Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

aspartaqs

#7355196 Napisano: 14.05.2026 07:42:13
pioge7 napisał(a):

Nowalijka napisał(a):

Dopiero zaczynam swoja historię z konkursami Sms-owymi, jak to jest z nimi? Odpowiedź na długość 1 sms czy moze przekroczyć? Polskie znaki czy bez polskich znaków? Chcialam wziąść udzial w konkursie Vizir i nie wiem jak to ugryźć 🙄 Z gory dzięki za odpowiedź 😊

Co do ilości znaków masz info w regulaminie przeważnie. 
Albo Maks. 160 znaków, albo że możesz wysłać na raz kilka takich smsów, wtedy długość aż nie zmieni się na MMSa. Wtedy ok. 500/600 znaków można wysłać. 

Co do znaków. Raczej piszemy bez polskich znaków. Literki ą ę ż skracają limit i czasami 160 znaków może już być 70 znaków.

W nowych smartfonach SMS zamienia w MMS po przekroczeniu 480 znaków. 

W starych komórkach można pisać dłuuugie SMS po 640 - 800 znaków już wysyłałem. 

loteryjny

#7355204 Napisano: 14.05.2026 08:18:48
Czy w konkursie okocim w dino smolara widzieliście na którymś z piw oznaczenie 3x0 tak jak wymagają na stronie? Ja nigdzie takich nie widziałem, kupiłem według informacji w regulaminie z podanymi kodami EAN na żółtym tle. Najgorsze jest to, że paragon jest źle opisany i nie wskazuje na to, że to 0%.
0 0

MDL

#7355205 Napisano: 14.05.2026 08:19:04
Czy dostajecie dzisiaj powiadomienia na @ przy zgłoszeniu na loterię bobovita? Wydaje mi się, że puściłam 4 zhlozzenia (4 pudla🙈) a mam 2 maile
0 0

michalmichna

#7355219 Napisano: 14.05.2026 09:55:10
Czy wiadomo z jakich dni poszły wyniki Lays Biedronka, gdzie można było wygrać piłkę i plecaki?
Wbiłem sporo zgłoszeń i do tej pory żadnej nagrody ;(
0 0

kocie_lakocie

#7355232 Napisano: 14.05.2026 10:27:37
Czy Bakoma Men x Żabka już wysyłała emaile z gratulacjami?

Na stronie są podani zwycięzcy, ale czy info poszło?
0 0

rufus

#7355235 Napisano: 14.05.2026 10:34:01
kocie_lakocie napisał(a):

Czy Bakoma Men x Żabka już wysyłała emaile z gratulacjami?

Na stronie są podani zwycięzcy, ale czy info poszło?

Nie

pioge7

#7355242 Napisano: 14.05.2026 10:40:19
loteryjny napisał(a):

Czy w konkursie okocim w dino smolara widzieliście na którymś z piw oznaczenie 3x0 tak jak wymagają na stronie? Ja nigdzie takich nie widziałem, kupiłem według informacji w regulaminie z podanymi kodami EAN na żółtym tle. Najgorsze jest to, że paragon jest źle opisany i nie wskazuje na to, że to 0%.

Mam na piwie oznaczenie. Na paraginie  nie
0 0

karoxxa

#7355249 Napisano: 14.05.2026 10:54:12
loteryjny napisał(a):

Nie ma takich z oznaczeniem, kupilam poprostu takie same piwa jak na stronie konkursu no i jest bez cukru, bez kalorii i bez%
0 0

anialistopad

#7355276 Napisano: 14.05.2026 12:21:35
Bylam dzis w rossmanie i jak sie kupi kapsułki finish ultimate plus zwracają 20 zł na konto. Wie,ktos gdzie ta strona z akcja ? Nie zrobiłam fotki tak się spieszyłam i teraz nie wiem co do czego
0 0

niewyspanamama

#7355281 Napisano: 14.05.2026 12:24:14
Ktoś kojarzy czy na loterie pepsi mozna kupić puszki te z edycji limitowanej pepsi zerono smaku truskawka wanilia ??? Czy to raczej podchodzi pod sodastream? Bo z tego co kojarzę są inspirowane tamtym smakiem... wiem ze syropy pepsi soda stream jie wchodzą a jak z tymi puszkami ?
0 0

magie1982

#7355288 Napisano: 14.05.2026 12:44:52
Widzę, że w MDW Jest info o wygranej z Kauflandu z etapu, który zakończył się wczoraj. Mail o 9.01. Szacun dla Was agencjo Look Ad, że siedzieliście całą noc i wybieraliście wygranych. Kiedyś robiliście to ponad tydzień. Bez komentarza.
0 0

MDL

#7355290 Napisano: 14.05.2026 12:46:06
magie1982 napisał(a):

