Wkurza mnie...

sks900

#6711014 Napisano: 21.06.2020 10:39:48
bezaczek7 napisał(a):

atyde25 napisał(a):

Większość ludzi jest skrajnie leniwa.Zawsze zainteresowanie konkursem czy promocją kończy się na tym,że trzeba podjąć wysiłek i coś dać z siebie.Przerobiłam to wiele razy o jak super jak wygrywasz.Ale jak doszło że trzeba coś kupić by zagrać a jeszcze w takim i takim sklepie.I jeszcze podjąć ten mega wysiłek i zabrać paragon.A potem dalsze problemy coś napisać dać z siebie a może i zrobić zdjęcie.O nie ja nie mam na to czasu,to nie dla mnie.Zauważyłam ,że nie dość,że by chcieli by za nich kupić,napisać za nich.I tylko podać ich adres by wysilili się odbiorem nagrody od kuriera.No niestety moje naiwność dawno się skończyła na takie numery.A wkurza mnie ta dziwna pogoda bo jestem ciągle śpiąca:) A raczej kasjerki to mają w nosie promocje i konkursy więc to nie będzie nasza konkurencja.

Intermarche. Pierwsze widze taki bon, tu jest miejscowosc (gdzies daleko w Polsce, siedziba organizatora), ksiegowosc musi sprawdzic czy moge taki przyjac. 5 min pozniej z zaplecza przychodzi jakas kobita, no mozemy przyjac, a skad pani to ma? Z konkursu. A jak, skad pani to wiedziala, to przez internet? Tak. I potem do domu przyslali? No tak. to bardzo czeste przypadki, ze pracownicy nie maja pojecia, ze w ich sklepie cos trwalo lub trwa. 
Z drugiej strony nie ma co kusic losu i rozpowiadac niewlasciwym osobom. Jedynie tym, ktore przyniosa kapsel i powiedza, masz, wygraj tam cos.  emotka

Pracownicy Intermarche dostają identyczne bony na święta, ta kasjerka musiała bardzo krótko tam pracować...
0 0

zielonaszpilka

#6711016 Napisano: 21.06.2020 10:44:22
cudaczek121 napisał(a):

Zielonaszpilka,doskonale wiem, kto mnie okradl i oszukal.Pisalam do niego na fb.Odpisal w wulgarnych slowach, zebym nie sciemniala, kilka osob juz tak do niego pisalo, ze je oszukal,ale jak twierdzi,nic mu nie udowodniono.https://www.faceb...m/szymon.uszakiewicz To jego profil.Przestrzegam wszystkich!

To ja nie rozumiem jak Cię oszukano. Znasz tego gościa z FB? To Twój znajomy? To on poprosił Cię o pożyczkę w formie blika? Podałaś mu numer blik i zaakceptowałas transakcje? Jeśli to Twój znajomy to może z jego konta cały czas pisze oszust?
0 0

sks900

#6711017 Napisano: 21.06.2020 10:44:48
cudaczek121 napisał(a):

Zielonaszpilka,doskonale wiem, kto mnie okradl i oszukal.Pisalam do niego na fb.Odpisal w wulgarnych slowach, zebym nie sciemniala, kilka osob juz tak do niego pisalo, ze je oszukal,ale jak twierdzi,nic mu nie udowodniono.https://www.faceb...m/szymon.uszakiewicz To jego profil.Przestrzegam wszystkich!

Na policję zgłosiłaś? 
1 kumulacja 0

kukuleczka

#6711032 Napisano: 21.06.2020 13:23:37
cudaczek121 napisał(a):

jesli nie zgłosiłaś na policję to natychmiast to zrobić.
Niestety koleś może czuć się bezkarnie jeśli zrobił to już wcześniej
0 0

Gość: rubik

#6711048 Napisano: 21.06.2020 15:17:13
znowu skasowałam maila dostałam coś z rio że mam podać przekierowanie do paczkomatu w celu odebrania nagrody.czy ktos wie co i jak i by podesłał jaki to konkurs i link i na jaki nr wyslac,przekladalam karte z jednego do druguiego telefonu i wymazalam przez pomyłkę potem złośc i sie wkurzyłam nawet nie wiem co za nagroda .
0 0

Gość: rubik

#6711050 Napisano: 21.06.2020 15:18:38
rubik napisał(a):

znowu skasowałam smsa dostałam coś z rio że mam podać przekierowanie do paczkomatu w celu odebrania nagrody.czy ktos wie co i jak i by podesłał jaki to konkurs i link i na jaki nr wyslac,przekladalam karte z jednego do druguiego telefonu i wymazalam przez pomyłkę potem złośc i sie wkurzyłam nawet nie wiem co za nagroda .

0 0

sks900

#6711051 Napisano: 21.06.2020 15:20:49
rubik napisał(a):

znowu skasowałam maila dostałam coś z rio że mam podać przekierowanie do paczkomatu w celu odebrania nagrody.czy ktos wie co i jak i by podesłał jaki to konkurs i link i na jaki nr wyslac,przekladalam karte z jednego do druguiego telefonu i wymazalam przez pomyłkę potem złośc i sie wkurzyłam nawet nie wiem co za nagroda .

