Wkurza mnie...

anaesth

#7105603 Napisano: 03.07.2023 12:17:12
vazzz napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

vazzz napisał(a):

;) Więc miałam bon do wykorzystania na wszystko a w zamian dostałam taki, którego mogę użyć tylko na wybrane rzeczy! Zrobiłam więc interes życia.

Ktoś pisał jak robić zwrot w adidasie przy płaceniu bonem. Tam po otrzymaniu gotówki musisz po jakimś czasie napisać o zwrot tego bonu i z tego, co dziewczyny pisały to dostawały normalnie wszystko z powrotem.

https://www.e-kon...?strona=515#p7100661

Dzięki za pomoc emotka  
No właśnie ja tak zrobiłam a mimo to dostałam nowy kod, który jest tylko na wybrane produkty a nie na wszystkie. Napisałam już do nich i czekam na odpowiedź, ale skoro inni dostawali bony takie jak wcześniej a ja taki "felerny" to jest to nie w porządku.

Załatwiałam zwrot środków z vouchera z konsultantką na czacie i napisała mi, że nowy voucher jest jednorazowy - jak znów zwrócę zamówienie, to już mi go nie wygenerują kolejny raz. Nie wspominała nic na temat tego, żeby obowiązywał tylko na wybrane produkty.
0 0

mia

#7105654 Napisano: 03.07.2023 14:28:25
Posępno-depresyjna pogoda i wichura. emotka

mandarynka16

#7105658 Napisano: 03.07.2023 14:34:32
anaesth napisał(a):

vazzz napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

vazzz napisał(a):

;) Więc miałam bon do wykorzystania na wszystko a w zamian dostałam taki, którego mogę użyć tylko na wybrane rzeczy! Zrobiłam więc interes życia.

Ktoś pisał jak robić zwrot w adidasie przy płaceniu bonem. Tam po otrzymaniu gotówki musisz po jakimś czasie napisać o zwrot tego bonu i z tego, co dziewczyny pisały to dostawały normalnie wszystko z powrotem.

https://www.e-kon...?strona=515#p7100661

Dzięki za pomoc emotka  
No właśnie ja tak zrobiłam a mimo to dostałam nowy kod, który jest tylko na wybrane produkty a nie na wszystkie. Napisałam już do nich i czekam na odpowiedź, ale skoro inni dostawali bony takie jak wcześniej a ja taki "felerny" to jest to nie w porządku.

Załatwiałam zwrot środków z vouchera z konsultantką na czacie i napisała mi, że nowy voucher jest jednorazowy - jak znów zwrócę zamówienie, to już mi go nie wygenerują kolejny raz. Nie wspominała nic na temat tego, żeby obowiązywał tylko na wybrane produkty.

Ja zrobiłam najpierw normalne zamówienie, żeby przymierzyć rzeczy. Zamawiałam do sklepu więc nawet nie musiałam płacić.
Gdyby się okazały ok, to zamówiłabym je jeszcze raz z voucherem. Taki mój sposób na około, żeby uniknać problemów o których piszecie.

vazzz

#7105728 Napisano: 03.07.2023 17:56:31

No właśnie tak powinno być, że obowiązuje na wszystkie rzeczy tak jak ten pierwszy, ale mi przesłali taki, którego nie mogę użyć na cokolwiek tylko specjalne rzeczy z listy.
0 0

Gość: koszalek

#7105751 Napisano: 03.07.2023 19:47:27
Wkurzają mnie dziwne pytanie konkursowe. Np. "Opisz przygodę z lodami X" taak na bank każdy ma na koncie przygodę z lodami. To, że spadły z patyka to jest przygoda? emotka  emotka

yonex

#7105760 Napisano: 03.07.2023 20:15:55
koszalek napisał(a):

Wkurzają mnie dziwne pytanie konkursowe. Np. "Opisz przygodę z lodami X" taak na bank każdy ma na koncie przygodę z lodami. To, że spadły z patyka to jest przygoda? emotka  emotka

Ostatnio pisano na przykład o przygodach z lodami X w fotobudce na znanym festiwalu. Może coś w tym stylu

Gość: koszalek

#7105765 Napisano: 03.07.2023 20:25:54
yonex napisał(a):

koszalek napisał(a):

Ostatnio pisano na przykład o przygodach z lodami X w fotobudce na znanym festiwalu. Może coś w tym stylu

Wiem, że coś można wymyśleć, ale tak na serio to kto autentycznie miał "przygodę z lodami"? No ja nie emotka  Zawsze je otwieram o potem zjadam, w tym czasie nic fascynujacego się nie dzieje emotka

Ostin789

#7105771 Napisano: 03.07.2023 20:58:43
Agencje które nie dotrzymują terminów, szczególnie z ogłoszeniem wyników 🙄🙄🙄

joan

#7105779 Napisano: 03.07.2023 21:42:09
koszalek napisał(a):

Może nie chodzi o Przygodę - może chodzi o zwykłą chwilę, którą Ty opiszesz tak, jakby to Przygoda była, a jury będzie chłonęło Twoje słowa z wypiekami na twarzy i łezką w oku emotka

