Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

visserarthur

#7354995 Napisano: 13.05.2026 12:54:58
Odpisała wam jakaś studentka, która nie potrafi czytać ze zrozumieniem. Ona zapewne nie będzie dokonywała weryfikacji. Kiedyś mi odpisała, że to nie ich problem, że w Lewiatanie nie ma Monstera, ale jak napisałem do pana z Monstera, to w przeciągu godziny wysłała mi maila z przeprosinami😅. 

Według mnie gazetka nie wprowadza w błąd, tylko sama agencja.

Poza tym, na logikę, to wykluczenie dotyczy przepisów prawa- w każdej loterii wyłączone są tzw. mleka początkowe.

Monika11

#7354996 Napisano: 13.05.2026 12:58:29
Żywiec w Dino - 2026" 18+ można zerówki kupować?
0 0

madllen

#7354999 Napisano: 13.05.2026 13:05:27
visserarthur napisał(a):

Odpisała wam jakaś studentka, która nie potrafi czytać ze zrozumieniem. Ona zapewne nie będzie dokonywała weryfikacji. Kiedyś mi odpisała, że to nie ich problem, że w Lewiatanie nie ma Monstera, ale jak napisałem do pana z Monstera, to w przeciągu godziny wysłała mi maila z przeprosinami😅. 

Poza tym, na logikę, to wykluczenie dotyczy przepisów prawa- w każdej loterii wyłączone są tzw. mleka początkowe.

Dokładnie. Też kojarzę ten zapis w loteriach  i jestem zdania, że dotyczy to tylko mleka początkowego dla dzieci w wieku 0-6 miesięcy.

visserarthur

#7355003 Napisano: 13.05.2026 13:10:50
Monika11 napisał(a):

Wszystkie piwa marki Żywiec- jak dla mnie, nie ma wątpliwości, nawet jeśli to „napój piwny”, tym bardziej, że w gazetce te zerówki obok konkursu są. No i na stronie jest foto zerówek, co prawda smakowych, ale zerówka to zerówka.
1 Monika11 0

StaryJunior

#7355016 Napisano: 13.05.2026 13:44:18
madllen napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Dokładnie. Też kojarzę ten zapis w loteriach  i jestem zdania, że dotyczy to tylko mleka początkowego dla dzieci w wieku 0-6 miesięcy.

Fortis uwaza inaczej...

MDL

#7355018 Napisano: 13.05.2026 13:47:02
StaryJunior napisał(a):

madllen napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Fortis uwaza inaczej...

Ja kojarzę, że wszystko poniżej 6 miesiąca, w ostatniej loterii też tam było, kojarzę, że ktoś kupił kleik od 4 miesiąca i miał weryfikację negatywną 🙄ja dla świętego spokoju, zawsze kupuję w takich loteriach wszystko Co jest powyżej 6-ciu m-cy

Jestemnowa

#7355020 Napisano: 13.05.2026 13:53:13
MDL napisał(a):

StaryJunior napisał(a):

madllen napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Fortis uwaza inaczej...

Ja kojarzę, że wszystko poniżej 6 miesiąca, w ostatniej loterii też tam było, kojarzę, że ktoś kupił kleik od 4 miesiąca i miał weryfikację negatywną 🙄ja dla świętego spokoju, zawsze kupuję w takich loteriach wszystko Co jest powyżej 6-ciu m-cy

Tak jak miałam negatyw przez kleik

madllen

#7355021 Napisano: 13.05.2026 13:58:17
Jestemnowa napisał(a):

MDL napisał(a):

StaryJunior napisał(a):

madllen napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Fortis uwaza inaczej...

Tak jak miałam negatyw przez kleik

Czy to była  loteria z zeszłego roku w Dino gdzie był wymóg zakupu minimum 3 dowolnych produktów marki BoboVita, w tym co najmniej 1 kaszki ? Jeśli tak to chyba chodziło o to, że kleik to nie kaszka.
0 0

plaziks

#7355022 Napisano: 13.05.2026 14:01:12
Loteria Balcerzak zwykły i grillove to 2 różne loterie, prawda?
Czyli i w jednej i drugiej mogę wygrać 2 natychmiastowe na miesiąc na swoje dane?
0 0

zaczytana-pola

#7355024 Napisano: 13.05.2026 14:09:20
visserarthur napisał(a):

Monika11 napisał(a):

Wszystkie piwa marki Żywiec- jak dla mnie, nie ma wątpliwości, nawet jeśli to „napój piwny”, tym bardziej, że w gazetce te zerówki obok konkursu są. No i na stronie jest foto zerówek, co prawda smakowych, ale zerówka to zerówka.

