Wkurza mnie...

gosiak351

#6711590 Napisano: 23.06.2020 23:14:52
chciałam zagrać o suszarkę bo mi się zepsuła, mam w okolicy 2 Lewiatany i nie było Loreala, ech
0 0

pikawka

#6711593 Napisano: 23.06.2020 23:19:39
gosiak351 napisał(a):

chciałam zagrać o suszarkę bo mi się zepsuła, mam w okolicy 2 Lewiatany i nie było Loreala, ech

U mnie to samo  emotka
0 0

FBbeata7

#6711609 Napisano: 24.06.2020 08:00:22
Miałam wysłać zgłoszenie na Benecol, patrzę a termin już minął 4 dni temu.Ech...
0 0

antylopia

#6711707 Napisano: 24.06.2020 13:33:13
pikawka napisał(a):

gosiak351 napisał(a):

U mnie to samo  emotka

w dekikatesach centrum też nie ma
0 0

magdalena-chili

#6711710 Napisano: 24.06.2020 13:37:41
antylopia napisał(a):

pikawka napisał(a):

gosiak351 napisał(a):

U mnie to samo  emotka

już nie powiem jak jest w groszku (w wielkim mieście ) - jak weszłam do sklepu, to w jednej chwili cofnęłam się w czasie o wieeeele lat
0 0

delfinka101

#6711711 Napisano: 24.06.2020 13:54:17
magdalena-chili napisał(a):

antylopia napisał(a):

pikawka napisał(a):

gosiak351 napisał(a):

U mnie to samo  emotka

już nie powiem jak jest w groszku (w wielkim mieście ) - jak weszłam do sklepu, to w jednej chwili cofnęłam się w czasie o wieeeele lat

Ja kupiłam w Lewiatanie obok domu, kawałek dalej ez były ale cena koszmar.W hebe czy Rossmannie o wiele, wiele taniej.  Obym chociaż coś wygrała.
0 0

xooxoo

#6711741 Napisano: 24.06.2020 15:39:21

Wkurzają mnie te sponsorowane posty na FB. A jeszcze bardziej wkurza mnie to, że ludzie mogą się na to nabrać i ściągnąć sobie jakiegoś wirusa i jeszcze oddać dane nie wiadomo komu. 
0 0

delfinka101

#6711811 Napisano: 24.06.2020 18:42:13
Znowu kurier fedex mnie wkurzył. Od rana siedzę w domu czekam na paczkę, która niby kolejny raz ma być mi doręczona. W końcu dzwonię na infolinie i dowiaduje się iż do 17 kurier dostarczy gdyż tak właśnie wpisał gdzieś tam. Cały czas w śledzeniu mam ; wydano do doręczenia i nagle po 18 zmienia się , że to niby ja o 12 OMÓWIŁAM ODEBRANIA przesyłki. No kur... czy można cos z tym zrobić? Mamy monitoring przed domem a kurierzy u nas muszą wjechać pod sam dom i łatwo bym mogła udowodnić, ze wcale go nie było.
0 0

edzia21

#6711868 Napisano: 24.06.2020 23:01:16
delfinka101 napisał(a):

Znowu kurier fedex mnie wkurzył. Od rana siedzę w domu czekam na paczkę, która niby kolejny raz ma być mi doręczona. W końcu dzwonię na infolinie i dowiaduje się iż do 17 kurier dostarczy gdyż tak właśnie wpisał gdzieś tam. Cały czas w śledzeniu mam ; wydano do doręczenia i nagle po 18 zmienia się , że to niby ja o 12 OMÓWIŁAM ODEBRANIA przesyłki. No kur... czy można cos z tym zrobić? Mamy monitoring przed domem a kurierzy u nas muszą wjechać pod sam dom i łatwo bym mogła udowodnić, ze wcale go nie było.

Nic nie zrobisz. W przypadku ODMOWY paczka wraca tego samego dnia do nadawcy i koniec. Przerabiałam to samo z DPD.
0 0

delfinka101

#6711872 Napisano: 24.06.2020 23:28:52
edzia21 napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

Nic nie zrobisz. W przypadku ODMOWY paczka wraca tego samego dnia do nadawcy i koniec. Przerabiałam do samo z DPD.

To jest chore.Nawet infolinia sprawdzała, ze nie doręczono a później magicznie  ja niby odmówiłam przyjęcia. W dodatku czas sie mu cofnął.
0 0

ziolko

#6711873 Napisano: 24.06.2020 23:33:45
delfinka101 - może spróbuj zadzwonić do swojego oddziału Fedex? i złóż skargę na kuriera, że czekasz na przesyłkę a przez niego będzie odesłana do nadawcy. 
Możesz też spróbować na infolinii i tam też złożyć skargę. Albo na fb emotka  

Co prawda nie z fedexem, ale z dhl miałam sprawę, że kurier wydał mi 50 zł za mało. Byłam w oddziale, ale nic nie załatwiłam, "bo wirus". Zadzwoniłam na infolinię i zapytałam, co w tej sprawie zrobić. Myślałam, że się nie uda, bo minęły 2 dni (pierwszego dnia nie dodzwoniłam się na infolinię). Facet na infolinii przyjął zgłoszenie, skontaktował się z oddziałem, kurier później przyjechał i oddał kasę. Nie było problemu, bo faktycznie zostało mu to 50 zł, jak zdawał kasę.

