Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
as32572
Postów 1063
Data rejestracji 17.10.2016
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
sks900
Postów 535
Data rejestracji 16.11.2018
Punkty karne 0
Konkursy dodane
MDL
Postów 108
Data rejestracji 03.02.2024
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cb656
Postów 1841
Data rejestracji 02.08.2021
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
I jeszcze ten akapit dobija mnie kompletnie:
W życiu porządnego człowieka ważne jest, by nie grzeszyć. Ja na przykład nie grzeszę ani urodą, ani rozumem. Nie aspiruję do uznania moich stwierdzeń za absolutne, w pełni obiektywne. Nie oczekuję ślepej mi ufności, czy obdarzenia mnie autorytetem. Deklaruję, że staram się pisać szczerze, choć diagnozuję tę szczerość wyłącznie moim niedoskonałym rozpoznaniem.
sks900
Postów 535
Data rejestracji 16.11.2018
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cb656
Postów 1841
Data rejestracji 02.08.2021
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
"Jak ktoś jest na tyle
NIE ŻAL MI tych oszukanych, jakaś kara za naiwność musi być. I powiedzmy sobie szczerze - za głupotę też.
Nauczycielka, ja pie
radziosny
Postów 512
Data rejestracji 27.07.2022
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10290
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
radziosny
Postów 512
Data rejestracji 27.07.2022
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
donia7
Postów 2968
Data rejestracji 22.01.2014
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10290
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
cuckoobell
Postów 73
Data rejestracji 09.03.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Obserwuję forum i po avatarach rozpoznaję użytkowników, których pamiętam z lat, kiedy wygrywałam piękne nagrody. Były wyjazdy do SPA, mnóstwo elektroniki, rowery, pamiętny wyjazd do Wrocławia na warsztaty z Magdą Gessler, który skończył się kameralną kolacją "U Fukiera", wpadł nawet samochód od Smolara.
W pewnym momencie przestało mnie to bawić i porzuciłam latanie po sklepach.
Widzę, że od tego czasu nagrody się zmieniły. Więcej nagród gotówkowych, mniej konkursów sms'owych.
Zastanawiam się nad jednym. Jak zmieniło się konkursowanie w dobie AI. Wtedy liczyła się kreatywność. Jak to jest teraz? Na logikę: nie trzeba być kreatywnym (nie licząc loterii), skoro sztuczna inteligencja może w kilka sekund, według wskazówek napisać odpowiedź w dowolnym stylu. Skoro tak jest, a pewnie nie jest to weryfikowalne, to konkurencja musi dużo większa. Deprymujące. Macie jakieś przemyślenia na ten temat?
Pozdrawiam wszystkich konkursowiczów, tych z dłuższym i krótszym stażem. Dziękuję za dodawanie konkursów i wszystkie wpisy na forum. Dzięki Wam mogłam się dzisiaj pośmiać z głównej wygranej w konkursie Syoss
Nelusia102
Postów 251
Data rejestracji 09.07.2023
Punkty karne 1
Konkursy dodane
zamiast samochodu = 5 tysięcy par skarpet !!!
zamiast wyjazdu do SPA = super według organizatorów np. ubranko w Rossmannie !!!
zamiast innych fajnych nagród : rowerów, wyjazdów, czy elektroniki = bon 50 zł na pokrycie zakupów ( i to nie zawsze się pokrywa )
a :
poza tym są jakieś GRY = a to raczej nie dla wszystkich , bo tylko dla wybrańców,
a także:
trudno wygrać batonika = bo konkurencja jest duża.
Podsumowanie dla organizatorów konkursów czy loterii :
- postarajcie się bardziej , ponieważ chyba Wam Organizatorom i TYM Producentom chodzi o to , żeby sprzedać jak najwięcej produktów a NAS konsumentów zachęcić do ich kupowania i używania.
Ale ogólnie jest fajnie , bo Forumowicze są super i bardzo przyjaźni.
Pozdrawiam serdecznie
simonapp
Postów 363
Data rejestracji 03.11.2021
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Z tego powodu wiele nagród nie trafia do nas i to w większości bez jakiejkolwiek Naszej winy, czy zaniedbania.
Brak list laureatów.
I chyba NAJBARDZIEJ NIELUBIANE SŁOWO, które zapisane jest nawet w kilku paragrafach regulaminu:
- Nagroda zostaje u Organizatora
MDL
Postów 108
Data rejestracji 03.02.2024
Punkty karne 0
Konkursy dodane
rufus
Postów 3983
Data rejestracji 13.04.2017
Punkty karne 2
Konkursy dodane
anialistopad
Postów 13635
Data rejestracji 06.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
https://przyszlos...rka-jas-operacja.../
Jeśli nie odpowiedni wątek to usunę Dziękuję w imieniu Jasia i jego rodziców
www.zabawkikrasnala.pl
Sniper1968
Postów 14
Data rejestracji 05.09.2023
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
1/„Nagrody na święta z Pepsi i Lay’s - Nagrodę I Stopnia w postaci e-karty podarunkowej Biedronka o wartości 100 zł brutto
2/ „Zima nie taka straszna z Pepsi i Lay’s” - nagrodę II stopnia w postaci bonu Dino o wartości 100 zł brutto.
I e-karta do Biedronki sprawdzam saldo i wyskakuje mi komunikat wprowadzono niepoprawny nr karty , zatem jak korzystacie z e-karty? Podajecie ten nr e-karty przy kasie?
Drugi konkurs z bonem do Dino, potwierdziłem e-linkiem wygraną i cisza od 30.12.2025 w/g regulaminu mają przesła nagrody do marca 2025. Czy ktoś już odbierał bon do Dino z tego konkursu?
Z góry dziękuję za pomoc
adamo86
Postów 3260
Data rejestracji 05.09.2021
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja czekam na bon do Dino i mam w aplikacji DPD paczkę "gotową do nadania" - chyba dzisiaj wskoczyła.
Kiedyś chciałem zostać łowcą burz i tornad... dzisiaj poluję na nagrody - podobne emocje!
maryam
Postów 1722
Data rejestracji 20.10.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane