Wkurza mnie...

brucee

#7107672 Napisano: 11.07.2023 17:18:37
Kurczę, CeBe, a ja jednego wczoraj kupiłam i jednego jak do tej pory zgłosiłam i - sukces. emotka  Ekspedientka - musi - posprawdzała już wcześniej swoimi jasnowidzącymi oczami te kody. :D
0 0

mczarna

#7107688 Napisano: 11.07.2023 17:42:21
Kody na nakrętkach Coli. Ledwo je widać...
0 0

Monika11

#7107690 Napisano: 11.07.2023 17:50:01
mczarna napisał(a):

Ja znalazłam patent - przyłóż do szyby w oknie i doskonale widać cały kod emotka  ( tylko kodem do szyby )

mczarna

#7107705 Napisano: 11.07.2023 18:22:36
Monika11 napisał(a):

mczarna napisał(a):

Ja znalazłam patent - przyłóż do szyby w oknie i doskonale widać cały kod emotka  ( tylko kodem do szyby )

To nam życie utrudnili XD

atyde25

#7107920 Napisano: 12.07.2023 15:09:23
Ja korzystam z lupy (fizycznej) do kodów.Jak mi to ułatwiło życie.Ale dalej mam 2 kaktusy jak z Egiptu z piramid no nie da się odczytać.
Dziś miałam lekkie spjęcie przy paczkomacie z panem co wkładał przesyłki.Dlatego oczekuję wypas nagrody.
Po małej awanturze w Biedrze wpadł łaciaty i bols.Pamiętam po paragonie,że to było wtedy ( po zakupionych na nim produktach).
A dziś znowu paragon się nie chciał wydrukować i liczyłam się drugi raz bo się uparłam.Nie chcę kartki A4 co mogę ją oprawić tylko w ramki.
0 0

atyde25

#7108092 Napisano: 12.07.2023 20:31:37
Coś się zniszcy coś sięwygra.2 lata temu rozwaliła mi się butelka oliwy a teraz olej 7 zboż ( ten ze zwrotu).
I drugie orbity w nagrodę po ponad godzinie sprzątania wierzcie mi domyć olej gorzej niż oliwę.Ale już wkurzenie przechodzi co rozwalę jeszcze i czego oczekuję w nagrodę.Jakie mam stópki nawilżone i kolana wow.
1 DAIKOKU 0

RaMa

#7108194 Napisano: 12.07.2023 23:34:41
Monika11 napisał(a):

mczarna napisał(a):

Ja podświetlam latarką od zewnętrznej strony nakrętki... też całkiem nieźle działa. I dodam na marginesie, że w wielu innych krajach gdzie bywam nie ma takiego problemu - kody są wyraźne i czytelne... Ale działają tylko w danym kraju więc nie można ich wykorzystać w PL. Tak samo Sprite, Fanta, Urge.

Natomiast kody na większości zawleczek od piwa to już dramat... bez lupy ani rusz... choć wzrok mam całkiem niezły i okularów nie noszę.. emotka  czasami lepiej sfotografować i w laptopie/smartfonie powiększyć... emotka
0 0

atyde25

#7108449 Napisano: 13.07.2023 16:21:57
Też cykam fotki kodów ale te z kaktusa to zapora taka:(
Ja tu butelki z olejami rozwalam a partnerowi pękł dowód jak może plastik być taki słaby.
Dobrze,że go namówiłam byśmy paszporty wyrobili.Niby teraz są te aplikacje w smartfonach obywatel coś tam ale lepiej mieć coś namacalnego w dłoni:)
Wkurza mnie pogoda i fioletowa Fanta bleeeeeeeeee
0 0

kumulacja

#7108456 Napisano: 13.07.2023 16:31:57
cb656 napisał(a):

atyde25 napisał(a):

Ja tu butelki z olejami rozwalam, a partnerowi pękł dowód, jak może plastik być taki słaby...
Dobrze, że go namówiłam byśmy paszporty wyrobili.

