Reklama na e-Konkursy.info

Wkurza mnie...

tereniagno

#7248557 Napisano: 22.03.2025 12:13:07
@gnieszk@ napisał(a):

tereniagno napisał(a):

emotka Tak mogę zrobić tylko ja.Poszłam do bankomatu wypłacić Blikiem kasę z Pawełków(z rezerwy).
I co zrobiłam? zamiast wybrać 100zł-wybrałam 20, bankomat wypluł 20.
80 zł do tyłu. Wypłata jednorazowa i nic już z tym nie zrobię, przepadło resztę.emotka

Napisz do agencji. Może są się wygenerować nowy czek na resztę

Nie wiem czy wygenerują, ponieważ w regulaminie jest, że wypłata jednorazowa.emotka
W Grześkach chyba jest, że możesz płacić blikiem lub wypłacić w bankomacie, ale też nie wiem czy przy wypłacie częściowej z bankomatu możesz jeszcze raz wypłacić resztę, czy tylko przy płatnościach w sklepieemotka
Ale dziękuję za podpowiedź, spróbuje napisać do Organizatora.emotka
1 cb656 0

cb656

#7248620 Napisano: 22.03.2025 20:19:28
PPPet-er napisał(a):

Maczupikczu napisał(a):

PPPet-er napisał(a):

Wkurza mnie Coca-cola z tymi ich kodami na czerwonych nakretkach, ktorych zwyczajnie nie widac emotka
I Fortis tez mnie wkurza, bo zrobił durną aplikacje gdzie nie mozna sobie spokojnie dodawac kodów by sie kumulowaly emotka  tylko wymyslaja tak akcje, by kody tracily waznosc emotka

ja zawsze kładę nakrętkę na aplikacji , wtedy ten biały mi podświetla i ładnie widać kod, ale zgadzam się do tego przeterminowania. Mam cale wiaderko kodów sprite, których nie mogę wpisać...

Dziwne, ze na czarnych, bez cukru, to moga wyrazne kody drukowac emotka
Moje kody Kinley poszly w siną dal razem z Coca-Cola emotka  expired 
 Dzieki Fortis to na Pepsi przejde, bo kodow nie maja wiec nic nie przepadnie emotka

Wywaliłem do kosza sporą garść nakrętek z kodami, których odczytanie bez lupy graniczyło z cudem przy mojej wadzie wzroku. Wrrr... emotka
0 0

stokrotka238

#7248710 Napisano: 23.03.2025 15:20:18
Nosz ku.. nie dość że nie wygrywam w Winiary, to jeszcze 11 lodów mi wygasło 😪 Biednemu zawsze wiatr w oczy! emotka
0 0

cudaczek121

#7248718 Napisano: 23.03.2025 16:08:04
stokrotka238 napisał(a):

Nosz ku.. nie dość że nie wygrywam w Winiary, to jeszcze 11 lodów mi wygasło 😪 Biednemu zawsze wiatr w oczy! emotka

Lodów?! Chyba kody masz na myśli emotka

snowflake

#7248766 Napisano: 23.03.2025 23:30:32
koniec weekendu i to, że wraz z nim zakończyła swoją karierę nasza pralka  emotka
0 0

otter

#7248910 Napisano: 24.03.2025 15:55:29
kupilem Sucha Żywiecka, bo miala etykiete promocyjna, a okazuje sie ze do konkursu mozna tylko Krakowskie....
0 0

Emememe

#7248914 Napisano: 24.03.2025 16:10:39
otter napisał(a):

kupilem Sucha Żywiecka, bo miala etykiete promocyjna, a okazuje sie ze do konkursu mozna tylko Krakowskie....

Dobrze, ze o tym napisałeś, tez zrobiłam ten błąd razy kilka. emotka  Wprowadzają w błąd!
0 0

atyde25

#7249025 Napisano: 25.03.2025 05:52:51
I kiedy zaczynasz krzyczeć z bezsilności przed 6 rano.
Kiedy gość mówi ,że ma garderobę 35 m kwadratowych a ty masz przestrzeni do życia całe 45 metrów.
Ciekawe ilu sąsiadów obudziłam. Ale jestem wkurzona emotka

ReneK

#7249064 Napisano: 25.03.2025 09:25:11
atyde25 napisał(a):

Kiedy gość mówi ,że ma garderobę 35 m kwadratowych a ty masz przestrzeni do życia całe 45 metrów.