Usunięty email jest w koszu. Chyba, że 2 razy go przypadkowo usunęłaś...

iwona0103

#6711079 Napisano: 21.06.2020 19:44:40
rubik napisał(a):

rubik napisał(a):

znowu skasowałam smsa dostałam coś z rio że mam podać przekierowanie do paczkomatu w celu odebrania nagrody.czy ktos wie co i jak i by podesłał jaki to konkurs i link i na jaki nr wyslac,przekladalam karte z jednego do druguiego telefonu i wymazalam przez pomyłkę potem złośc i sie wkurzyłam nawet nie wiem co za nagroda .

Sprawdź maila, bo może tam też wysłali info
0 0

androm

#6711094 Napisano: 21.06.2020 20:59:36
bruce napisał(a):

Kurde balans (cytat za Grzegorzem Poszepszyńskim), rano PKO miało prace modernizacyjne, teraz Inpost ma awarię, nie można paczek z Allegro nadawać... emotka I na dodatek jeszcze ciągle leje.   emotka emotka

i na orange.pl nie da sie zalogować
1 brucee 0

Claudia77

#6711320 Napisano: 23.06.2020 07:10:46
i zrobiłam literówkę w zgłoszeniu emotka
0 0

delfinka101

#6711410 Napisano: 23.06.2020 13:00:41
Wkurza mnie Fedex, mail od nich wpadł do spamu i przypadkiem dowiedziałam się, ze niby nie odebrałam przesyłki.Jestem w domu  nikt nie dzwonił.Najlepszy tekst na infolinii, ze nie maja obowiązku. Ciekawe co to za firma i co mi wysłała; RITF ADVNET POLSKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
0 0

edzia21

#6711413 Napisano: 23.06.2020 13:06:09
delfinka101 napisał(a):

Wkurza mnie Fedex, mail od nich wpadł do spamu i przypadkiem dowiedziałam się, ze niby nie odebrałam przesyłki.Jestem w domu  nikt nie dzwonił.Najlepszy tekst na infolinii, ze nie maja obowiązku. Ciekawe co to za firma i co mi wysłała; RITF ADVNET POLSKA SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ

RITF robi reginę. Po ręczniki się nie zgłaszałaś?

anialistopad

#6711414 Napisano: 23.06.2020 13:06:26
delfinka101 napisał(a):

Recznik z reginy

bethan

#6711421 Napisano: 23.06.2020 13:22:59
delfinka101 napisał(a):

nikt nie dzwonił.Najlepszy tekst na infolinii, ze nie maja obowiązku.

No bo nie mają.
1 lager 0

delfinka101

#6711424 Napisano: 23.06.2020 13:30:18
bethan napisał(a):

o bo nie mają.

Nie maja obowiązku dzwonienia domofonem?  To jak mam wyjść i odebrać paczkę skoro nawet nie wiedziałam, ze jedzie i o której będzie.
0 0

bethan

#6711426 Napisano: 23.06.2020 13:32:27
delfinka101 napisał(a):

bethan napisał(a):

o bo nie mają.

Nie maja obowiązku dzwonienia domofonem?  

Nic nie pisałas o domofonie. Telefonem nie mają obowiązku dzwonić.
0 0

delfinka101

#6711427 Napisano: 23.06.2020 13:34:30
bethan napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

bethan napisał(a):

o bo nie mają.

Napisałam ze siedziałam w domu i nikt nie dzwonił..chodziło o domofon, no  nie dopisałam. Babka mi na infolinii ze nie muszą i uwaga; nie muszą tez do budynku wchodzić.Trzeba zejść do nich Jedyna firma z która zawsze mam problem.
0 1 pikantny

antylopia

#6711450 Napisano: 23.06.2020 14:14:08
delfinka101 napisał(a):

bethan napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

bethan napisał(a):

o bo nie mają.

Napisałam ze siedziałam w domu i nikt nie dzwonił..chodziło o domofon, no  nie dopisałam. Babka mi na infolinii ze nie muszą i uwaga; nie muszą tez do budynku wchodzić.Trzeba zejść do nich Jedyna firma z która zawsze mam problem.

oni przez pandemie wprowadzili nowe zasady. kurier nie mógł wchodzić do klatki schodowej. do mnie np dzwonił i musialam wyjść przed klatkę po paczkę.
0 0

delfinka101

#6711484 Napisano: 23.06.2020 16:25:23
antylopia napisał(a):

oni przez pandemie wprowadzili nowe zasady. kurier nie mógł wchodzić do klatki schodowej. do mnie np dzwonił i musialam wyjść przed klatkę po paczkę

To akurat jestem w stanie zrozumieć ale dzwonienie domofonem też wykracza po za obowiązek?  Niestety  nie mogli go namierzyć gdzie jest ( ale próbowali), wiec nie mogłam podjechać do niego by odebrać. Wkurza mnie też to, ze nie wysyła firma powiadomienia a dopiero dostałam maila, że nie odebrałam przesyłki. Tu akurat ta firma od ręczników zawaliła. 
0 0

delfinka101

#6711493 Napisano: 23.06.2020 16:43:59
superloser napisał(a):

Kurier ma “łep” i łatwiej mu odstawić paczki do punktu niż łazić po osiedlach, piętrach. Pewnie nie ma “nagrody” w dostarczeniu do adresata

Problem w tym, ze ta firma w moim mieście nie ma ani 1 punktu odbioru a najbliższa siedziba jest w Bydgoszczy ..Pewnie tak jest.Kit to tylko ręczniki. Już się nie wkurzam bo inna nagroda wpadła emotka
0 0