka  Każdy z nas chyba kiedyś został przez kogoś okradziony, taki lajf. emotka Też niejeden raz zostałam ofiarą złodzieja. Na pocieszenie Ci powiem, że los Ci to wynagrodzi, serio.  emotka  Kilka lat temu obrabowano nas w samolocie, z trudem doszliśmy do siebie, sporo nas to kosztowało (szczególnie żal było wygranych aparatów i super zdjęć nimi zrobionych), po czym za kilka miesięcy wygrałam wycieczkę życia, tak-że ten tego.  emotka

Współczuję.19 czerwca z konta złodziej ukradł mi metodą na blika  prawie 2800 złotych.Moja wina, bo się spieszyłam, akurat mama mnie zawołała i nieopatrznie potwierdziłam transakcję.Pocieszam się myślą,że nie były to oszczędności mojego życia tylko nieco ponad cała jedna pensjaemotka  Może w ramach rekompensaty czeka mnie jakaś megawygrana emotka  Po dziesięciu latach zmuszona byłam zmienić hasło do konta i zlikwidować blik- i tak w sumie raz w życiu skorzystałam z tej metody sama.

pioge7

#6714703 Napisano: 08.07.2020 20:12:41
cudaczek121 napisał(a):

bruce napisał(a):

pioge7 napisał(a):

emotka  Współczuję.  emotka  Każdy z nas chyba kiedyś został przez kogoś okradziony, taki lajf. emotka Też niejeden raz zostałam ofiarą złodzieja. Na pocieszenie Ci powiem, że los Ci to wynagrodzi, serio.  emotka  Kilka lat temu obrabowano nas w samolocie, z trudem doszliśmy do siebie, sporo nas to kosztowało (szczególnie żal było wygranych aparatów i super zdjęć nimi zrobionych), po czym za kilka miesięcy wygrałam wycieczkę życia, tak-że ten tego.  emotka

Współczuję.19 czerwca z konta złodziej ukradł mi metodą na blika  prawie 2800 złotych.Moja wina, bo się spieszyłam, akurat mama mnie zawołała i nieopatrznie potwierdziłam transakcję.Pocieszam się myślą,że nie były to oszczędności mojego życia tylko nieco ponad cała jedna pensja emotka  Może w ramach rekompensaty czeka mnie jakaś megawygrana emotka  Po dziesięciu latach zmuszona byłam zmienić hasło do konta i zlikwidować blik- i tak w sumie raz w życiu skorzystałam z tej metody sama.

Ja blikiem płace gdzie tylko się da emotka  
w internecie to chyba tylko blik
w sklepach jak tylko można :p
ale tyle się naczytałem o tym, że wiem, że jak ktoś prosi, to trzeba zadzwonić i dopytać, też już do mnie pisała z rok temu „znajoma”, zadzwoniłem do niej, zapytałem a ona w szoku, i szybko pisała że to nie ona prosi i żeby nie podawać. Na szczęście nikt się nie nabrał wtedy emotka  
1 brucee 0

bubba

#6714707 Napisano: 08.07.2020 20:28:45
pioge7 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

bruce napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Współczuję.19 czerwca z konta złodziej ukradł mi metodą na blika  prawie 2800 złotych.Moja wina, bo się spieszyłam, akurat mama mnie zawołała i nieopatrznie potwierdziłam transakcję.Pocieszam się myślą,że nie były to oszczędności mojego życia tylko nieco ponad cała jedna pensja emotka  Może w ramach rekompensaty czeka mnie jakaś megawygrana emotka  Po dziesięciu latach zmuszona byłam zmienić hasło do konta i zlikwidować blik- i tak w sumie raz w życiu skorzystałam z tej metody sama.

Ja blikiem płace gdzie tylko się da emotka  
w internecie to chyba tylko blik
w sklepach jak tylko można :p
ale tyle się naczytałem o tym, że wiem, że jak ktoś prosi, to trzeba zadzwonić i dopytać, też już do mnie pisała z rok temu „znajoma”, zadzwoniłem do niej, zapytałem a ona w szoku, i szybko pisała że to nie ona prosi i żeby nie podawać. Na szczęście nikt się nie nabrał wtedy emotka  

do mnie też pisali z konta mojej szwagierki, chcieli 2 razy po 500zł.
0 0

kukuleczka

#6714711 Napisano: 08.07.2020 20:35:18
cudaczek121 napisał(a):

bruce napisał(a):

pioge7 napisał(a):

ojej, to kupa kasy emotka współczuję. Dobrze, że Cię to nie załamało.

Niestety, wiem co to brak kasy i jak straciłam pracę to z zazdrością spoglądałam na znajomych co wyjeżdżali za miasto, bo ja nie miałam za co, liczyłam każdą złotówkę. Pamiętam też jak byłam tak przepracowana, że łzy napływały mi do oczu po przyjściu do domu. Wiedziałam, że na wszystko zarabiam własnymi rękami. Dlatego mam ogromny szacunek do pieniądza i nic mnie tak nie denerwuje jak kradzież portfela, oszustwa na blika, wnuczka itd... Ludzie nieraz całe życie na coś oszczędzają, a ktoś ot tak po prostu to zabiera. Jest mi strasznie przykro, że Was coś takiego spotkało!

