Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

myszania

#7332203 Napisano: 27.01.2026 14:12:58
Ps. Dostałam taką samą odpowiedź jak wyżej. Ze zdjęciem paragonu i górnym numerem.
0 0

FBagnieszka12

#7332204 Napisano: 27.01.2026 14:13:59
Czyli co jeśli daty nie ma na górze to należy podać numer dolny a jesli data jest na górze to podajemy górny. Dziwne. Ja podałam górny mimo że datę mam na dole. Pozatym musiałam zmiescic sie w limicie 160 znakow bo inaczej wiadomość wysyłało jako MMS
0 0

anialistopad

#7332205 Napisano: 27.01.2026 14:14:14
A jak sie to ma do parogonu na ktorym data jest na dole? Sami nie potrafia sprecyzowac o h.... im chodzi. Wczoraj kupilam kawe rozpuszczalna i opis do du....niech nie mysla ,ze pojde po pieczatke . Od tego sa ,aby to sprawdzic . Konkurs w 1 sieci i jakos smolar potrafi ogarnac nazwy w sklepach a tu robic z siebie cymbala i latac prosic o pieczatki

fan-mandaryny

#7332206 Napisano: 27.01.2026 14:15:35
Mimo braku sympatii do tej agencji ze względów wiadomych (jeszcze nigdy u nich nie wygrałem w opisowym!), to trochę nie rozumiem Waszej złości. Przecież większość agencji nie informuje na starcie, jakiego numeru wymaga. Zawsze wpisywaliśmy ten górny, na linii daty i było git, i jakoś nikt nie krzyczał. Ale to dobrze z drugiej strony, bo nie chcę, aby z tego powodu ludzie grali kilka razy na ten sam paragon. Temu mówię nie!
0 0

pikawka

#7332208 Napisano: 27.01.2026 14:17:43
FBagnieszka12 napisał(a):

Czyli co jeśli daty nie ma na górze to należy podać numer dolny a jesli data jest na górze to podajemy górny. Dziwne. Ja podałam górny mimo że datę mam na dole. Pozatym musiałam zmiescic sie w limicie 160 znakow bo inaczej wiadomość wysyłało jako MMS

Ja napisałem, że mam datę na dole, dostałam takiego maila z podkreślonym numerem jak ktoś wyżej wstawił. I dla mnie to jest wiążące, to co podkreślili. Ja wysyłam  tylko górny numer.

Yolobolo

#7332209 Napisano: 27.01.2026 14:18:15
Miałem paragon z datą na dole. Dostałem odpowiedź że prawidłowy numer jest po prawej na górze, a nie ten na dole na lini daty

Cytrusek

#7332212 Napisano: 27.01.2026 14:23:44
Yolobolo napisał(a):

Miałem paragon z datą na dole. Dostałem odpowiedź że prawidłowy numer jest po prawej na górze, a nie ten na dole na lini daty

No i dobrze, taka informacja powinna zakończyć naszą dyskusję na ten temat.
0 0

samdej

#7332215 Napisano: 27.01.2026 14:27:30
Podsumowując, jednak ewidentnie ten konkurs jest grą losową..., już na etapie zgłaszania nr wydruku/paragonu losowo rozkminiasz co autor miał na myśli  emotka .
0 0

luko922

#7332218 Napisano: 27.01.2026 14:31:10
Też mi odpisali, że prawidłowy jest u góry, nawet wysłali przykład z zaznaczonym numerem
0 0

pioge7

#7332220 Napisano: 27.01.2026 14:33:07
Yolobolo napisał(a):

też dostałem ten przykład gdzie numer jest na linii daty, który nic nie mówi. W odpowiedzi dałem swój paragon, gdzie datę mam na dole i zobaczymy co powiedzą

ja im napisałem, że podałem górny, wysłałem im zdjęcie swojego paragonu i odpisali mi: 

Dokonał Pan zatem poprawnego zgłoszenia.

tylko, że nie mam daty na tej wysokości, gdzie oni mają. 
ale mam potwierdzenie, że to ten, więc śpię spokojnie.
0 0

Cytrusek

#7332222 Napisano: 27.01.2026 14:35:19
luko922 napisał(a):

Też mi odpisali, że prawidłowy jest u góry, nawet wysłali przykład z zaznaczonym numerem

Chyba zmienili taktykę, bo ja jeszcze dostałam wiadomość bez zdjęcia tego paragonu, z opisem jak wyżej podawałam (z którego wynikało, że ma być nr po lewej na linii daty). Złamali się jak nic pod naporem ilości e-maili w związku z tym numerem i bezpiecznie stwierdzili, że ten górny prawy numer jest git, no i dobrze emotka
0 0

anialistopad

#7332223 Napisano: 27.01.2026 14:36:30
pioge7 napisał(a):

Yolobolo napisał(a):

też dostałem ten przykład gdzie numer jest na linii daty, który nic nie mówi. W odpowiedzi dałem swój paragon, gdzie datę mam na dole i zobaczymy co powiedzą

ja im napisałem, że podałem górny, wysłałem im zdjęcie swojego paragonu i odpisali mi: 

Dokonał Pan zatem poprawnego zgłoszenia.

tylko, że nie mam daty na tej wysokości, gdzie oni mają. 
ale mam potwierdzenie, że to ten, więc śpię spokojnie.

