Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

myszania

#7332244 Napisano: 27.01.2026 15:22:05
Monika11 napisał(a):

karoxxa napisał(a):

Monika11 napisał(a):

myszania napisał(a):

Ja nie mogę, nie można wsadzić w regulamin takiego zdjęcia i jest po problemie. Napisała do niich, wyżyhłam się, a teraz czytam, że jeszcze chccą pieczątke jak kawa ziarnista.....ku***a, co jeszcze mam dać, pismo od Papieza?

A ja mam kawa rozpusz  150 g i tyle , to co też pieczątka będzie potrzebna ? Chyba każdy ma tak samo paragony opisane

A skąd wiadomo ze chcą pieczątkę?

myszania napisała wyżej

Prostuję, nie ja napisałam, że chcą, tylko odniosłam się do wypowiedzi Pepa, że napisali jej, że kawa ziarnista 1 kg musi miec pieczątke....ale fakt, jak to w DINO opis zjeba**y. Tyle, że to oni powinni z dino ustalić jakie są kody na te 3 rodzaje kaw, które biorą udział w konkursie.

lukasz6

#7332245 Napisano: 27.01.2026 15:22:33
@Kwiat napisał(a):

rozwiewam wszelkie wątpliwości dotyczące konkursu DINO TCHIBO GOLD mam od nich odpowiedz 
Zgodnie z regulaminem w zgłoszeniu konkursowym należy podać numer wydruku, a nie numer paragonu fiskalnego
czyli ten górny na wysokości NIP emotka

Tak to zdanie sformułowałaś, że dalej nie wiadomo, o który numer paragonu im chodzi…
0 0

lukasz6

#7332246 Napisano: 27.01.2026 15:22:36
@Kwiat napisał(a):

rozwiewam wszelkie wątpliwości dotyczące konkursu DINO TCHIBO GOLD mam od nich odpowiedz 
Zgodnie z regulaminem w zgłoszeniu konkursowym należy podać numer wydruku, a nie numer paragonu fiskalnego
czyli ten górny na wysokości NIP emotka

Tak to zdanie sformułowałaś, że dalej nie wiadomo, o który numer paragonu im chodzi…
1 mietowa 0

Driela

#7332278 Napisano: 27.01.2026 17:37:45
Mi odpisali odnośnie pieczątki i adnotacji na paragonie (TCHIBO GOLD):  "
Dzień dobry, Dziękujemy za kontakt 🙂W takiej sytuacji zgodnie z regulaminem konkursu należy pozyskać adnotację przedstawiciela podmiotu z Sieci Sklepów Dino pozwalająca stwierdzić, iż Dowód zakupu dotyczy zakupu Produktu (przy czym taka adnotacja winna być opatrzona również pieczątką tego podmiotu z Sieci Sklepów Dino i podpisem osoby dokonującej adnotacji). 

Zatem sam podpis i pieczątka są niewystarczające jeśli na paragonie nie ma prawidłowej adnotacji pozwalającej stwierdzić, że zakupiony Produkt objęty jest akcją konkursową.

Pozdrawiamy
Biuro Obsługi konkursu"
1 Pepa 0

-Triss-

#7332279 Napisano: 27.01.2026 17:38:03
Ad. konkursu Tchibo -  ja dostałam odpowiedź, że mam wysłać zgłoszenie ponownie z numerem dolnym na linii daty... 
Wygląda jakby odpisywały z tego maila różne osoby.
0 0

barcza1

#7332282 Napisano: 27.01.2026 17:43:48
-Triss- napisał(a):

Ad. konkursu Tchibo -  ja dostałam odpowiedź, że mam wysłać zgłoszenie ponownie z numerem dolnym na linii daty... 

Mi odpisali żeby wysłać z góry po prawej stronie a po lewej mam NIP. Chyba macie rację że odpisuję różne osoby .
0 0

misiamarysia

#7332284 Napisano: 27.01.2026 17:45:38
barcza1 napisał(a):

-Triss- napisał(a):

Mi odpisali żeby wysłać z góry po prawej stronie a po lewej mam NIP. Chyba macie rację że odpisuję różne osoby .

Zgadzam się, mnie odpisali, że numer z góry, mimo że pisałam im, że data jest na dole. Załączyli swój paragon z datą na górze i podkreślili numer emotka
0 0

joan

#7332285 Napisano: 27.01.2026 17:46:57
Niby nie-nowa agencja, a zachowują się, jak pozbawione profesjonalizmu i wyobraźni żółtodzioby.

Powinni:
1) zaakceptować KAŻDE zgłoszenie z prawidłowym numerem (z) paragonu, skoro to właśnie oni nawalili w tej kwestii.
2) wzorować się na najlepszych praktykach innych agencji i zrezygnować z pomysłu, jakoby klient miał ponosić odpowiedzialność za zapisy na paragonie wystawionym do prawidłowego zakupu.

Dajcie im popalić, żebym ten dym poczuła u siebie w domu, no mercy  emotka
2 Pepa, kuoka 0

emi

#7332288 Napisano: 27.01.2026 17:51:34
myszania napisał(a):

Ja nie mogę, nie można wsadzić w regulamin takiego zdjęcia i jest po problemie. Napisała do niich, wyżyhłam się, a teraz czytam, że jeszcze chccą pieczątke jak kawa ziarnista.....ku***a, co jeszcze mam dać, pismo od Papieza?

