Wkurza mnie...

zielonaszpilka

#7103193 Napisano: 23.06.2023 22:36:59
zezowaty_kot napisał(a):

Zachowuję się jak mugol. Myślałam że z konkursowaniem jest jak z jazdą na rowerze, że równowagę utrzymasz nawet jeżdżąc okazjonalnie. Najpierw wywaliłam do kosza paragon wyceniony na główną nagrodę (na szczęście badania archeologiczne śmietnika połączone z determinacją i łzami przyniosły oczekiwany rezultat). Teraz popychana przez wenę i impulsywność pozwoliłam sobie na literówkę w haśle. Ja. Literówkę. W haśle.

Patrząc czasem po wynikach różnych konkursów mam wrażenie, że taka literówka może wręcz zwiększyć szanse na wygraną emotka

martunik3

#7103204 Napisano: 23.06.2023 23:46:46
Ja pierdziele, znowu burza, już trzecia dziś emotka
0 0

pikawka

#7103254 Napisano: 24.06.2023 11:41:42
Wkurza mnie mój brak rozumu, wczoraj się człowiek spił a dziś umiera emotka

Gość: cb656

#7103300 Napisano: 24.06.2023 16:05:00
Targają mną uczucia ambiwalentne, bo niby z jednej strony takie zestawienie zdań może rozbawić, ale dziś zdecydowałem, że mnie to jednak wkurza do rozpuku! emotka emotka emotka

atyde25

#7103414 Napisano: 25.06.2023 13:36:29
Po dokładnych opisach makabry jaka spotkała naszą rodaczkę w Grecji zaczynam się bać ludzi:(
Dziwne bo przez prawie 50 lat życia nigdy się nie bałam.Zatarcie śladów przez obcięcie wszystkich palców u rąk kiedy jest teraz badanie DNA żenująco-przerażające:(
0 0

lasiglasty

#7104261 Napisano: 28.06.2023 15:01:34
ASPE... lubiłam ich letnie konkursy piwne, zawsze można było coś fajnego wygrać. Niestety w tym roku poszli całkowicie w jakieś gierki zamiast kreatywnych  emotka  Mogliby chociaż pół na pół robić... fajne nagrody w Żabce, ale co z tego...

monisss

#7104425 Napisano: 29.06.2023 08:12:39
podejście ludzkie do wielu spraw... pewnie nie jestem lepsza a nawet jestem gorsza emotka  ale niektóre zachowania mnie po prostu irytują emotka
0 0

atyde25

#7104713 Napisano: 29.06.2023 20:16:24
Ale się wkurzyłam.Po chwilowym lodowym haju czuję się jak looser.
Na wydane tylko na promo produkty ok 60 zeta tak 60 zeta w płazie napisałam już 4 reklamacje do 4 różnych agencji je prowadzących.
0 kodów po ukończeniu wyzwania w aplikacji żappka.
0 0

adamo86

#7104717 Napisano: 29.06.2023 20:20:47
atyde25 napisał(a):

Na wydane tylko na promo produkty ok 60 zeta tak 60 zeta w płazie napisałam już 4 reklamacje do 4 różnych agencji je prowadzących.

Chyba lepiej do Żaby pisać poprzez aplikację. Agencje i tak pewnie przekierują Twoje reklamacje do Żabki.
0 0

sylzab2294

#7104846 Napisano: 30.06.2023 10:31:00
adamo86 napisał(a):

atyde25 napisał(a):

Chyba lepiej do Żaby pisać poprzez aplikację. Agencje i tak pewnie przekierują Twoje reklamacje do Żabki.