Wkurza mnie, że ludzie dziś żyją na kartę rowerową albo na paszport, ech.. emotka

A czy przypadkiem nie żyjesz na kocią łapę? MIAU!
Wkurza mnie to, że nie mogę zdecydować się, którą sukienkę wybrać na wesele. Kobiety to jednak pełne przeciwności są.
0 0

mia

#7108462 Napisano: 13.07.2023 16:41:58
Bramki. emotka Nie cierpię, nienawidzę bramek i tych tekstów marketingu z wyższej półki "Niestety, TYM RAZEM nie wygrałeś..." etc. Być może szanse są identyczne, jak w klasycznej loterii, ale zdecydowanie wolę czekać na smsy... A ściślej na info na forum "Poszły smsy" lub "Wyniki podpięte". emotka No dobra, wtedy mówi się trudno i tyle, ale przynajmniej nie ma tak... od razu w pysk!emotka

PS.
Dziś wtopiłam kuźwa razy dwa. Uprzedzam pytanie - "to po co tam grasz?" Bo jak mi produkty potrzebne, to kupuję i tyle.emotka

agnesita

#7108747 Napisano: 14.07.2023 10:23:52
Wkurza mnie że przez swoje roztargnienie i zostawianie konkursów na ostatnią chwilę tracę nagrody. Dostałam SMS, że wygrałam żywiec zdrój itm, ale wpisałam paragon żywiec zdrój carrefour i pa pa 100 zł  ;/
0 0

ktosiek1

#7108754 Napisano: 14.07.2023 10:40:08
Vouchery do Adidas z konkursu Lay's. Dokonałam zwrotu towaru i teraz chcą mi wcisnąć voucher na innych warunkach, tzn., na taki za który nie mozna kupić rzeczy z promocji? emotka  Spieram się z nimi na czacie, ma się ze mną skontaktować ktoś przełożony, ale widzę , że raczej niewiele wskóram emotka
0 0

anaesth

#7108770 Napisano: 14.07.2023 10:54:16
ktosiek1 napisał(a):

Vouchery do Adidas z konkursu Lay's. Dokonałam zwrotu towaru i teraz chcą mi wcisnąć voucher na innych warunkach, tzn., na taki za który nie mozna kupić rzeczy z promocji? emotka  Spieram się z nimi na czacie, ma się ze mną skontaktować ktoś przełożony, ale widzę , że raczej niewiele wskóram emotka

Dziwne. Mi przyszedł voucher, którym zapłaciłam za rzeczy z wyprzedaży. Powalcz, bo skoro mi taki dali, to czemu Tobie nie? emotka
0 0

ktosiek1

#7108774 Napisano: 14.07.2023 10:56:12
anaesth napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

Dziwne. Mi przyszedł voucher, którym zapłaciłam za rzeczy z wyprzedaży. Powalcz, bo skoro mi taki dali, to czemu Tobie nie? emotka

Mi napisali, że nie łączy się z innymi promocjami, ale jeszcze nie dostałam go żeby fizycznie sprawdzić co to oznacza, ale z opisu kogoś wcześniej wynikało, że tylko określone rzeczy mógł kupić...
0 0

anaesth

#7108777 Napisano: 14.07.2023 10:58:20
ktosiek1 napisał(a):

anaesth napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

Mi napisali, że nie łączy się z innymi promocjami, ale jeszcze nie dostałam go żeby fizycznie sprawdzić co to oznacza, ale z opisu kogoś wcześniej wynikało, że tylko określone rzeczy mógł kupić...

Z tego co kojarzę, to w mailu od Avanti też pisali, że się nie łączy, a jednak zadziałał na wyprzedaż emotka Może chodzi o to, że nie łączy się z innymi kodami rabatowymi, bo nawet nie ma fizycznie miejsca, żeby wpisać dwa?
0 0

vazzz

#7108779 Napisano: 14.07.2023 11:09:00
ktosiek1 napisał(a):

