Wkurza mnie...

mandarynka16

#7325795 Napisano: 04.01.2026 19:52:36
alexmusic napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

mandarynka16 napisał(a):

donia7 napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

nowy rok nowe "trole" komuś tu niezle sufit siada bozzszz

I jeszcze nie umieją cytować poprawnieemotka

Myślę, że to jeden z forumowiczów który skasował ostatnio konto I wrócił w nowych wcieleniach. Juz kiedyś tak robił

O tym samym pomyślałam. Powtórka z rozrywki. Kasuje konto, a za chwilę dziwnym trafem pojawia się wysyp fejkowych profili...

Przecież to jest jedna i ta sama osoba, która od kilku miesięcy dobrze się bawi na forum i spamuje w różnych wątkach. Karniaki nic nie dają. Ciągle zakłada nowe konta. Najpierw Becia, Malbecia, a teraz objawia się jako Znana, O nono, Boskie C itp.

Raczej Cebuś emotka  ktoś to szukał ostatnio to ma
1 @gnieszk@ 0

kumulacja

#7325806 Napisano: 04.01.2026 21:48:43
mandarynka16 napisał(a):

alexmusic napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

mandarynka16 napisał(a):

donia7 napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

Myślę, że to jeden z forumowiczów który skasował ostatnio konto I wrócił w nowych wcieleniach. Juz kiedyś tak robił

O tym samym pomyślałam. Powtórka z rozrywki. Kasuje konto, a za chwilę dziwnym trafem pojawia się wysyp fejkowych profili...

Przecież to jest jedna i ta sama osoba, która od kilku miesięcy dobrze się bawi na forum i spamuje w różnych wątkach. Karniaki nic nie dają. Ciągle zakłada nowe konta. Najpierw Becia, Malbecia, a teraz objawia się jako Znana, O nono, Boskie C itp.

To na pewno nie cb656. On jest zbyt inteligentny, by robić z siebie głupka. Skasował swoje konto z ważnego powodu.
1 alexmusic 0

@gnieszk@

#7325808 Napisano: 04.01.2026 22:24:23
kumulacja napisał(a):

mandarynka16 napisał(a):

alexmusic napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

mandarynka16 napisał(a):

donia7 napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

To na pewno nie cb656. On jest zbyt inteligentny, by robić z siebie głupka. Skasował swoje konto z ważnego powodu.

No spierałabym się... Poprzednim razem, gdy skasował konto robił dokładnie to samo. Zresztą jedno z tych kont (Dzidzia Piernik z taką wymalowaną babą, z którego pisał zresztą początkowo w formie żeńskiej) przekształcił potem w swoje oficjalne.
1 rufus 0