Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Afrodyta72

#7074145 Napisano: 12.01.2023 19:28:17
Witam.Kawy Jacobs z jakich dni poszły ?
0 0

adamo86

#7074146 Napisano: 12.01.2023 19:30:34
Afrodyta72 napisał(a):

Witam.Kawy Jacobs z jakich dni poszły ?

Pytasz o info z tego konkursu Konkurs "Przepis na nagrody z Jacobsem" Intermarche ?
Jeśli tak to raczej wszystko poszło

bezaczek7

#7074148 Napisano: 12.01.2023 19:33:11
tuw3105 napisał(a):

Witam, w formularzu zwyciescy violife nie wgrywa sie zdjecia paragonu ale w emailu prosza by dolaczyc zdjecie... Ktos sie o to juz pytal agencji?

Nie pytałam. Wydaje mi się, że nie ma sensu. Przecież przy zgłoszeniu się wgrywało. Pewnie formułki nie zmienili.
0 0

onazielona86

#7074150 Napisano: 12.01.2023 19:39:50
Hej miał ktoś uszkodzoną skrzynkę z konkursu Zimowe Rozgrzanie i reklamował? Moja jest cała zalana, duża butelka rozbita a czapki w mokre lepią się i są całe w szkle. Napisałam reklamacje pytanie czy uznają?
0 0

malgosia74

#7074164 Napisano: 12.01.2023 20:27:12
Czy ktoś może mi pomóc odnośnie rozmiarów bluz z Grantsa? Jak dla kobiety 160 wzrost to S czy M ? Z góry dziękuję 😊
0 0

termitek99

#7074167 Napisano: 12.01.2023 20:45:32
malgosia74 napisał(a):

Czy ktoś może mi pomóc odnośnie rozmiarów bluz z Grantsa? Jak dla kobiety 160 wzrost to S czy M ? Z góry dziękuję 😊

Moim zdaniem ich rozmiary są trochę większe niż spodziewane. Przez to mam za dużą bluzę.

malgosia74

#7074168 Napisano: 12.01.2023 20:48:44
termitek99 napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

Moim zdaniem ich rozmiary są trochę większe niż spodziewane. Przez to mam za dużą bluzę.

Dziękuję za podpowiedź, wezmę chyba S dla siebie emotka
0 0

sesyjnie1

#7074170 Napisano: 12.01.2023 20:55:19
Czy ktoś ma taka sytuacje jak ja? Zgłaszam się do konkursu „  Wygraj FreeBuds 5i za 1 zł!„ muszę podać maila w celu zapisania się do newslettera ale nic nie przychodzi. Z poprzednim było to samo. Zastanawiam się czy pisanie zgłoszeń ma sens 
0 0

glamlady88

#7074174 Napisano: 12.01.2023 21:17:51
onazielona86 napisał(a):

Hej miał ktoś uszkodzoną skrzynkę z konkursu Zimowe Rozgrzanie i reklamował? Moja jest cała zalana, duża butelka rozbita a czapki w mokre lepią się i są całe w szkle. Napisałam reklamacje pytanie czy uznają?

Tak ja. Zajrzyj na wątek zdjęcia naszych wygranych dwa dni temu. Duża butelka rozbita, wszystko zalane i śmierdzące. Wysłałam im maila od razu ale do tej pory cisza. 
0 0

tereniagno

#7074185 Napisano: 12.01.2023 23:11:11
Dużo osób chwali się kawą Jacobs z ITM,
ale nikt nie chwalił się odkurzaczememotka
Czy nikt nie wygrał, a może nie informowali jeszcze?
U mnie 0/2 emotka
0 0

ReneK

#7074187 Napisano: 12.01.2023 23:14:23
emotka Szczesliwcy bonow do Interki z sosow Lubelli!Czy podajecie w formularzu potwierdzającym  odbior nagrody nr dowodu osobistego?emotka
0 0

fan-mandaryny

#7074194 Napisano: 12.01.2023 23:51:06
tereniagno napisał(a):

U mnie 0/2 emotka

Też jestem zażenowany swoim talentem pisarskim (0/1).  Ja - matematyk z zawodu. A początkowo uwierzyłem w te "zdolności" pisarskie. Najpierw jedna nagroda, druga trzecia, a teraz o drobnicę ciężko. Właśnie zdałem sobie sprawę, że nawet kawy nie umiem wygrać w itm (gdzie sklepów tyle, co kot napłakał), a co dopiero mowa o 20 tysi od Avanti. O odkurzaczu nie marzyłem, ale na zestaw kaw dla Tatusia czekałem. Ano, czekałem, czekałem i się nie doczekałem. Nie używałem rymów w zgłoszeniu, jak coś.
1 maverick 0

Gość: koszalek

#7074203 Napisano: 13.01.2023 07:43:03
Bo konkursy to też szczęście, jak sobie pomyślę ile może być zgłoszeń na każdy konkurs to już rozumiem, przecież większość przegra a zdecydowana mniejszość coś wygra, niby banał ale prawda:D Nawet książkę nie jest wygrać łatwo:D Trzeba się wstrzelić w gust. Może być  20 zgłoszen w konkursie o książkę i nadal nie ma zadnej gwarancji wygranej. 