Widzę, że w MDW Jest info o wygranej z Kauflandu z etapu, który zakończył się wczoraj. Mail o 9.01. Szacun dla Was agencjo Look Ad, że siedzieliście całą noc i wybieraliście wygranych. Kiedyś robiliście to ponad tydzień. Bez komentarza.

to jest przypomnienie za drugi etap. Jak dobrze czytam
0 0

magie1982

#7355291 Napisano: 14.05.2026 12:47:00
MDL napisał(a):

magie1982 napisał(a):

O, to ok, z marszu założyłam, że już 3 etap, bo ostatnio informowali też na drugi dzień emotka  zwracam zatem honor.
0 0

sergrazyna

#7355292 Napisano: 14.05.2026 12:47:15
magie1982 napisał(a):

Popatrz jeszcze raz, to ponaglenie za etap z zeszłego tygodnia xD
1 magie1982 0

magie1982

#7355293 Napisano: 14.05.2026 12:48:21
sergrazyna napisał(a):

magie1982 napisał(a):

Popatrz jeszcze raz, to ponaglenie za etap z zeszłego tygodnia xD

Tak, teraz widzę, już myślałam że po nocach nie śpią emotka
0 0

rare85

#7355295 Napisano: 14.05.2026 12:49:26
magie1982 napisał(a):

MDL napisał(a):

magie1982 napisał(a):

O, to ok, z marszu założyłam, że już 3 etap, bo ostatnio informowali też na drugi dzień emotka  zwracam zatem honor.

Ale dziś będą informować, tyle że pewnie po południu, bo w regulaminie jest info, że powiadamiają na drugi dzień. Dziwnie, że taki krótki czas na wybór, ale taki zapis dali.
1 MDL 0

magie1982

#7355296 Napisano: 14.05.2026 12:50:57
rare85 napisał(a):

magie1982 napisał(a):

MDL napisał(a):

magie1982 napisał(a):

Ale dziś będą informować, tyle że pewnie po południu, bo w regulaminie jest info, że powiadamiają na drugi dzień. Dziwnie, że taki krótki czas na wybór, ale taki zapis dali.

No właśnie. Pamiętam poprzednie konkursy Kauflandu, gdzie naprawdę było widać że czytali porządnie. Myślę, że zgłoszeń mają również dużo. Nie chcę mi się wierzyć, że da się to ogarnąć tak szybko.
2 MDL, mia 0

NowyAleStary

#7355299 Napisano: 14.05.2026 12:56:37
magie1982 napisał(a):

rare85 napisał(a):

magie1982 napisał(a):

MDL napisał(a):

magie1982 napisał(a):

No właśnie. Pamiętam poprzednie konkursy Kauflandu, gdzie naprawdę było widać że czytali porządnie. Myślę, że zgłoszeń mają również dużo. Nie chcę mi się wierzyć, że da się to ogarnąć tak szybko.

Wystarczy, że czytają na bieżąco - nie muszą wszystkiego czytać po zakończeniu konkursu emotka  nie zakładałabym z góry, że agencja robi coś niechlujnie tylko dlatego, że nie musimy czekać miesiąc na wyniki - dla mnie super, że robią to sprawnie i zgodnie z regulaminem. Wygrałam w pierwszym etapie, w drugim wygrał partner i przyjaciółka przemyślanymi (moim zdaniem) odpowiedziami.
0 0

magie1982

#7355302 Napisano: 14.05.2026 13:01:36
NowyAleStary napisał(a):

magie1982 napisał(a):

rare85 napisał(a):

magie1982 napisał(a):

MDL napisał(a):

magie1982 napisał(a):

Wystarczy, że czytają na bieżąco - nie muszą wszystkiego czytać po zakończeniu konkursu emotka  nie zakładałabym z góry, że agencja robi coś niechlujnie tylko dlatego, że nie musimy czekać miesiąc na wyniki - dla mnie super, że robią to sprawnie i zgodnie z regulaminem. Wygrałam w pierwszym etapie, w drugim wygrał partner i przyjaciółka przemyślanymi (moim zdaniem) odpowiedziami.

Ja nie napisałam, że niechlujnie. Podziwiam za szybkość- porównując z tym, co jest w ich innych konkursach oraz było w poprzednich Kauflandach. Może i czytają na bieżąco, jednak myślę, że większość zgłoszeń jednak idzie ostatniego dnia późnym wieczorem. Ale skoro wygrałaś Ty, partner i przyjaciółka przemyślanymi dobrymi zgłoszeniami, to najwyraźniej masz rację.
0 0

MDL

#7355343 Napisano: 14.05.2026 14:40:55
Trzy wygrane Bliki to cud  emotka emotka emotka Edit. To nie ja wygrałam, chodzi mi o dzisiejsze wpisy w MDW 🙂