Napisałam przez aplikację. To już 3 dzień jak czekam na odpowiedź...
0 0

vazzz

#7105517 Napisano: 03.07.2023 08:50:14
Jakbym tak miała napisać wszystko co mnie wkurza to zabrakłoby miejsca. Ale przede wszystkim jest to Payback na którym tylko w ostatnich dwóch miesiącach nie zliczyło mi chyba z 7 transakcji mimo, że wszystko robię tak jak trzeba. Kontakt z obsługą klienta jest zawsze taki sam i kończy się słowami, że osobiście będą monitorować moją sprawę i odezwą się po 30 dniach po których oczywiście kontaktu z ich strony nie ma emotka  Więc o każdy punkt trzeba się upominać.
No i Adidas- zanim jeszcze konkurs na dobre się rozpoczął to już wybrałam sobie spodnie. Oczywiście zanim wygrałam i dostałam bon to mój rozmiar został wyprzedany. Więc czekałam i czekałam a gdy w końcu się pojawił to szybko kliknęłam i dobrałam jeszcze czapkę z daszkiem. Przy spodniach była adnotacja, że ze względu na liczbę zwrotów polecają zamówić o rozmiar mniejsze. Tak też uczyniłam, wybrałam jeszcze opcję petite dla osób którym poskąpiono wzrostu i czekałam. No i oczywiście zamówienie okazało się kompletną porażką, bo spodnie i tak były za długie a na dodatek mega obcisłe, w niektórych miejscach nieestetycznie odstawały i były wykonane z bardzo cienkiego materiału. A z czapką było jeszcze gorzej, bo na zdjęciu miała złoto-beżowy kolor a okazała się być wściekle musztardowa a na dodatek jednocześnie jakby za mała i za szeroka. Nie wiem- może to ja jestem nieforemna(?). W każdym razie musiałam zwrócić zamówienie i spytałam na czacie jaką formę zwrotu mam kliknąć- bo jest albo przelew na konto albo bon. Dowiedziałam się, że ma kliknąć przelew (a dopłaciłam jakieś 30zł). Upewniałam się 100 razy czy w takim razie na pewno dostanę bon i za każdym razem była odpowiedź, że tak. Wysłałam więc zamówienie i czekam. Po tygodniu dostaję wiadomość, że moje zamówienie zostało odebrane i mam czekać na zwrot gotówki, który tego samego dnia dostałam. Ale bonu ani widu ani słychu. Odzywam się więc na czacie i okazuje się, że mój zwrot widnieje jako zakończony i o żadnym bonie nikt nic nie wie emotka  Ale mam czekać dwa dni robocze i wtedy dostanę bon. A po tym czasie przychodzi mail o treści "Drogi ..., Dziękujemy za kontakt z adidas Team. Załączony kod kuponu znajduje się na dole wiadomości e-mail dla 60 wartości". Piękna polszczyzna. Więc piszę w panice na czacie czy to na pewno wiadomość od nich i o co chodzi z tym "60 wartości". No i się okazuje, że niby to jest bon o wartości 60 Euro czyli, że wyjdzie trochę więcej niż te 250zł. Więc sobie myślę fajnie, to taka rekompensata za szkody moralne emotka  Więc wczoraj próbuję zrobić zakupy za ten bon- to ma być dla kogoś prezent, wbijam kod w odpowiednie miejsce a tam komunikat: "Ta promocja nie może być wykorzystana na te produkty, kliknij tutaj aby zobaczyć kwalifikujące się produkty" emotka  Więc miałam bon do wykorzystania na wszystko a w zamian dostałam taki, którego mogę użyć tylko na wybrane rzeczy! Zrobiłam więc interes życia.
0 0

TurboMike

#7105522 Napisano: 03.07.2023 09:09:41
cb656 napisał(a):

ORGANICZNIE NIE CIERPIĘ "konkursów" (chłe,chłe, konkursów,ech), gdzie akcja wyborcza polega na ocenie ilości LAJKOW pod wpisem konkursowym. Jest to wredne, fałszywe i ze wszech miar SZTUCZNE, ech... To jest brutalne kupczenie głosami, aktywizuje grupy chorego wsparcia i z uczciwą rywalizacją nie ma NIC WSPÓLNEGO! emotka

Może i tak... ale reguły są znane od początku i skoro od lat działa to tak jak działa to zwyczajnie nie należy startować w takich konkursach jeśli nie masz zaplecza tysiąca znajomych... Ja chętnie klikam jak ktoś mnie poprosi o ile praca spełnia jakieś standardy minimalne emotka  Natomiast nawet jeśli to jest znajomy a praca jest do kitu, to raczej też tego nie pochwalam. Ale nie ma co się żalić, konkurs Raffaelo był w miarę wymierny jeśli chodzi o talent a teraz jeśli ktoś liczy na coś więcej musi się zaangażować...

P.S. Ja nie przeszedłem kryterium ... talentu jakby co emotka
0 0

zielonaszpilka

#7105530 Napisano: 03.07.2023 09:38:46
vazzz napisał(a):

;) Więc miałam bon do wykorzystania na wszystko a w zamian dostałam taki, którego mogę użyć tylko na wybrane rzeczy! Zrobiłam więc interes życia.