anaesth napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

Ja miałam taką sytuację. Walczyłam, walczyłam i... nic nie wywalczyłam. Przez tydzień rozmawiałam z nimi na czacie, który przy okazji się zawieszał i rozłączał a ostatnia rozmowa tak mnie zirytowała, że w końcu sama się rozłączyłam. Ale... z tymi voucherami faktycznie jest coś dziwnego i nie wiem na jakiej zasadzie to działa- chciałam kupić chłopu buty w prezencie za 379zł i na nie kod nie zadziałał. A nie były przecenione. Natomiast dodałam do koszyka rzeczy przecenione i zadziałało. Ale przy pierwszym użyciu bonu od Avanti wzięłam rzeczy bez przeceny i wszystko przeszło. Przy niektórych ubraniach jest taki komunikat: "Ten produkt można kupić podczas Letniej Wyprzedaży. Skorzystaj ze zniżki do 50% na kultowe ubrania i buty sportowe. Oferty w adidas Outlet nie mogą być łączone z innymi promocjami ani zniżkami." I wg. faceta z czatu tych produktów nie można kupować za vouchery co jest nieprawdą, bo mi się je udało kupić. Także jest kompletny misz-masz. Możesz zrobić tak, że jak będziesz miała voucher do dodaj produkty do koszyka, wbij voucher i zobacz czy Ci odejmie kasę. Jeśli nie, to metodą prób i błędów dobieraj inne rzeczy (co jest irytujące chociażby dlatego, że strona działa masakrycznie wolno). Voucher jakby co wtedy nie przepadnie.
Ale niestety ich rozmiarówka żyje własnym życiem a odnośniki "Na podstawie liczby zwrotów rekomendujemy zakup większego/mniejszego rozmiaru" nijak się mają do stanu faktycznego.
0 0

ktosiek1

#7108784 Napisano: 14.07.2023 11:20:19
vazzz napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

anaesth napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

Ja miałam taką sytuację. Walczyłam, walczyłam i... nic nie wywalczyłam. Przez tydzień rozmawiałam z nimi na czacie, który przy okazji się zawieszał i rozłączał a ostatnia rozmowa tak mnie zirytowała, że w końcu sama się rozłączyłam. Ale... z tymi voucherami faktycznie jest coś dziwnego i nie wiem na jakiej zasadzie to działa- chciałam kupić chłopu buty w prezencie za 379zł i na nie kod nie zadziałał. A nie były przecenione. Natomiast dodałam do koszyka rzeczy przecenione i zadziałało. Ale przy pierwszym użyciu bonu od Avanti wzięłam rzeczy bez przeceny i wszystko przeszło. Przy niektórych ubraniach jest taki komunikat: "Ten produkt można kupić podczas Letniej Wyprzedaży. Skorzystaj ze zniżki do 50% na kultowe ubrania i buty sportowe. Oferty w adidas Outlet nie mogą być łączone z innymi promocjami ani zniżkami." I wg. faceta z czatu tych produktów nie można kupować za vouchery co jest nieprawdą, bo mi się je udało kupić. Także jest kompletny misz-masz. Możesz zrobić tak, że jak będziesz miała voucher do dodaj produkty do koszyka, wbij voucher i zobacz czy Ci odejmie kasę. Jeśli nie, to metodą prób i błędów dobieraj inne rzeczy (co jest irytujące chociażby dlatego, że strona działa masakrycznie wolno). Voucher jakby co wtedy nie przepadnie.
Ale niestety ich rozmiarówka żyje własnym życiem a odnośniki "Na podstawie liczby zwrotów rekomendujemy zakup większego/mniejszego rozmiaru" nijak się mają do stanu faktycznego.

No właśnie, ja normalnie noszę rozmiar 34. Więc zamówiłam bluzy w rozmiarze 32. Na szerokość i długość bluzy ok, ale rękawy.... tak długie że nawet wysoka osoba ma je mocno oversize, a ja kilka zakładek/bufek. Na pytanie na czacie czy mają coś nie tak bardzo oversize w kroju rękawów, polecili mi kolekcje dla dzieci  emotka Byłam nawet w sklepie Adidasa w Wawie (3 piętra), żeby przymierzyć na "żywca" i dopiero zamówić, ale tam były jakieś dziwne kolekcje, raczej do uprawiania sportów. Bluza bawełniana damska tylko jedna i nawet rozmiar 28 miał super długie rękawy..... jak jeszcze mam się bujać z voucherem który nie na wszystko działa, to szkoda mi czasu i więcej to wkładu było w wygranie tego vouchera i teraz nakładów na generowanie nowego niż tej radości z wygranej i zakupów emotka
0 0

