Pomocy!!!!

nanajka81

#6819373 Napisano: 08.11.2021 09:55:40
Natie77 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

kluskaziemniaczana napisał(a):

Pomocy! Wyslalam zgłoszenie sms z numerem paragonu, wygrałam nagrodę główną. Właśnie mam zawał. Wpisując numer paragonu walnęłam się. Zamiast 8 dałam 9. Co teraz ? Ktoś miał taką sytuację ? Trzeba odesłać oryginal. 

oj myślę że przepadło i nie masz co się nastawiać na to że ci tę nagrodę wydadzą.

Chciałam tylko wrócić do tego wpisu. Dziękuje wszystkim za rady na forum i w wiadomościach prywatnych. Dzwoniłam do agencji i wyjaśniłam sytuację. Moja nagroda do mnie idzie! <3 także próbujcie zawsze walczyć!

no to miałaś szczęście duże! Wiele razy spotkałam się z tym że agencje nie szły na rękę i nie wydawały nagrody z powodu błędu, który się popełniło, bo się nie zgadzały cyferki. Tak więc z mojej strony gratulacje i dobrze że się udało.
0 0

misiamarysia

#6819439 Napisano: 08.11.2021 12:54:40
nanajka81 napisał(a):

Natie77 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Pomocy! Wyslalam zgłoszenie sms z numerem paragonu, wygrałam nagrodę główną. Właśnie mam zawał. Wpisując numer paragonu walnęłam się. Zamiast 8 dałam 9. Co teraz ? Ktoś miał taką sytuację ? Trzeba odesłać oryginal. 

oj myślę że przepadło i nie masz co się nastawiać na to że ci tę nagrodę wydadzą.

Chciałam tylko wrócić do tego wpisu. Dziękuje wszystkim za rady na forum i w wiadomościach prywatnych. Dzwoniłam do agencji i wyjaśniłam sytuację. Moja nagroda do mnie idzie! <3 także próbujcie zawsze walczyć!

no to miałaś szczęście duże! Wiele razy spotkałam się z tym że agencje nie szły na rękę i nie wydawały nagrody z powodu błędu, który się popełniło, bo się nie zgadzały cyferki. Tak więc z mojej strony gratulacje i dobrze że się udało.

To super, dobrze, że próbowałaś. Gratulacje. Napisz proszę, która agencja jest taka wspaniałomyślna.
0 0

joan

#6819440 Napisano: 08.11.2021 13:01:24
misiamarysia napisał(a):

To super, dobrze, że próbowałaś. Gratulacje. Napisz proszę, która agencja jest taka wspaniałomyślna.

A ja uważam, że lepiej takich rzeczy publicznie nie pisać - jeszcze pracownicy organizatora będą mieć problemy, bo ewidentnie poszli komuś na rękę emotka W papierach musi się wszystko zgadzać, szczególnie w przypadku loterii, bo są objęte większym nadzorem. Komu się udało, niech pracownikom agencji wyśle w podziękowaniu jakieś żarełko via pyszne.pl

Gość: cb656

#6819441 Napisano: 08.11.2021 13:04:40
dzidziapiernik napisał(a):

Organizatorzy też ludzie. Napisz do nich, wytłumacz, nie ściemniaj. Mnie się kiedyś udało wybronić tłumaczeniem, że po piwie poplątały się cyferki. I przeszło. Nie spróbujesz, nie dowiesz się. Nie pisz rozwlekle, tylko krótko i treściwie. Że światło słabe, wzrok niedomaga, blady druk i walnęłaś się w odczycie. Tak bywa.

Natie77 napisał(a):

Ale że jak?! emotka
kluskaziemniaczana  =  Natie77 emotka emotka emotka
3 andii, mia, bethan 0

yougerd

#6819443 Napisano: 08.11.2021 13:08:46
joan napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