Ktoś pisał jak robić zwrot w adidasie przy płaceniu bonem. Tam po otrzymaniu gotówki musisz po jakimś czasie napisać o zwrot tego bonu i z tego, co dziewczyny pisały to dostawały normalnie wszystko z powrotem.

https://www.e-kon...?strona=515#p7100661
0 0

nanajka81

#7105533 Napisano: 03.07.2023 09:45:55
TurboMike napisał(a):

cb656 napisał(a):

ORGANICZNIE NIE CIERPIĘ "konkursów" (chłe,chłe, konkursów,ech), gdzie akcja wyborcza polega na ocenie ilości LAJKOW pod wpisem konkursowym. Jest to wredne, fałszywe i ze wszech miar SZTUCZNE, ech... To jest brutalne kupczenie głosami, aktywizuje grupy chorego wsparcia i z uczciwą rywalizacją nie ma NIC WSPÓLNEGO! emotka

Może i tak... ale reguły są znane od początku i skoro od lat działa to tak jak działa to zwyczajnie nie należy startować w takich konkursach jeśli nie masz zaplecza tysiąca znajomych... Ja chętnie klikam jak ktoś mnie poprosi o ile praca spełnia jakieś standardy minimalne emotka  Natomiast nawet jeśli to jest znajomy a praca jest do kitu, to raczej też tego nie pochwalam. Ale nie ma co się żalić, konkurs Raffaelo był w miarę wymierny jeśli chodzi o talent a teraz jeśli ktoś liczy na coś więcej musi się zaangażować...

P.S. Ja nie przeszedłem kryterium ... talentu jakby co emotka

a mnie wkurzają i konkursy na lajki (już się wyleczyłam i nie biorę w takich udziału) i konkursy w których na pierwsze miejsce trzeba zdobyć jak najwięcej punktów grając samodzielnie milion godzin w kretyńską grę... (właśnie się wyleczyłam bo wzięłam udział...)
0 0

vazzz

#7105535 Napisano: 03.07.2023 09:59:03
zielonaszpilka napisał(a):

vazzz napisał(a):

;) Więc miałam bon do wykorzystania na wszystko a w zamian dostałam taki, którego mogę użyć tylko na wybrane rzeczy! Zrobiłam więc interes życia.

Ktoś pisał jak robić zwrot w adidasie przy płaceniu bonem. Tam po otrzymaniu gotówki musisz po jakimś czasie napisać o zwrot tego bonu i z tego, co dziewczyny pisały to dostawały normalnie wszystko z powrotem.

https://www.e-kon...?strona=515#p7100661

Dzięki za pomoc emotka  
No właśnie ja tak zrobiłam a mimo to dostałam nowy kod, który jest tylko na wybrane produkty a nie na wszystkie. Napisałam już do nich i czekam na odpowiedź, ale skoro inni dostawali bony takie jak wcześniej a ja taki "felerny" to jest to nie w porządku.

ilonaxx5

#7105536 Napisano: 03.07.2023 10:03:05
Familijne 😡😡
1 Monika11 0

fan-mandaryny

#7105585 Napisano: 03.07.2023 11:55:21
Niemożność kupowania w sieci Topaz, a takie fajne konkursy tam są.
Nikomu z forum nie było na rękę kupować tam, mimo wielokrotnego pytania się o ten zakup. Przez wesele totalnie zapomniałem i czas na zgłoszenie już się skończył, a odpowiedz była już gotowa od miesiąca. Tez znacie to uczucie?

monisss

#7105586 Napisano: 03.07.2023 11:58:21
pogoda i moje zdrowie... emotka
0 0

adamo86

#7105587 Napisano: 03.07.2023 11:59:10
fan-mandaryny napisał(a):

Nikomu z forum nie było na rękę kupować tam, mimo wielokrotnego pytania sie i ten zakup. Przez wesele totalnie zapomniałem i czas na zgłoszenie już się skończył, a odpowiedz była już gotowa od miesiąca. Tez znacie to uczucie?

Masz na myśli konkurs Kinley?
Objechałem kilka Topazów i w kilku w ogóle nie było tego produktu - były różne inne toniki.
Może dlatego nie było chętnych.

fan-mandaryny

#7105599 Napisano: 03.07.2023 12:10:12
adamo86 napisał(a):

fan-mandaryny napisał(a):

Nikomu z forum nie było na rękę kupować tam, mimo wielokrotnego pytania sie i ten zakup. Przez wesele totalnie zapomniałem i czas na zgłoszenie już się skończył, a odpowiedz była już gotowa od miesiąca. Tez znacie to uczucie?

Masz na myśli konkurs Kinley?
Objechałem kilka Topazów i w kilku w ogóle nie było tego produktu - były różne inne toniki.
Może dlatego nie było chętnych.

Tak, dokładnie. Raczej staram się dotrzymywać terminów w konkursach i staram się być konsekwentny, jednak tym razem dałem ciała. Ten ostatni tydzień upłynął mi na przygotowaniu do wesela, dalekie wyjazdy do lekarza, stresy z tym związane i całkowicie wypadł mi z głowy. Jedynie mogę mieć pretensje do siebieemotka . Tego tekstu trochę szkoda. Nagrody fajne, ale właściwie to zdrowie najważniejsze.
1 maverick 0