vazzz

#7108788 Napisano: 14.07.2023 11:34:44

No właśnie, ja normalnie noszę rozmiar 34. Więc zamówiłam bluzy w rozmiarze 32. Na szerokość i długość bluzy ok, ale rękawy.... tak długie że nawet wysoka osoba ma je mocno oversize, a ja kilka zakładek/bufek. Na pytanie na czacie czy mają coś nie tak bardzo oversize w kroju rękawów, polecili mi kolekcje dla dzieci  emotka Byłam nawet w sklepie Adidasa w Wawie (3 piętra), żeby przymierzyć na "żywca" i dopiero zamówić, ale tam były jakieś dziwne kolekcje, raczej do uprawiania sportów. Bluza bawełniana damska tylko jedna i nawet rozmiar 28 miał super długie rękawy..... jak jeszcze mam się bujać z voucherem który nie na wszystko działa, to szkoda mi czasu i więcej to wkładu było w wygranie tego vouchera i teraz nakładów na generowanie nowego niż tej radości z wygranej i zakupów emotka

To prawda. Ja na już zwracałam zamówienie, wczoraj wymieniałam kolejne na inny rozmiar a  jedyna rzecz, która mi pasuje to ta bluza- faktycznie z działu dziecięcego. Też noszę XS i sugerując się komentarzami zamówiłam na rozmiar 164 i w sumie mogłam zamówić na 158 i chyba byłaby lepsza, ale i tak nie jest źle adidas Adicolor Hoodie - Niebieski | adidas Poland
Natomiast jeśli chodzi o te spodnie to była kompletna porażka. Zamówiłam szare w rozmiarze 2XS wersja petite. I były cienkie, tak obcisłe, że wyglądałam jak w rajtuzkach a na dodatek za długie. Więc zamówiłam granatowe w rozmiarze XS też wersja petite. A te są o wiele za duże, materiał jest zupełnie inny i tylko długość pasuje. Więc z całkiem fajnej nagrody zrobił się problem adidas Essentials 3-Stripes French Terry Cuffed Pants - Niebieski | adidas Poland

kachakacha

#7108792 Napisano: 14.07.2023 11:38:13
W Adidas zamówiłam klapki basenowe dla siebie i dla męża. Było napisane, żeby wziąć rozmiar większe i tak zrobiłam. Są tak wąskie, że ledwo wciskamy tam stopy. Mogli dopisać, że to klapki dla bardzo szczupłych osób.

ktosiek1

#7108933 Napisano: 14.07.2023 17:14:56
vazzz napisał(a):

To prawda. Ja na już zwracałam zamówienie, wczoraj wymieniałam kolejne na inny rozmiar a  jedyna rzecz, która mi pasuje to ta bluza- faktycznie z działu dziecięcego. Też noszę XS i sugerując się komentarzami zamówiłam na rozmiar 164 i w sumie mogłam zamówić na 158 i chyba byłaby lepsza, ale i tak nie jest źle adidas Adicolor Hoodie - Niebieski | adidas Poland
Natomiast jeśli chodzi o te spodnie to była kompletna porażka. Zamówiłam szare w rozmiarze 2XS wersja petite. I były cienkie, tak obcisłe, że wyglądałam jak w rajtuzkach a na dodatek za długie. Więc zamówiłam granatowe w rozmiarze XS też wersja petite. A te są o wiele za duże, materiał jest zupełnie inny i tylko długość pasuje. Więc z całkiem fajnej nagrody zrobił się problem adidas Essentials 3-Stripes French Terry Cuffed Pants - Niebieski | adidas Poland

a dało radę zamówić tą dziecięcą bluzę z tego nowego wygenerowanego przez nich vouchera i czy oni tak będą w nieskończoność generować te vouchery? bo mi napisali że będzie on jednorazowy
0 0