A skąd się wziął temat pieczątki i opisu kawy ???
Czy po wysłaniu sms żądają tego ?
Konkurs jeszcze trwa i nikt nie wygrał to o co chodzi ?
0 0

barcza1

#7332290 Napisano: 27.01.2026 17:55:45
Ja dodatkowo załączyłam skan swojego paragonu żeby mi napisała dokładnie który numer i napisała ten po prawej stronie gdzie mam po lewej NIP.
1 ewunia 0

mia

#7332292 Napisano: 27.01.2026 18:03:03
Driela napisał(a):

Dzień dobry, Dziękujemy za kontakt 🙂W takiej sytuacji zgodnie z regulaminem konkursu należy pozyskać adnotację przedstawiciela podmiotu z Sieci Sklepów Dino pozwalająca stwierdzić, iż Dowód zakupu dotyczy zakupu Produktu (przy czym taka adnotacja winna być opatrzona również pieczątką tego podmiotu z Sieci Sklepów Dino i podpisem osoby dokonującej adnotacji). 

Zatem sam podpis i pieczątka są niewystarczające jeśli na paragonie nie ma prawidłowej adnotacji pozwalającej stwierdzić, że zakupiony Produkt objęty jest akcją konkursową.

Pozdrawiamy
Biuro Obsługi konkursu"

Czy oni widzieli kiedykolwiek paragon z Dino? Jak na tym świstku chcą zmieścić opis, pieczątkę i podpis? Może datę jeszcze.emotka
Niech zmienią dilera, to zagram.
3 joan, emi, ZetZ 0

Monika11

#7332294 Napisano: 27.01.2026 18:09:29
mia napisał(a):

Driela napisał(a):

Pozdrawiamy
Biuro Obsługi konkursu"

Czy oni widzieli kiedykolwiek paragon z Dino? Jak na tym świstku chcą zmieścić opis, pieczątkę i podpis? Może datę jeszcze.emotka
Niech zmienią dilera, to zagram.

Trzeba ich bombardować , ja mam tak mały paragon , że nie wiem czy nawet pieczątka się zmieści , mam paragon na 7 cm
0 0

Pepa

#7332295 Napisano: 27.01.2026 18:13:47
emi napisał(a):

myszania napisał(a):

Jest sporo wpisów można się zgubić, napisałam o tym dziś w tym wątku, ale widzę, że osoba kilka postów wyżej wkleiła ich całą odpowiedź dotyczącą opisu na paragonie.
0 0

pioge7

#7332296 Napisano: 27.01.2026 18:23:11
🤣🤣🤣 cyrk. Mam dwa paragony z dwóch Dinów. Poszedłem pewny siebie, że mi podpiszą. Kasjerka w jednym patrzyła jak na de*ila. Poprosiłem o kierownika. Absolutnie nie podpisze. On nie ma zgody wyżej, żeby cokolwiek obijać pieczątką i podpisami. 

Drugi sklep, od razu poprosiłem o kierowniczkę. Podeszła. "Niestety, ale nie możemy ingerować w paragony klientów". Pokazałem jej regulamin i punkt, że trzeba prosić o adnotacje. To jej nie przekonało. 

Więc mam dwa paragony, dwa wysłane zgłoszenia i co... I Nico ....
0 0

karoxxa

#7332297 Napisano: 27.01.2026 18:23:31
Czy wy pierwszy raz się spotkaliście z tym ze na paragonie nie ma dokładnej nazwy produktu? U mnie mysle, że około połowy paragonów tak ma z różnych sklepów. Nigdy nie brałam pieczątek

emi

#7332298 Napisano: 27.01.2026 18:24:17
Pepa napisał(a):

emi napisał(a):

myszania napisał(a):

Jest sporo wpisów można się zgubić, napisałam o tym dziś w tym wątku, ale widzę, że osoba kilka postów wyżej wkleiła ich całą odpowiedź dotyczącą opisu na paragonie.

Widzę Twój wpis ale dalej nie wyjaśnia to tematu pieczątki.
Ktoś nadgorliwie o to pytał emotka
0 0

pioge7

#7332299 Napisano: 27.01.2026 18:32:32
emi napisał(a):

Pepa napisał(a):

emi napisał(a):

myszania napisał(a):

Widzę Twój wpis ale dalej nie wyjaśnia to tematu pieczątki.
Ktoś nadgorliwie o to pytał emotka

Jest punkt w regulaminie, że jeśli nie stwierdza paragon trzeba poprosić o pieczątkę
0 0

emi

#7332305 Napisano: 27.01.2026 19:16:49

pioge7 napisał(a): Jest punkt w regulaminie, że jeśli nie stwierdza paragon trzeba poprosić o pieczątkę

Jest taki punkt , ale tam wygrać graniczy z cudem a jeśli to trzeba atakować jak się wygra.
Sprzedawcy ani kierownika sklepu nie zgwałcisz na pieczątkę. Ja kiedyś w takim przypadku odesłałam emailem paragon na produkcie i przeszło.
0 0

emi

#7332309 Napisano: 27.01.2026 19:21:37
Oni sami mają problemy ze sobą, konkursem i swoim Regulaminem.
W sprawie NR paragonu

Dzień dobry, 
Dziękujemy za kontakt emotka
Należy podać numer wydruku, a nie numer paragonu fiskalnego, przy czym numer wydruku znajduje się na linii daty zakupu.
1 Monika11 0

kasiekjasiek

#7332317 Napisano: 27.01.2026 20:23:16
Zdecydowałam się w końcu wysłać zgłoszenie.  O co? Nie da się,  bo cały czas jest info,  że nieprawidłowy adres docelowy. Tak jakby był inny nr do SMS. Co to się zadziewa? Wariactwo jakieś...
0 0