WC - rozmowy o wszystkim

agusiac87

#6786811 Napisano: 08.06.2021 23:28:38
czy promocje w superpharm które są na stronie online  są też dostępne w stacjonarnej drogerii w tej samej cenie? 
Pytam, bo nawet odbiór osobisty zrobili tam płatny, a mogłabym podjechać kiedyś do tej drogerii...
0 0

aleksandra008

#6786816 Napisano: 09.06.2021 00:13:00
agusiac87 napisał(a):

czy promocje w superpharm które są na stronie online  są też dostępne w stacjonarnej drogerii w tej samej cenie? 
Pytam, bo nawet odbiór osobisty zrobili tam płatny, a mogłabym podjechać kiedyś do tej drogerii...

ooo emotka  właśnie dodaje do koszyka żeby odebrać osobiście. nie wiem, chyba też
0 0

vickichelm

#6786866 Napisano: 09.06.2021 10:40:08
Szukam osoby która korzystała z bonu do travelist tego z odido?  Czy te dwa kody bo tak otrzymalam 2x500 zl można wykorzystać przy 1 wyjeździe? Czy do tego można dołożyć jeszcze bon turystyczny 500 ?
0 0

slomkab

#6786868 Napisano: 09.06.2021 10:48:03
vickichelm napisał(a):

Szukam osoby która korzystała z bonu do travelist tego z odido?  Czy te dwa kody bo tak otrzymalam 2x500 zl można wykorzystać przy 1 wyjeździe? Czy do tego można dołożyć jeszcze bon turystyczny 500 ?

Ja zamierzam korzystać za dwa tyg  i mam nadzieje ze się uda
0 0

maa

#6786918 Napisano: 09.06.2021 12:45:40
sytuacja sprzed chwili z naszego domu: dzieci ogarnięte, bajka włączona, mama idzie wziąć szybki prysznic. Drzwi od łazienki zostają otwarte (wiadomo!). W domu idealna cisza, polewam się wodą i myślę sobie, ale ja mam już duże dzieci, można spokojnie wziąć prysznic. Wtedy słyszę brzdęk upadającego szkła. Wybiegam w ręczniku. Rozbita szklanka na podłodze, dzieci stoją nieruchomo (znają zasadę jak szklanka upada pozostają w bezruchu:). Generalnie ofiar nie ma. Straty minimalne. Jest dobrze. Zbieram szybko resztki, włączam odkurzacz, przy okazji odkurzam całe mieszkanie (jak już odkurzacz włączony żal stracić okazję). Jak kończę to już nawet włosy są suche. Siadam i tak sobie teraz myślę - przecież rozbite szkło symbolizuje szczęście - no to czekam na nagrody bo chyba kroi się coś dużego emotka   emotka  :) emotka  

olunka

#6786961 Napisano: 09.06.2021 14:35:21
czy działa wam poczta na WP?
1 kumulacja 0

elmas

#6786966 Napisano: 09.06.2021 14:42:41
olunka napisał(a):

U mnie nie działa. 
1 kumulacja 0

olunka

#6786969 Napisano: 09.06.2021 14:43:52
elmas napisał(a):

olunka napisał(a):

U mnie nie działa. 

juz działa emotka
1 elmas 0

aniolka2310

#6786973 Napisano: 09.06.2021 14:48:27
slomkab napisał(a):

vickichelm napisał(a):

Ja zamierzam korzystać za dwa tyg  i mam nadzieje ze się uda

Trzeba do nich napisać, oni połączą obydwa bony w jeden emotka  
0 0

maa

#6787124 Napisano: 09.06.2021 21:03:42
maa napisał(a):

sytuacja sprzed chwili z naszego domu: dzieci ogarnięte, bajka włączona, mama idzie wziąć szybki prysznic. Drzwi od łazienki zostają otwarte (wiadomo!). W domu idealna cisza, polewam się wodą i myślę sobie, ale ja mam już duże dzieci, można spokojnie wziąć prysznic. Wtedy słyszę brzdęk upadającego szkła. Wybiegam w ręczniku. Rozbita szklanka na podłodze, dzieci stoją nieruchomo (znają zasadę jak szklanka upada pozostają w bezruchu:). Generalnie ofiar nie ma. Straty minimalne. Jest dobrze. Zbieram szybko resztki, włączam odkurzacz, przy okazji odkurzam całe mieszkanie (jak już odkurzacz włączony żal stracić okazję). Jak kończę to już nawet włosy są suche. Siadam i tak sobie teraz myślę - przecież rozbite szkło symbolizuje szczęście - no to czekam na nagrody bo chyba kroi się coś dużego emotka   emotka    emotka emotka  

