Wkurza mnie...

nelunia

#6879749 Napisano: 31.08.2022 15:14:40
Qsiewcazamieszania napisał(a):

Mnie tam nawet takie drobne cieszą, ale z wkurzających nagród w ostatnich czasach to na pierwszym miejscu jest u mnie hulajnoga elektryczna. Albo ja nie rozumiem fenomenu tego środka lokomocji, albo jest to takie dziadostwo, że wrzucają to do puli nagród do wszystkich konkursów. I choć cierpię na długie niewygrywanie, to jak po miesiącach posuchy wpadła by mi przeklęta hulajnoga, to bym chyba dała już sobie spokój z konkursami.

Jak wygrasz tą hulajnogę to możesz oddać miemotka , bo mnie wkurza, że gram o nią od 2 lat nie mogę wygrać ani w kreatywnych ani w loteriach emotka

magdalena-chili

#6879751 Napisano: 31.08.2022 15:24:31
nelunia napisał(a):

Mnie tam nawet takie drobne cieszą, ale z wkurzających nagród w ostatnich czasach to na pierwszym miejscu jest u mnie hulajnoga elektryczna. Albo ja nie rozumiem fenomenu tego środka lokomocji, albo jest to takie dziadostwo, że wrzucają to do puli nagród do wszystkich konkursów. I choć cierpię na długie niewygrywanie, to jak po miesiącach posuchy wpadła by mi przeklęta hulajnoga, to bym chyba dała już sobie spokój z konkursami.

Jak wygrasz tą hulajnogę to możesz oddać miemotka , bo mnie wkurza, że gram o nią od 2 lat nie mogę wygrać ani w kreatywnych ani w loteriach emotka

teraz w miastach duuuuużo ludzi jeździ rowerami, a coraz częściej i hulajnogami (bez wysiłku i potu, chociaż ja akurat lubię się zmęczyć na rowerze)
nelunia, ja mam na zbyciu... emotka
korzystnie emotka  
skusisz się? emotka  
0 0

nelunia

#6879754 Napisano: 31.08.2022 15:43:45
magdalena-chili napisał(a):

nelunia napisał(a):

teraz w miastach duuuuużo ludzi jeździ rowerami, a coraz częściej i hulajnogami (bez wysiłku i potu, chociaż ja akurat lubię się zmęczyć na rowerze)
nelunia, ja mam na zbyciu... emotka
korzystnie emotka  
skusisz się? emotka  

Nie  emotka  wkurzona ale gram dalej o tego elektrycznego potwora emotka

asther

#6879784 Napisano: 31.08.2022 18:31:19
Jestem wkurzona bo rozpoczęłam kolejną nową prace, (w sumie nawet powiązaną z konkursami, dodam dzisiaj do bazy) dostałam grafik na 2 tygodnie, rozplanowałam wszystko a tu mi już pierwszego dnia zmienili cały plan i wychodzi mi 48h roboty zamiast 36h tygodniowo emotka
0 0

notta

#6879869 Napisano: 01.09.2022 08:45:44
cb656 napisał(a):

emotka emotka https://www.orang...laczen_krajowych.pdf

Mnie tez to wkurza. Dodatkowo oplaty za utrzymanie numeru.. play, orange.. a było tak miło
0 0

southlander

#6879934 Napisano: 01.09.2022 12:40:16
Mam czas i siły = nie ma wielu konkursów kreatywnych
Mam siłę i są konkursy = nie mam czasu
Mam czas i są konkursy = nie mam sił

I tak zawsze. Wcześniej miałem kilka zgłoszeń do zrobienia, to mogłem się patrzyć w ekran przez godzinę i nie być w stanie napisać nawet jednego zdania, kompletne rozkojarzenie i zmęczenie. Dzisiaj akurat jestem na siłach i w dodatku będę miał chwilkę wieczorem, chciałem ze schowka wydobyć jakiś konkursik to się okazało że już wszystko po terminach, a atrakcyjne nowe się nie pojawiają. A gdy za kilka-kilkanaście dni zaczną się już pojawiać jesienne, to znając życie braknie mi czasu i znowu koło nosa przejdzie mi sporo fajnych konkursów.  emotka  Chyba jestem prawdziwym Polakiem, zawsze mi coś nie pasuje. emotka

grandprix

#6879944 Napisano: 01.09.2022 13:18:52
Wkurza mnie ta ilość śmieci udających nagrody. Chyba agencje walczą w ten sposób z konkursowiczami patrząc, do czego jeszcze można się posunąć. Obrandowany chłam, plastikowe badziewie. Kto to będzie nosił? Powinni jeszcze dopłacić za możliwość reklamowania się na cudzych plecach, a nie traktować tego jako nagrodę. I jeszcze bardziej wkurza mnie, że tyle osób się na to łapie. Może gdyby nikt tego nie chciał i zostali z magazynami pełnymi szajsu, to by się obudzili. A tak tłuką kasę, a ziemia tonie w plastikowych śmieciach ściąganych przez pół świata.

maverick

#6879946 Napisano: 01.09.2022 13:22:03
notta napisał(a):

cb656 napisał(a):

emotka emotka https://www.orang...laczen_krajowych.pdf

Mnie tez to wkurza. Dodatkowo oplaty za utrzymanie numeru.. play, orange.. a było tak miło