Mnie też kiedyś okradziono, co prawda mała kwota i czasy studenckie, ale nie zapomnę tego jak strasznie mi było przykro. Jako studentka zarabiałam grosze, a ciężko na to pracowałam i jeszcze ktoś mi ukradł część z tego. . No cóż.. Takie czasy, że wszędzie trzeba mieć się na baczności.

cudaczek121

#6714726 Napisano: 08.07.2020 21:51:22
kukuleczka,zalamalo mnie to niesamowicie.No ale co zrobić-zabić się?!Mam nadzieję,ze jakoś odrobie to w konkursach i życzę temu gnojkowi,aby mu odpadly te zlodziejskir lapy i zeby go tez ktos kiedys okradl.Karma wraca.Zawsze!
1 brucee 0

kukuleczka

#6714730 Napisano: 08.07.2020 22:11:26
cudaczek121 napisał(a):

kukuleczka,zalamalo mnie to niesamowicie.No ale co zrobić-zabić się?!Mam nadzieję,ze jakoś odrobie to w konkursach i życzę temu gnojkowi,aby mu odpadly te zlodziejskir lapy i zeby go tez ktos kiedys okradl.Karma wraca.Zawsze!

Liczę, ze tak będzie. emotka
1 brucee 0

sks900

#6714737 Napisano: 09.07.2020 00:10:23
cudaczek121 napisał(a):

kukuleczka,zalamalo mnie to niesamowicie.No ale co zrobić-zabić się?

Możesz napisać, czy zglosilas na policję?

visserarthur

#6714740 Napisano: 09.07.2020 01:07:09
sks900 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

kukuleczka,zalamalo mnie to niesamowicie.No ale co zrobić-zabić się?

Możesz napisać, czy zglosilas na policję?

No właśnie... Chyba jakoś mogą dojść do tego np. gdzie został użyty kod... Mnie kiedyś przesłuchiwali na policji, bo jakiś koleś na allegro nie wysyłał ludziom kodów doładowujących- ja widocznie kupiłem na początku, gdy tworzył tę piramidę finansową, więc kod dostałem, ale było duuużo osób oszukanych na liście i przesłuchiwali chyba wszystkich kupujących.

cudaczek121

#6714749 Napisano: 09.07.2020 08:25:44
Sks900, nie zglosilam.Spedzilabym 3 godziny na policji skladajac zeznania,a na koncu i tak by mi powiedzieli,ze nic nie moga zrobic-,trzeba bylo byc bardziej ostroznym.

pioge7

#6714753 Napisano: 09.07.2020 09:13:36
bruce napisał(a):

pioge7 napisał(a):

emotka  Współczuję. emotka  Każdy z nas chyba kiedyś został przez kogoś okradziony, taki lajf.emotka Też niejeden raz zostałam ofiarą złodzieja. Na pocieszenie Ci powiem, że los Ci to wynagrodzi, serio.  emotka  Kilka lat temu obrabowano nas w samolocie, z trudem doszliśmy do siebie, sporo nas to kosztowało (szczególnie żal było wygranych aparatów i super zdjęć nimi zrobionych), po czym za kilka miesięcy wygrałam wycieczkę życia, tak-że ten tego. emotka

no i chyba kogoś ruszyło sumienie.
Byłem dziś w tym sklepie co mnie okradziono. Ochroniarz mnie rozpoznał i zaprosił do siebie. Portfel znalazł ktoś w koszu na parkingu sklepu. Oczywiście kasy nie było ale wszystko inne już tak emotka także jednak dzień dziś piękny emotka

ashanti

#6714755 Napisano: 09.07.2020 09:20:54
pioge7 napisał(a):

bruce napisał(a):

pioge7 napisał(a):

no i chyba kogoś ruszyło sumienie.
Byłem dziś w tym sklepie co mnie okradziono. Ochroniarz mnie rozpoznał i zaprosił do siebie. Portfel znalazł ktoś w koszu na parkingu sklepu. Oczywiście kasy nie było ale wszystko inne już tak emotka także jednak dzień dziś piękny emotka

Super! Paragony, które przetrwały taką przygodę po prostu muszą okazać się zwycięskie  emotka

magdalena-chili

#6714759 Napisano: 09.07.2020 09:39:19
superloser napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Sks900, nie zglosilam.Spedzilabym 3 godziny na policji skladajac zeznania,a na koncu i tak by mi powiedzieli,ze nic nie moga zrobic-,trzeba bylo byc bardziej ostroznym.

Powinnas to chociaz do banku zglosic. Wiesz, ze ta kasa przeciez fizycznie do kieszeni złodzieja nie wskoczyła. A bank slabo zabezpieczył emotka

no tutaj akurat niekoniecznie z tym "A bank slabo zabezpieczył emotka "... jak oddam komuś login i hasło do bankowości internetowej to bank odpowiedzialności nie ponosi, odpowiedzialność jest po mojej stronie. Tutaj jest analogicznie.  

Gość: kermit

#6714761 Napisano: 09.07.2020 09:45:42
magdalena-chili napisał(a):

superloser napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Powinnas to chociaz do banku zglosic. Wiesz, ze ta kasa przeciez fizycznie do kieszeni złodzieja nie wskoczyła. A bank slabo zabezpieczył emotka

no tutaj akurat niekoniecznie z tym "A bank slabo zabezpieczył emotka "... jak oddam komuś login i hasło do bankowości internetowej to bank odpowiedzialności nie ponosi, odpowiedzialność jest po mojej stronie. Tutaj jest analogicznie.  

Dokładnie, transakcja została potwierdzona zupełnie dobrowolnie.