Ja do nich napisalam z zapytaniem jak to sie ma do daty paragonu skoro mam na dole  a nie jak chca na gorze. Wyslali zdjecie i gorny numer chca niezaleznie od tego w ktorym miejscu znajduje sie data paragonu
0 0

Monika11

#7332224 Napisano: 27.01.2026 14:37:29
myszania napisał(a):

Ja nie mogę, nie można wsadzić w regulamin takiego zdjęcia i jest po problemie. Napisała do niich, wyżyhłam się, a teraz czytam, że jeszcze chccą pieczątke jak kawa ziarnista.....ku***a, co jeszcze mam dać, pismo od Papieza?

A ja mam kawa rozpusz  150 g i tyle , to co też pieczątka będzie potrzebna ? Chyba każdy ma tak samo paragony opisane
0 0

zaczytana-pola

#7332230 Napisano: 27.01.2026 14:47:33
Oni sobie żarty robią. Zamiast wziąć opis od Dino, to kilkaset osób ma iść po pieczątkę. Tam nie ma komu towaru wyłożyć, a jeszcze trzeba pracownikom pracy dokładać.

Agnes

#7332231 Napisano: 27.01.2026 14:48:56
Yolobolo napisał(a):

no własnie ja też mam datę na dole i co wtedy?
0 0

karoxxa

#7332235 Napisano: 27.01.2026 14:53:58
Monika11 napisał(a):

myszania napisał(a):

Ja nie mogę, nie można wsadzić w regulamin takiego zdjęcia i jest po problemie. Napisała do niich, wyżyhłam się, a teraz czytam, że jeszcze chccą pieczątke jak kawa ziarnista.....ku***a, co jeszcze mam dać, pismo od Papieza?

A ja mam kawa rozpusz  150 g i tyle , to co też pieczątka będzie potrzebna ? Chyba każdy ma tak samo paragony opisane

A skąd wiadomo ze chcą pieczątkę?
0 0

samdej

#7332236 Napisano: 27.01.2026 14:59:32
zaczytana-pola napisał(a):

Oni sobie żarty robią. Zamiast wziąć opis od Dino, to kilkaset osób ma iść po pieczątkę. Tam nie ma komu towaru wyłożyć, a jeszcze trzeba pracownikom pracy dokładać.

Co Wy z tymi pieczątkami. Jakim prawem organizator żąda od nas czegoś na co nie mamy wpływu - na opis na paragonie, na nastrój/kompetencje/widzi mi się pracownika czy kierownika sklepu. Jeden pracownik podbije paragon bez problemu, ale drugi tego nie zrobi na zasadzie - nie bo nie. Ok, niby zgadzamy się na regulamin, ale nikt od nas nie ma prawa wymagać czegoś co jest niezależne od nas.
1 onmyown 0

Kwiat Paproci

#7332237 Napisano: 27.01.2026 15:01:18
rozwiewam wszelkie wątpliwości dotyczące konkursu DINO TCHIBO GOLD mam od nich odpowiedz 
Zgodnie z regulaminem w zgłoszeniu konkursowym należy podać numer wydruku, a nie numer paragonu fiskalnego
czyli ten górny na wysokości NIP emotka

Monika11

#7332238 Napisano: 27.01.2026 15:02:00
karoxxa napisał(a):

Monika11 napisał(a):

myszania napisał(a):

A skąd wiadomo ze chcą pieczątkę?

myszania napisała wyżej
0 0

as32572

#7332243 Napisano: 27.01.2026 15:21:23
samdej napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

Co Wy z tymi pieczątkami. Jakim prawem organizator żąda od nas czegoś na co nie mamy wpływu - na opis na paragonie, na nastrój/kompetencje/widzi mi się pracownika czy kierownika sklepu. Jeden pracownik podbije paragon bez problemu, ale drugi tego nie zrobi na zasadzie - nie bo nie. Ok, niby zgadzamy się na regulamin, ale nikt od nas nie ma prawa wymagać czegoś co jest niezależne od nas.

Prawem takim,że chcą na nas przerzucić robotę,która sami powinni zrobić.
Nawet ulubiona przez wielu agencja Avanti kiedyś do mnie wprost powiedziała że im narobiłam dodatkowej roboty wysyłając paragon bez pieczątki, gdzie według mnie wynikał z niego zakup produktu,chociaż był mega skrótowo napisany.
0 0