Przypadek z dziś - miałem na koncie 15zł w Orange, wykupiłem RWK i zostało 6zł, czyli ta "usługa" to 9zł terazemotka
A jak przez 31 dni nie wyślę smsa lub gdzieś nawet na sekundę nie zadzwonię, to za utrzymanie numeru i z 5zł wziąć potrafią emotka i to raz za razem, nie wstydzą się emotka
1 notta 0

atyde25

#6879951 Napisano: 01.09.2022 13:44:03
Od kiedy się dowiedziałam ,że Orange to tepsa a było to pewnie z 15 lat temu jak nie lepiej  omijam tą sieć szerokim łukiem.
Dalej mnie wkurza lepienie tej nieszczęsnej pomadki 40 zł razy 2 w błoto:(

atyde25

#6879961 Napisano: 01.09.2022 14:11:56
Ale ja dziś marudzę i to mnie wkurza.Życie introwertyka jest straszne zdałam sobie sprawę,że najszczęśliwsza bym była gdybym mogła  być sama zupełnie sama.A nie zapowiada się,że kiedyś to się stanie:(

ziolko

#6880001 Napisano: 01.09.2022 16:15:07
atyde25 napisał(a):

Ale ja dziś marudzę i to mnie wkurza.Życie introwertyka jest straszne zdałam sobie sprawę,że najszczęśliwsza bym była gdybym mogła  być sama zupełnie sama.A nie zapowiada się,że kiedyś to się stanie:(

Hmm... Uważaj o czym marzysz, bo może się to spełnić emotka  ale niekoniecznie tak, jakbyś chciała...
https://demotywat...-moze-sie-spelnic- 
0 0

FBsebastian3

#6880012 Napisano: 01.09.2022 16:39:26
Coraz częściej internauci wrzucają takie oti zdjecia. Betonoza dotknęła rowniez i moje miasteczko. Hipokryzja zielonych. Górą interes. Ps. To nie moje miasteczko

kukuleczka

#6880013 Napisano: 01.09.2022 16:51:47
FBsebastian3 napisał(a):

Coraz częściej internauci wrzucają takie oti zdjecia. Betonoza dotknęła rowniez i moje miasteczko. Hipokryzja zielonych. Górą interes. Ps. To nie moje miasteczko

Ten ryneczek z fontanną byl boski emotka  piękny! 
Niestety betonoza już dotarła do każdego miasta. Zupełnie nie wiem dlaczego emotka

A w temacie co mnie wkurza- konkursy promocyjne z margarynami, czipsami, majonezami, colą i wszystkim niezdrowym emotka

oldziaczek

#6880022 Napisano: 01.09.2022 17:47:33
kukuleczka napisał(a):

A w temacie co mnie wkurza- konkursy promocyjne z margarynami, czipsami, majonezami, colą i wszystkim niezdrowym emotka

Też nad tym ubolewam, chciałby człowiek iść na diete, a trzeba żreć te laysy emotka

sabaka

#6880029 Napisano: 01.09.2022 18:55:59
oldziaczek napisał(a):

kukuleczka napisał(a):

Też nad tym ubolewam, chciałby człowiek iść na diete, a trzeba żreć te laysy emotka

Nie trzeba, tylko to właśnie jest wkurzające że niewiadomo co z tym wtedy robić. emotka  

ola120

#6880035 Napisano: 01.09.2022 19:31:52
Tylko weszłam na forum i już się wkurzyłam. Żabka mnie nie lubi emotka Tyke osób chwali się wygraną w big Milku, a ja jak zwykle nic. 
0 0

incendio12

#6880038 Napisano: 01.09.2022 19:45:04
sabart napisał(a):

oldziaczek napisał(a):

kukuleczka napisał(a):

Nie trzeba, tylko to właśnie jest wkurzające że niewiadomo co z tym wtedy robić. emotka  

Jak się nie je to można to składować w schowku na pościel w kanapie emotka  Jak przychodzą znajomi to każe im otwierać kanapę, brać i jeść jak najwięcej emotka  Ale od jakiegoś czasu głównie kupuję paragony tutaj, bo jednak zawartość kanapy zawsze jest gdzieś z tyłu głowy i nieraz się jakieś Lay'sy schrupie wieczorem emotka  

mietowa

#6880040 Napisano: 01.09.2022 19:51:58
incendio12 napisał(a):

sabart napisał(a):

oldziaczek napisał(a):

kukuleczka napisał(a):

Jak się nie je to można to składować w schowku na pościel w kanapie emotka  Jak przychodzą znajomi to każe im otwierać kanapę, brać i jeść jak najwięcej emotka  Ale od jakiegoś czasu głównie kupuję paragony tutaj, bo jednak zawartość kanapy zawsze jest gdzieś z tyłu głowy i nieraz się jakieś Lay'sy schrupie wieczorem emotka  

Nieźle emotka . Ja rozdaję dzieciakom i nastolatkom w rodzinie. Na szczęście jest ich mnóstwo, zawsze się cieszą.

southlander

#6880045 Napisano: 01.09.2022 20:39:46
incendio12 napisał(a):

sabart napisał(a):

oldziaczek napisał(a):

kukuleczka napisał(a):

Ja to Was podziwiam. Szkoda by mi było kasy na loterie gdzie przecież nie mam na nic wpływu, a i też szkoda by mi było na promocyjne z tekstami, bo one tam idą pewnie w tysiące więc prawdopodobnie nikt tego nie czyta i też zwykle losują.
0 0

incendio12

#6880047 Napisano: 01.09.2022 20:46:30
southlander napisał(a):

incendio12 napisał(a):

sabart napisał(a):

oldziaczek napisał(a):

kukuleczka napisał(a):

Ja to Was podziwiam. Szkoda by mi było kasy na loterie gdzie przecież nie mam na nic wpływu, a i też szkoda by mi było na promocyjne z tekstami, bo one tam idą pewnie w tysiące więc prawdopodobnie nikt tego nie czyta i też zwykle losują.

Zależy, czasem faktycznie kasa pójdzie w błoto, a czasem się wygra jakąś super nagrodę i kasa wydana na zakupy się zwraca wielokrotnie  emotka  A moje zapasy to pewnie i tak nic, w porównaniu do niektórych  emotka
0 0