Ja mam 34m na dwie os.🙉
Takie pudełeczko!A czynsz jak za 50!emotka
Choć pewnie i niejeden pochwaliłby się dwójka z przodu!emotka
0 0

wiolka252

#7249089 Napisano: 25.03.2025 10:01:11
ReneK napisał(a):

atyde25 napisał(a):

Ja mam 34m na dwie os.🙉

My jeszcze 4 lata temu mieliśmy 28 m na 4 🫢 teraz 56m na 5 osób 😅
1 ReneK 0

lasiglasty

#7249096 Napisano: 25.03.2025 10:20:26
atyde25 napisał(a):

Efekt patodeweloperki w Polsce. Teraz buduje się głównie mieszkania pod inwestycje, jak najmniejsze, żeby jak najwięcej sprzedać ludziom, którzy potem chcą to wynajmować, np. krótkoterminowo. Jak szukaliśmy mieszkania u nas w mieście, to się okazało, że większych niż 65m2 nie budują, a taki metraż to i tak rzadkość i luksus. O kuchni można pomarzyć, są już tylko aneksy, w których nawet nie da się porządnie ugotować. Wszystko na szybko i byle jak, nawet dobrych planów nie robią, bo w jednym mieszkaniu, które oglądaliśmy to pokoje po 9m2, a przedpokój ponad 18 emotka o 50m2 za pół miliona, z sypialnią 8m2 i widokiem na ścianę bloku, usłyszałam, że to okazja i komfort dla rodziny. Ja nie wiem, czy oni są jak roboty zaprogramowani, żeby taki kit wciskać, czy naprawdę mają tak mózgi wyprane dystopią, w której takie mieszkanie to spełnienie marzeń dla rodziny. Kiedyś mieszkania w blokach z wielkiej płyty też nie były dużo, ale chociaż o wiele łatwiej dostępne, no i kuchnie (małe, bo małe) ale były osobno. Teraz młodzi na start muszą być milionerami, żeby jakiś kurnik dostać.

isiulka

#7249105 Napisano: 25.03.2025 10:42:32
lasiglasty napisał(a):

atyde25 napisał(a):

Efekt patodeweloperki w Polsce. Teraz buduje się głównie mieszkania pod inwestycje, jak najmniejsze, żeby jak najwięcej sprzedać ludziom, którzy potem chcą to wynajmować, np. krótkoterminowo. Jak szukaliśmy mieszkania u nas w mieście, to się okazało, że większych niż 65m2 nie budują, a taki metraż to i tak rzadkość i luksus. O kuchni można pomarzyć, są już tylko aneksy, w których nawet nie da się porządnie ugotować. Wszystko na szybko i byle jak, nawet dobrych planów nie robią, bo w jednym mieszkaniu, które oglądaliśmy to pokoje po 9m2, a przedpokój ponad 18 emotka o 50m2 za pół miliona, z sypialnią 8m2 i widokiem na ścianę bloku, usłyszałam, że to okazja i komfort dla rodziny. Ja nie wiem, czy oni są jak roboty zaprogramowani, żeby taki kit wciskać, czy naprawdę mają tak mózgi wyprane dystopią, w której takie mieszkanie to spełnienie marzeń dla rodziny. Kiedyś mieszkania w blokach z wielkiej płyty też nie były dużo, ale chociaż o wiele łatwiej dostępne, no i kuchnie (małe, bo małe) ale były osobno. Teraz młodzi na start muszą być milionerami, żeby jakiś kurnik dostać.