Karolaaajn

#7074205 Napisano: 13.01.2023 07:59:51
ReneK napisał(a):

emotka Szczesliwcy bonow do Interki z sosow Lubelli!Czy podajecie w formularzu potwierdzającym  odbior nagrody nr dowodu osobistego?emotka

Coz, ja podałam, tak trochę z rozpędu i z zaufania dla agencji - mam nadzieje, ze nie będę zalowac  emotka
1 ReneK 0

onlyrybka

#7074216 Napisano: 13.01.2023 08:42:17
fan-mandaryny napisał(a):

tereniagno napisał(a):

U mnie 0/2 emotka

Też jestem zażenowany swoim talentem pisarskim (0/1).  Ja - matematyk z zawodu. A początkowo uwierzyłem w te "zdolności" pisarskie. Najpierw jedna nagroda, druga trzecia, a teraz o drobnicę ciężko. Właśnie zdałem sobie sprawę, że nawet kawy nie umiem wygrać w itm (gdzie sklepów tyle, co kot napłakał), a co dopiero mowa o 20 tysi od Avanti. O odkurzaczu nie marzyłem, ale na zestaw kaw dla Tatusia czekałem. Ano, czekałem, czekałem i się nie doczekałem. Nie używałem rymów w zgłoszeniu, jak coś.

Podziwiam matematyka piszącego na konkursy, mój syn studiuje matematykę, ale on całkowicie niekonkursowy typ emotka   
Dorabiasz w konkursach dla rozrywki, bo matematycy na brak pracy nie narzekają? emotka

tereniagno

#7074219 Napisano: 13.01.2023 09:06:18

U mnie 0/2 emotka

Córka też z zawodu matematyk(nie nauczyciel) pisała piękne hasła.
Teraz niestety jej nie chce się, wiec sama wymyślam.
Gdy ją poproszę, to raz kiedyś coś mi tam napisze, ale sporadycznie.
Moje hasła, to właśnie więcej rymowanki.

atyde25

#7074238 Napisano: 13.01.2023 10:37:40
Zawód tu chyba nie ma nic do rzeczy.Grają ludzie z każdej profesji.
Ja nie mam ani jednego talentu no może do spamowania jak mnie coś zakręci.
A coś tam wygrałam może bez szału i bez samych głównych.Po wielu latach grania czasami podejrzewam,że losują albo to zależy kto akurat siedzi w komisji(wiek,płeć,odobiste preferencję).W Avanti nie wygrałam przez lata nic.Kompletne 0.

iwona0103

#7074241 Napisano: 13.01.2023 10:54:36
onlyrybka napisał(a):

tereniagno napisał(a):

U mnie 0/2 emotka

Podziwiam matematyka piszącego na konkursy, mój syn studiuje matematykę, ale on całkowicie niekonkursowy typ emotka   
Dorabiasz w konkursach dla rozrywki, bo matematycy na brak pracy nie narzekają? emotka

Ja też z zawodu matematyk (nie nauczyciel), ale wygrywać się udaje np. w kawach jacobs 1/1 (chociaż nie jestem wymiataczem w promocyjnych), kwestia pomysłu i weny  emotka
Konkursy to rozrywka, albo uzależnienie, które zaczęło się kilkanaście lat temu emotka

olywka

#7074244 Napisano: 13.01.2023 11:11:57
iwona0103 napisał(a):

onlyrybka napisał(a):

tereniagno napisał(a):

U mnie 0/2 emotka

Ja też z zawodu matematyk (nie nauczyciel), ale wygrywać się udaje np. w kawach jacobs 1/1 (chociaż nie jestem wymiataczem w promocyjnych), kwestia pomysłu i weny  emotka
Konkursy to rozrywka, albo uzależnienie, które zaczęło się kilkanaście lat temu emotka

Ja też z zawodu ścisłowiec, a nie narzekam   emotka  o dziwo najlepiej idzie mi w konkursach promocyjnych oraz kreatywnych (opis). Moją zmorą są konkursy fotograficzne - tych nie lubie. Myślę że zawód nic nie ma do rzeczy i idzie bardzo dużo wygrać nie mając wykształcenia humanistycznego  emotka  Rymuje, promuje i często wygrywam i nie mówię tu tylko o ochłapach  emotka  

spursman

#7074246 Napisano: 13.01.2023 11:14:50
olywka napisał(a):

iwona0103 napisał(a):

onlyrybka napisał(a):

tereniagno napisał(a):

U mnie 0/2 emotka

Ja też z zawodu ścisłowiec, a nie narzekam   emotka  o dziwo najlepiej idzie mi w konkursach promocyjnych oraz kreatywnych (opis). Moją zmorą są konkursy fotograficzne - tych nie lubie. Myślę że zawód nic nie ma do rzeczy i idzie bardzo dużo wygrać nie mając wykształcenia humanistycznego  emotka  Rymuje, promuje i często wygrywam i nie mówię tu tylko o ochłapach  emotka  

informatycy też wygrywają emotka
Rymowanki też wchodzą emotka
Najgorzej w loteriach... może VISA dzisiaj 13-tego odczaruje mi loterie!