Ja tam lubię dziwne zadania! A niestety - mało ich emotka Ostatnie, w jakim wzięłam udział: Avanti / Pepsi z wymyślaniem początku scenariusza filmowego. Największy mój ubaw? Dwanaście lat temu, gdy w konku Kaufa trzeba było przesłać zgłoszenie o dowolnej treści, ale zawierające wyrażenie "Wola Krzysztoporska" (do dziś pamiętam swoją odpowiedź!) emotka

netka2000

#7105782 Napisano: 03.07.2023 21:52:58
koszalek napisał(a):

Będą jeszcze dziwniejsze pytania, a to za sprawą AI. Przy takich "dziwnych" pytania AI staje się (jak na razie) bezradna. Już w niektórych regulaminach zaznaczają, że treści tworzone przez AI będą odrzucane.
0 0

joan

#7105783 Napisano: 03.07.2023 21:54:59
netka2000 napisał(a):

koszalek napisał(a):

Będą jeszcze dziwniejsze pytania, a to za sprawą AI. Przy takich "dziwnych" pytania AI staje się (jak na razie) bezradna. Już w niektórych regulaminach zaznaczają, że treści tworzone przez AI będą odrzucane.

I o to chodzi emotka
0 0

Malena_

#7105793 Napisano: 03.07.2023 22:25:53
joan napisał(a):

netka2000 napisał(a):

koszalek napisał(a):

I o to chodzi emotka

Co to jest Al? 😃
0 0

majonez1992

#7105794 Napisano: 03.07.2023 22:27:32
MagdalenaMal napisał(a):

joan napisał(a):

netka2000 napisał(a):

koszalek napisał(a):

I o to chodzi emotka

Co to jest Al? 😃

Sztuczna inteligencja:)
1 Malena_ 0

zezowaty_kot

#7105823 Napisano: 04.07.2023 00:21:28
koszalek napisał(a):

yonex napisał(a):

koszalek napisał(a):

Wiem, że coś można wymyśleć, ale tak na serio to kto autentycznie miał "przygodę z lodami"? No ja nie emotka  Zawsze je otwieram o potem zjadam, w tym czasie nic fascynujacego się nie dzieje emotka

Ja miałam, nawet dziś. Mąż był w Biedronce, miał kupić lody Milka a kupił Oreo, bo "leżało w tym samym pudełku". To już szósta godzina jak nikt się z tego nie śmieje.

zielonaszpilka

#7105824 Napisano: 04.07.2023 00:36:30
zezowaty_kot napisał(a):

koszalek napisał(a):

yonex napisał(a):

koszalek napisał(a):

Ja miałam, nawet dziś. Mąż był w Biedronce, miał kupić lody Milka a kupił Oreo, bo "leżało w tym samym pudełku". To już szósta godzina jak nikt się z tego nie śmieje.

Ja się zaśmiałam emotka  Chociaż w sumie jako posiadaczka męża mugola konkursowego chyba nie powinnam emotka

joan

#7105842 Napisano: 04.07.2023 08:31:21
zezowaty_kot napisał(a):

I tak się właśnie pisze dobre zgłoszenia - niby nic, a prawie się popłakałam ze śmiechu emotka emotka emotka

atyde25

#7105847 Napisano: 04.07.2023 09:23:18
Nie tylko wkurza ale bardzo mnie rozczarowało podejście Ż-płaza to problemów z kodami za wyzwania w aplikacji Żappka.
FuzTea ruszył kod reszty dalej nie mam a podejście ich do problemu jest więcej niż lekceważące.
Z pozostałych 3 agencji tylko z jednej mi odpisali z informacją,że oni nie mają wpływy na działanie aplikacji i wszystkie problemy tylko mogą zgłosić do płaza.
Oficjalnie ogłaszam ,ze olewam wszystkie wyzwania i policzę ile bym wydała "grubej kasy" na ich wyzwania i zasilę budżet państwa wydając ją na kupony lotto.
Dzięki płazie możesz mi dopisz sobie.
0 0

justkra

#7105870 Napisano: 04.07.2023 10:06:48
Wkurzają mnie formularze loteryjne.
To, że rzadko coś loteryjnego udaje mi się trafić jestem wstanie zrozumieć - mało zgłaszam i rachunek prawdopodobieństwa robi swoje.
Ale to, że próbuję zgłosić i się nie da (tylko dziś Orbit i Lech) wkurza mnie niepomiernie emotka

atyde25

#7106800 Napisano: 07.07.2023 10:21:02
Wkurza mnie ,że ze stresu mnie boli już brzuch a już tabletki ziołowe na uspokojenie brałam.Mam ochotę taką wiązankę puścić ale to już będę musiała wyemigrować bo więcej agencji nie ma:(
0 0

asantesana

#7106821 Napisano: 07.07.2023 10:56:14
netka2000 napisał(a):

koszalek napisał(a):

A skąd organizator będzie wiedział, że treść stworzyła sztuczna inteligencja emotka  Oni nawet jawnego plagiatu nie wyłapują, który można jednym kliknięciem znaleźć w necie emotka