A ja uważam, że lepiej takich rzeczy publicznie nie pisać - jeszcze pracownicy organizatora będą mieć problemy, bo ewidentnie poszli komuś na rękę emotka W papierach musi się wszystko zgadzać, szczególnie w przypadku loterii, bo są objęte większym nadzorem. Komu się udało, niech pracownikom agencji wyśle w podziękowaniu jakieś żarełko via pyszne.pl

też tak uważam. Super ,że się udało, ale na Twoim miejscu nie chwaliłabym się konkursem w którym wygrałaś.  Ludzie są różni i z taką informacją , że wygrałaś na inny paragon, niż zarejestrowany, mogliby składać reklamacje u organizatora loterii. Mimo,że to błąd był przy rejestracji.
Gratulacje,

misiamarysia

#6819504 Napisano: 08.11.2021 16:39:22
yougerd napisał(a):

joan napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

też tak uważam. Super ,że się udało, ale na Twoim miejscu nie chwaliłabym się konkursem w którym wygrałaś.  Ludzie są różni i z taką informacją , że wygrałaś na inny paragon, niż zarejestrowany, mogliby składać reklamacje u organizatora loterii. Mimo,że to błąd był przy rejestracji.Gratulacje,

No może i macie rację, bo to ja wywołałam dyskusję. Tak czy owak fajnie, że nagroda trafi na forum i  że agencja wykazała się zrozumieniem.
0 0

kaka72

#6819613 Napisano: 09.11.2021 09:50:36
Skończył mi się Allegro Smart czy jest teraz jakaś promocja na wykupienie kolejnego Smarta ?
NIEAKTUALNE dziękuję wszystkim za odzew
0 0

darog

#6819616 Napisano: 09.11.2021 10:05:56
Czy działa u was poczta na WP?
0 0

pioge7

#6819620 Napisano: 09.11.2021 10:18:50
kaka72 napisał(a):

Skończył mi się Allegro Smart czy jest teraz jakaś promocja na wykupienie kolejnego Smarta ?

aktualnie 39 zł na rok

darog napisał(a):

tak działa
0 0

darog

#6819629 Napisano: 09.11.2021 10:43:45
pioge7 napisał(a):

kaka72 napisał(a):

aktualnie 39 zł na rok
darog napisał(a):

tak działa

DZIĘKI ZA ODP. ale czy można wysłać wiadomośc mail? u mnie działa odebrać// ale wysłąć już nie
0 0

pioge7

#6819631 Napisano: 09.11.2021 10:45:53
darog napisał(a):

DZIĘKI ZA ODP. ale czy można wysłać wiadomośc mail? u mnie działa odebrać// ale wysłąć już nie

tak, email wysłałem na swój inny email i doszedł normalnie emotka
0 0

lb

#6819663 Napisano: 09.11.2021 13:11:51
Bardzo proszę o pomoc i udostępnianie

[url=https://l.faceboo...p;__tn__=-UK-R&c

https://zrzutka.pl/jru89z
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
[url=https://l.faceboo...0Q4bb8ay-z2DS9DWv8R]
[url=https://l.faceboo...8ay-z2DS9DWv8R][url=https://www.e-konkursy.info/forum/[url=https://l.faceboo...ik.pl/antos-dziaczuk

Klikamy w cegiełkę, by odsłonić zdjęcie naszego małego Wojownika. Każde
odsłonięcie obrazka to 10 gr na konto Antosia. Zapraszam do klikania
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Licytacje-Antoś kontra SMA

[url=https://www.faceb...ups/1246817252483259
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

https://www.siepomaga.pl/walka-antosia
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
1 2rek 0

glena

#6822862 Napisano: 15.11.2021 20:46:00
Założyłam dziś konto na Vinted, żeby się pozbyć ciuchów, których nie noszę. No i dostałam w tej chwili taką wiadomość:
"Próbuję zapłacić za przedmiot, ale na końcu płatności serwis prosi mnie o podanie danych sprzedawcy. Vited wymaga @-meil Pani. Czy mógłbyś napisać mi niezbędne szczegóły?"
Czy to jest jakiś ściem? Bo ja nigdy nie kupowałam nic na vinted i nie wiem, jaki jest przebieg transakcji? Ktoś chce wyłudzić mojego maila czy rzeczywiście może mieć problem z finalizowaniem transakcji?
0 0

karkocka

#6822865 Napisano: 15.11.2021 20:50:48
glena napisał(a):