Zmieniło się mocno ostatnio podejście, jeżeli chodzi o karmienie piersią. Nacisk kładzie się na wyłączne karmienie piersią do 6 miesiąca życia dziecka. I dopiero od 6 miesiąca na rozszerzanie diety. Moim zdaniem ten zapis w regulaminie podchodzi pod to. 
https://www.gov.p...m_source=chatgpt.com
0 0

michalmichna

#7355025 Napisano: 13.05.2026 14:11:59
Czy w konkursie milka monopoly gdzie trzeba zaprojektować dzielnicę emotka  wystarczy opis tej dzielnicy czy coś więcej tworzycie emotka
0 0

StaryJunior

#7355036 Napisano: 13.05.2026 14:26:42
plaziks napisał(a):

Loteria Balcerzak zwykły i grillove to 2 różne loterie, prawda?
Czyli i w jednej i drugiej mogę wygrać 2 natychmiastowe na miesiąc na swoje dane?

Dwie rozne.
1 plaziks 0

masza

#7355050 Napisano: 13.05.2026 14:56:56
michalmichna napisał(a):

Czy w konkursie milka monopoly gdzie trzeba zaprojektować dzielnicę emotka  wystarczy opis tej dzielnicy czy coś więcej tworzycie emotka

ja opis
0 0

Yolobolo

#7355064 Napisano: 13.05.2026 15:41:05
StaryJunior napisał(a):

Te KityKaty to rezerwa czy dalsza pula laureatow?

trochę jak rezerwa wygląda, bo nawet formularz laureata był przeterminowany ale z drugiej strony sporo tego poszło
0 0

masza

#7355065 Napisano: 13.05.2026 15:44:29
Yolobolo napisał(a):

StaryJunior napisał(a):

trochę jak rezerwa wygląda, bo nawet formularz laureata był przeterminowany ale z drugiej strony sporo tego poszło

po czym poznajesz , ze byl przeterminowany?
0 0

Yolobolo

#7355066 Napisano: 13.05.2026 15:50:27
masza napisał(a):

Yolobolo napisał(a):

StaryJunior napisał(a):

po czym poznajesz , ze byl przeterminowany?

po tym, ze jak próbowałem go wypełnić zaraz po tym jak przyszedł mail to dostałem komunikat na stronie, że upłynął czas na wypełnienie formularza emotka

bandit

#7355077 Napisano: 13.05.2026 16:14:50
cześć
czy dostaliście już przesyłk z loterii coca-cola dinp -> air fryyery ?
miały być do 12.05

11.05 pytam albedo kiedy będdzie wysyłka czy wysłali 
to mi odpisali że do 12.05 będą wysłane
dziś na mojego maila z pytaniem "gdzie przesyłka" 
odpowiedzieli że to wysyłka masowa i nie wiedzą czy wyszła 

Krzysztof
0 0

rufus

#7355078 Napisano: 13.05.2026 16:16:42
bandit napisał(a):

cześć
czy dostaliście już przesyłk z loterii coca-cola dinp -> air fryyery ?
miały być do 12.05

11.05 pytam albedo kiedy będdzie wysyłka czy wysłali 
to mi odpisali że do 12.05 będą wysłane
dziś na mojego maila z pytaniem "gdzie przesyłka" 
odpowiedzieli że to wysyłka masowa i nie wiedzą czy wyszła 

Krzysztof

Sa przygotowane nadania. W apce gls. Pewnie jutro wyjdą.
0 0

visserarthur

#7355079 Napisano: 13.05.2026 16:17:11
To niech się dowiedzą, skoro zobowiązali się wysłać do 12.05.
0 0

mia

#7355081 Napisano: 13.05.2026 16:21:46
Dwa pytania odnośnie Kaufland:
1) Czy ta aplikacja Xtra Card różni się czymkolwiek od poprzedniej poza nazwą? To znaczy, czy trzeba ją osobno aktywować, czy też "stara" aplikacja z automatu zmienia nazwę?
2) Czy obecnie na kasie wystarczy wbić numer telefonu, czy trzeba pokazać aplikację?
PS.
Może dla kogoś te pytania są durne, ale dla mnie istotne.
I od razu odpowiem: "Nie, nie mam możliwości teraz sama tego sprawdzić".
0 0