to tzw. chów klatkowy Polaka emotka   
ale co zrobić, jest popyt jest podaż...
1 montezuma 0

isiulka

#7249138 Napisano: 25.03.2025 11:23:31
Wkurza mnie, ze poszłam z przyjaciółmi na wygrany z Pepsi Restaurant week i dostaliśmy takiego zatrucia pokarmowego, że umieramy 3 dzień... Zachciało nam się testować pure z cebuli emotka
0 0

zezowaty_kot

#7249147 Napisano: 25.03.2025 11:32:55
isiulka napisał(a):

Wkurza mnie, ze poszłam z przyjaciółmi na wygrany z Pepsi Restaurant week i dostaliśmy takiego zatrucia pokarmowego, że umieramy 3 dzień... Zachciało nam się testować pure z cebuli emotka

To się nazywa dieta-cud. Robicie po prostu formę na lato, zobaczysz ile schudniecie  emotka

tereniagno

#7249234 Napisano: 25.03.2025 14:27:52
@gnieszk@ napisał(a):

tereniagno napisał(a):

emotka Tak mogę zrobić tylko ja.Poszłam do bankomatu wypłacić Blikiem kasę z Pawełków(z rezerwy).
I co zrobiłam? zamiast wybrać 100zł-wybrałam 20, bankomat wypluł 20.
80 zł do tyłu. Wypłata jednorazowa i nic już z tym nie zrobię, przepadło resztę.emotka

Napisz do agencji. Może są się wygenerować nowy czek na resztę

Heh, tak jak spodziewałam się. Dostałam odp.-Wypłata jednorazowa.
Koniec-kropka emotka
0 0

cb656

#7249244 Napisano: 25.03.2025 15:01:38
ReneK napisał(a):

atyde25 napisał(a):

Ja mam 34m na dwie os.🙉

Kiedyś dawno, dawno temu, gdy przeprowadzaliśmy się do blokowiska z wynajmowanej sutereny przy kurniku emotka 49 metrów kwadratowych dla czteroosobowej rodziny wydawało się po prostu LUKSUSEM! emotka Dziś, gdy zostałem na tym metrażu w pojedynkę, wydaje mi się to może nie tyle ciasne, co raczej na styk wystarczające. Ech, jak to z czasem zmieniają się priorytety... emotka

agakaz2

#7249483 Napisano: 26.03.2025 15:31:31
jak mnie wkurza weryfikacja winiary wrr 3 dni robocze chyba na wacku kurcze.
od 18.03 paragon wysłany zaraz minie 10 dni. 2 maile wyslane masakra z nimi. a tam 9 produktów z Winiary eh - zupki zdążyłam już zjeść wrr
0 0

radosna

#7249511 Napisano: 26.03.2025 17:36:58
cb656 napisał(a):

ReneK napisał(a):

atyde25 napisał(a):

Ja mam 34m na dwie os.🙉

Kiedyś dawno, dawno temu, gdy przeprowadzaliśmy się do blokowiska z wynajmowanej sutereny przy kurniku emotka 49 metrów kwadratowych dla czteroosobowej rodziny wydawało się po prostu LUKSUSEM! emotka Dziś, gdy zostałem na tym metrażu w pojedynkę, wydaje mi się to może nie tyle ciasne, co raczej na styk wystarczające. Ech, jak to z czasem zmieniają się priorytety... emotka

Po ślubie będzie Wam ciasno na tych 49 m2 emotka A konkursów, w których można wygrać mieszkanie lub dom - nie ma. Kiedyś były!
0 0

kreo42

#7249532 Napisano: 26.03.2025 19:27:25
atyde25 napisał(a):

Miałem 81m2, będąc małym brzdącem jeździłem rowerkiem po pokojach, bo było rozkładowe, po 2 drzwi w pokojach, a teraz wolę przytulne 37 niż taka landarę  emotka

pikawka

#7249552 Napisano: 26.03.2025 21:46:16
cb656 napisał(a):

ReneK napisał(a):

atyde25 napisał(a):

Ja mam 34m na dwie os.🙉

12 lat temu 23 metry na 2 osoby emotka  na wynajętej kawalerce, przytulnie i dobrze bo razem…. Obecnie 150 metrów na 5 osób…. 
ile to sprzątania emotka