Założyłam dziś konto na Vinted, żeby się pozbyć ciuchów, których nie noszę. No i dostałam w tej chwili taką wiadomość:"Próbuję zapłacić za przedmiot, ale na końcu płatności serwis prosi mnie o podanie danych sprzedawcy. Vited wymaga @-meil Pani. Czy mógłbyś napisać mi niezbędne szczegóły?"
Czy to jest jakiś ściem? Bo ja nigdy nie kupowałam nic na vinted i nie wiem, jaki jest przebieg transakcji? Ktoś chce wyłudzić mojego maila czy rzeczywiście może mieć problem z finalizowaniem transakcji?

w nic nie klikaj i nie podawaj maila, cała transakcja odbywa się na vinted

glena

#6822869 Napisano: 15.11.2021 20:56:53
karkocka napisał(a):

glena napisał(a):

Założyłam dziś konto na Vinted, żeby się pozbyć ciuchów, których nie noszę. No i dostałam w tej chwili taką wiadomość:"Próbuję zapłacić za przedmiot, ale na końcu płatności serwis prosi mnie o podanie danych sprzedawcy. Vited wymaga @-meil Pani. Czy mógłbyś napisać mi niezbędne szczegóły?"Czy to jest jakiś ściem? Bo ja nigdy nie kupowałam nic na vinted i nie wiem, jaki jest przebieg transakcji? Ktoś chce wyłudzić mojego maila czy rzeczywiście może mieć problem z finalizowaniem transakcji?

w nic nie klikaj i nie podawaj maila, cała transakcja odbywa się na vinted

Dzięki emotka  
0 0

jolkahilja

#6824087 Napisano: 19.11.2021 18:40:29
Mam paragon z lidla, chcę zgłosić do loterii Winiary i mam zagwostkę, czy numer paragonu to ten po prawej obok daty czy na dole paragonu ten nr który podaje się w np w loterii paragonowej lidla?
0 0

Claudia77

#6824097 Napisano: 19.11.2021 19:00:15
jolkahilja napisał(a):

Mam paragon z lidla, chcę zgłosić do loterii Winiary i mam zagwostkę, czy numer paragonu to ten po prawej obok daty czy na dole paragonu ten nr który podaje się w np w loterii paragonowej lidla?

po prawej obok daty
0 0

jolkahilja

#6824099 Napisano: 19.11.2021 19:03:15
Claudia77 napisał(a):

jolkahilja napisał(a):

po prawej obok daty

Dzięki emotka
0 0

Angelka

#6824187 Napisano: 20.11.2021 09:44:45
Cześć wszystkim, jestem tu nowa i bardzo proszę o pomoc. Mam problem z konkursem Ramy z biedronki. Moja teściowa chce wygrać te 500 zł. Wysyłam jej te zgłoszenia ale najwidoczniej robię coś złe. Nie mam doświadczenia bo nigdy nie uczestniczyłam w takich konkursach. Nie chce by ktoś mi na tacy podał odpowiedz tylko mała wskazówkę. Czy w tym konkursie chodzi o wysłanie zdrowego przepisu ? No bo pytanie jest jak namieszasz zdrowo w kuchni ramą. Jak można zdrowo namieszać w kuchni z masłem?! No jedynie użyć jej do zdrowego przepisu. Czy ja dobrze to rozumiem? Nie wiem może ja jestem głupia albo co, ale moja teściowa też rozumie tak to pytanie. Pomocy !!!
0 0

zielonaszpilka

#6824195 Napisano: 20.11.2021 10:17:48
Angelka napisał(a):

Cześć wszystkim, jestem tu nowa i bardzo proszę o pomoc. Mam problem z konkursem Ramy z biedronki. Moja teściowa chce wygrać te 500 zł. Wysyłam jej te zgłoszenia ale najwidoczniej robię coś złe. Nie mam doświadczenia bo nigdy nie uczestniczyłam w takich konkursach. Nie chce by ktoś mi na tacy podał odpowiedz tylko mała wskazówkę. Czy w tym konkursie chodzi o wysłanie zdrowego przepisu ? No bo pytanie jest jak namieszasz zdrowo w kuchni ramą. Jak można zdrowo namieszać w kuchni z masłem?! No jedynie użyć jej do zdrowego przepisu. Czy ja dobrze to rozumiem? Nie wiem może ja jestem głupia albo co, ale moja teściowa też rozumie tak to pytanie. Pomocy !!!

Podpowiem ci tyle, że wysyłając zdrowy przepis nie wygrasz w tym konkursie. 
1 Angelka 0