Wkurza mnie...

bethan

#6709973 Napisano: 16.06.2020 21:22:36
superloser napisał(a):

Kody maja to do siebie, ze moga Ci powiedziec kiedy, gdzie i na co został on użyty emotka  
Powodzenia w dochodzeniu 

Tak, tylko jak zakup był stacjonarny, to nic to nie da emotka
0 0

anialistopad

#6710020 Napisano: 17.06.2020 09:07:35
Zywiec wkurza mnie .wpisalam dzis 75 kodow i nic. Juz mi sie nie chce wypisywać  pozostalaych ,bo i taknie wygram
0 0

Gość: chochliczka

#6710168 Napisano: 17.06.2020 16:09:01
Dzieki dziewczyny jestescie wielkie emotka
1 kumulacja 0

joasiajulia

#6710182 Napisano: 17.06.2020 17:47:04
chochliczka napisał(a):

Wkurza mnie zycie, nic mi nie wychodzi, nie mam siły nawet by wstać z łózka emotka  

Wszystkiego dobrego Ci życzę  emotka oraz wygrania wyjazdu na ekskluzywnego spa na zregenerowanie sił  emotka

anialistopad

#6710199 Napisano: 17.06.2020 19:20:17
Wugralam słuchawki  z minionkow i nie ten nip wpisalam  a rsk wszystko poprawnie.  Przepadły sluchawki nie?
0 0

edzia21

#6710205 Napisano: 17.06.2020 19:29:36
anialistopad napisał(a):

Wugralam słuchawki  z minionkow i nie ten nip wpisalam  a rsk wszystko poprawnie.  Przepadły sluchawki nie?

Przecież NIP jest tylko jeden na paragonie, więc jak nie ten? Zapewne przepadły.
0 0

anialistopad

#6710209 Napisano: 17.06.2020 19:44:02
edzia21 napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Przecież NIP jest tylko jeden na paragonie, więc jak nie ten? Zapewne przepadły.

Wiem ,ze jest 1,ja wpisalam  z innego sklepu nip. Telefon  mi podmienil nip ,bo mialam automatycznie  uzupełniony formularz,a na koniec kliknelam przed sprawdzeniem 
0 0

gosiak351

#6710215 Napisano: 17.06.2020 20:00:48
wkurza mnie, ze czasem w konkursach dzwonią, bo nie zawsze mogę odebrać, kupię coś narobię się a potem lipa
0 0

zaczytana-pola

#6710218 Napisano: 17.06.2020 20:06:17
gosiak351 napisał(a):

wkurza mnie, ze czasem w konkursach dzwonią, bo nie zawsze mogę odebrać, kupię coś narobię się a potem lipa

Też mnie to wkurza. Dzisiaj w ten sposób przepadła mi nagroda
0 0

androm

#6710220 Napisano: 17.06.2020 20:08:51
zaczytana-pola napisał(a):

gosiak351 napisał(a):

Też mnie to wkurza. Dzisiaj w ten sposób przepadła mi nagroda

też uważam, ze powinni zawsze smsem albo mailem informować, a nie jakieś dzwonienie
0 0

jokan

#6710224 Napisano: 17.06.2020 20:12:20
wkurza mnie intermarche....inne ceny na polkach, inne na paragonie (wyzsze...!!!!) emotka emotka
0 0

pikawka

#6710240 Napisano: 17.06.2020 21:28:38
Wkurzył mnie ochroniarz z Carrefour. 
Robiłam dziś zakupy, miałam sporo do konkursów m.in kilka zgrzewek wody. W związku z czym poszłam do kas samoobsługowych, bo tam bez skrępowania co chce nabijam na osobne paragony, bez tłumaczenia się. No i tak sobie kasuję, płace, odstawiam, kasuje płace itd. No i widzę, że stoi 2 metry ode mnie i się gapi.  Ja dalej sobie nabijam... W sumie 8 paragonów  emotka   Zapakowalam do wózka i wychodzę. Zatrzymuje mnie i prosi o paragony. 
No i tu mnie najbardziej wkurw...ł. popatrzył na nie, pooglądał. Nie wiem co cymbał niby sprawdził bo wszystko miałam w reklamowkach a nawet nie pofatygowal się, żeby zajrzeć. Po co niby brał je do łapy, skoro nie sprawdził  czy to co w wózku mam na paragonie..... wwwrrrr poczułam się jak złodziej. 
1 brucee 0

pink086

#6710244 Napisano: 17.06.2020 21:51:02
pikawka napisał(a):

Robiłam dziś zakupy, miałam sporo do konkursów m.in kilka zgrzewek wody. W związku z czym poszłam do kas samoobsługowych, bo tam bez skrępowania co chce nabijam na osobne paragony, bez tłumaczenia się. No i tak sobie kasuję, płace, odstawiam, kasuje płace itd. No i widzę, że stoi 2 metry ode mnie i się gapi.  Ja dalej sobie nabijam... W sumie 8 paragonów  emotka   Zapakowalam do wózka i wychodzę. Zatrzymuje mnie i prosi o paragony. 
No i tu mnie najbardziej wkurw...ł. popatrzył na nie, pooglądał. Nie wiem co cymbał niby sprawdził bo wszystko miałam w reklamowkach a nawet nie pofatygowal się, żeby zajrzeć. Po co niby brał je do łapy, skoro nie sprawdził  czy to co w wózku mam na paragonie..... wwwrrrr poczułam się jak złodziej. 