:) emotka  no! wiedziałam, czułam, dzieci przewidziały ... projektor, dwa plecaki z Cheetosa, dwa bony po 100 zl do Decathlona i słuchawki z Wawelu emotka

magdalena-chili

#6787125 Napisano: 09.06.2021 21:07:45
maa napisał(a):

maa napisał(a):

sytuacja sprzed chwili z naszego domu: dzieci ogarnięte, bajka włączona, mama idzie wziąć szybki prysznic. Drzwi od łazienki zostają otwarte (wiadomo!). W domu idealna cisza, polewam się wodą i myślę sobie, ale ja mam już duże dzieci, można spokojnie wziąć prysznic. Wtedy słyszę brzdęk upadającego szkła. Wybiegam w ręczniku. Rozbita szklanka na podłodze, dzieci stoją nieruchomo (znają zasadę jak szklanka upada pozostają w bezruchu:). Generalnie ofiar nie ma. Straty minimalne. Jest dobrze. Zbieram szybko resztki, włączam odkurzacz, przy okazji odkurzam całe mieszkanie (jak już odkurzacz włączony żal stracić okazję). Jak kończę to już nawet włosy są suche. Siadam i tak sobie teraz myślę - przecież rozbite szkło symbolizuje szczęście - no to czekam na nagrody bo chyba kroi się coś dużego emotka   emotka    emotka emotka  

:) emotka  no! wiedziałam, czułam, dzieci przewidziały ... projektor, dwa plecaki z Cheetosa, dwa bony po 100 zl do Decathlona i słuchawki z Wawelu emotka

daj Dzieciom całe szkło, które Ci się już nie podoba - niech wytłuką, będzie miejsce na kolejne nagrody (i od razu deszcz wygranych!) emotka  

maa

#6787152 Napisano: 10.06.2021 00:45:27
magdalena-chili napisał(a):

maa napisał(a):

maa napisał(a):

daj Dzieciom całe szkło, które Ci się już nie podoba - niech wytłuką, będzie miejsce na kolejne nagrody (i od razu deszcz wygranych!) emotka  

na całe szczęsście szklanki i talerze "lecą" u moich dzieci na okrągło emotka  taki mamy klimat  emotka

maa

#6787209 Napisano: 10.06.2021 10:53:24
angelika91 napisał(a):

Macie jakieś porady dotyczące wygrywania?
gram od 2 lat w praktycznie każdym konkursie i zawsze albo nic albo najgorsze nagrody.
jak obserwuje wątek z wygranymi to przeważnie te same osoby wygrywają rowery, konsole i inne cenne nagrody. Jak wy to robicie?
moze za mało inwestuje w konkursy, albo coś 

Agnelika91 w awatarze "z nami od dwóch dni", w opisie "gram od 2 lat" - może w tym kwi przyczyna emotka
A jeśli chodzi o mnie to w parze z jakością idzie także ilość.
Moje motto konkursowe "nie da się wygrać w kazdym konkursie, ale da się w każdym próbować". Nie zawsze trafia się w gust jury, nie zawsze można zostać wylosowanym, ale metoda prób i błędów zawsze działa i co jakiś czas coś wpada.
powodzenia!
1 maverick 0

nanajka81

#6787210 Napisano: 10.06.2021 10:53:39
poszuaj
angelika91 napisał(a):

gram od 2 lat w praktycznie każdym konkursie i zawsze albo nic albo najgorsze nagrody.
jak obserwuje wątek z wygranymi to przeważnie te same osoby wygrywają rowery, konsole i inne cenne nagrody. Jak wy to robicie?

poszukaj sobie na fejsie Konkursowy Ninja - może od niego czegoś się nauczysz.
0 0

zielonaszpilka

#6787214 Napisano: 10.06.2021 10:57:23
nanajka81 napisał(a):

poszuaj

angelika91 napisał(a):