delfinka101

#6711876 Napisano: 24.06.2020 23:51:24
ziolko napisał(a):

delfinka101 - może spróbuj zadzwonić do swojego oddziału Fedex? i złóż skargę na kuriera, że czekasz na przesyłkę a przez niego będzie odesłana do nadawcy. 
Możesz też spróbować na infolinii i tam też złożyć skargę. Albo na fb emotka  

Co prawda nie z fedexem, ale z dhl miałam sprawę, że kurier wydał mi 50 zł za mało. Byłam w oddziale, ale nic nie załatwiłam, "bo wirus". Zadzwoniłam na infolinię i zapytałam, co w tej sprawie zrobić. Myślałam, że się nie uda, bo minęły 2 dni (pierwszego dnia nie dodzwoniłam się na infolinię). Facet na infolinii przyjął zgłoszenie, skontaktował się z oddziałem, kurier później przyjechał i oddał kasę. Nie było problemu, bo faktycznie zostało mu to 50 zł, jak zdawał kasę.

Gdyby w Toruniu był oddział to ja bym sobie nawet podjechała ale oddział jest w Bydgoszczy i..nie ma numeru telefonu.Tylko infolinia.Niestety efekt widać. Cały czas siedziałam w domu a on wpisał bezczelnie odmowę przyjęcia przesyłki. To jest jedyna firma gdzie nie można skontaktować się z kurierem. 
0 0

delfinka101

#6711967 Napisano: 25.06.2020 12:26:57
Po kolejnej interwencji kurier ma się kontaktować. Zawrócono z magazynu znowu do oddziału. Okazało się, ze kurierzy  maja GPS i po przeanalizowaniu jego drogi ,to on nawet w mojej okolicy nie był!!!

bethan

#6711980 Napisano: 25.06.2020 13:07:29
delfinka101 napisał(a):

Po kolejnej interwencji kurier ma się kontaktować. Zawrócono z magazynu znowu do oddziału. Okazało się, ze kurierzy  maja GPS i po przeanalizowaniu jego drogi ,to on nawet w mojej okolicy nie był!!!

U mnie nagminnie tak robił kurier DPD. Nawet nie wiem jak to tłumaczyć.
Ciągle to reklamowałam, i w końcu zaczął jeździć "normalny", który nie opowiada bajek o odmowie emotka
0 0

bmacieja

#6711984 Napisano: 25.06.2020 13:22:44
z fedexem też miałam problem - zamówiłam kosmetyki, opłaciłam z góry, zależało mi na czasie, a kosmetyki nie dotarły w ciągu 2 tygodni, bo kurier rzekomo nikogo nie zastał i odesłał do firmy z powrotem przesyłkę - tak było dwa razy, chociaż czekałam na kuriera. W końcu przysłano mi przesyłkę po raz kolejny ale pocztą
0 0

delfinka101

#6711997 Napisano: 25.06.2020 14:12:13
U mnie inne firmy to dzwonią, albo chociaż awizo zostawiają z numerem do kontaktu.
0 0

anaesth

#6712117 Napisano: 26.06.2020 08:45:37
Wkurza mnie G-mail, który automatycznie usuwa/ukrywa/kij wie co robi mój podpis. Po prostu jak piszę na końcu maila np. "Pozdrawiam, Imię Nazwisko", to widać w nim tylko "Pozdrawiam,", imię i nazwisko jest na szaro i nie mam pojęcia, czy odbiorca je widzi. Jak wpisuję "Imię Nazwisko Ulica Kod Miasto", to też jest wszystko na szaro. Z ilu konkursów musiałam być przez to zdyskwalifikowana? Nie chcę wiedzieć. A może jednak odbiorcy widzą moje dane? emotka
0 0

prosiaczek

#6712122 Napisano: 26.06.2020 09:20:31
anaesth napisał(a):

Wkurza mnie G-mail, który automatycznie usuwa/ukrywa/kij wie co robi mój podpis. Po prostu jak piszę na końcu maila np. "Pozdrawiam, Imię Nazwisko", to widać w nim tylko "Pozdrawiam,", imię i nazwisko jest na szaro i nie mam pojęcia, czy odbiorca je widzi. Jak wpisuję "Imię Nazwisko Ulica Kod Miasto", to też jest wszystko na szaro. Z ilu konkursów musiałam być przez to zdyskwalifikowana? Nie chcę wiedzieć. A może jednak odbiorcy widzą moje dane? emotka

Może wyślij obie sama mejla na inną pocztę, to zobaczysz emotka

visserarthur

#6712153 Napisano: 26.06.2020 10:32:40
Agitacja wyborcza na forum, w postaci wyświetlanej  reklamy ...
0 0

anaesth

#6712158 Napisano: 26.06.2020 10:52:57
prosiaczek napisał(a):

anaesth napisał(a):

Może wyślij obie sama mejla na inną pocztę, to zobaczysz emotka

Próbowałam już dawno temu i niby był normalnie podpis, ale dzisiaj dostałam od pewnej firmy maila, w którym była cytowana moja wiadomość i tego podpisu nie było, więc już zgłupiałam emotka Mam nadzieję, że jednak organizatorom konkursów normalnie pojawia się moje imię i nazwisko emotka
0 0