Też kiedyś stał ochroniarz przy mnie i oglądał co ja robię:) źle się z tym czułam... ale przynajmniej nie zatrzymał
1 pikawka 0

antylopia

#6710245 Napisano: 17.06.2020 22:02:22
pikawka napisał(a):

jak robię zakupy konkursowe i ktoś zaczyna za mną stać i przyglądać się co robię to naprawdę czuje się jak złodziej. nawet jak płace za każdy batonik to się zastanawiam czy ja k....wa coś źle robię że tak za mną stoi i się patrzy?
niestety w takim przypadkach najczęściej coś kasuje nie po mojej myśli

prosiaczek

#6710254 Napisano: 17.06.2020 22:41:54
Też miałam ostatnio podobna sytuację i o ile ekspedientka czy ochrona by tylko stała, to mam ją w nosie, nawet bym się uśmiechnęła po prostu,ale ona się odezwała groźnym głosem:
- Ja patrzę co Pani robi!!!
- No, jak Pani lubi.
- Strasznie dziwnie Pani te zakupy robi! Każda rzecz na inny paragon! 
I tu w głosie szczyt focha z jej strony.
Ooooo
Do mnie z fochem bez powodu? Nie w tej fazie cyklu emotka  :D  Sklep pusty, kasy samoobsługowe puste nic nie blokuję więc:
- Jeśli jest zakaz takich zakupów w regulaminie sklepu to proszę mi go tu przedstawić. W przeciwnym razie proszę poczekać aż skończę robić zakupy i wtedy poprosić o okazanie paragonów. 

Poszła sobie. Zdarza się że ktoś się dziwi,ale najchętniej i najcZesciej wtedy żartuję, uśmiecham się. Ale z fochem na mnie... Łoooo bazyliszek by się ode mnie mógł uczyć emotka

pikawka

#6710257 Napisano: 17.06.2020 23:04:28
prosiaczek napisał(a):

Też miałam ostatnio podobna sytuację i o ile ekspedientka czy ochrona by tylko stała, to mam ją w nosie, nawet bym się uśmiechnęła po prostu,ale ona się odezwała groźnym głosem:
- No, jak Pani lubi.
Ooooo
Do mnie z fochem bez powodu? Nie w tej fazie cyklu emotka  :D  Sklep pusty, kasy samoobsługowe puste nic nie blokuję więc:
- Jeśli jest zakaz takich zakupów w regulaminie sklepu to proszę mi go tu przedstawić. W przeciwnym razie proszę poczekać aż skończę robić zakupy i wtedy poprosić o okazanie paragonów. 

Poszła sobie. Zdarza się że ktoś się dziwi,ale najchętniej i najcZesciej wtedy żartuję, uśmiecham się. Ale z fochem na mnie... Łoooo bazyliszek by się ode mnie mógł uczyć emotka

Takie zachowanie z jej strony jest bardzo nieprofesjonalne. Bo np. obok może stać moja znajoma, koleżanka z pracy czy szef a ona takim gadaniem na głos sugeruje, że coś kombinuje albo chce ukraść. Chamstwo. 
0 0

androm

#6710261 Napisano: 17.06.2020 23:20:29
prosiaczek napisał(a):

- No, jak Pani lubi.
Ooooo

ta baba to jakiś przygłup normalnie
0 0

visserarthur

#6710267 Napisano: 18.06.2020 00:12:45
Jak ktoś mi stoi za plecami, to mówię, żeby sobie na monitoringu na mnie patrzyli. Uznają to za chamstwo (to oburzenie!), ale odchodzą. Najczęściej są zaciekawieni. Jak ktoś jest ok i tylko pyta „dlaczego tak” to wciskam jakiś kit... standardowe kity mam trzy
0 0

ziolko

#6710419 Napisano: 18.06.2020 14:14:21
visserarthur napisał(a):

Jak ktoś mi stoi za plecami, to mówię, żeby sobie na monitoringu na mnie patrzyli. Uznają to za chamstwo (to oburzenie!), ale odchodzą. Najczęściej są zaciekawieni. Jak ktoś jest ok i tylko pyta „dlaczego tak” to wciskam jakiś kit... standardowe kity mam trzy

Zawsze można powiedzieć, że robisz zakupy dla teściowej, mamy i siebie i każdy chce mieć swój paragon  emotka

prosiaczek

#6710434 Napisano: 18.06.2020 14:59:44
ziolko napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Zawsze można powiedzieć, że robisz zakupy dla teściowej, mamy i siebie i każdy chce mieć swój paragon  emotka

Ja, żeby nabić transakcje na darmową obsługę karty w banku emotka
0 0