Serio? No chyba nie emotka  ninja nie daje żadnych konkretnych rad. Informuje tylko o niektórych konkursach, w których jest dużo nagród albo które go nie interesują i jedyna podpowiedź jak wygrać to przeklejka z regulaminu, czyli np. jak wygrać w konkursie śmietanki łaciatej? Kup śmietankę, zachowaj paragon i napisz ciekawą odpowiedź emotka

rozczochrana-bobrzyca

#6787218 Napisano: 10.06.2021 11:11:15
angelika91 napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

poszuaj

angelika91 napisał(a):

Serio? No chyba nie emotka  ninja nie daje żadnych konkretnych rad. Informuje tylko o niektórych konkursach, w których jest dużo nagród albo które go nie interesują i jedyna podpowiedź jak wygrać to przeklejka z regulaminu, czyli np. jak wygrać w konkursie śmietanki łaciatej? Kup śmietankę, zachowaj paragon i napisz ciekawą odpowiedź emotka

Racja sprawdziłam ten profil i praktycznie tylko się chwali czego to on nie wygrał

Od niego się można dowiedzieć co najwyżej, że konkursowy ninja pije kawę w konkursowym kubku z konkursowego ekspresu, ale ma dylemat, jaki to ma być kubek, głosujcie emotka  

maa

#6787223 Napisano: 10.06.2021 11:31:57
zielonaszpilka napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

poszuaj

angelika91 napisał(a):

nie znałam wcześniej. Z ciekawości zajrzałam. Podziwiam za chęć "wynaturzania się". Ja po kilkuletnim doświadczeniu zauważyłam, że nagrodami raczej nie warto się chwalić. O tym, że gram i wygrywam wie kilka zaledwie osób.
1 kreatia 0

FBbeata7

#6787354 Napisano: 10.06.2021 17:52:39
angelika91 napisał(a):

Żeby wygrać - trzeba grać. W loteriach- zwykle większa ilość zgłoszeń przekłada sie na jakąś wygraną, tylko teraz te ,, nagrody pocieszenia" bardzo marne dają. Najlepiej, sądzę , wejść w układ z kimś ze sklepu spożywczego- ludzie często nie odbierają paragonów- więc taka osoba może ,, odłożyć" wybrane paragony. Można konkursowe paragony znaleźć w koszykach supermarketowych, można grać na krewnych i znajomych królika - gdy nie wymagają zakupu, tylko danych .Można brać udział w niszowych konkursach, gdzie nagród jest dużo, ale mało atrakcyjne. Albo niszowych dlatego,że trzeba kupić drogi produkt, albo produkt mało popularny. Wtedy , myślę, jest mniej zgłoszeń i większe szanse. Dużo konkursów jest na facebooku- tam można grać bez kosztów, bo zwykle tylko trzeba napisać tekst lub wkleić zdjęcie.
0 0

joan

#6787366 Napisano: 10.06.2021 18:10:12
angelika91 napisał(a):

angelika91 napisał(a):

Zawsze korzystałam z forum jako niezalogowana

Jeśli chodzi o Pana Plagiatora Ninję -> szkoda literek na takiego typa. To się w głowie nie mieści, że w ogóle ktoś zagląda na jego FP emotka

Na forum zawsze się loguj. Dodawaj konkursy do naszej bazy, wtedy odblokuje Ci się kilka dodatkowych wątków, a to zawsze jakaś pomoc / podpowiedź emotka Spróbuj określić swoje mocne strony i bierz udział w takich akcjach, gdzie możesz to wykorzystać. Co może być mocną / słabą stroną konkursowicza? WSZYSTKO emotka

ziolko

#6787400 Napisano: 10.06.2021 19:48:34
@nanajka81 - akurat ON to kiepski przykład do naśladowania. 
Plagiator i tyle. W dodatku wie, że plagiatuje, ale z racji tego, że studiuje (lub studiował) prawo czy coś w tym stylu, to tylko straszy tych, co się oburzają na jego nieuczciwość emotka
Plagiat - hamburger w majonezie kieleckim. Już tu było na forum to omawiane w temacie "plagiaty"